Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Με το καλό και το δικό σου Μωρακι...(δεν ξέρω αν κάνω και το γράφω καλά εδω αλλά ειμαι καινούρια)ξερεις τι είναι το μπεμπε σου??εγώ την έκανα την β επιπέδου κ όλα πήγαν καλά δόξα το θεό!!

Γεια σου ninaki της 3 τελευταίες φορές μας το έβγαζε κορίτσι τώρα αν στον μεγάλο μου πουν αγόρι δεν θα μου φανεί περίεργο με τόσα που ακούω. Πάνω από όλα να είναι γερό και να του πάνε τα ροζ χαχαχα

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό το κοριτσάκι σας!Εγώ σε κάνα μήνα θα την κάνω λογικά.Κ αν θυμάμαι καλά από το 1ο μου ήταν κάπου στα 150ευρώ.

Δηλαδή πρέπει να είσαι στην 17ή εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος..με το καλό..υπομονη και καλά αποτελεσματα!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεια σου ninaki της 3 τελευταίες φορές μας το έβγαζε κορίτσι τώρα αν στον μεγάλο μου πουν αγόρι δεν θα μου φανεί περίεργο με τόσα που ακούω. Πάνω από όλα να είναι γερό και να του πάνε τα ροζ χαχαχα

Χαχαχαχαχαχα

Πάντως σε εμένα έλεγαν όλοι ότι εχω ομορφύνει και ότι θα είναι αγόρι..ελα που όμως η μπεμπα είχε αλλά σχεδια!!!:P ο άντρας μου έκανε μια εβδομάδα να συνέλθει όταν είπε ο γιατρός κοριτσάκι!!!Χαχα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

nikaki19 ΠΗΤ 2/7/2013 -8/7/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

Σου έστειλα!!!

οκ ........ είσαι μικρούλα ε;

Και το μικρό σου είναι πολύ όμορφο να σου ζήσει και με το καλό το αδερφάκι!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Πρώτος μήνας (1 έως 5 εβδομάδες)

Δεύτερος μήνας (6 έως 9 εβδομάδες)

Τρίτος μήνας (10 έως 13 εβδομάδες)

Τέταρτος μήνας (14 έως 17 εβδομάδες)

Πέμπτος μήνας (18 έως 21 εβδομάδες)

Έκτος μήνας (22 έως 26 εβδομάδες)

Έβδομος μήνας (27 έως 31 εβδομάδα

Όγδοος μήνας (32 έως 36 εβδομάδες)

Ένατος μήνας (37 έως 40 εβδομάδες) __________________

79o6p3.png

Με τα κιλά τι βλέπετε βρε κορίτσια??όσο πάει κ ανεβαίνει η ζυγαριά!

Ξεκίνησα στα 76 κιλά με 170 ύψος κ είμαι 81 τωρα δηλαδή στον 6ο μήνα είμαι με συν 5 κιλά:/

ναι αλλα εισαι ψηλη!!! εγω ειμαι 1,60 και ξεκινησα 70 κιλα και ειμαι + 6 και με διαιτα παρακαλω!!:oops::oops:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα εισαι ψηλη!!! εγω ειμαι 1,60 και ξεκινησα 70 κιλα και ειμαι + 6 και με διαιτα παρακαλω!!:oops::oops:

Εσυ Γιατί κάνεις δίαιτα??εγώ από βλακεία τα πήρα..έτρωγα σοκολάτες και ότι άλλο μου ερχόταν από τον 4ο..τα σταμάτησα από χθες αλλά δεν ξέρω για πόσο..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μπήκαμε στον 6ο μήνα χτες!

'Εχουμε κλείσει για Β επιπέδου στις 11/3 και λογικά θα μας κοστίσει γύρω στα 130 (ελπίζω να μην πάει παραπάνω) σε εμβρυολόγο.

Τι συλφίδες που είστε όλες! Είμαι 1,70, ξεκίνησα με 97,5 κιλά, έχασα τρία αλλά τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κι έχω φτάσει αισίως τα 98,5. Το χειρότερο είναι ότι ονειρεύομαι κρουασάν σοκολάτας και τηγανιτό γαύρο και σαλιγγάρια στιφάδο (όχι συγχρόνως, να εξηγούμαι) και κρατιέμαι με το ζόρι κι εδώ που είμαι... αλλά για πόσο...

7M7zp2.png

'Εχουμε κλείσει για Β επιπέδου στις 11/3 και λογικά θα μας κοστίσει γύρω στα 130 (ελπίζω να μην πάει παραπάνω) σε εμβρυολόγο.

Τι συλφίδες που είστε όλες! Είμαι 1,70, ξεκίνησα με 97,5 κιλά, έχασα τρία αλλά τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κι έχω φτάσει αισίως τα 98,5. Το χειρότερο είναι ότι ονειρεύομαι κρουασάν σοκολάτας και τηγανιτό γαύρο και σαλιγγάρια στιφάδο (όχι συγχρόνως, να εξηγούμαι) και κρατιέμαι με το ζόρι κι εδώ που είμαι... αλλά για πόσο...

Με 1 κιλό στον 6ο είσαι πριγκίπισα μην το συζητάς καθολου!!!μια στο τόσο να τρως να μην στερησε.να δίνεις και στο μωρό λίγη ευχαριστησει από σοκολάτα!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εσυ Γιατί κάνεις δίαιτα??εγώ από βλακεία τα πήρα..έτρωγα σοκολάτες και ότι άλλο μου ερχόταν από τον 4ο..τα σταμάτησα από χθες αλλά δεν ξέρω για πόσο..

Ειχα ζαχαρωδη διαβητη κυησης στον γιο μου και εχω και τωρα στον μικρο.......εξαφανιζεται με το που γεννησω αλλα τωρα ειναι ζορικα τα πραγματα με ενα τοστ το βραδυ το ζαχαρο παει 1 ωρα μετα το φαι 170 !!!!!!:o:o ενω μου εχει πει το πολυ 135 μετα απο 1 ωρα......εχω κατι μερες που κανω ινσουλινη!

79o6p3.png

μια φορα δεν πειραζει να παραστρατησεις :tongue:;)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...