Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα κυράτσα!Καλά οι γιαγιάδες είναι τελείως αλλού.Έτσι λέει κ η δική μου.Εγώ ευτυχώς έχω βοήθεια από την μάνα μου μένουμε στην ίδια πολυκατοικία κ όσο μπορεί βοηθάει.Φυσικά του βάζω τις φωνές του καλού μου ότι εφόσον δε βοηθάς (κυρίως δε σου ζητάμε να βοηθάς) μην τα κάνεις κ χάλια,να μαζεύεις τα πραγματάκια σου.Τώρα έχω μπει στο τριπάκι κ προσπαθώ να μάθω τον μικρό να μαζεύει τα πράγματα του.Καμιά φορά λειτουργεί...άλλες πάλι όχι.

Χτες το βράδυ δε φτάνει που ήμουν χάλια είχα κ το ζιζάνιο να μη σταματάει λεπτό.Αυτά τα 2χρονα που στο καλό την βρίσκουν τόση ενέργεια δε μπορώ να καταλάβω.Αφού δεν άντεχα άλλο κ τον έβαλα από τις 8.30 για ύπνο.Κ για καλή μου τύχη κοιμήθηκε κ κοιμήθηκα κ εγώ από τις 9.Δε μου φτάνει η εγκυμοσύνη που δεν έχω αντοχές έπρεπε να μας κάτσει κ η ίωση...θα περάσει που θα πάει...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά σας κοριτσάκι! Όσο για τα 2 χρονα, μην το συζητάς. τρελή ενέργεια! κι εγώ επειδή δεν αντεπχω προσπαθώ 9:30 να ξαπλώνουμε. Της δείχνω βιντεάκια που την έχω τραβήξει με το κινητό κ μετά κοιμόμαστε. Στο κρεβάτι μου, αλλιώς γίνεται πόλεμος.

Ο άντρας μου ευτυχώς κάνει δουλειές, πάντα έκανε. Κι η πεθερά μου καθ ΄οτι Αμερικανίδα δεν έχει τα κολλήματα των Ελληνίδων. Βέβαια ούτε κ η μάνα μου έχει τέτοια κολλήματα με τον αδερφό μου. Ίσα ίσα που τον ενθαρρύνει να βοηθάει την κοπέλα του. Είναι στον άνθρωπο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α όχι η μάνα μου δεν χαμπαριάζει!Αλλά όταν είναι όλη μέρα στην δουλειά ο άλλος δεν τον αφήνει να κάνει δουλειά,σκέφτεται πόσο κουρασμένος είναι.Αλλά αν χρειαστεί τους χώνει όλους.Κ εγώ τον βάζω τον δικό μου.Πολλές φορές έρχεται Σάββατο πρωί κ μου λέει τι θέλεις να κάνω?Συνήθως του λέω να μη κάνει τίποτα να παίξει μόνο με τον μικρό μιας κ δεν τον βλέπει συχνά λόγω δουλειάς.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια.

Εγώ καλός ή κακός είμαι από της γυναίκες που δεν θέλω κανένας να κάνει τίποτα στο σπίτι μου, η μαμά μου όταν έρχεται δεν υπάρχει κάτι να κάνει παρά μόνο σίδερο που ποτέ μα ποτέ δεν λείπει από το σπίτι μας. Όσο γα τον άντρα μου δεν μπορώ να πω κουβέντα και δουλειές κάνει και με τα παιδιά ασχολείται δεν έχω παράπονο, άσε που αν δεν βοηθούσε δεν θα έκανα και τόσα παιδιά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα,Κοριτσια Περαστικα στον μικρο σου Κουκλα μου!!

Οσο για δουλειες κοριτσια ειναι στον ανθρωπο Ο αντρας μου περα απο το να παρει τα σκουπιδια να μαζεψει ψωνια δεν κανει τπτ αλλο

Ο δε Μπαμπας του Μαγειρευει βαζει πλυντηριο,απλωνει Σκουπιζει!!!

Ειναι καθαρα στον ανθρωπο για μενα!! οχι εγω βοηθεια Περνω και απο Μαμα και απο Πεθερα ειδικα το πρωτο τριμηνο που ειχα πολλες ανακατοσουρες ετυχε μερα να ειμαι ολη μερα στον κρεβατι γιατι με επιανε και ιλυγγος

σημερα πηγα και εκανα ερευνα αγορας για κουνια (δεν θα παρω ακομα ειναι πολυ νωρις) απλα να ξερω που ειναι οι τιμες τους Εσεις κοριτσια ξεκινησατε ψωνια η οχι ακομα??? εγω ειμαι και λιγο προκατελειμενη θελω να κλεισω τον 6ο μηνα πρωτα και μετα να ξεκινησω..

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο σου Νατάσα! εγώ αντιθέτως δεν έχω χρόνο για τίποτα στο σπίτι. όταν γυρνάω κατά τις 7 παρά από την δουλειά, η μικρή δεν ξεκολλάει από πάνω μου. με το ζόρι να ζεστάνω φαγητό. αν θελήσω να μαγειρέψω δε, χαμός! ευτυχώς έχω μαμά κ πεθερά που την κρατάνε όσο λείπω κ βοηθούν πραγματικά πολύ με τις δουλειές του σπιτιού. είμαι πολύ τυχερή γιατί δεν ξέρω πώς θα τα ΄βγαζα πέρα. τώρα ειδικά που γυρνάω πτώμα στο σπίτι λόγω εγκυμοσύνης κι η μικρή θέλει να παίζουμε συνεχώς, δεν την παλεύω. αν δεν είχα κι αυτές θα ΄χα σαλτάρει!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλά μη φαντάζεστε το ότι δεν θέλω άλλον στα πόδια μου δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια, έχει ώρες που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, αν δεν δούλευα σίγουρα θα ήταν αλλιώς το σίγουρο είναι ότι το βράδυ πριν κοιμηθώ το σπίτι είναι τακτοποιημένο σε αυτό βοηθάει ότι τα παιδιά το πολύ 9 είναι στα κρεβάτια και ο άντρας μου γυρνάει μετά της 11 από την δουλεία πάντα τον περιμένω και έτσι κάνω της δουλειές με την ησυχία μου.

Για ψώνια δεν άντεξα πήρα 2 φουστανάκια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλησπερα κοριτσια! δεχεστε αλλη μια στην παρεα?? ειμαι η Ελενα,μαμα ενος τρομερου (με ολη τη σημασια της λεξης) 2,5 χρονων αγοριου και εγκυος στο δευτερο μωρακι το οποιο θα ερχοταν μεχρι 4 Αυγουστου αλλα λογω καισαρικης θα το εχουμε μεχρι 20 Ιουλιου,οποτε δικαιωματικα ανηκω στο καφε σας. Θα γνωριστουμε με τον καιρο, θα σας διαβασω οσο μπορω (εχετε γραψει και πολλα χαχαχα!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα στα κορίτσια.

Εγώ καλός ή κακός είμαι από της γυναίκες που δεν θέλω κανένας να κάνει τίποτα στο σπίτι μου, η μαμά μου όταν έρχεται δεν υπάρχει κάτι να κάνει παρά μόνο σίδερο που ποτέ μα ποτέ δεν λείπει από το σπίτι μας. Όσο γα τον άντρα μου δεν μπορώ να πω κουβέντα και δουλειές κάνει και με τα παιδιά ασχολείται δεν έχω παράπονο, άσε που αν δεν βοηθούσε δεν θα έκανα και τόσα παιδιά.

Νατασούλα μου ο δικός μου λείπει από το σπίτι συχνά πυκνά λόγω δουλειάς οπότε μια βοήθεια την χρειάζομαι τώρα που είμαι έγκυος.Αλλιώς τα κάνω μόνη μου δεν έχω θέμα.

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,Κοριτσια Περαστικα στον μικρο σου Κουκλα μου!!

Οσο για δουλειες κοριτσια ειναι στον ανθρωπο Ο αντρας μου περα απο το να παρει τα σκουπιδια να μαζεψει ψωνια δεν κανει τπτ αλλο

Ο δε Μπαμπας του Μαγειρευει βαζει πλυντηριο,απλωνει Σκουπιζει!!!

Ειναι καθαρα στον ανθρωπο για μενα!! οχι εγω βοηθεια Περνω και απο Μαμα και απο Πεθερα ειδικα το πρωτο τριμηνο που ειχα πολλες ανακατοσουρες ετυχε μερα να ειμαι ολη μερα στον κρεβατι γιατι με επιανε και ιλυγγος

σημερα πηγα και εκανα ερευνα αγορας για κουνια (δεν θα παρω ακομα ειναι πολυ νωρις) απλα να ξερω που ειναι οι τιμες τους Εσεις κοριτσια ξεκινησατε ψωνια η οχι ακομα??? εγω ειμαι και λιγο προκατελειμενη θελω να κλεισω τον 6ο μηνα πρωτα και μετα να ξεκινησω..

Το νέο μέλος θα πάρει την κούνια που τώρα κοιμάται ο μικρός.Κ ο μικρός θα κοιμάται στο εφηβικό μου κρεβάτι πλέον.Ρούχα κ τέτοια τα έχω όλα από τον μικρό οπότε δε νομίζω να πάρουμε κάτι.Μόνο καμιά χαζομάρα της στιγμής.

feQKp2.png

4okhp3.png

καλησπερα κοριτσια! δεχεστε αλλη μια στην παρεα?? ειμαι η Ελενα,μαμα ενος τρομερου (με ολη τη σημασια της λεξης) 2,5 χρονων αγοριου και εγκυος στο δευτερο μωρακι το οποιο θα ερχοταν μεχρι 4 Αυγουστου αλλα λογω καισαρικης θα το εχουμε μεχρι 20 Ιουλιου,οποτε δικαιωματικα ανηκω στο καφε σας. Θα γνωριστουμε με τον καιρο, θα σας διαβασω οσο μπορω (εχετε γραψει και πολλα χαχαχα!)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Με το καλό στους 9!!!

Όσο για το 1ο σε καταλαβαίνω απόλυτα!Κ ο δικός μου είναι 2 και κάτι κ δεν κρατιέται με τίποτα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Το νέο μέλος θα πάρει την κούνια που τώρα κοιμάται ο μικρός.Κ ο μικρός θα κοιμάται στο εφηβικό μου κρεβάτι πλέον.Ρούχα κ τέτοια τα έχω όλα από τον μικρό οπότε δε νομίζω να πάρουμε κάτι.Μόνο καμιά χαζομάρα της στιγμής.

Αχ και εγω ειχα του γιου μου αλλα δυστυχως Μας πλημυρρησε Η αποθηκη μας και η κουνια χαλασε Φουσκωσε το Ξυλο :cry::cry:

Και αναγκαστηκα απο την αρχη....τωρα οσο για ρουχα επειδη δεν ηταν στο προγραμμα το βεβε πιθανων δεν θα εκανα αλλο παιδι τα ειχα δωσει ολα εκτος απο καποια που ειχα κρατησει για ενθυμιο οποτε φτου και απο την αρχη!:tongue:

79o6p3.png

Καλως μας ηρθες!!! αχ λιγη υπομονη Κοριτσια εμενα ο γιος μου μετα τα 3 ηρεμησε πολυ τωρα δεν με κουραζει καθολου γυριζει σπιτι απο το σχολειο και μεχρι το βραδυ δεν τον παιρνω χαμπαρι παιζει ολη μερα δεν με ενοχλει καν!! πριν τα 3 ηταν ταλιμπαν σκετος!!! εγω εχω πμτ 6 αυγουστου και μαλλον με βλεπω για 23-25 ιουλιου λογω καισαρικης που γεννας?

79o6p3.png

Σας διαβάζω όλες με τα μεγαλύτερα παιδάκια και σκέφτομαι οτι κάθε παιδάκι έχει τα δικά του και κάθε οικογένεια τα δικά της προβλήματα. Εγώ που έχω μια κορούλα 2 , όχι πως δεν είναι ζουζούνα την ημέρα (συνήθως ζημίες με νερά που τα ρίχνει κάτω, μανό, μπογιές και τέτοια), αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ο βραδυνός ύπνος. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ κορίτσια, και σας ορκίζομαι έχω κάνει τα πάντα από τότε που γεννήθηκε για να κοιμάται καλά, μόνη και στο δωμάτιό της. Παρ'ολα αυτά μέχρι και σήμερα ξυπνάει οπωσδήποτε τη νύχτα συνήθως ξημερώματα 2 φορές. Αναγκαστικά κοιμάμαι μαζί της, στο δωμάτιό της, όχι γιατί όταν κοιμάμαι εκέι ησυχάζει (ή δεν ξυπνάει) αλλά τουλάχιστον δεν πηγαινοέρχομαι μέσα στη νύχτα, ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη....και αν είμαι δίπλα της ξανακοιμάται γρηγορότερα , αλλιώς έρχεται στην κρεβατοκάμαρα και με φιλάει να ξυπνήσω και να την ξαναπάω στο κρεβατάκι της - στο δικό μας δεν θέλει, γιατί δεν την έμαθα έτσι-...έχω γίνει βαμπίρ 2 χρόνια τώρα.... Ελπίζω πως στο δεύτερο ο Θεούλης θα με λυπηθεί!!!! Επίσης έχω σταματήσει τη δουλειά (γιατί έκανα ιδιαίτερα και ένα μεταπτυχιακό) και τον πρώτο χρόνο που τα είχα όλα έπαθα σοκ!!! Βέβαια τα οικονομικά μας........για κλάματα:cry: το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι τουλάχιστον θα είμαι κοντά στα παιδιά μου στα πρώτα τους χρόνια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...