Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

οκ ........ είσαι μικρούλα ε;

Και το μικρό σου είναι πολύ όμορφο να σου ζήσει και με το καλό το αδερφάκι!

Συγνώμη κοπελιά εσύ έχεις κάνει 3 παιδιά κ πας για το 4ο?Μ'αυτή την κορμάρα?Όχι πες μου τώρα το μυστικό σου ξέρασέ τα όλα!!!!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή πρέπει να είσαι στην 17ή εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος..με το καλό..υπομονη και καλά αποτελεσματα!!

Ναι σωστά όπως γράφει κ το τικεράκι μου!Σ'ευχαριστώ πολύ!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ειχα ζαχαρωδη διαβητη κυησης στον γιο μου και εχω και τωρα στον μικρο.......εξαφανιζεται με το που γεννησω αλλα τωρα ειναι ζορικα τα πραγματα με ενα τοστ το βραδυ το ζαχαρο παει 1 ωρα μετα το φαι 170 !!!!!!:o:o ενω μου εχει πει το πολυ 135 μετα απο 1 ωρα......εχω κατι μερες που κανω ινσουλινη!

Αα κατάλαβα...τι να πώ βρε κοριτσάκι υπομονή μέχρι να γεννήσεις...χόρτα να τρως βραστα κάπου διάβασα ότι κανει καλό

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

αν θελεις στειλε μου ονομα πμ να σου κανω και εγω αιτημα! ;)

Σου έστειλα πμακι

feQKp2.png

4okhp3.png

Πρώτος μήνας (1 έως 5 εβδομάδες)

Δεύτερος μήνας (6 έως 9 εβδομάδες)

Τρίτος μήνας (10 έως 13 εβδομάδες)

Τέταρτος μήνας (14 έως 17 εβδομάδες)

Πέμπτος μήνας (18 έως 21 εβδομάδες)

Έκτος μήνας (22 έως 26 εβδομάδες)

Έβδομος μήνας (27 έως 31 εβδομάδα

Όγδοος μήνας (32 έως 36 εβδομάδες)

Ένατος μήνας (37 έως 40 εβδομάδες) __________________

Άχου πολύ με μπερδεύει η μέτρηση με τους μήνες.Δλδ την άλλη βδομάδα μπαίνω στον 5ο?Πότε πέρασε ο καιρός?

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι 1,75 ξεκίνησα στα 73 κιλά κ έχω πάρει μέχρι στιγμής 3,5 κιλά.Κρατιέμαι όσο μπορώ γτ στον 1ο είχα πάρει 20 κιλά,δε θέλω πάλι να φτάσω τόσα πολλά!

feQKp2.png

4okhp3.png

Μπήκαμε στον 6ο μήνα χτες!

'Εχουμε κλείσει για Β επιπέδου στις 11/3 και λογικά θα μας κοστίσει γύρω στα 130 (ελπίζω να μην πάει παραπάνω) σε εμβρυολόγο.

Τι συλφίδες που είστε όλες! Είμαι 1,70, ξεκίνησα με 97,5 κιλά, έχασα τρία αλλά τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κι έχω φτάσει αισίως τα 98,5. Το χειρότερο είναι ότι ονειρεύομαι κρουασάν σοκολάτας και τηγανιτό γαύρο και σαλιγγάρια στιφάδο (όχι συγχρόνως, να εξηγούμαι) και κρατιέμαι με το ζόρι κι εδώ που είμαι... αλλά για πόσο...

Έφη μου καλά κάνεις και προσέχεις και πραγματικά για το ένα κιλό σου βγάζω το καπέλο αλλά ρε συ εντάξει είναι αμαρτία στην φάση που είσαι να καταπιέζεσαι..... μια φορά το 15ήμερο να τρως αυτό που λαχταράς.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

nikaki19 ο γιατρός σου έδωσε ΠΗΤ 2/7-6/7?Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!Πάντα λένε μία συγκεκριμένη μέρα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Αα κατάλαβα...τι να πώ βρε κοριτσάκι υπομονή μέχρι να γεννήσεις...χόρτα να τρως βραστα κάπου διάβασα ότι κανει καλό

Αν έχεις όμως πίεση δεν κάνει να τρως χόρτα γιατί φτάνει στα ύψη μετά

feQKp2.png

4okhp3.png

Συγνώμη κοπελιά εσύ έχεις κάνει 3 παιδιά κ πας για το 4ο?Μ'αυτή την κορμάρα?Όχι πες μου τώρα το μυστικό σου ξέρασέ τα όλα!!!!!!

αααααααααα καλά με έφτιαξες τώρα....... ΄

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα έχω βάλει 13 κιλά αλλά τρώω όλο λέω από αύριο τέλος αλλά τίποτα ξεκινάω με δημητριακά σαλάτες τόνους ριζάκι και καταλήγω να τρώω τα πάντα. Μέχρι να βγάλω κάνα ζάχαρο και να το ράψω τελείως.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

nikaki19 ο γιατρός σου έδωσε ΠΗΤ 2/7-6/7?Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!Πάντα λένε μία συγκεκριμένη μέρα!

Ο γιατρός μου,μου έδωσε με βάσει την τελευταία περίοδο ΠΗΤ 02/07 και η εμβρυολογος που πηγα για β επιπέδου με βασει την μπεμπα μου έβαλε 07/07 οπότε λεω και τα δυο γιατι δεν ξέρω ποια να ακολουθήσω..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Είμαι 1,75 ξεκίνησα στα 73 κιλά κ έχω πάρει μέχρι στιγμής 3,5 κιλά.Κρατιέμαι όσο μπορώ γτ στον 1ο είχα πάρει 20 κιλά,δε θέλω πάλι να φτάσω τόσα πολλά!

Εγώ πιστεύω ότι και νερό ακόμα αν πίνεις τα κιλά που είναι να πάρεις θα τα πάρεις..μια στο τόσο πάντως εγώ το ξεκαθαρίζω την καρμποναρα μου και την σεφ μου θα την τρώω!!!δεν την μπορώ την στέρηση και τα ''μη'' συνέχεια!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

αααααααααα καλά με έφτιαξες τώρα....... ΄

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα έχω βάλει 13 κιλά αλλά τρώω όλο λέω από αύριο τέλος αλλά τίποτα ξεκινάω με δημητριακά σαλάτες τόνους ριζάκι και καταλήγω να τρώω τα πάντα. Μέχρι να βγάλω κάνα ζάχαρο και να το ράψω τελείως.

Αν κρίνω από τις φωτό μετά τα 3 παιδιά...ε φάε όσο θέλεις!Πάλι κορμάρα θα γίνεις!Καλέ σοβαρά τώρα δεν έχεις ανάγκη εσύ!αλί σ'εμάς που ξεκινήσαμε με παραπάνω κιλά

feQKp2.png

4okhp3.png

Ο γιατρός μου,μου έδωσε με βάσει την τελευταία περίοδο ΠΗΤ 02/07 και η εμβρυολογος που πηγα για β επιπέδου με βασει την μπεμπα μου έβαλε 07/07 οπότε λεω και τα δυο γιατι δεν ξέρω ποια να ακολουθήσω..

Αααα τώρα κατάλαβα!Του γιατρού σου θα ακολουθείς!

Εγώ πιστεύω ότι και νερό ακόμα αν πίνεις τα κιλά που είναι να πάρεις θα τα πάρεις..μια στο τόσο πάντως εγώ το ξεκαθαρίζω την καρμποναρα μου και την σεφ μου θα την τρώω!!!δεν την μπορώ την στέρηση και τα ''μη'' συνέχεια!!

Κοίτα να δεις στο 1ο δεν πήρα 20 κιλά επειδή έπινα μόνο νερό χαχαχαχα

Γι'αυτό κρατιέμαι τώρα κ δεν τρώω χαζομάρες,αλλά φαγητό τρώω κανονικά,μη πω κ λίγο παραπάνω από το κανονικό.

feQKp2.png

4okhp3.png

Άχου πολύ με μπερδεύει η μέτρηση με τους μήνες.Δλδ την άλλη βδομάδα μπαίνω στον 5ο?Πότε πέρασε ο καιρός?

Εισαι ηδη στον πεμπτο κουκλα μου αφου εισαι 18 και 3 μερες :D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...