Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω κι ας με κοροϊδεύτε:

Σήμερα το πρωί που ήμουνα ξαπλωμένη ακόμα και χουζούρευα, έβαλα το χέρι στην κοιλιά μου μπας και την νοιώσω. Μετά από λίγο αρχίζει η μικρή να κλωτσάει ακριβώς εκεί που είχα το χέρι μου. Χαρά εγώ, φαντάζεστε τώρα...

Μετά από λίγο, λέω, δεν κάνω ένα πείραμα; Και βάζω το χέρι από την άλλη μεριά της κοιλιάς. Ε, δεν περνάει 1 λεπτό κι άρχισε να κλωτσάει εκεί που έβαλα το χέρι μου πάλι.

Τυχαίο; Δεν ξέρω! Αλλά υπέροχο σίγουρα!

Α, και για όσες έχουν πάει ψάρεμα με καθετή: δεν είναι ακριβώς, μα ακριβώς σαν αυτό το τακ, τακ, τακ που νοιώθεις όταν τσιμπολογάει το ψάρι στο αγγίστρι;

7M7zp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω κι ας με κοροϊδεύτε:

Σήμερα το πρωί που ήμουνα ξαπλωμένη ακόμα και χουζούρευα, έβαλα το χέρι στην κοιλιά μου μπας και την νοιώσω. Μετά από λίγο αρχίζει η μικρή να κλωτσάει ακριβώς εκεί που είχα το χέρι μου. Χαρά εγώ, φαντάζεστε τώρα...

Μετά από λίγο, λέω, δεν κάνω ένα πείραμα; Και βάζω το χέρι από την άλλη μεριά της κοιλιάς. Ε, δεν περνάει 1 λεπτό κι άρχισε να κλωτσάει εκεί που έβαλα το χέρι μου πάλι.

Τυχαίο; Δεν ξέρω! Αλλά υπέροχο σίγουρα!

Α, και για όσες έχουν πάει ψάρεμα με καθετή: δεν είναι ακριβώς, μα ακριβώς σαν αυτό το τακ, τακ, τακ που νοιώθεις όταν τσιμπολογάει το ψάρι στο αγγίστρι;

χιχιχιχιχι ακριβως!!!!!!! εγω συνηθως στον γιο μου οταν εβαζα χερι δεν κλωτσουσε.......αλλα απο πολλες μανουλες εχω ακουσει να βαζουν το χερι στην κοιλια και να κλωτσανε μετα απο λιγο εμενα ηταν ντροπαλος :tongue::tongue:

79o6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Ο μικρός μου πάλι μπουκωμένος κ τα βράδια τα περνάμε λίγο περίεργα.Χτες το βράδυ νομίζω το δικό μου είχε λόξυγκα ή κουνιόταν συνέχεια από νευρικότητα που δεν κοιμόμουν άνετα μιας κ ο γιος μου αποφάσισε να ξαπλώσει πάνω στο κεφάλι μου...προφανώς τον βόλευε αυτή η στάση...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

καλε ποσο εβσομαδων εισαι??? αποκλειεται να μην το εχεις νιωσει!!!!

Εγω θυμαμαι το ενιωθα αλλα δεν ημουν σιγουρη οτι ειναι αυτο,σιγουρευτηκα Στην β 'επιπεδου οταν το εβλεπα να κουνιεται ενιωθα και την πεταλουδιτσα να γαργαλαει!!! :D:D χαλαρωσε φαε λιγη σοκολατα προς το βραδυ ξαπλωσε και δεν μπορει θα την νιωσεις!!! μηπως εχεις προσθιο πλακουντα????

Εμενα το νινι δινει το παρον καθε βραδυ εδω και 2 μερες! ειμαι και 18 εβδομαδων ποια ασχετα το τικερακι το αφησα με την τελευταια περιοδο αλλα το νινι ειναι μεγαλυτερο κατα 1 βδομαδα

σήμερα κλείνω την 22 εβδομάδα... αισθάνομαι κατι σαν φτερούγισμα αλλα νομίζω οτι σε αυτην την εβδομαδα θα επρεπε να με κλωτσάει κανονικά ....

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Titinaki μην ανησυχείς, έτσι είναι οι πρωτομανούλες. Κι εγώ δεν θυμάμαι πότε σιγουρεύτηκα με την Αθηνά, σίγουρα όμως τώρα το ένιωσα κ πιό γρήγορα κ πιό έντονα, άσε που η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ πιό γρήγορα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Titinaki μην ανησυχείς, έτσι είναι οι πρωτομανούλες. Κι εγώ δεν θυμάμαι πότε σιγουρεύτηκα με την Αθηνά, σίγουρα όμως τώρα το ένιωσα κ πιό γρήγορα κ πιό έντονα, άσε που η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ πιό γρήγορα!

κοιτα που θα αρχίσω να πιστεύω τις γιαγία δες ... οι φίλες τις γιαγιάς μου με ρωτούσαν συνέχεια αν καταλαβαίνω το μωρό ... όταν τους ελεγα οχι... μου έλεγαν...κορίτσι είναι... εγω επέμενα .... οτι είναι αγόρι (αφου αρχικά ετσι μου είχε πει η γιατρός) αλλα αυτές εκει... αποκλείεται ελεγαν κ ξανα έλεγαν η γιατρός κανει λάθος... και κοιτάξτε .... κορίτσι... εδώ στο χωριό μου ετσι το έχουν ... οτι δήλ οταν το μωρό αργεί να δώσει το παρών ειναι κορίτσι .... οταν η γυναίκα εχει πανάδες κ σπυράκια ειναι επίσης κορίτσι γτ το κορίτσι κλέβει την ομορφιά της μάνας... σε εμένα ισχύουν και τα δύο .... Πάντως δεν ανησυχώ πλέων γιατί στην β επιπέδου φαίνονται όλα... οπότε αφού είναι καλά... ε ας βγεί κ λίγο τεμπέλα σαν τον πατέρα της :-P

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

Καλημερα!!! πωπωπωπ τα αγορια κερδιζουν κατα πολυ!!! αντε βρε κοριτσια κανα κοριτσακι ακομα :-)

79o6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα κι απο εμένα. Εγώ ΠΗΤ 2/7 και έχω αγοράκι. Σήμερα πήγα για τη β επιπέδου και αγχώθηκα. όλα καλά με το μωρό αλλά ο πλακούντας μου είναι οπισθιος χαμηλός. Μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό κι ότι θα ανέβει. Έχει κάποια κάτι παρόμοιο?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι απο εμένα. Εγώ ΠΗΤ 2/7 και έχω αγοράκι. Σήμερα πήγα για τη β επιπέδου και αγχώθηκα. όλα καλά με το μωρό αλλά ο πλακούντας μου είναι οπισθιος χαμηλός. Μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό κι ότι θα ανέβει. Έχει κάποια κάτι παρόμοιο?

Δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο μην το φοβασαι ετσι ηταν στον γιο αλλα τελικα ανεβηκε,απλα αν δεν ανεβει θα γεννησεις με καισαρικη πιθανοτατα....

79o6p3.png

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

79o6p3.png

Δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο μην το φοβασαι ετσι ηταν στον γιο αλλα τελικα ανεβηκε,απλα αν δεν ανεβει θα γεννησεις με καισαρικη πιθανοτατα....

Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να μην είναι τίποτα

κοιτα που θα αρχίσω να πιστεύω τις γιαγία δες ... οι φίλες τις γιαγιάς μου με ρωτούσαν συνέχεια αν καταλαβαίνω το μωρό ... όταν τους ελεγα οχι... μου έλεγαν...κορίτσι είναι... εγω επέμενα .... οτι είναι αγόρι (αφου αρχικά ετσι μου είχε πει η γιατρός) αλλα αυτές εκει... αποκλείεται ελεγαν κ ξανα έλεγαν η γιατρός κανει λάθος... και κοιτάξτε .... κορίτσι... εδώ στο χωριό μου ετσι το έχουν ... οτι δήλ οταν το μωρό αργεί να δώσει το παρών ειναι κορίτσι .... οταν η γυναίκα εχει πανάδες κ σπυράκια ειναι επίσης κορίτσι γτ το κορίτσι κλέβει την ομορφιά της μάνας... σε εμένα ισχύουν και τα δύο .... Πάντως δεν ανησυχώ πλέων γιατί στην β επιπέδου φαίνονται όλα... οπότε αφού είναι καλά... ε ας βγεί κ λίγο τεμπέλα σαν τον πατέρα της :-P

Κ εγώ που έχω γεμίσει σπυριά σ'όλο μου το πρόσωπο?Δεν τα πολυπιστεύω αυτά αλλά κοίτα πως σου έτυχε!Είναι μετά να μη τα πιστέψεις?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

Αγοράκια 7 - Κοριτσάκια 3!!!

Ο Ιούλης είναι ο μήνας των αγοριών μάλλον!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...