Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

crocheτmania τωρα μενουμε στον Βολο,οποτε θα παω στο Ιασω Θεσσαλιας (Λαρισα). Το αγορακι μου το γεννησα στο Αρεταιειο. Θα γεννησουμε κοντα ως προς την ημερομηνια απ'ο,τι βλεπω. Εσεις οι υπολοιπες ειστε ολες απο Αθηνα?

swanocean ελπιζω να ειναι αυτοπου λενε "τρομερα διχρονα" και μετα οντως να ηρεμουν οπως λεει και η crochet, αλλιως...κλαφτε με.... :D

Μανουλα σε καταλαβαινω και σε νιωθω, κι εμεις ειχαμε τεραστιο θεμα με τον υπνο, μεχρι τους 18 μηνες περιπου ξυπνουσε 3-4 φορες την νυχτα με κλαμα και ειχαμε φτασει σε σημειο να κυκλοφορουμε ολοι με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια... Ωσπου διαβασαμε το βιβλιο "κοιμησου παιδι μου"... Ξερω, εντελως βαρβαρο να το αφηνεις να κλαιει για 1 ωρα, αλλα ηταν η υστατη λυση. Και επιασε...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ellain , Το έχω το βιβλίο και το διάβασα. Έχω ακούσει κι από άλλες οτι έχει επιτυχία..πολλές φορές είπα θα το κάνω αλλά δίστασα...Μετανιώνω πικρά που δεν το έκανα νωρίτερα γιατί τώρα βέβαια έχει γίνει παιδάκι: περπατάει, μιλάει και μας τουμπάρει. Τώρα τελευταία μου λέει. "Φοβάμαι μαμα, εκεί έχει ένα τέρας" και δε θέλω να επιτείνω το φόβο της. Κάθομαι μαζί της για να μη νιώθει φόβο, αλλά μέσα μου νιώθω οτι έχεις δίκιο: πρέπει να μάθει να κοιμάται, πρώτα για δικό της καλό κι ύστερα για όλης της οικογένειας. Και νιώθω οτι αυτό πρέπει να γίνει πριν γεννηθεί το άλλο παιδάκι μας, γιατί μετά θα είναι χειρότερα: θα νιώθει οτι την εγκαταλείπω για εκείνο...

Κι εμένα ξυπνάει ακόμα την νύχτα, συνήθως από όνειρα. Επίσης υπνοβατεί κ παραμιλάει στον ύπνο της. Οπότε είμαι συνέχεια σε εγρήγορση γιατί την έχω πετύχει δυό φορές στο τσακ να μην κουτουλήσει στον τοίχο. Γενικώς κάνει πολύ άστατο ύπνο. Συνήθως ξεκινάει την νύχτα στο κρεβάτι μας, μετά την πάει ο άντρας μου στο δικό της γιατί εκείνος έρχεται πιό αργά για ύπνο και τις περισσότερες φορές μας ξανάρχεται μες στην νύχτα. Φέρνει κ το μαξιλαράκι της κ ξαπλώνει αναμεσά μας η κυρία. Δεν την διώχνω γιατί μου λέει ότι δεν βλέπει όμορφα όνειρα κ την λυπάμαι. Όταν όμως βάζει το κεφάλι της στο δικό μου και τα πόδια της στο κεφάλι του Κώστα και δεν μπορούμε ούτε να βολευτούμε ούτε να κουνηθούμε λυπάμαι εμάς που πάνε σαν ζόμπι στην δουλειά την επομένη...

Είναι οπμως τόσο αγγελουδάκια όταν κοιμούνται... Κι όταν ξυπνάει μες στην νύχτα κ με φιλάει κ μου λέει σ'αγαπώ μανούλα τρελαίνομαι. Χαλάλι τα ξενύχτια κ οι μαύροι κύκλοι. Έχω έναν άγγελο στο κρεβάτι μου και είμαι ευτυχισμένη. Είμαι σίγουρη πως όσες έχετε ήδη παιδάκια θα συμφωνείτε μαζί μου, και οι υπόλοιπες θα το διαπιστώσετε σύντομα. Μιλάμε για έρωτα, όχι αστεία!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανουλα ποτε δεν ειναι αργα, απλα ειναι πιο δυσκολο οταν ειναι πιο μεγαλα γιατι σηκωνονται και βγαινουν απο το δωματιο και μπορει να πρεπει να τα επαναφερεις στο κρεβατι πολλες φορες. Μην νομιζεις οτι κι εμεις που το καναμε ξεμπερδεψαμε γιατι οταν επισκεπτομαστε τους γονεις μας στην Αθηνα(οπου φυσικα δεν εχουμε την πολυτελεια για ξεχωριστα κρεβατια), κοιμομαστε ολοι μαζ κι ετσι με την επιστροφη βρισκομαστε στο σημειο μηδεν.

Συμφωνω και με σενα , maraki, ειναι τρελα οταν κρεμανε τα χερακια τους στο λαιμο σου και σου λενε μανουλα μου κι ειναι ζεστουλια μεσα στο κρεβατι τους. Εγω αυτο που πιστευω ακραδαντα ειναι πως το καλυτερο ειναι αυτο που βολευει την καθε οικογενεια με δεδομενες συνθηκες. Δηλαδη μπορει εσεις να προτιματε να κοιμαστε μαζι, αλλη οικογενεια να προτιμα ο καθενας στο κρεβατι του, για μενα ειναι ολα αποδεκτα εφοσον ειναι ολοι ευχαριστημενοι και χαρουμενοι :P

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κι εμένα ξυπνάει ακόμα την νύχτα, συνήθως από όνειρα. Επίσης υπνοβατεί κ παραμιλάει στον ύπνο της. Οπότε είμαι συνέχεια σε εγρήγορση γιατί την έχω πετύχει δυό φορές στο τσακ να μην κουτουλήσει στον τοίχο. Γενικώς κάνει πολύ άστατο ύπνο. Συνήθως ξεκινάει την νύχτα στο κρεβάτι μας, μετά την πάει ο άντρας μου στο δικό της γιατί εκείνος έρχεται πιό αργά για ύπνο και τις περισσότερες φορές μας ξανάρχεται μες στην νύχτα. Φέρνει κ το μαξιλαράκι της κ ξαπλώνει αναμεσά μας η κυρία. Δεν την διώχνω γιατί μου λέει ότι δεν βλέπει όμορφα όνειρα κ την λυπάμαι. Όταν όμως βάζει το κεφάλι της στο δικό μου και τα πόδια της στο κεφάλι του Κώστα και δεν μπορούμε ούτε να βολευτούμε ούτε να κουνηθούμε λυπάμαι εμάς που πάνε σαν ζόμπι στην δουλειά την επομένη...

Είναι οπμως τόσο αγγελουδάκια όταν κοιμούνται... Κι όταν ξυπνάει μες στην νύχτα κ με φιλάει κ μου λέει σ'αγαπώ μανούλα τρελαίνομαι. Χαλάλι τα ξενύχτια κ οι μαύροι κύκλοι. Έχω έναν άγγελο στο κρεβάτι μου και είμαι ευτυχισμένη. Είμαι σίγουρη πως όσες έχετε ήδη παιδάκια θα συμφωνείτε μαζί μου, και οι υπόλοιπες θα το διαπιστώσετε σύντομα. Μιλάμε για έρωτα, όχι αστεία!

Μαράκι πραγματικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τα 2 μεγάλα κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους κανονικά και στην διάρκεια της νύχτας ερχόντουσαν και τα 2 στο κρεβάτι μας σαφώς και δεν ήταν ο τέλειος ύπνος αλλά ποτέ δεν μας ενόχλησαν, ώσπου έμεινα έγκυος και ήταν δύσκολα ήταν και μεγαλούτσικα και έτσι αναλάβαμε ο καθένας από έναν να τον πηγαίνουμε πίσω στο κρεβάτι του. Ο τρίτος από 6 μηνών στο κρεβάτι του έρχεται που και που και του ανοίγουμε αγκαλιές αν όμως πούμε όχι δεν λέει κουβέντα.

Να ξέρετε ότι μεγαλώνουν και είναι στιγμές που δεν ξαναγυρνάνε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Καλως μας ηρθες!!! αχ λιγη υπομονη Κοριτσια εμενα ο γιος μου μετα τα 3 ηρεμησε πολυ τωρα δεν με κουραζει καθολου γυριζει σπιτι απο το σχολειο και μεχρι το βραδυ δεν τον παιρνω χαμπαρι παιζει ολη μερα δεν με ενοχλει καν!! πριν τα 3 ηταν ταλιμπαν σκετος!!! εγω εχω πμτ 6 αυγουστου και μαλλον με βλεπω για 23-25 ιουλιου λογω καισαρικης που γεννας?

Ελένη τέτοια λέγε μας να παίρνουμε θάρρος!Χτες το απόγευμα τι ωραία τι καλά καθόμασταν και φτιάχναμε γλυκό για την γιορτή της αγάπης και ξαφνικά λες και τον τσίμπησε μύγα τα ισοπέδωσε όλα!!! :evil: :evil: :evil:

Εννοείται μες τα νεύρα εγώ μετά γτ ήμουν ήδη κουρασμένη κ έπρεπε να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα...είναι κ οι ορμόνες ότι να'ναι...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αχ και εγω ειχα του γιου μου αλλα δυστυχως Μας πλημυρρησε Η αποθηκη μας και η κουνια χαλασε Φουσκωσε το Ξυλο :cry::cry:

Και αναγκαστηκα απο την αρχη....τωρα οσο για ρουχα επειδη δεν ηταν στο προγραμμα το βεβε πιθανων δεν θα εκανα αλλο παιδι τα ειχα δωσει ολα εκτος απο καποια που ειχα κρατησει για ενθυμιο οποτε φτου και απο την αρχη!:tongue:

Αχ τι κρίμα για την κούνια :(

Πάντως στο 1ο τον τελευταίο μήνα είχα ψάξει για κούνια κι είχα συνεννοηθεί με τον μαγαζάτορα ότι θα του την παραγγείλω αφού γεννήσω κ μου είπε οκ πολλές το κάνουν έτσι (είμαι χειρότερη στην προκατάλειψη από σένα χαχαχαχα).Μόλις γέννησα τον πήρα τηλ κ μετά από 2 βδομάδες μου τα έφεραν.Έτσι κ αλλιώς για 1 μήνα σχεδόν τον μικρό τον είχα σε καλαθούνα μέχρι που μεγάλωσε κ δεν χώραγε άλλο.

Καλά ψώνια έυχομαι!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Σας διαβάζω όλες με τα μεγαλύτερα παιδάκια και σκέφτομαι οτι κάθε παιδάκι έχει τα δικά του και κάθε οικογένεια τα δικά της προβλήματα. Εγώ που έχω μια κορούλα 2 , όχι πως δεν είναι ζουζούνα την ημέρα (συνήθως ζημίες με νερά που τα ρίχνει κάτω, μανό, μπογιές και τέτοια), αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ο βραδυνός ύπνος. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ κορίτσια, και σας ορκίζομαι έχω κάνει τα πάντα από τότε που γεννήθηκε για να κοιμάται καλά, μόνη και στο δωμάτιό της. Παρ'ολα αυτά μέχρι και σήμερα ξυπνάει οπωσδήποτε τη νύχτα συνήθως ξημερώματα 2 φορές. Αναγκαστικά κοιμάμαι μαζί της, στο δωμάτιό της, όχι γιατί όταν κοιμάμαι εκέι ησυχάζει (ή δεν ξυπνάει) αλλά τουλάχιστον δεν πηγαινοέρχομαι μέσα στη νύχτα, ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη....και αν είμαι δίπλα της ξανακοιμάται γρηγορότερα , αλλιώς έρχεται στην κρεβατοκάμαρα και με φιλάει να ξυπνήσω και να την ξαναπάω στο κρεβατάκι της - στο δικό μας δεν θέλει, γιατί δεν την έμαθα έτσι-...έχω γίνει βαμπίρ 2 χρόνια τώρα.... Ελπίζω πως στο δεύτερο ο Θεούλης θα με λυπηθεί!!!! Επίσης έχω σταματήσει τη δουλειά (γιατί έκανα ιδιαίτερα και ένα μεταπτυχιακό) και τον πρώτο χρόνο που τα είχα όλα έπαθα σοκ!!! Βέβαια τα οικονομικά μας........για κλάματα:cry: το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι τουλάχιστον θα είμαι κοντά στα παιδιά μου στα πρώτα τους χρόνια...

Πωπω ούτε να το φανταστώ!Καμιά φορά ξυπνάει ο δικός μου (1 φορά τον μήνα) κ νιώθω ράκος πόσο μάλλον όταν το κάνει κάθε βράδυ!Είσαι ήρωας!

feQKp2.png

4okhp3.png

Αχ ναι είναι τόσο γλυκούλια!!!Ε μετά πως να αντισταθείς και να μην κάνεις πίσω?Κ εγώ τρελαίνομαι όταν καμιά φορά κοιμάται στο κρεβάτι μου (όπως χτες το βράδυ πχ) και το πρωί ένιωσα κάποιον να με φιλάει κ ανοίγω τα μάτια μου κ ήταν πάνω από το κεφάλι μου και μου χαμογελούσε.Είναι δυνατόν μετά η μέρα σου να μην ξεκινήσει υπέροχα μ'ένα τέτοιο χαμόγελο?

feQKp2.png

4okhp3.png

Είχα διαβάσει κάπου ότι γενικώς οι περισσότεροι παιδολόγοι-ψυχολόγοι δεν συνιστούν να αφήνουμε τα παιδιά να κοιμούνται στο κρεβάτι μας,ότι πρέπει να μαθαίνουν να κοιμούνται μόνα τους στον δικό τους χώρο κλπ.Μετά όμως διάβασα από μία ότι ναι μεν πρέπει να μάθουν μόνα τους αλλά όταν είναι πολύ μικρά κι εφόσον ΔΕΝ επηρεάζει το ζευγάρι και την σχέση τους και γενικώς την καθημερινότητά τους είναι αποδεκτό να κοιμάται το μωρό μαζί με τους γονείς.Από την στιγμή όμως που το ζευγάρι νιώθει ότι δεν πάει άλλο τότε πρέπει να κοπεί.Όπως έκανε η Νατάσα δλδ.Και την βρήκα σωστή αυτή τη προσέγγιση.

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κορίτσια. Ότι ταιριάζει στην κάθε οικογένεια.

Εμένα χθες βράδυ πάλι εφιάλτες είχε. Με τον λύκο κ τα 3 γουρουνάκια! Είναι πολύ ευαίσθητη. Δεν ξέρω πώς θα το ξεπεράσει. Και να φανταστείτε όλα τα παραμύθια της τα προσαρμόζω στα μέτρα της για να μην έχουμε τέτοια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχου το!Μωρέ δε θέλουν και πολύ τα πιτσιρικάκια να τρομάξουν με το οτιδήποτε!Ο δικός μου δε φοβάται με λύκους κ τέτοια αλλά στο άσχετο.Π.χ. κάνουμε μια δουλειά χωρίς να μιλάμε και του μιλάω κ τινάζεται πάνω λες κ τον χτύπησε ρεύμα!

Αααα είχαμε κ ένα τραυματικό γεγονός την προηγούμενη βδομάδα.Τα σκυλιά δεν τα φοβόταν γενικώς αλλά ήταν ένα μεγάλο που του γάβγισε κ ο μικρός κατατρόμαξε κ έβαλε τα κλάματα!Κ από τότε όταν βλέπει σκυλί ειδικά μεγάλο συμμαζεύεται!Ελπίζω να μη του μείνει ψυχολογικό :(

feQKp2.png

4okhp3.png

Και η δική μου τρομάζει κυρίως με τους ήχους... αν ακουστούν παιδιά, σκυλιά μέχρι και με την καμπάνα!!

Τί είναι αυτός ο ήχος μαμά;;;;;

- Καμπανούλα παιδί μου...

- Είναι μακριά μαμαά;;;;;

- Μακριά καλή μου κοιμήσου....

- Τι ήχος είναι αυτός μαμά;;;;

- σκυλάκι παιδί μου

-είναι κακό μαμα;;;

- όχι παιδί μου γαυγίζει γιατί ψάχνει τη μαμά του.....

έτσι της λέω για να βλέπει τα ζωάκια σαν παιδάκια και να μην τα φοβάται..Πράγματι κάθε παιδί έχει τη δική του Ψυχοσύνθεση...

Αλήθεια έχω να κάνω μια ερώτηση για όσες εκπαιδευσατε το παιδί σας με τη μέθοδο του ελεγχόμενου κλάματος....Το βιβλίο λέει να πηγαίνουμε κοντά στο παιδί ανα λίγα λεπτα να το καθησυχάζουμε και να το αφήνουμε πάλι για να κοιμηθεί.... Αν όμως δεν κλαίει......εμείς εξακολουθούμε να πηγαίνουμε κάθε λίγα λεπτά ή το αφήνουμε μέχρι να κοιμηθεί;;; Κανα δυο φορές που την άφησα να κοιμηθεί μόνη, ή σηκώνεται να με βρεί, ή κλαίει για λίγο μόνο κι ύστερα κάθεται στο κρεβάτι και περιμένει μέχρι να πάω. Δεν κλαίει αλλά ούτε κοιμάται.....Για πολλήήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ώρα: Σημειωτέον κοιμόμαστε στις 12 !!!!!

12????Χαρά στο κουράγιο σας!Δεν θα άντεχα με τίποτα αν κοιμόταν εκείνη την ώρα!Εμείς σε λίγο καιρό θα έχουμε το κρας τεστ.Που θα τον βγάλουμε από την κούνια για το μωρό κ ο μικρός θα κοιμάται στο εφηβικό άρα μπορεί να σηκώνεται και να έρχεται ότι ώρα θέλει!Πολλές φορές ξυπνάει μες τη νύχτα ρίχνει ένα κλάμα για 2-3 λεπτά βλέπει ότι δεν πάει κανείς και ξανακοιμάται.Ενώ τώρα θα ξυπνάει και θα έρχεται κατευθείαν!

Θα δείξει...

feQKp2.png

4okhp3.png

Αυτό με το γαύγισμα και τους ήχους γενικότερα το ΄χει κι η δικιά μου. Βέβαια της έχω πει ότι έτσι μιλάνε τα σκυλάκια γιατί δεν ξέρουν πώς να μιλήσουν. Γενικώς στα παραμύθια της λέω ότι τα κυνηγάνε για παιχνίδι, σε καμμία περίπτωση για να τα φάνε. Κ στην κοκκινοσκουφίτσα γιατί θέλει να φάει τα φαγητά στο καλαθάκι. Τώρα τελευταία την τρομάζουν πολύ τα καιρικά φαινόμενα. Ειδικά μετά από το χαλάζι προν 2-3 βδομάδες φοβάται και την βροχή ακόμα. Είναι πολύ ευαίσθητα τα καημενούλια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...