Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

γενικά με το έντερο θα έχω προβλημα :( αλλα στο κρεβάτι με εχει γιατι μου είπε οτι εχω κοντό τράχηλο. για εσένα μου βγάζει κοριτσάκι

Υπομονή τότε τι να πω!!!Αγοράκι μου'χουν πει κ οι 2 γιατροί λες να βγουν λάθος?Περιμένω του β' επιπέδου να το επιβεβαιώσουμε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι ιδικά τις μανούλες που έχουν κ αλλα παιδάκια... λοιπόν τι απορρυπαντικό χρησιμοποιούσατε στα παιδάκια σας??? θέλω μέτα την β επιπέδου να αρχίσω να πλένω κ να φτιάχνω την ντουλάπα.... η φίλη μου παίρνει το Αρκάδι... η μαμά μου το προδέρμ... κ οι δύο ειναι ευχαριστημένες... αλλα η μαμά μου μου είπε πως οταν είχε πάρει Αρκάδι σκόνη... δεν την έλιωνε το πλυντήριο της (κ ειναι κ καλό ...οχι σαν το δικό μου)... αλλα το προδερμ πολύ ακριβό μου φάνηκε... για πείτε την γνώμη σας , να αρχίσουμε κ εμείς οι καινούργιες μανούλες να οργανωνόμαστε. κάλο και ήρεμο βράδυ σε όλες!!!

Εγώ χρησιμοποιώ Προδέρμ.Σκόνη για τα άσπρα κ υγρό για τα σκούρα.Μια φορά από βιασύνη έβαλα σκόνη στα σκούρα κ είχαν γίνει χάλια όλο ασπρίλες.Αλλά νομίζω δεν είχα βάλει κ το σωστό πρόγραμμα λόγω βιασύνης αχαχαχαχαχα

Κατά τ'άλλα δεν είχα ποτέ θέμα.Το αρκάδι δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να σου πω γνώμη.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλησπέρα σας κυρίες μου,

Είχα αρκετό καιρό να μπώ , μιας και το χα ρίξει στο διάβασμα και πήρα επιτέλους πτυχίο, και χάρηκα με τα ευχάριστα νέα που διάβασα. Άντε καλή μας συνέχεια!

Χτές πέρασα την μεγαλύτερη φρίκη που θα μπορούσα. Κάνοντας τον υπέρηχο στη γιατρό μου διαπίστωσε πως το έμβρυο δεν αναπτύσσεται κανονικά και πως υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς βέβαια πρίν πάθω εγκεφαλικό πήγαμε με τον άντρα μου σε έναν εμβρυολόγο και ξανακάναμε υπέρηχο... Τελικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα (οι μετρήσεις της γιατρού ήταν λάθος!!!) και έχουμε έναν υγιέστατο και φυσιολογικότατο μπέμπη!!!!

Καλησπέρα σε όλες...είμαι κι εγώ Μανούλα του Ιουλίου ΠΗΤ 28/7...Είναι ωραία εδώ η παρεούλα σας. Εγώ έχω ήδη ένα κοριτσάκι 2 εκτός από αυτό που αναμένουμε...Χθες καναμε υπέρηχο 16η εβδομάδα κι ευτυχώς όλα καλά!!! Η γιατρός είπε οτι μπορούμε να δούμε φύλο....Παιδευτήκαμε πολύ όμως...κανένα μισάωρο προσπαθούσε η γιατρός και τι να σας πω.....έφυγα πολύ μπερδεμένη....στην αρχή μου έλεγε οτι κάτι βλέπει ανάμεσα στα πόδια και το έβλεπα κι εγώ...όμως η θέση του μωρού ήταν πολύ μπερδεμένη: τα ποδαράκια κλειστά και λυγισμένα....περίμενε μια καλύτερη "θέα" αλλά τίποτα, κι ενώ στην αρχή μου έλεγε 60-40 για αγόρι.....αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά, στο τέλος μου λέει....αν πρέπει να πώ κάτι θα πω κορίτσι, κι αν θες έλα σε καμια βδομάδα μήπως το πετύχουμε πιο καλά....Τώρα εγώ τι να πιστέψω;;; Έχω μπερδευτεί;;;; εσείς μάθατε φύλο ακόμα;;;μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμη;

ευαγγελία τρομάρα που θα πήρατε!!! μα τι γιατροί είναι αυτοί; πώς μπορούν να παίζουν έτσι με την ψυχολογία μιάς μανούλας; ευτυχώς που όλα καλά τελικά! ουφ...

καλώς ήρθες κι εσύ μανούλα στην παρέα. εμείς μάθαμε φύλο. αγόρι μας είπε. είχε καλή σταση και φαινόταν πολύ καθαρά. ευχομαι την επόμενη φορά να το δείτε.

καλό βράδυ σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Είχα αρκετό καιρό να μπώ , μιας και το χα ρίξει στο διάβασμα και πήρα επιτέλους πτυχίο, και χάρηκα με τα ευχάριστα νέα που διάβασα. Άντε καλή μας συνέχεια!

Χτές πέρασα την μεγαλύτερη φρίκη που θα μπορούσα. Κάνοντας τον υπέρηχο στη γιατρό μου διαπίστωσε πως το έμβρυο δεν αναπτύσσεται κανονικά και πως υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς βέβαια πρίν πάθω εγκεφαλικό πήγαμε με τον άντρα μου σε έναν εμβρυολόγο και ξανακάναμε υπέρηχο... Τελικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα (οι μετρήσεις της γιατρού ήταν λάθος!!!) και έχουμε έναν υγιέστατο και φυσιολογικότατο μπέμπη!!!!

Εντάξει ελεος... ελεος ..... δεν πήγατε να την βρίσετε.... ευτυχώς το παιδάκι σου ειναι μια χαρά ... αυτό είναι το βασικό...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλησπέρα σε όλες...είμαι κι εγώ Μανούλα του Ιουλίου ΠΗΤ 28/7...Είναι ωραία εδώ η παρεούλα σας. Εγώ έχω ήδη ένα κοριτσάκι 2 εκτός από αυτό που αναμένουμε...Χθες καναμε υπέρηχο 16η εβδομάδα κι ευτυχώς όλα καλά!!! Η γιατρός είπε οτι μπορούμε να δούμε φύλο....Παιδευτήκαμε πολύ όμως...κανένα μισάωρο προσπαθούσε η γιατρός και τι να σας πω.....έφυγα πολύ μπερδεμένη....στην αρχή μου έλεγε οτι κάτι βλέπει ανάμεσα στα πόδια και το έβλεπα κι εγώ...όμως η θέση του μωρού ήταν πολύ μπερδεμένη: τα ποδαράκια κλειστά και λυγισμένα....περίμενε μια καλύτερη "θέα" αλλά τίποτα, κι ενώ στην αρχή μου έλεγε 60-40 για αγόρι.....αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά, στο τέλος μου λέει....αν πρέπει να πώ κάτι θα πω κορίτσι, κι αν θες έλα σε καμια βδομάδα μήπως το πετύχουμε πιο καλά....Τώρα εγώ τι να πιστέψω;;; Έχω μπερδευτεί;;;; εσείς μάθατε φύλο ακόμα;;;μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμη;

γεια σου Μανούλα28/7 και καλός μας ήρθες... με το καλό το μωράκι σου και πανω απο ολα γερό. εγώ θα σου πώ να μην αγχώνεσαι γιατι ακομη νομίζω οτι ειναι νωρίς... εγώ αυριο κλείνω τις 20 εβδομάδες κ ακόμη μια αγορι μια κορίτσι μου λενε... ετσι κι αλλιώς το σίγουρο ειναι μόνο στον β' επιπέδου...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και καλώς σας βρήκα...η αλήθεια είναι οτι δε με απασχολούσε μέχρι τώρα καθόλου το φύλο του παιδιού μου...ας είναι καλά.... ωστόσο αυτή η εξέταση με άγχωσε....δεν εκδήλωσα ποτέ προτίμηση -αλίμονο- αλλά η γιατρός επέμενε αρκετα, για αρκετή ώρα μου έλεγε μάλλον αγόρι και στο τέλος μου λέει, αν πρέπει να σου πω κάτι θα σου πώ κορίτσι, αλλά έλα σε καμια βδομάδα να το ξαναδούμε:(:confused::(:confused:.... επίσης με εκνευρίζουν πολύ φίλοι και συγγενείς, κυρίως συγγενείς.....τα ξερετε όλες αυτά....Καλό βράδυ σε όλες και με το καλό τα μωράκια μας σε λίγους μήνες...:P

Μόλις διάβασα τί έπαθε η Ευαγγελία....τί να πω!!! ώρες ώρες οι γιατροί θέλουν πνίξιμο! Σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται ψυχραιμία από εμάς πρώτα...

Εντάξει ελεος... ελεος ..... δεν πήγατε να την βρίσετε.... ευτυχώς το παιδάκι σου ειναι μια χαρά ... αυτό είναι το βασικό...

Καλημέρα,

Εννοείται πως αφού πήραμε τον υπέρηχο επιστρέψαμε... Αν και πολύ ήθελα να την πνίξω ωστόσο απλά της ανακοίνωσα ότι αλλάζω γιατρό. Έτσι κι αλλιώς το βασικό είναι ότι όλα είναι καλά τελικά!!!

Πάντως πραγματικά χρειάζεται ψυχραιμία και όταν χρειαστεί και δεύτερη ή και τρίτη γνώμη!!

Διαφημίσεις

Καταρχάς συγχαρητήρια για το πτυχίο!!!!Κ εγώ το δικο μου το είχα πάρει όταν γέννησα το 1ο.

Μα καλά η γιατρός πως έκανε λάθος στις μςτρήσεις?Δεν τις ξαναέκανε πριν σας αγχώσει έτσι?Τέλος καλό όλα καλά όμως!Ελπίζω μέχρι τέλους να είναι όλα φυσιολογικά όπως τώρα!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!Κοίτα είναι πολύ νωρίς για να ξέρεις σίγουρα κ ειδικά αν δεν είναι κ σε σωστή θέση το μωρό.Εμάς κ οι 2 γιατροί μου είπαν ότι μάλλον είναι αγόρι αλλά περιμένω την β επιπέδου για να το δέσω κόμπο.Πάντως όλα είναι καλά κ αυτό έχει σημασία!Με το καλό στους 9 σου εύχομαι!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα,

Εννοείται πως αφού πήραμε τον υπέρηχο επιστρέψαμε... Αν και πολύ ήθελα να την πνίξω ωστόσο απλά της ανακοίνωσα ότι αλλάζω γιατρό. Έτσι κι αλλιώς το βασικό είναι ότι όλα είναι καλά τελικά!!!

Πάντως πραγματικά χρειάζεται ψυχραιμία και όταν χρειαστεί και δεύτερη ή και τρίτη γνώμη!!

Αααα αλλάξατε γιατρό τελικά!Να σου πω την αλήθεια μετά από τέτοια τρομάρα κ εγώ θ'άλλαζα δε θα είχα πλέον εμπιστοσύνη.Σίγουρα χρειάζεται ψυχραιμία αλλά γι'αυτό είναι κ οι γιατροί κ σε καθησυχάζουν αντί να σε αγχώνουν έτσι.Έτσι στο 1ο κάτι είχε γίνει κ έμπηξα τα κλάματα στον γιατρό μπροστά κ αμέσως ο άνθρωπος να με καθησυχάσει κ να με κάνει να δω τα πράγματα πιο ψύχραιμα.Γιατί μη ξεχνιόμαστε έχουμε κ κάτι ορμόνες που κάνουν ρέιβ πάρτυ...

feQKp2.png

4okhp3.png

Ο μικρός μου τελικά έχει ίωση μας το επιβεβαίωσε χτες η παιδίατρος κ ελπίζω να μη χειροτερέψει.Το κακό είναι ότι αισθάνομαι κ εγώ λίγο περίεργα από χτες με μπούκωμα κ πονόλαιμο κ κάτι μου λέει ότι με κόλλησε.Υπομονή τι άλλο?Θα περάσει!!!

Τιτινάκι πως είσαι?

feQKp2.png

4okhp3.png

Ο μικρός μου τελικά έχει ίωση μας το επιβεβαίωσε χτες η παιδίατρος κ ελπίζω να μη χειροτερέψει.Το κακό είναι ότι αισθάνομαι κ εγώ λίγο περίεργα από χτες με μπούκωμα κ πονόλαιμο κ κάτι μου λέει ότι με κόλλησε.Υπομονή τι άλλο?Θα περάσει!!!

Τιτινάκι πως είσαι?

περαστικά κ σε σενα κ στον μικρούλη σου. καλά ειμαι για καλή μου τύχη ο άντρας μου δεν θα δουλέψουν μέχρι την Δευτέρα... χάνουμε βέβαια μεροκάματα ... αλλα θα εχω και παρέα κ βοήθεια... Κοριτσια η κουζίνα μου εγινε πάλη κουζίνα ... ειχα αρχίσει να νομίζω οτι θα χρειαστώ αυτές που καθαρίζουν στο skai για να το φέρω το σπίτι στα ίσα του ... αυτή η άδεια όμως ... μου ήρθε κουτί! :) Εσείς βάζετε τους άντρες να κάνουν καμιά δουλειά, όταν δεν μπορείτε?? η έχετε βοήθεια απο μαμαδες κ πεθερές??? Η γιαγιά μου πάντως που τον είδε στην κουζίνα να πλένει πιάτα σάλταρε ... καλα μου λεει είσαι τρελή βαζεις το παλικάρι στην κουζίνα λες και είναι καμιά κυράτσα??? <<αχ... εγώ τον παππού σου ...πασά τον είχα. :-P>> γελάσαμε ...πάρα πολύ.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...