Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

καλημερα.... ήρθε η μέρα για την β' επιπέδου... επιτέλους..... αλλα η νύχτα νομίζω δεν θα περάσει με τίποτα.... βέβαια σε αυτό με βοηθάνε και κάτι χοντροκαούρες που εμφανήστικαν απο εχθές. εχω ραντεβού 12:30 η ώρα αλλα θα ξεκινήσω 10 απο το σπίτι (οχι οτι η Αλεξανδρούπολη, ειναι πάνω απο 40-60 λεπτά) αλλα για να ειμαι εκει νορίτερα... ουφ :| :-| :| :-| :| Λοιπόν φιλάκια σε όλες με το που θα επιστρέψω θα σας στείλω τα νέα μου... ελπίζω να ειναι ολα καλά....

Καλημερα!!!! Καλη επιτυχια Γλυκια μου!!! Περιμενουμε νεα σου!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

garlic.jpg

Γειά σας και με το καλό τα μωρά σας! Ειμαι φίλη της Ellain, γνωριστήκαμε εδώ στο parents και πλεον έχουμε μια πραγματική φιλία που κρατάει 3 χρόνια +, έχουμε περάσει πολλά μαζί κι ευχάριστα και δυσάρεστα!

Ηρθα απρόσκλητη για να σας ευχηθώ να έχετε υπέροχες τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό να κρατήσετε τα τέλεια μωράκια στην αγκαλιά σας!

Να ξερετε πως έχετε στην παρέα σαςενα απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, μου έχει σταθεί όσο λίγοι άνρθωποι στη ζωή μου οχι μόνο λόγω της καλής της καρδιάς αλλά και με την θετική της στάση και κρίση προς την ζωή.

Και πάλι με το καλό τα μωρά σας

Τα σκόρδα θα σας τα εξήγησει η φιλενάδα Ellain!

καθως και το να εχετε μια υπεροχη

Γκαστροεβδομάδα!!!!!!!!!!!!!! αχ βρε κορίτσι ποσο καμαρώνω που στο ευχομαι πάλι αυτο!

ναι ναι ειμαι η τρελή του χωριου χαχααααα

φιλενάδα με το καλό το μωράκι σου κι απο εδω! <3

Γεια σου Ευχαριστουμε πολυ Για τις ευχες σου!! Να χαιρεσαι το μωρακι σου!

79o6p3.png

Kalhmeraaaa! Exei k shmera teleio kairo k o nous mou trexei sto kalokairaki kai stis polupothhtes diakopes,.... eseis koritsia pou eiste manoules hdh ti magiw sas volepse stis prohgoumenes egkumosynes? Xerw einai nwris apla o,ti thymamai xairomai :P skeftomai gia tankini.... exyphretei? Have a nice day!!!!

Δεν ξέρω πως είχε τύχει αλλά δεν είχα πάει καθόλου για μπάνιο την προηγούμενη φορά.Δεν είμαι κ της θάλασσας εντω μεταξύ κ με είχαν ζαλίσει κιόλας να αποφεύγω την θάλασσα λόγω μύκητών κ τελικά δεν πήγα καθόλου.Φέτος όμως σκοπεύω να πάω γτ ο μικρός μου λατρεύει το νερό κ δε θέλω να του το στερήσω.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

καλημερα.... ήρθε η μέρα για την β' επιπέδου... επιτέλους..... αλλα η νύχτα νομίζω δεν θα περάσει με τίποτα.... βέβαια σε αυτό με βοηθάνε και κάτι χοντροκαούρες που εμφανήστικαν απο εχθές. εχω ραντεβού 12:30 η ώρα αλλα θα ξεκινήσω 10 απο το σπίτι (οχι οτι η Αλεξανδρούπολη, ειναι πάνω απο 40-60 λεπτά) αλλα για να ειμαι εκει νορίτερα... ουφ :| :-| :| :-| :| Λοιπόν φιλάκια σε όλες με το που θα επιστρέψω θα σας στείλω τα νέα μου... ελπίζω να ειναι ολα καλά....

Καλά αποτελέσματα!!!Κ μην έχεις άγχος όλα καλά θα πάνε!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Γειά σας και με το καλό τα μωρά σας! Ειμαι φίλη της Ellain, γνωριστήκαμε εδώ στο parents και πλεον έχουμε μια πραγματική φιλία που κρατάει 3 χρόνια +, έχουμε περάσει πολλά μαζί κι ευχάριστα και δυσάρεστα!

Ηρθα απρόσκλητη για να σας ευχηθώ να έχετε υπέροχες τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό να κρατήσετε τα τέλεια μωράκια στην αγκαλιά σας!

Να ξερετε πως έχετε στην παρέα σαςενα απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, μου έχει σταθεί όσο λίγοι άνρθωποι στη ζωή μου οχι μόνο λόγω της καλής της καρδιάς αλλά και με την θετική της στάση και κρίση προς την ζωή.

Και πάλι με το καλό τα μωρά σας

Τα σκόρδα θα σας τα εξήγησει η φιλενάδα Ellain!

καθως και το να εχετε μια υπεροχη

Γκαστροεβδομάδα!!!!!!!!!!!!!! αχ βρε κορίτσι ποσο καμαρώνω που στο ευχομαι πάλι αυτο!

ναι ναι ειμαι η τρελή του χωριου χαχααααα

φιλενάδα με το καλό το μωράκι σου κι απο εδω! <3

Ευχαριστούμε πολύ!Με το καλό κ εσείς ένα δεύτερο μωράκι όταν το θελήσετε!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Τι απίστευτη μέρα έκανε χτες?!?!Αχ μακάρι να συνεχίσει έτσι με ωραίες μέρες.Βγήκαμε με τον μικρό βόλτα στις κούνιες κ ξέδωσε το καλό μου το καταχάρηκε!Αλλά άρχισε να πονάει απίστευτα η μέση μου από την ορθοστασία να τον προσέχω κ φύγαμε νωρίς κ στεναχωρήθηκα λιγάκι.Να δω μετά που θα βαρύνω κ άλλο πως θα πηγαίνουμε βόλτες.

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

angie τα συγχαρητήρια μου Μαράκι πράγματι πολύ ωραία όλα.

alexia επειδή όλες της εγκυμοσύνες της πέρασα καλοκαίρι και έκανα πολλά μπάνια έχω να σας πω ότι της εγκυμοσύνης το μαγιό δεν με τρέλανε το βλέπω τώρα και λέω καλά πως το πήρα είναι μπικίνι και το πάνω καλύπτει την κοιλιά, καλύτερα κανονικό μαγιό τουλάχιστον για μένα.

tsipoura είσαι πολύ γλυκιά!

t1t1n4k1 όλα καλά να πάνε, περιμένουμε νέα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλησπέρα...τώρα μόλις μπήκα στο σπίτι... απίστευτη ταλαιπωρία...12:30 είχαμε ραντεβού 2:45 μας πήρε μέσα... αλλα το αποτέλεσμα μας δικαίωσε... ολα ειναι τέλεια... η μικρή μου δεν ειναι συνεργάσιμη... ειναι λίγο αντιδραστική σαν την μαμα της κ ετσι δεν μπορέσαμε να δούμε κανονικά το πρόσωπο της... είδαμε όμως προφίλ κ ετσι ο γιατρός πήρε κ απο το προσωπάκι της τις μετρήσεις που ήθελε... ήταν απίστευτο θέαμα, δεν εχω ξανα νιώσει πιο ωραία στην ζωη μου... ένιωσα οτι ...τώρα ξέρω το παιδί μου, την μύτη του, τα χειλάκια τα χεράκια που τα είχε τεντωμένα... απλά απίστευτο... εύχομαι για όλες να έχετε τόσο καλά αποτελέσματα κ να σας πάνε όλα υπέροχα... λέω να ξαπλώσω για καμιά ωρίτσα γιατι δεν την παλεύω αλλο... φιλάκια

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

καλησπέρα...τώρα μόλις μπήκα στο σπίτι... απίστευτη ταλαιπωρία...12:30 είχαμε ραντεβού 2:45 μας πήρε μέσα... αλλα το αποτέλεσμα μας δικαίωσε... ολα ειναι τέλεια... η μικρή μου δεν ειναι συνεργάσιμη... ειναι λίγο αντιδραστική σαν την μαμα της κ ετσι δεν μπορέσαμε να δούμε κανονικά το πρόσωπο της... είδαμε όμως προφίλ κ ετσι ο γιατρός πήρε κ απο το προσωπάκι της τις μετρήσεις που ήθελε... ήταν απίστευτο θέαμα, δεν εχω ξανα νιώσει πιο ωραία στην ζωη μου... ένιωσα οτι ...τώρα ξέρω το παιδί μου, την μύτη του, τα χειλάκια τα χεράκια που τα είχε τεντωμένα... απλά απίστευτο... εύχομαι για όλες να έχετε τόσο καλά αποτελέσματα κ να σας πάνε όλα υπέροχα... λέω να ξαπλώσω για καμιά ωρίτσα γιατι δεν την παλεύω αλλο... φιλάκια

:D:D:D:D:D:D Μπράβο! Καλή ξεκούραση και στις δυό σας!

Σε κάθε υπέρηχο που βλέπω τη μικρή μου, αυτό ακριβώς σκέφτομαι, ότι είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει ποτέ μου. Και βέβαια παρακαλάω να μην τελειώσει! Πουφ, αργεί πολύ ο Ιούλιος!

7M7zp2.png

Titinaki συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!!

Ephie θα περάσει ο καιρός κ ούτε που θα το καταλάβουμε!

Χτες είχαμε τις πρώτες κλωτσιές.Χάιδευε ο καλός μου την κοιλιά κ μετά είχα τις πρώτες κινήσεις κ μου λέει εμένα περίμενε το μωρό να κουνηθεί,μ'αναγνώρισε...ε ρε χαζομπαμπά χαχαχαχαχα

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Titinaki συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!!

Ephie θα περάσει ο καιρός κ ούτε που θα το καταλάβουμε!

Χτες είχαμε τις πρώτες κλωτσιές.Χάιδευε ο καλός μου την κοιλιά κ μετά είχα τις πρώτες κινήσεις κ μου λέει εμένα περίμενε το μωρό να κουνηθεί,μ'αναγνώρισε...ε ρε χαζομπαμπά χαχαχαχαχα

πόσο χαίρομαι για σενα. :D .. εγω ακόμη τιποτα.... αντε αφου αρχισε εσενα να κλωτσάει ...ας ελπίσουμε οτι μέσα στην εβδομάδα θα το ακουσουμε κ εμείς....

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Εμένα όμως είναι το 2ο κ λένε ότι το νιώθεις πιο νωρίς στο 2ο.Να σου πω την αλήθεια στο 1ο δε θυμάμαι σε ποια βδομάδα ξεκίνησε τις κλωτσιές.Δεν αγχώνομαι!Έτσι κ αλλιώς μετά θα με ταράξει κ θα παρακαλάω να ηρεμήσει λίγο χαχαχαχαχα

feQKp2.png

4okhp3.png

Τελεια τα αποτελεσματακια σου!!! Μπραβο Κοριτσακι,νομιζω οτι δικαιωθηκες απο την ταλαιπωρια! :D:D

79o6p3.png

πόσο χαίρομαι για σενα. :D .. εγω ακόμη τιποτα.... αντε αφου αρχισε εσενα να κλωτσάει ...ας ελπίσουμε οτι μέσα στην εβδομάδα θα το ακουσουμε κ εμείς....

Καλημερα!!!

καλε ποσο εβσομαδων εισαι??? αποκλειεται να μην το εχεις νιωσει!!!!

Εγω θυμαμαι το ενιωθα αλλα δεν ημουν σιγουρη οτι ειναι αυτο,σιγουρευτηκα Στην β 'επιπεδου οταν το εβλεπα να κουνιεται ενιωθα και την πεταλουδιτσα να γαργαλαει!!! :D:D χαλαρωσε φαε λιγη σοκολατα προς το βραδυ ξαπλωσε και δεν μπορει θα την νιωσεις!!! μηπως εχεις προσθιο πλακουντα????

Εμενα το νινι δινει το παρον καθε βραδυ εδω και 2 μερες! ειμαι και 18 εβδομαδων ποια ασχετα το τικερακι το αφησα με την τελευταια περιοδο αλλα το νινι ειναι μεγαλυτερο κατα 1 βδομαδα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...