Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Για ημερομηνίες κι εξετάσεις έχω βρει αυτό το εργαλειάκι από το ΡΕΑ - βάζεις την ημερομηνία τελευταίας περιόδου, και σου λέει πού βρίσκεσαι και τι εξετάσεις χρειάζονται.

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax ayta ta kila.... kai egw me ypsos 160 exw hdh paei61 Kila pou gia ta ta dika mou dedomena kai kyriws to ypsos mou einai poll a ta kila pou phra... exw kai egw Facebook opoia the lei as kanei aithma filias ... Alexia nada tsantila . emena ayxenikh mou eipe 26/03. Mhpws einai polu arga? Filia aaaaaa

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Ax ayta ta kila.... kai egw me ypsos 160 exw hdh paei61 Kila pou gia ta ta dika mou dedomena kai kyriws to ypsos mou einai poll a ta kila pou phra... exw kai egw Facebook opoia the lei as kanei aithma filias ... Alexia nada tsantila . emena ayxenikh mou eipe 26/03. Mhpws einai polu arga? Filia aaaaaa

Για αυχενική είναι αργά μάλλον θα εννοείς τον μεγάλο υπέρηχο Β΄επιπέδου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Νατάσα σου ΄κανα κι εγώ στο φέις. Έχω την σημαία στην φωτό προφίλ. Αν σου είναι εύκολο πρότεινέ μου όποιες κοπέλες έχεις από εδώ γιατί μπαίνω μόνο από κινητό κ μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ τις εξελίξεις.

Από κιλά κι εγώ δεν έχω παράπονο. Ξεκιπνησα 55 με 168 ύψος κ τώρα είμαι 58,5. Είχα χάσει 1 στην αρχή λόγω εμετών, οπότε συνολικά έχω πάρει 4,5 κ μόλις μπήκα στον 6ο. Στην Αθηνά είχα φτάσει τα 70 άρα είχα πάρει 15 τα οποία μέχρι να σαραντήσω τα ΄χα χάσει κ χωρίς καμμία προσοχή ή προσπάθεια. Νομίζω ότι βοήθησε κι ο θηλασμός. Πάντως τα πολλά κιλά τα πήρα τους τελευταίους μήνες. Έτσι λογικά θα γίνει κ τώρα.

Καλημέρα είπα; Δεν είπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΣΚ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νατάσα σου ΄κανα κι εγώ στο φέις. Έχω την σημαία στην φωτό προφίλ. Αν σου είναι εύκολο πρότεινέ μου όποιες κοπέλες έχεις από εδώ γιατί μπαίνω μόνο από κινητό κ μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ τις εξελίξεις.

Από κιλά κι εγώ δεν έχω παράπονο. Ξεκιπνησα 55 με 168 ύψος κ τώρα είμαι 58,5. Είχα χάσει 1 στην αρχή λόγω εμετών, οπότε συνολικά έχω πάρει 4,5 κ μόλις μπήκα στον 6ο. Στην Αθηνά είχα φτάσει τα 70 άρα είχα πάρει 15 τα οποία μέχρι να σαραντήσω τα ΄χα χάσει κ χωρίς καμμία προσοχή ή προσπάθεια. Νομίζω ότι βοήθησε κι ο θηλασμός. Πάντως τα πολλά κιλά τα πήρα τους τελευταίους μήνες. Έτσι λογικά θα γίνει κ τώρα.

Καλημέρα είπα; Δεν είπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΣΚ!!!

Καλημέρα και καλο σαβ/κυριάκο σε όλες!! Απ'ότι εχω ακούσει βαζεις το τελευται τριμηνο γυρο στα 6-7 κιλά.τόσα έβαλες και εσυ?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλο σαβ/κυριάκο σε όλες!! Απ'ότι εχω ακούσει βαζεις το τελευται τριμηνο γυρο στα 6-7 κιλά.τόσα έβαλες και εσυ?

Μάλλον γύρω στα 9-10 θα ΄λεγα ότι έβαλα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Για ημερομηνίες κι εξετάσεις έχω βρει αυτό το εργαλειάκι από το ΡΕΑ - βάζεις την ημερομηνία τελευταίας περιόδου, και σου λέει πού βρίσκεσαι και τι εξετάσεις χρειάζονται.

Ωραίο εργαλειάκι!Θα το έχω στα υπόψιν μου.Όσα παιδιά κ να κάνω με τις ημερομηνίες κ τις εξετάσεις δεν το΄χω!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Εγώ έβαλα καμιά 10αριά αλλά έτρωγα εκτός από το φαγητό κ διάφορες χαζομάρες π.χ. σοκολάτες.Ότι τρως θα πάρεις σε κιλά.Κάποιες που προσέχουν παίρνουν μόνο 3-4 κιλά

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αφού άφησα τον μικρό άντρα μου με τον μεγάλο πήγα για καφεδάκι κ πολύ το χάρηκα.Κουράστηκα λίγο γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα αλλά ήταν αναζωογονητικό!Κ ευτυχώς που πρόλαβα γιατί απ'ότι άκουσα από το απόγευμα μέχρι αύριο θα γίνει πάλι χαλασμός από βροχή!

feQKp2.png

4okhp3.png

Αφού άφησα τον μικρό άντρα μου με τον μεγάλο πήγα για καφεδάκι κ πολύ το χάρηκα.Κουράστηκα λίγο γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα αλλά ήταν αναζωογονητικό!Κ ευτυχώς που πρόλαβα γιατί απ'ότι άκουσα από το απόγευμα μέχρι αύριο θα γίνει πάλι χαλασμός από βροχή!

Και πολύ καλά έκανες χρειάζεται λίγο να ξεφεύγουμε, εγώ προχθές πήγα με φίλες σε έναν παιδότοπο ευτυχώς είχα τον μεγάλο να προσέχει τον μικρό και έκατσα λίγο ήρεμα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγώ έβαλα καμιά 10αριά αλλά έτρωγα εκτός από το φαγητό κ διάφορες χαζομάρες π.χ. σοκολάτες.Ότι τρως θα πάρεις σε κιλά.Κάποιες που προσέχουν παίρνουν μόνο 3-4 κιλά

Όντως έχεις δίκιο σε αυτο.εγώ τις σοκολάτες τις εκοψα (νομίζω) μπήκα και στον 6ο οποτε ψιλοπροσεχω αλλά πίνω milko αν εχω πολύ ανάγκη απο σοκολατα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

καλησπέρα σε ολες... νιkάκι με το καλο το νινι σου... στο FB ειμαι

Dalakoura Xristina κ εχω φώτο προφίλ την μικρή μου αδελφή να μας χορεύει τον χορό της κοιλιάς :P οσο για τα κιλά ...άσχημο πράγμα .... ειμαι 1.59 κ ξεκίνησα με 79 κιλά ...σήμερα που έκανα το λάθος να ξανά ζυγιστώ κ ναι ειμαι 86 κόντεψα να πεθάνω... πώς θα καταφέρω να πάρω μόνο 12 στο σύνολο??? αγοράσατε τίποτα καινούργιο??? εγω πήρα το σετ κουνιας και το χαζεύω όλη μέρα.... νιkάκι να σε ρωτήσω κάτι γιατι δεν κατάλαβα.... πότε κλείνεις τον 9ο??? ετσι δεν υπολογίζουμε την πητ???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Και πολύ καλά έκανες χρειάζεται λίγο να ξεφεύγουμε, εγώ προχθές πήγα με φίλες σε έναν παιδότοπο ευτυχώς είχα τον μεγάλο να προσέχει τον μικρό και έκατσα λίγο ήρεμα.

Αχ σε καταλαβαίνω!Όταν παίρνω κ τον μικρό μαζί αν δεν έχω κάποιον άλλον να βοηθάει μου βγαίνει η πίστη κ δεν το ευχαριστιέμαι με τίποτα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Κορίτσια βοηθεια.

Κατ' αρχάς είμαι με ιωσούλα, μπουκωμένη κλπ, αλλά ευτυχώς χωρίς πυρετό. Πριν από λίγο όμως που πήγα τουαλέτα (συγγνώμη για τις λεπτομέρειες) είχα ροζ - όχι να πω ότι είδα αίμα, αλλά οπωσδήποτε και φυσιολογικό δεν είναι. Έκλεισα ραντεβού με τη γιατρό για το απόγευμα, αλλά μέχρι τότε μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;

Ευτυχώς που αισθάνομαι τη μικρή να "κολυμπάει" κανονικά!

7M7zp2.png

Κορίτσια βοηθεια.

Κατ' αρχάς είμαι με ιωσούλα, μπουκωμένη κλπ, αλλά ευτυχώς χωρίς πυρετό. Πριν από λίγο όμως που πήγα τουαλέτα (συγγνώμη για τις λεπτομέρειες) είχα ροζ - όχι να πω ότι είδα αίμα, αλλά οπωσδήποτε και φυσιολογικό δεν είναι. Έκλεισα ραντεβού με τη γιατρό για το απόγευμα, αλλά μέχρι τότε μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;

Ευτυχώς που αισθάνομαι τη μικρή να "κολυμπάει" κανονικά!

Εφη ειχες και βηχα??? ταλαιπωρουμε και εγω με τραχειοφαρυγγιτιδα απο την προηγουμενη βδομαδα,Ισως εσπασε κανενα αγγειακι η ραγαδα εσωτερικη και γιαυτο τα λιγα ροζ,ξαναειδες?

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...