Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααα!!!

Χτες πήγαμε στον γιατρό κ όλα φυσιολογικότατα!!!Μάθαμε κ ένα ευχάριστο!!!Το μωράκι μας στον ομφάλιο λώρο έχει 3 αγγεία (που είναι το φυσιολογικό) κ όχι 2 όπως είχε ο Φιλιππάκος μου.Το είχα πολύ άγχος ότι θα ξαναγινόταν αυτό!Όχι ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ο Φιλ αλλά κ μόνο το άγχος που είχα μέχρι να γεννηθεί ότι είναι εντάξει το μωρό με είχε πεθάνει λίγο.Αλλά τέλος καλό όλα καλά.Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους.

Μαράκι εμένα μου είπε σε 1μιση μήνα θα κάνω την β επιπέδου.Δεν έχουν συγκεκριμένη βδομάδα οι γιατροί?Μου κάνει εντύπωση που εσύ θα το κάνεις αύριο.Τέσπα όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου!

Ελενάκι!!!Κ εσύ αγορομάνα ε?Καλώς ήρθες στην παρέα!!!Είπαμε μόνο σώβρακα θα πλένουμε από δω κ πέρα χαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέραααααα!!!

Χτες πήγαμε στον γιατρό κ όλα φυσιολογικότατα!!!Μάθαμε κ ένα ευχάριστο!!!Το μωράκι μας στον ομφάλιο λώρο έχει 3 αγγεία (που είναι το φυσιολογικό) κ όχι 2 όπως είχε ο Φιλιππάκος μου.Το είχα πολύ άγχος ότι θα ξαναγινόταν αυτό!Όχι ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ο Φιλ αλλά κ μόνο το άγχος που είχα μέχρι να γεννηθεί ότι είναι εντάξει το μωρό με είχε πεθάνει λίγο.Αλλά τέλος καλό όλα καλά.Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους.

Μαράκι εμένα μου είπε σε 1μιση μήνα θα κάνω την β επιπέδου.Δεν έχουν συγκεκριμένη βδομάδα οι γιατροί?Μου κάνει εντύπωση που εσύ θα το κάνεις αύριο.Τέσπα όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου!

Ελενάκι!!!Κ εσύ αγορομάνα ε?Καλώς ήρθες στην παρέα!!!Είπαμε μόνο σώβρακα θα πλένουμε από δω κ πέρα χαχαχαχα

Καλημερα!!! ναι αγορομανουλα και Εγω!!!! Γερα να ειναι το παιδακια μας και ολα τα αλλα δεν με νοιαζουν

Μπραβο που ο ομφαλιος λωρος εχει 3 αγγειακια!! Φανταζομαι θα ηρεμησες εε???

Εμας ο μπεμπης ειναι 160 γραμμαρια και 17 εκατοστα!! Τον βγαζει ο υπερηχος 1 βδομαδα μεγαλυτερο......χερει ακρας Υγειας και καναμε ενα προ-Β επιπεδου και ειναι ολα τελεια!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη και νομιζω οτι τωρα ποια μπορω να απολαυσω εγκυμοσυνη χωρις ανχος και στρες!!! Ραντεβου ξανα 1 απριλιου Για β επιπεδου Ανυπομωνω!!! :D:D:D

79o6p3.png

Συγχαρητήρια για τον άντρακλα!!! Άντε με το καλό!!! Ωραία, τα έχεις και ολα από το πρώτο λογικά οπότε κ λιγότερα έξοδα.

Τώρα διάβασα κ τα σημερινα μηνύματα. Απ΄το κινητό έχω μιά δυσκολία...

Β΄ επιπέδου κάνουν νομίζω μεταξύ 20-24 εβδομάδων. Εμένα μου είπε ότι θα κάνουμε τώρα την πρώτη κ σε 3 εβδομάδες κάποια συμπληρωματική. Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοει...

Τώρα θα είμαι 20 εβδ. κ 5 ημερών.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχ ναι!Μου έφυγε ένα άγχος τώρα είμαι πιο ήρεμη!!!

Ααα Μαράκι έτσι εξηγείται!Γιατί εφόσον τώρα είμαι 17 βδομάδων σε 1μιση μήνα θα είμαι κάπου 22 βδομάδων.Ουφ μπερδεύτηκα!Τεσπα όταν είναι να γίνει θα μου το πει χαχαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για τον άντρακλα!!! Άντε με το καλό!!! Ωραία, τα έχεις και ολα από το πρώτο λογικά οπότε κ λιγότερα έξοδα.

Τώρα διάβασα κ τα σημερινα μηνύματα. Απ΄το κινητό έχω μιά δυσκολία...

Β΄ επιπέδου κάνουν νομίζω μεταξύ 20-24 εβδομάδων. Εμένα μου είπε ότι θα κάνουμε τώρα την πρώτη κ σε 3 εβδομάδες κάποια συμπληρωματική. Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοει...

Τώρα θα είμαι 20 εβδ. κ 5 ημερών.

Ευχαριστω πολυ!! μπα δυστυχως δεν εχω πολλα απο τον πρωτο,δεν θα εκανα δευτερο......αλλα ο μπεμπης ειχε αλλη γνωμη προφανως μια φορα καναμε απροσεξια με το Συζυγο και να το αποτελεσμα :oops::oops:

Δεν πειραζει χαλαλι τετοιεα απροσεξιες να μας τυχαινουν παντα!!!:D:D

Εχω καποια πολυ μωρουδιακα αλλα οκ εχω ηδη επιστρατευση ξαδερφες και φιλες!!

δεν ξερω και εγω τι να σου πω αν και μετα την Β επιπεδου συνεχεια μετρανε τα παντα λεπτομερως

79o6p3.png

Αυτές οι ξαδέρφες κ φίλες μας έχουν σώσει με τα ρούχα χαχαχαχαχα

feQKp2.png

4okhp3.png

Κι όχι μόνο ρούχα! Εμένα μου έδωσε όλη την προίκα: καλαθούνα, κούνια, καθισματατάκι αυτοκινήτου, καρότσι κλπ. στην Αθηνά μου. Κι ας είχε αγόρια. Απλά ήταν μπλε αλλά δεν με χάλασε. Γλίτωσα καναδυό χιλιάρικα! Τώρα μόνο ρούχα χρειάζομαι κ καθισματάκι αυτοκινήτου. Θα την βρούμε την άκρη όμως. Μάλλον από την γνωστή μου που έχει το μαγαζί με τα μεταχειρισμένα είδη. Άλλωστε επιλέγει πολύ καλής ποιότητας πράγματα, τα απολυμαίνει κ γίνονται σαν καινούρια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα! Σήμερα είδα το μικρό μου - έχουμε φτάσει τα 360 γρ. αισίως :) και είμαστε ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης. Αυτά είναι τα καλά νέα.

Η γιατρός μου είδε ένα ινομύωμα που πιθανόν προϋπήρχε αλλά τώρα με την κύηση έχει φτάσει 2χ4 και μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο. Η γιατρός μου ήταν καθησυχαστική αλλά τώρα που το ψάχνω λίγο στο ίντερνετ βλέπω ότι μπορεί να προκαλέσει μέχρι αποβολή. Έχει καμιά σας εμπειρία;

7M7zp2.png

Ένα μωράκι ρώτησε Τον Θεό....

"Μου λένε πως θα με στείλεις στη Γη αύριο,

αλλά πώς υποτίθεται πως θα ζήσω εκεί που είμαι τόσο μικρούλι και αβοήθητο;"

"Ο φύλακας άγγελός σου θα είναι εκεί να σε περιμένει και θα σε προσέχει."

Το παιδί ξαναρώτησε, "Πες μου όμως, εδώ στον παράδεισο για να είμαι ευτυχισμένο δεν έχω παρά μόνο να τραγουδώ και να γελώ."

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα τραγουδά και θα γελά για σένα.

Και θα νιώθεις την αγάπη του και θα είσαι πολύ χαρούμενο."

Το παιδί όμως ξαναρώτησε, "Και πως θα καταλαβαίνω τι μου λένε οι άνθρωποι όταν μου μιλούν αν δεν ξέρω την γλώσσα;"

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα σου πει τις πιο όμορφες και

γλυκιές λέξεις που θα ακούσεις ποτέ.... και με πολύ υπομονή και φροντίδα,

ο άγγελός σου θα σου διδάξει πως να μιλάς."

"Και ποιος θα με προστατεύει;"

Ο Θεός είπε, "Ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατέψει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δώσει την ίδια του τη ζωή."

Όταν ήρθε η στιγμή ν΄ αφήσει τον Παράδεισο, το παιδί ρώτησε με βιασύνη, "Θεέ

Μου, εφόσον είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του

αγγέλου μου."

"Απλά θα τη φωνάζεις.... ΜΑΜΑ."

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα! Σήμερα είδα το μικρό μου - έχουμε φτάσει τα 360 γρ. αισίως :) και είμαστε ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης. Αυτά είναι τα καλά νέα.

Η γιατρός μου είδε ένα ινομύωμα που πιθανόν προϋπήρχε αλλά τώρα με την κύηση έχει φτάσει 2χ4 και μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο. Η γιατρός μου ήταν καθησυχαστική αλλά τώρα που το ψάχνω λίγο στο ίντερνετ βλέπω ότι μπορεί να προκαλέσει μέχρι αποβολή. Έχει καμιά σας εμπειρία;

Εφη Η πρωτη μου ξαδερφη ειχε ινομυωμα καιτωρα εχει μια μπεμπα 4 μηνων μην φοβασαι απλα ακου και κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ολα καλα θα πανε!!:D:D

79o6p3.png

Ephie, αφού η γιατρός ήταν καθησυχαστική μην ανησυχείς. Ίσως σε πιό αρχικό στάδιο υπήρχε αυτός ο κίνδυνος που είπες. Τώρα πιά δεν νομίζω. Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι. Οι γιατροί μας ξέρουν.

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Η αλήθεια είναι ότι έχω πια ηρεμήσει πολύ - στην αρχή έλεγα "κάθε μέρα που περνάει και είναι καλά το μωράκι, είμαστε τυχεροί!" - τώρα το έχω ανεβάσει στη βδομάδα ;) και να που κοντεύουμε στην ουρά πια.

Μετά από την προηγούμενη παλίνδρομη μου είχε έρθει ο ουρανός σφοντύλι - εκεί δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Τώρα που το έχω υπόψην, μπορεί να έχω το άγχος αλλά είμαι και πολύ πιο ευγνώμων και το χαίρομαι περισσότερο που έχω αυτήν τη δεύτερη ευκαιρία.

Πολλή φιλοσοφία πρωινιάτικο! Άντε και καλό υπόλοιπο, κορίτσια! :P

7M7zp2.png

Η αλήθεια είναι ότι έχω πια ηρεμήσει πολύ - στην αρχή έλεγα "κάθε μέρα που περνάει και είναι καλά το μωράκι, είμαστε τυχεροί!" - τώρα το έχω ανεβάσει στη βδομάδα ;) και να που κοντεύουμε στην ουρά πια.

Μετά από την προηγούμενη παλίνδρομη μου είχε έρθει ο ουρανός σφοντύλι - εκεί δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά. Τώρα που το έχω υπόψην, μπορεί να έχω το άγχος αλλά είμαι και πολύ πιο ευγνώμων και το χαίρομαι περισσότερο που έχω αυτήν τη δεύτερη ευκαιρία.

Πολλή φιλοσοφία πρωινιάτικο! Άντε και καλό υπόλοιπο, κορίτσια! :P

Απολαυσε το εφη μου και μην ανχωνεσαι τπτ δεν ειναι απλα,στην ξαδερφη μου ο γιατρος μιλησε και για καισαρικη λογο του ινωμυωματος φοβοταν για αιμορραγια κατα την γεννηση φυσιολογικα! τελικα γεννησε την μπεμπα 1 νοεμβριου με φυσιολογικο τοκετο μολις μεσα σε 4 ωρες!!! ολα καλα θα πανε εγω ξερεις τι λεω αν θελει ο θεος θα μου χαρισει ενα δευτερο τελειομηνο μωρακι Αν οχι θα το αντιμετωπισω και αυτο!!! Εξαλλου εχω και εγω κατι να φοβαμαι,στον πρωτο ειχα ζαχαρο κυησης και απο οτι φαινεται θα εχω και σε αυτο ηδη το ζαχαρο νηστειας μου ειναι 100 ενω κανονικα θελουν να ειναι μεχρι 95 εχω ηδη ξεκινησει μετρησεις με μηχανακι και σημερα θα μιλησω με την ενδοκρινολογο για να ξεκινησω ινσουλινη οπως και στην πρωτη εκανα οτι μου ελεγαν οι γιατροι μου (γυναικολογος-Ενδοκρινολογος) και εκανα Ενα υγιεστατο αγορι 4,5 χρονων σημερα!!! Απλα ακολουθηστε οδηγιες και μην φοβαστε τπτ!! :D:D

79o6p3.png

Απολαυσε το εφη μου και μην ανχωνεσαι τπτ δεν ειναι απλα,στην ξαδερφη μου ο γιατρος μιλησε και για καισαρικη λογο του ινωμυωματος φοβοταν για αιμορραγια κατα την γεννηση φυσιολογικα! τελικα γεννησε την μπεμπα 1 νοεμβριου με φυσιολογικο τοκετο μολις μεσα σε 4 ωρες!!! ολα καλα θα πανε εγω ξερεις τι λεω αν θελει ο θεος θα μου χαρισει ενα δευτερο τελειομηνο μωρακι Αν οχι θα το αντιμετωπισω και αυτο!!! Εξαλλου εχω και εγω κατι να φοβαμαι,στον πρωτο ειχα ζαχαρο κυησης και απο οτι φαινεται θα εχω και σε αυτο ηδη το ζαχαρο νηστειας μου ειναι 100 ενω κανονικα θελουν να ειναι μεχρι 95 εχω ηδη ξεκινησει μετρησεις με μηχανακι και σημερα θα μιλησω με την ενδοκρινολογο για να ξεκινησω ινσουλινη οπως και στην πρωτη εκανα οτι μου ελεγαν οι γιατροι μου (γυναικολογος-Ενδοκρινολογος) και εκανα Ενα υγιεστατο αγορι 4,5 χρονων σημερα!!! Απλα ακολουθηστε οδηγιες και μην φοβαστε τπτ!! :D:D

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Εγώ από ότι φαίνεται πάω για καισαρική λόγω.... μυωπίας. Έχω 7 βαθμούς και με πάνω από 5 είναι λέει επικίνδυνο να σπρώξεις! Δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει :)

Αυτό με το ζάχαρο κυήσεως προφανώς θα θέλει προσοχή ε; Οι ινσουλίνες είναι σε ενέσιμη μορφή;

Από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης μου με έβαλε η ενδοκρινολόγος και μετριέμαι/τρυπιέμαι 2-3 φορές τη βδομάδα να βεβαιωθώ ότι όλα πάνε καλά - ευτυχώς είμαι γυρω στο 85-90 στο ζάχαρο νηστείας - μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Αυτό που με έχει πεθάνει είναι οι clexane - τις μετράω σαν τους φυλακισμένους - άντε κι άλλες 150, άντε κι άλλες 149... :oops:

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...