Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

κοιτα, πήγα για δευτερη γνωμη αλλα θα μείνω σε αυτόν... τα πονάκια ειναι εντερικά... μάλλον το legofer μου δημιουργεί μια ευαισθησία.. αλλα δεν ειναι κατι που μας αγχώνει. βασικά το πιο ανησυχητικό ειναι οτι ο τράχηλος μου είναι λίγο ανοιχτός αλλα κ πάλι δεν ανησυχούμε. θα πάρω vasclor λιγες μέρες κ 15 φεβρουαριου θα πάω να με εξετάσει.... και μου είπε πως επειδή μου κλείνει τόσο νωρίς κ ξέρει οτι τα οικονομικά μας είναι δύσκολα... την επόμενη επίσκεψη την κάνει δώρο... (να σας πω πως κ αυτή που μου τον σύστησε... πλήρωνε ανα μία επίσκεψη)

και σε ευχαριστώ πολύ... κ εσυ εύχομαι να μάθεις γρήγορα το φύλο και να πάρετε την ίδια χαρά.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??? εγώ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη... λοιπόν εχθές εκνευρίστηκα πολύ με την γιατρο μου (είχα κατι πονάκια κ απο το τηλέφωνο μου είπε να παρω ΥΟΤΟΠΑΡ (χωρίς ουτε καν να με δεί)).... φυσικά δεν πήρα τιποτα κ αν κ σκεφτόμουν πολύ καιρό να πάρω δεύτερη γνώμη ....τελικά την πήρα... Ευτυχώς , καταρχάς έμεινα άφωνη... γιατι τα μηχανήματα του ήταν όπως λέει κ maraki2108 σαν μια μίνι β επιπέδου. είδαμε τα πάντα κ το μωράκι μας είναι πολύ πολύ καλά όλα προχωράνε τέλεια. μου είπε κ οτι 90% έχουμε κοριτσάκι :D :D :D

αλλά στην β επιπέδου θα ξέρουμε με σιγουριά... τι να πώ όταν μας έδειξε ανάμεσα απο τα πόδια... το διακρίναμε και εμείς... εκτός εαν μας ξεγέλασε τόσο. είναι 260γρ κ έχει 145παλμούς... maraki2108 κ εγώ 25 Φεβρουαρίου παω για β επιπέδου.

Καλά έκανες και δεν τα πήρες εμένα μου τα είχε δώσει αυτά όταν ήμουν στον 8ο γιατί είχα συσπάσεις και θα πήγαινα διακοπές και πάλι δεν τα πήρα, αυτό που κάνουν μέσο τηλ διάγνωση και δίνουν και αγωγή δεν το καταλαβαίνω, χαίρομαι που πήγες για δεύτερη γνώμη και είσαι ευχαριστημένη. Όσο για τα πονάκια πάνω κάτω όλες τα έχουμε αρκεί να μην επιμένουν.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Δεν είπα καλησπέρα........ καλησπέρα λοιπόν εύχομαι να είστε όλες καλά.

Για το κρεβατάκι το πρώτο το χρυσοπλήρωσα και ήταν με τα κάγκελα που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν πραγματικά δεν με βόλεψε καθόλου στο τρίτο πήρα με σταθερά κάγκελα που αλλάζεις θέση στο στρώμα και το βρίσκω πολύ καλύτερο. Θέλει σκέψη αυτό το θέμα σε άλλες βολεύει το ένα και σε άλλες το άλλο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εμένα το κρεβατάκι μου το έδωσε η ξαδέρφη μου κ είχε κάγκελα που κατεβαίνουν και στρώμα που αλλάζει τρεις θέσεις. Η αλήθεια είναι ότι το κάγκελο σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Κι εγώ βολεύτηκα το στρώμα στα ανάλογα ύψη.

Καλημέρα σε όλες κ καλό ΣΚ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εμένα το κρεβατάκι μου το έδωσε η ξαδέρφη μου κ είχε κάγκελα που κατεβαίνουν και στρώμα που αλλάζει τρεις θέσεις. Η αλήθεια είναι ότι το κάγκελο σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Κι εγώ βολεύτηκα το στρώμα στα ανάλογα ύψη.

Καλημέρα σας.

Μαράκι αυτό νομίζω είναι και το καλύτερο και το χρησιμοποιείς όπως θέλεις και σε βολεύει.

Να ρωτήσω έχετε ψωνίσει τίποτα;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εμείς δεν έχουμε ψωνίσει τίποτα ακόμη. Μας έστειλαν δωράκι τα πρώτα του ρουχαλάκια από Αμερική. Είχα ξεχάσει πόσο μικρά κ χαριτωμένα είναι! Πάντως έχουμε σχεδόν τα πάντα από την Αθηνά. Κούνια, καλαθούνα, πετσέτες, σεντονάκια, καροτσάκι. Τα ρούχα βέβαια είναι κοριτσίστικα, λίγα θα μπορέσω να διαλέξω που είναι unisex. Ευτυχώς τα υπόλοιπα μου τα είχε δώσει η ξαδέρφη μου που είχε αγοράκια και δεν είναι ροζ. Το δωμάτιο το είχαμε βάψει εξαρχής κίτρινο με ροζ και γαλάζιο οπότε είναι οκ.

Αυτό είναι το θετικό με τα δεύτερα. Έχεις ήδη σχεδόν τα πάντα. Επίσης έχω φίλες με αγοράκια οπότε θα μου δώσουν κ ρουχαλάκια.

Πάντως, για όσες ενδιαφέρονται υπάρχει μαγαζί που δουλεύει κ μέσω ιντερνετ που πουλάει μεταχειρισμένα είδη σε άριστη κατάσταση. Λέγεται δυό φορές κι έναν καιρό. Δεν θυμάμαι τα site απ΄έξω αλλά αν ενδιαφέρεται καμμία το ψάχνω κ σας το λέω. Το έχει μία γνωστή μου κ πραγματικά έχει εξαιρετικά πράγματα σε πολύ καλύτερες τιμές απ΄τα καινούρια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εμείς όπως τελικά δεν θα χρειαστούμε τίποτα. η αδελφή μου η μικρή είναι 3ετών έχω τα πάντα. και πολλά πολλά ρούχα... μέχρι πρίν που μου λέγανε αγόρι θα έπρεπε να πάρω τα πάντα απο την αρχή... τώρα όμως που μας είπε κοριτσάκι (αν είναι όντως) δεν θα χρειαστώ τίποτα. το παιδικό θα το βάψω μόνο λαχανί με πορτοκαλί . και το κρεβατάκι που κλείσαμε είδη.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Το βρήκα και είναι πολύ καλό δεν είχα ιδέα το έβαλα και στο FB.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

κορίτσια τι κάνετε??? πως πάτε σήμερα???? η ψυχολογία πως είναι???

Καλημερα,Εσυ πως πας κουκλα??? Εγω σημερα σηκωθηκα με τρελο πονοκεφαλο,δεν εχω παρει ακομα τπτ το παλευω.......

Ουφ χθες ηρθε Η Πεθερα μου απο τα μαγαζια και ειχε παριε για το Νινι μια πικε κουβερτουλα και σαλιαρες :D:D:D πω πω τρελαθηκα νομιζω δεν εχω καταλαβει οτι σε λιγο καιρο θα εχω παλι μωρο :rolleyes::rolleyes:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,Εσυ πως πας κουκλα??? Εγω σημερα σηκωθηκα με τρελο πονοκεφαλο,δεν εχω παρει ακομα τπτ το παλευω.......

Ουφ χθες ηρθε Η Πεθερα μου απο τα μαγαζια και ειχε παριε για το Νινι μια πικε κουβερτουλα και σαλιαρες :D:D:D πω πω τρελαθηκα νομιζω δεν εχω καταλαβει οτι σε λιγο καιρο θα εχω παλι μωρο :rolleyes::rolleyes:

καλά ειμαι κ εγώ λίγο η ψυχολογία πέφτει ... αλλα κατα τ'αλλα καλά... είμαι πολύ ανθρωπος της βόλτας κ του παρπατήματος και τώρα που με εκλεισαν μέσα ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ... ειναι ομως καλα το νινι μ και αυτό φτάνει... τι καλά που εχεις καλές σχέσεις με την πεθερά σου εγώ ευχαρίστως την πλάκωνα στο ξύλο....:evil:

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

καλά ειμαι κ εγώ λίγο η ψυχολογία πέφτει ... αλλα κατα τ'αλλα καλά... είμαι πολύ ανθρωπος της βόλτας κ του παρπατήματος και τώρα που με εκλεισαν μέσα ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ... ειναι ομως καλα το νινι μ και αυτό φτάνει... τι καλά που εχεις καλές σχέσεις με την πεθερά σου εγώ ευχαρίστως την πλάκωνα στο ξύλο....:evil:

θύμησε μου εσυ έμαθες το φύλο του μωρού σου??? τι χρώματα σου ψώνισε???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

βασικά αν έμαθες φύλο μην μου πεις ακομη θέλω να δώ αν ισχύει ενα πινακακι που μόλις βρήκα... γραψε μου αν θές τον μήνα γέννησης του άντρα σ κ τον μήνα που έμεινες έγκυος... για να δούμε βγαίνει?

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

θύμησε μου εσυ έμαθες το φύλο του μωρού σου??? τι χρώματα σου ψώνισε???

xxaxaaxa Θα την πλακωνες στο ξυλο??? χιχιχιχιχι μπα εμενα ειναι χρυσος ανθρωπος,ενατξει εχει τα στραβα της οπως ολοι μας φανταζομαι αλλα πραγματικα την λατρευω!!! και το ιδιο και εκεινη

Δεν Ξερω ακομα τι εχω ειναι λευκη η πικε και αφου μαθουμε ελπιζω την αλλη Δευτερα που εχω υπερηχο,θα βαλει φασα και θα την κεντησει η ροζ η μπλε :D

Η σαλιαρες ειναι πρασινες και κιτρινες

Υπομονη γλυκια μου να σκεφτεσαι το νινι σου εσυ σαν πρωτομανουλα δεν θα το εχεις συνειδητοποιησει και καθολου εεε??? μονο αμα ακουσεις το πρωτο κλαματακι τρελαινεσαι.....αλλα ακομα και τοτε λες δικο μου ειναι αυτο???:D

79o6p3.png

βασικά αν έμαθες φύλο μην μου πεις ακομη θέλω να δώ αν ισχύει ενα πινακακι που μόλις βρήκα... γραψε μου αν θές τον μήνα γέννησης του άντρα σ κ τον μήνα που έμεινες έγκυος... για να δούμε βγαίνει?

Ο αντρας μου ειναι γεννημενος Ιανουαριο και εμεινα εγκυος Νοεμβριο για πες τι εβγαλε??:D:D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...