Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Για την γραμμή στην κοιλιά και εγώ έτσι ήξερα ΄τι την βγάζουμε στα αγόρια αλλά ξέρω κοπέλες που την έβγαλαν και έκαναν κορίτσι. Εγώ γεννάω 5/7 Βιοκλινική κορίτσι

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου γεία σας όπως βλέπετε απο την ώρα... άρχισαν οι αΫπνίες μας.... εγώ πάω Δευτέρα για β επιπέδου κ μετράω τις ώρες... πάντως κ εγώ ακόμη δεν το νοιώθω καθόλου το νινί μου αλλά ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός.... οπότε είμαι και εγώ... εχω πιτ 3/7 κ κατα 99% εχουμε κοριτσακι, θα γεννήσω στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης ...οπού κ ελπίζω να βγώ ζωντανή :-P . Η αλήθεια είναι πως κ απο τις φίλες μου που βλέπω ...όλες αγόρια εχουν... λοιπόν αυριο ελπίζω να μπορέσω να μπώ κ να δώ πιο αναλυτικά τις συζητήσεις... συγνώμη κ για το κακογραμμένο κ μπερδεμένο κείμενο...αλλα πραγματικά ο εγκέφαλος μου δεν δίνει εντολές σήμερα.... το κρεβάτι μου νομίζω μου την πέφτει και λέω να ενδώσω. :wink: ΦΙΛΑΚΙΑ σε όλες τις κοιλίτσες να έχετε μία ωραία κ ξεκούραστη ημέρα.....

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Πήρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε ότι επειδή είναι δεύτερο η μήτρα είναι πιό χαλαρή γι ΄αυτό κ είναι πιό χαμηλά το μωρό κ για τα ανοίγματα αντίστοιχα τα νιώθω όλα πιό έντονα κπιό νωρίς γιατί το σώμα είναι ήδη προετοιμασμένο αποπ την πρώτη φορά. Οπότε να μην ανησυχώ...

Swanocean κι εμένα η μέση μου μ΄έχει πεθάνει. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικά όλα αυτά.

Κορίτσια που κάνετε ενέσεις συγχαρητήρια για το κουράγιο σας!!!

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια για όλες μας!

Αλήθεια?Τώρα εξηγούνται πολλά!Δλδ αν κάναμε 3ο κ 4ο πως θα νιώθαμε?Κινητά ζόμπι?χαχαχαχαχα

Να'μαστε καλά κ εμείς κ τα μωράκια μας!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Το είδα και μου φάνηκε α) αστείο και β) εξαιρετική αποτύπωση της ελληνίδας μάνας...

-Γιε μου που πας;

-Μάνα θα πάω να σφάξω ένα δράκο.

-Το μπουφάν σου να πάρεις!

-Αμάν ρε μάνα! Αμάν!

...

(Άι Γιώργης 282μ.Χ.)

Χαχαχχαχα κλασική ελληνίδα μάνα!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκια μου στα κοριτσια δεν βγαινει γραμμη Στα αγορια μονο;);)

Η κουμπάρα μου που είχε κοριτσάκι είχε βγάλει γραμμή.Εγώ με αγόρι δεν είχα βγάλει καθόλου.

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα και πάλι μανούλες! Μαράκι κατά πάσα πιθανότητα αγοράκι μας είπαν στην Αυχενική,τώρα 15/03 στη Β επιπέδου θα φανεί! Αλλά εγώ το χω σίγουρο:-) Βάλτε μας κι εμάς στη λίστα 26/07 Γαία αγοράκι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εμείς είμαστε για 10/7 στο ΡΕΑ - κοριτσάκι :)

Θα ρωτήσω γιατί με έχει φάει η περιέργεια: τι είναι αυτά τα "ανοίγματα";

Για τη "μαύρη γραμμή" βρήκα εδώ πληροφορίες, κι από ότι φαίνεται έχει περισσότερο σχέση με το πόσο μελαχροινή είναι η μαμά, και βέβαια με πιθανότητες. Πάντως εγώ δεν έχω κάνει καθόλου ακόμα, κι ο αφαλός μου είναι εκεί που ήταν πάντα.

Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι το σώμα αλλάζει σχεδόν μέρα με τη μέρα στην εγκυμοσύνη.

5-3 αγόρια κορίτσια μέχρι στιγμής, δηλαδή; κι ότι διάβαζα ότι η κρίση βγάζει κορίτσια :)

7M7zp2.png

Καλημέρα και πάλι μανούλες! Μαράκι κατά πάσα πιθανότητα αγοράκι μας είπαν στην Αυχενική,τώρα 15/03 στη Β επιπέδου θα φανεί! Αλλά εγώ το χω σίγουρο:-) Βάλτε μας κι εμάς στη λίστα 26/07 Γαία αγοράκι!

Τι φανταστικές τούρτες και γλυκάκια είναι αυτές στο Mommy's Cake!!! Είσαι κι εσύ στην παρέα που τα φτιάχνει;

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Ephie τα "ανοίγματα" είναι το πάνω πάνω μέρος εσωτερικά των ποδιών, όταν κάνεις σπαγκάτ εκεί που πονάς. Όταν δηλαδή ανοίγεις πολύ τα πόδια εκεί που σε τραβάει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη το ένιωθα τον τελευταίο μηπνα, τώρα όταν σηκώνομαι από πολύ ώρα καθιστή στην δουλειά κυρίως, δεν μπορώ να περπατήσω.

Όσο για το mommys cake, η angie μας είναι η "mommy" που φτιάχνει αυτά τα υπέροχα γλυκά! Όσες δεν έχετε δει το σάιτ, μπείτε, θα πάθετε πλάκα!!!

Αντζούλα μεταξύ αυχενικής κ β΄ επιπέδου δεν έχεις ξαναπάει; Για πιό σίγουρο γιατί κι εμένα στην Αθηνά 85% αγόρι μου ΄χαν πει στην αυχενική...

Εμείς τελικά αποφασίσαμε να πάμε κ σε εξειδικευμένο για β΄επιπέδου. Θα κλείσω για την παράλλη εβδομάδα-ελπίζωντας ότι θα βρω διαθεσιμότητα. Το συζήτησα κ με τον Κ. κ συμφώνησε κι εκείνος. Άλλωστε εκείνος μου το ΄χε πει απ΄την αρχή... Ίσως είναι κρίμα τα λεφτά που θα δώσουμε αλλά θα νιώθουμε πιό σίγουροι. Όσο καλός κι αν ειναι ο γιατρός μου, σίγουρα δεν ήταν τόσο λεπτομερής η εξέταση όσο στο κέντρο πιυ την είχα κάνει στην πρώτη εγκυμοσύνη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

Kalhmeraaaa! Exei k shmera teleio kairo k o nous mou trexei sto kalokairaki kai stis polupothhtes diakopes,.... eseis koritsia pou eiste manoules hdh ti magiw sas volepse stis prohgoumenes egkumosynes? Xerw einai nwris apla o,ti thymamai xairomai :P skeftomai gia tankini.... exyphretei? Have a nice day!!!!

5MCDp3.png

fzpAp3.png

garlic.jpg

Γειά σας και με το καλό τα μωρά σας! Ειμαι φίλη της Ellain, γνωριστήκαμε εδώ στο parents και πλεον έχουμε μια πραγματική φιλία που κρατάει 3 χρόνια +, έχουμε περάσει πολλά μαζί κι ευχάριστα και δυσάρεστα!

Ηρθα απρόσκλητη για να σας ευχηθώ να έχετε υπέροχες τελειόμηνες εγκυμοσύνες και με το καλό να κρατήσετε τα τέλεια μωράκια στην αγκαλιά σας!

Να ξερετε πως έχετε στην παρέα σαςενα απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, μου έχει σταθεί όσο λίγοι άνρθωποι στη ζωή μου οχι μόνο λόγω της καλής της καρδιάς αλλά και με την θετική της στάση και κρίση προς την ζωή.

Και πάλι με το καλό τα μωρά σας

Τα σκόρδα θα σας τα εξήγησει η φιλενάδα Ellain!

καθως και το να εχετε μια υπεροχη

Γκαστροεβδομάδα!!!!!!!!!!!!!! αχ βρε κορίτσι ποσο καμαρώνω που στο ευχομαι πάλι αυτο!

ναι ναι ειμαι η τρελή του χωριου χαχααααα

φιλενάδα με το καλό το μωράκι σου κι απο εδω! <3

καλημερα.... ήρθε η μέρα για την β' επιπέδου... επιτέλους..... αλλα η νύχτα νομίζω δεν θα περάσει με τίποτα.... βέβαια σε αυτό με βοηθάνε και κάτι χοντροκαούρες που εμφανήστικαν απο εχθές. εχω ραντεβού 12:30 η ώρα αλλα θα ξεκινήσω 10 απο το σπίτι (οχι οτι η Αλεξανδρούπολη, ειναι πάνω απο 40-60 λεπτά) αλλα για να ειμαι εκει νορίτερα... ουφ :| :-| :| :-| :| Λοιπόν φιλάκια σε όλες με το που θα επιστρέψω θα σας στείλω τα νέα μου... ελπίζω να ειναι ολα καλά....

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...