Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Ένα μωράκι ρώτησε Τον Θεό....

"Μου λένε πως θα με στείλεις στη Γη αύριο,

αλλά πώς υποτίθεται πως θα ζήσω εκεί που είμαι τόσο μικρούλι και αβοήθητο;"

"Ο φύλακας άγγελός σου θα είναι εκεί να σε περιμένει και θα σε προσέχει."

Το παιδί ξαναρώτησε, "Πες μου όμως, εδώ στον παράδεισο για να είμαι ευτυχισμένο δεν έχω παρά μόνο να τραγουδώ και να γελώ."

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα τραγουδά και θα γελά για σένα.

Και θα νιώθεις την αγάπη του και θα είσαι πολύ χαρούμενο."

Το παιδί όμως ξαναρώτησε, "Και πως θα καταλαβαίνω τι μου λένε οι άνθρωποι όταν μου μιλούν αν δεν ξέρω την γλώσσα;"

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα σου πει τις πιο όμορφες και

γλυκιές λέξεις που θα ακούσεις ποτέ.... και με πολύ υπομονή και φροντίδα,

ο άγγελός σου θα σου διδάξει πως να μιλάς."

"Και ποιος θα με προστατεύει;"

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατέψει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δώσει την ίδια του τη ζωή."

Όταν ήρθε η στιγμή ν΄ αφήσει τον Παράδεισο, το παιδί ρώτησε με βιασύνη, "Θεέ

Μου, εφόσον είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του

αγγέλου μου."

"Απλά θα τη φωνάζεις.... ΜΑΜΑ."

Καλά ανατρίχιασα...τι όμορφο!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια από ότι διαβάζω όλες είστε καλά και χαίρομαι.

Έφη μου εγώ δεν έχω εμπειρία στο θέμα αλλά θα σου πω να εμπιστευτείς τον γιατρό σου και επειδή την έπαθα μια φορά να κάνω το λάθος και να ψάχνω στο internet για ένα θέμα του παιδιού μου και πραγματικά ήταν ότι χειρότερο ένιωσα, ας μην κολλάμε και πολύ με ότι λέει εδώ μέσα αν έχεις αμφιβολίες καλύτερα να πάρεις την γνώμη και άλλου γιατρού αν και πιστεύω όλα θα πάνε καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Χτες πήγαμε στην παιδίατρο το ζουζουνάκι μου κ όλα μας τα βρήκε πολύ καλά!Με είδε κ με την κοιλίτσα και καταχάρηκε!Είναι οικογενειακή φίλη!Κ της είπα ότι από το καλοκαίρι θα προσέχει κ το νέο μέλος κ συγκινήθηκε!!!

Χτες το μεσημέρι γέννησε η κουμπάρα μου ένα κουκλάκι 3200!!!Αχ κορίτσια ήταν πολύ ομορφούλι είχε κ ανοιχτά τα ματάκια του ήταν τέλειος!!!Άντε με το καλό κ εμείς να λευτερωθούμε!!!

Ephie μου όλα καλά θα πάνε!Μην ανησυχείς καθόλου!!!Αφού σου το είπε ο γιατρός να μην ανησυχείς κάτι παραπάνω θα ξέρει.Κ μη διαβάζεις στο ίντερνετ!Στο λέω από προσωπική πείρα ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ένα μωράκι ρώτησε Τον Θεό....

"Μου λένε πως θα με στείλεις στη Γη αύριο,

αλλά πώς υποτίθεται πως θα ζήσω εκεί που είμαι τόσο μικρούλι και αβοήθητο;"

"Ο φύλακας άγγελός σου θα είναι εκεί να σε περιμένει και θα σε προσέχει."

Το παιδί ξαναρώτησε, "Πες μου όμως, εδώ στον παράδεισο για να είμαι ευτυχισμένο δεν έχω παρά μόνο να τραγουδώ και να γελώ."

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα τραγουδά και θα γελά για σένα.

Και θα νιώθεις την αγάπη του και θα είσαι πολύ χαρούμενο."

Το παιδί όμως ξαναρώτησε, "Και πως θα καταλαβαίνω τι μου λένε οι άνθρωποι όταν μου μιλούν αν δεν ξέρω την γλώσσα;"

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα σου πει τις πιο όμορφες και

γλυκιές λέξεις που θα ακούσεις ποτέ.... και με πολύ υπομονή και φροντίδα,

ο άγγελός σου θα σου διδάξει πως να μιλάς."

"Και ποιος θα με προστατεύει;"

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατέψει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δώσει την ίδια του τη ζωή."

Όταν ήρθε η στιγμή ν΄ αφήσει τον Παράδεισο, το παιδί ρώτησε με βιασύνη, "Θεέ

Μου, εφόσον είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του

αγγέλου μου."

"Απλά θα τη φωνάζεις.... ΜΑΜΑ."

Η δασκάλα του μεσαίου μου στα νήπια μαζί με άλλα δωράκια μας το είχε δώσει σε κάρτα στην γιορτή της μητέρας και πραγματικά έκλαιγα είναι πολύ πολύ ωραίο.

Ίσως να φανεί χαζό αλλά όταν έκανα το τρίτο δεν είπα δεν κάνω άλλο παιδί απλά αν είμαστε καλά μετά από 3 χρόνια ίσως κάνω και τέταρτο το καλοκαίρι που το ψιλό σκεφτόμασταν τα βάζαμε κάτω όλα καλά αλλά κολλούσαμε στο αν θα είμαστε οικονομικά στην ίδια κατάσταση και μετά, λόγο κρίσεις καταλαβαίνετε δεν έχουμε δει και λίγα, αλλά τα παραπάνω λόγια με κάναν να πιστεύω ότι υπάρχει ένα μωράκι που με περιμένει και δεν υπάρχει περίπτωση να το αρνηθώ με τίποτα...........

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Χτες πήγαμε στην παιδίατρο το ζουζουνάκι μου κ όλα μας τα βρήκε πολύ καλά!Με είδε κ με την κοιλίτσα και καταχάρηκε!Είναι οικογενειακή φίλη!Κ της είπα ότι από το καλοκαίρι θα προσέχει κ το νέο μέλος κ συγκινήθηκε!!!

Χτες το μεσημέρι γέννησε η κουμπάρα μου ένα κουκλάκι 3200!!!Αχ κορίτσια ήταν πολύ ομορφούλι είχε κ ανοιχτά τα ματάκια του ήταν τέλειος!!!Άντε με το καλό κ εμείς να λευτερωθούμε!!!

Ephie μου όλα καλά θα πάνε!Μην ανησυχείς καθόλου!!!Αφού σου το είπε ο γιατρός να μην ανησυχείς κάτι παραπάνω θα ξέρει.Κ μη διαβάζεις στο ίντερνετ!Στο λέω από προσωπική πείρα ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του!

Να σας ζήσει το μωράκι, καλά έτσι και δω νεογέννητο θα γίνω ανυπόφορη, ο λόγος φυσικά να γεννήσω όσο γίνετε πιο

γρήγορα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Αχ ήταν τόσο συγκινητική η στιγμή όταν το είδα!!!Ανυπομονώ να δω το δικό μου μωρό!!!Οσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει κ η αγωνία!

feQKp2.png

4okhp3.png

Geia sas koritsia! Sas diavazw kathhmerina k eyxaristw gia ta endiaferonta pou grafete( egw einai ligo tempela sto NA grafw). Kai egw loipon perimenw agoraki me to kalo kai omologw oti me tromazei ligo ayto.. an that ta kataferw gt dn exw idea a PO agoria sthn oikogeneia mou eimaste olo koritsia. Mou epitrepete NA vgw kai ligo ektos thematos? Nomizw oti exei paramegalwsei xafnika h koilia mou kai exei arxisei kai petagetai kai o afalos mou pros ta exw mpliax! Kai mia skoura Gramm sthn koilia mou exei episis emfanistei kai einai akoma mono 18 evdomadwn den einai nwris gia kati tetoio? Sygxwreste tis apories mou apla einai h 1h mou egkymosunh.... filia se oles

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Εγώ από ότι φαίνεται πάω για καισαρική λόγω.... μυωπίας. Έχω 7 βαθμούς και με πάνω από 5 είναι λέει επικίνδυνο να σπρώξεις! Δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει :)

Αυτό με το ζάχαρο κυήσεως προφανώς θα θέλει προσοχή ε; Οι ινσουλίνες είναι σε ενέσιμη μορφή;

Από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης μου με έβαλε η ενδοκρινολόγος και μετριέμαι/τρυπιέμαι 2-3 φορές τη βδομάδα να βεβαιωθώ ότι όλα πάνε καλά - ευτυχώς είμαι γυρω στο 85-90 στο ζάχαρο νηστείας - μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Αυτό που με έχει πεθάνει είναι οι clexane - τις μετράω σαν τους φυλακισμένους - άντε κι άλλες 150, άντε κι άλλες 149... :oops:

Το ζαχαρο θελει προσοχη στο πρωτο τριμηνο ιδιαιτερα γιατι μπορει να αποβαλης μεχρι να εχει προβληματακια που δεν διορθωνονται εμενα δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα Θελει προσοχη ναι οτνα ακους μανουλε να λενε "εκαν ενα μωρο 4 κιλα και πανω" συνηθως ειχαν σαχαρο και δεν το ηξεραν αυτο κανει το σαχαρο μετα η πολυ μεγαλο παιδι η υδροκεφαλο (ακριβως τι ειναι δεν ξερω Δεν τα πολυ ψαχνω)μερικες φορες η αγνοια ειναι καλυτερη! και ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι το πρωτο 24ωρο μετα την γεννηση μην πεσει το μωρο σε υπογλυκαιμια και κωμα....

Η ινσουλινη ειναι ενεσιμη ναι ειναι ενα στυλο που ρυθμιζεις δοσεις 3 φορες την μερα πριν καθε κυριο γευμα εχει πολυ μικρη βελονιτσα και γινεται η στη κοιλια η στο μπρατσο η στα μπουτια

τι ειναι το clexane???:oops::oops:

79o6p3.png

Geia sas koritsia! Sas diavazw kathhmerina k eyxaristw gia ta endiaferonta pou grafete( egw einai ligo tempela sto NA grafw). Kai egw loipon perimenw agoraki me to kalo kai omologw oti me tromazei ligo ayto.. an that ta kataferw gt dn exw idea a PO agoria sthn oikogeneia mou eimaste olo koritsia. Mou epitrepete NA vgw kai ligo ektos thematos? Nomizw oti exei paramegalwsei xafnika h koilia mou kai exei arxisei kai petagetai kai o afalos mou pros ta exw mpliax! Kai mia skoura Gramm sthn koilia mou exei episis emfanistei kai einai akoma mono 18 evdomadwn den einai nwris gia kati tetoio? Sygxwreste tis apories mou apla einai h 1h mou egkymosunh.... filia se oles

Καλησπερα Αλεξια μου,Οχι δεν ειναι νωρις και στις 2 μου εγκυμοσυνες πεταξα κοιλια απο 10 εβδομαδων!! και αρκετα μεγαλη θα ελεγα Εχει να κανιε με κατακρατηση υγρων και ποσο αμνιακο εχει ο Σακος και φυσικα ποσο μεγαλη ειναι η μητρα!! Η γραμμη περιπου τωρα εμφανιζεται! Εισαι μελαχρινη??? Συνηθως Οι ξανθιες δεν κανουν εγω δεν εχω ουτε τωρα ουτε στον γιο μου!

χιχιχιχιχχι θα τρλαθειτε οικογενειακως με τον μπεμπαρο Μην ανχωνεσε καθολου Αν ειναι και Ενας ωχ σας βλεπω με pambers :D:D:D:D

79o6p3.png

Αχ ήταν τόσο συγκινητική η στιγμή όταν το είδα!!!Ανυπομονώ να δω το δικό μου μωρό!!!Οσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει κ η αγωνία!

Ax οσο δικιο εχεις οσο περναει ο καιρος τρελαινομαι να τον Γνωρισω,λεω αντε να δουμε τι μουτρακι θα εχει αυτο :D:D:D ουφ ευτυχως περνει γρηγορα ο καιρος!:tongue::tongue:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες! Χθες κάνανε την β΄επιπέδου κ ευτυχώς όλα καλά. Το αντράκι μας είναι 381 γραμ. κ φαίνεται να έχει μεγάλη μύτη. Βέβαια ξέρω ότι καμμία σχέση ο υπέρηχος με την πραγματικότητα αλλά έτσι φαίνεται. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή 4διάστατη απεικόνιση γιατί ο πλακούντας του έκρυβε το μέτωπο. Έβαζε συχνά τα χεράκια στο προσωπάκι κ φυσικά ήταν πολύ ζωηρός όπως κάθε φορά. Είναι γυρισμένος με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά φαντάζομαι αυτό αλλάζει ανά πάσα στιγμή κ πάλι. Έτσι εξηγείτε το ότι νιώθω πίεση στην ουροδόχο κύστη κάτι που ένιωθα τους τελευταίους μήνες στην Αθηνά. Επίσης νιώθω τα "ανοίγματά" μου να πονάνε. Εσείς το νιώθετε ακόμα. Μου φαίνεται λίγο νωρίς για όλα αυτά αλλά ο γιατρός είπε πως όλα βαίνουν καλώς. Θα το ξαναεπαναλάβουμε σε 3 εβδομάδες. Δεν ξέρω ποιά η σκοπιμότητα αλλά αυτή είναι η συνήθης πρακτική του. Ευτυχώς χρεώνει μόνο 30 ευρώ, την επίσκεψη δηλ.

Καλά αποτελέσματα σε όλες εύχομαι. Καλημέρα μανούλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Το ζαχαρο θελει προσοχη στο πρωτο τριμηνο ιδιαιτερα γιατι μπορει να αποβαλης μεχρι να εχει προβληματακια που δεν διορθωνονται εμενα δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα Θελει προσοχη ναι οτνα ακους μανουλε να λενε "εκαν ενα μωρο 4 κιλα και πανω" συνηθως ειχαν σαχαρο και δεν το ηξεραν αυτο κανει το σαχαρο μετα η πολυ μεγαλο παιδι η υδροκεφαλο (ακριβως τι ειναι δεν ξερω Δεν τα πολυ ψαχνω)μερικες φορες η αγνοια ειναι καλυτερη! και ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι το πρωτο 24ωρο μετα την γεννηση μην πεσει το μωρο σε υπογλυκαιμια και κωμα....

Η ινσουλινη ειναι ενεσιμη ναι ειναι ενα στυλο που ρυθμιζεις δοσεις 3 φορες την μερα πριν καθε κυριο γευμα εχει πολυ μικρη βελονιτσα και γινεται η στη κοιλια η στο μπρατσο η στα μπουτια

τι ειναι το clexane???:oops::oops:

Το clexane είναι αντιπηκτικό σε ενέσιμη μορφή - μου κάνω μια ένεση την ημέρα στην κοιλιά (από κει που έβλεπα ιατρικό σήριαλ και γύριζα κανάλι - αχ, τι κάνω για το μωρό μου ;)). Βοηθάει το αίμα να κυκλοφορεί (το ξέρετε ότι έχουμε 2 κιλά αίμα παραπάνω τώρα στο σώμα μας και ότι είναι πολύ πιο πηχτό;) και το μωρό να τρέφεται καλύτερα. Επειδή είμαι πολύυυυ πάνω από τα 35 και πολύυυυ πάνω από τα 80 κιλά είναι έντονος ο κίνδυνος για θρόμβους, ως εκ τούτου... ενεσούλες κάθε μέρα μέχρι λίγο μετά τη γέννα.

Κι αυτό με την ινσουλίνη δεν ακούγεται πολύ χαριτωμένο πάντως - και 3 φορές την ημέρα, ε; Άντε, κουράγιο!

7M7zp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Χθες κάνανε την β΄επιπέδου κ ευτυχώς όλα καλά. Το αντράκι μας είναι 381 γραμ. κ φαίνεται να έχει μεγάλη μύτη. Βέβαια ξέρω ότι καμμία σχέση ο υπέρηχος με την πραγματικότητα αλλά έτσι φαίνεται. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή 4διάστατη απεικόνιση γιατί ο πλακούντας του έκρυβε το μέτωπο. Έβαζε συχνά τα χεράκια στο προσωπάκι κ φυσικά ήταν πολύ ζωηρός όπως κάθε φορά. Είναι γυρισμένος με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά φαντάζομαι αυτό αλλάζει ανά πάσα στιγμή κ πάλι. Έτσι εξηγείτε το ότι νιώθω πίεση στην ουροδόχο κύστη κάτι που ένιωθα τους τελευταίους μήνες στην Αθηνά. Επίσης νιώθω τα "ανοίγματά" μου να πονάνε. Εσείς το νιώθετε ακόμα. Μου φαίνεται λίγο νωρίς για όλα αυτά αλλά ο γιατρός είπε πως όλα βαίνουν καλώς. Θα το ξαναεπαναλάβουμε σε 3 εβδομάδες. Δεν ξέρω ποιά η σκοπιμότητα αλλά αυτή είναι η συνήθης πρακτική του. Ευτυχώς χρεώνει μόνο 30 ευρώ, την επίσκεψη δηλ.

Καλά αποτελέσματα σε όλες εύχομαι. Καλημέρα μανούλες!!!

Μπράβο βρε Μαράκι το παν είναι να είναι τα μωράκια μας καλά εγώ έχω σε 10 μέρες.

Για τα ανοίγματα κατά ένα περίεργο λόγο με πονάνε και μένα όχι όλοι μέρα άλλα που και που, πράγματι είναι πολύ νωρίς από όσο θυμάμαι τους 2 τελευταίους μήνες αρχίζουν να πονάνε τι να κάνουμε υπομονή.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

alexia μια χαρά θα τα καταφέρεις αν και να σου πω την αλήθεια και εγώ αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω με το κοριτσάκι αφού έχω μάθει στα αντράκια μου, εμένα ο αφαλός δεν έχει πεταχτεί αλλά είναι επίπεδος, για την γραμμή ενώ στα άλλα είχα τώρα δεν την έχω βγάλει και σκέφτομαι μήπως είναι νωρίς ακόμα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σου Αλεξία!Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό νε έρθει η ώρα να συναντήσεις το αντράκι σου!

Δεν είναι καθόλου νωρίς που πετάχτηκε κοιλιά κ αφαλός κ εμφάνισες κ την γραμμή.Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.Σε κάποιες δεν πετάγεται καθόλου ο αφαλός κ δεν κάνουν καθόλου γραμμή.

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...