Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες! Χθες κάνανε την β΄επιπέδου κ ευτυχώς όλα καλά. Το αντράκι μας είναι 381 γραμ. κ φαίνεται να έχει μεγάλη μύτη. Βέβαια ξέρω ότι καμμία σχέση ο υπέρηχος με την πραγματικότητα αλλά έτσι φαίνεται. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή 4διάστατη απεικόνιση γιατί ο πλακούντας του έκρυβε το μέτωπο. Έβαζε συχνά τα χεράκια στο προσωπάκι κ φυσικά ήταν πολύ ζωηρός όπως κάθε φορά. Είναι γυρισμένος με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά φαντάζομαι αυτό αλλάζει ανά πάσα στιγμή κ πάλι. Έτσι εξηγείτε το ότι νιώθω πίεση στην ουροδόχο κύστη κάτι που ένιωθα τους τελευταίους μήνες στην Αθηνά. Επίσης νιώθω τα "ανοίγματά" μου να πονάνε. Εσείς το νιώθετε ακόμα. Μου φαίνεται λίγο νωρίς για όλα αυτά αλλά ο γιατρός είπε πως όλα βαίνουν καλώς. Θα το ξαναεπαναλάβουμε σε 3 εβδομάδες. Δεν ξέρω ποιά η σκοπιμότητα αλλά αυτή είναι η συνήθης πρακτική του. Ευτυχώς χρεώνει μόνο 30 ευρώ, την επίσκεψη δηλ.

Καλά αποτελέσματα σε όλες εύχομαι. Καλημέρα μανούλες!!!

Τα ανοίγματα κ εμένα με πονάνε που κ που αλλά αυτό που μ'έχει πεθάνει από τώρα είναι η μέση μου!!!!Δεν πονούσα έτσι στο 1ο κ απορώ όταν φουσκώσω για τα καλά πως θα είναι!

Μια χαρά τα αποτελέσματά σας!Οπότε μην ανησυχείς καθόλου αφού ο γιατρός σου είπε έτσι!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από προχτές που πήγαμε στον γιατρό κ μου είπε ότι θα αρχίσει να κλωτσάει μου έχει γίνει έμμονη ιδέα κ το σκέφτομαι συνέχεια!!!Κάνει διάφορα το έντερό μου κ μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είναι το έντερο χαίρομαι γτ νομίζω ότι είναι το μωρό χαχαχαχαχα

Δεν πάω καλά...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Πήρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε ότι επειδή είναι δεύτερο η μήτρα είναι πιό χαλαρή γι ΄αυτό κ είναι πιό χαμηλά το μωρό κ για τα ανοίγματα αντίστοιχα τα νιώθω όλα πιό έντονα κπιό νωρίς γιατί το σώμα είναι ήδη προετοιμασμένο αποπ την πρώτη φορά. Οπότε να μην ανησυχώ...

Swanocean κι εμένα η μέση μου μ΄έχει πεθάνει. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικά όλα αυτά.

Κορίτσια που κάνετε ενέσεις συγχαρητήρια για το κουράγιο σας!!!

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια για όλες μας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες κι απο μένα! Τι βροχή ρίχνει σήμερα!! Αισίως σήμερα είμαι 18 εβδομάδων,άλλαξα γιατρό και τώρα είμαι πολύ καθησυχασμένη και λιγότερο αγχωμένη.Επίσης επιτελους σταμάτησα και τις αντιπηκτικές ενέσεις που όπως κι εσύ ephie μετρούσα μια μια..Την Β επιπέδου θα την κάνω στις 15/03 ,καλά Μαράκι δεν σου χρέωσε κανονικά 150ρι για την Β επιπέδου? Μπράβο!εγώ ρε κορίτσια αν και δευτερότοκη δεν έχω νιώσει καν το μωράκι μου ακόμα..δε θυμάμαι στην κόρη μου πότε την "άκουσα" που λέμε,αλλά τώρα δεν νιώθω τίποτα..μόνο αφόρητο πόνο στην ουρά κάτω απο τη μέση..σαν κουτσή σηκώνομαι απο το κρεβάτι και έχω πάρει μόνο 4 κιλά -ΑΚΟΜΑ!!- χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Το είδα και μου φάνηκε α) αστείο και β) εξαιρετική αποτύπωση της ελληνίδας μάνας...

-Γιε μου που πας;

-Μάνα θα πάω να σφάξω ένα δράκο.

-Το μπουφάν σου να πάρεις!

-Αμάν ρε μάνα! Αμάν!

...

(Άι Γιώργης 282μ.Χ.)

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Αντζούλα βλέπω γαλάζιο τικεράκι; Αγοράκι κι εσύ;

Γιατί αντιπηκτικές ενέσεις βρε κοριτσάκι;

Ο γιατρός μου έκανε ο ίδιος την β΄ επιπέδου γι ΄αυτό κ δεν χρέωσε παρά μόνο την επιπσκεψη. Πάντως δεν ήταν τόσο λεπτομερής η εξέταση όσο θυμάμαι που την είχα κάνει σε εξειδικευμένο κέντρο την πρώτη φορά. Μάλιστα σκέφτομαι μήπως την επαναλάβω σε εκείνο το κέντρο απλώς για να νιώσω πιό σίγουρη. Το οικονομικό μόνο σκέφτομαι αφού είμαι με έναντι στην δουλειά μου από τον Νοέμβρη... Θα το συζητήσω κ με τον άντρα μου κι αποφασίζουμε... Εγώ νομίζω γύρω στις 17-18 βδομάδες το ένιωσα με σιγουριά οπότε κι εσύ όπου να ΄ναι.

Καλημέρα σε όλες κι ελπίζω η μπόρα να πέρασε παντού...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

alexia μια χαρά θα τα καταφέρεις αν και να σου πω την αλήθεια και εγώ αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω με το κοριτσάκι αφού έχω μάθει στα αντράκια μου, εμένα ο αφαλός δεν έχει πεταχτεί αλλά είναι επίπεδος, για την γραμμή ενώ στα άλλα είχα τώρα δεν την έχω βγάλει και σκέφτομαι μήπως είναι νωρίς ακόμα.

Γλυκια μου στα κοριτσια δεν βγαινει γραμμη Στα αγορια μονο;);)

79o6p3.png

Κορίτσια σας γράφω σήμερα πολύ χαρούμενη. Εγώ πέρασα ένα δύσκολο τετράμηνο αλλά έχω 2-3 μέρες που νιώθω καλά...Και αντί να νιώσω ανακούφιση άρχισα να νιώθω φόβο μήπως κάτι δεν πάει καλά. Χθες πήγα στη γιατρό μου να δω το νινί να μου φύγει η ιδέα και τελικά ΌΛΑ ΚΑΛΑ!!! Είδα το παιδάκι μου , μεγάλωσε πολύ και ήταν ζωηρούλι...ευτυχώς! Μάλιστα αυτή τη φορά είδαμε με βεβαιότητα (18η εβδομάδα πια) το φύλο. Φαίνεται αγοράκι...περιμένουμε πάντως τον υπέρηχο Β επιπέδου. Εμάς μας έκλεισαν στις 22/3... θα είμαι 22η εβδομάδα μήπως είναι αργά;;;;;

Crochetmania και στα κορίτσια βγαίνει. Εμένα μου βγήκε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τους τελευταίους μήνες. Οπότε δεν έχει να κάνει με το φύλο. Τώρα έχω αγοράκι αλλά δεν έχει βγει ακόμα. Φαντάζομαι σε λιπγο καιρό πάλι...

Μανούλα 28/7 μεταξύ 20 και 24 εβδομάδων γίνεται η β΄ οπότε δεν είναι αργά.

Πολλά αγοράκια έχουμε στην παρέα ή μου φαίνεται;

Την προηγούμενη φορά στις μανούλες Απριλίου που ήμουν είχαμε φτιάξει λίστα με όλες μας, τις ΠΗΤ μας κ χρώμα ροζ ή γαλάζιο ανάλογα του φύλου. Νομίζω είχαμε προσθέσει κ μαιευτήριο. Αν κάποια μανούλα έχει χρόνο κ όρεξη θα ΄ταν ωραία να το κάναμε κι εδω. Εγώ δεν προσφέρομαι γιατί μπαίνω από κινητό κ είναι αδύνατο.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

αν θελετε στειλτε μου εδω ημερομηνιες Νοσοκομειο φυλλο και το φτιαχνω εγω!! μαλλον η γραμμη εχει να κανει και με το δερμα??? Εγω δεν εβγαλα στον γιο μου και μεχρι τωρα δεν εχω ακομα!!! Οπως λεω και εγω επειδη στην παρεα μου εχω 2 κοπελες και οι 2 με αγορακια και εκεινες Επεσε αγοροσπορος!!!!

79o6p3.png

Κορίτσια σας γράφω σήμερα πολύ χαρούμενη. Εγώ πέρασα ένα δύσκολο τετράμηνο αλλά έχω 2-3 μέρες που νιώθω καλά...Και αντί να νιώσω ανακούφιση άρχισα να νιώθω φόβο μήπως κάτι δεν πάει καλά. Χθες πήγα στη γιατρό μου να δω το νινί να μου φύγει η ιδέα και τελικά ΌΛΑ ΚΑΛΑ!!! Είδα το παιδάκι μου , μεγάλωσε πολύ και ήταν ζωηρούλι...ευτυχώς! Μάλιστα αυτή τη φορά είδαμε με βεβαιότητα (18η εβδομάδα πια) το φύλο. Φαίνεται αγοράκι...περιμένουμε πάντως τον υπέρηχο Β επιπέδου. Εμάς μας έκλεισαν στις 22/3... θα είμαι 22η εβδομάδα μήπως είναι αργά;;;;;

μια χαρα ειναι!!! και εγω 22 εβδομαδων θα την κανω!!

Εμενα τα συμπτωματα αρχισαν να υποχωρουν 14η εβδομαδα

δεν σου κρυβω οτι και εγω ανησυχησα :D:D:D

79o6p3.png

αν θελετε στειλτε μου εδω ημερομηνιες Νοσοκομειο φυλλο και το φτιαχνω εγω!! μαλλον η γραμμη εχει να κανει και με το δερμα??? Εγω δεν εβγαλα στον γιο μου και μεχρι τωρα δεν εχω ακομα!!! Οπως λεω και εγω επειδη στην παρεα μου εχω 2 κοπελες και οι 2 με αγορακια και εκεινες Επεσε αγοροσπορος!!!!

Agorosporos den les tpt! Afou dhlwses ethelontria crochetmania (xara sto kouragio sou :) ) 24/07 lhtw agoraki :P

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...