Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Κορίτσια ... νομίζω αυτό δεν σας το έχω πει. Συγνώμη, παράλειψη. Σε αυτό το κατάστημα (εφόσον μένετε Αθήνα βέβαια), θα σας κάνουν δώρο μια μαξιλάρα ύπνου-θηλασμού, πού όπου κι αν έχω κοιτάξει κάνει περίπου 50 ευρώ. Εγώ πήγα στο κατάστημα να ρίξω μια ματιά και πήρα το δωράκι μου. Έχει πολύ όμορφα πραγματάκια και νομίζω σε καλές τιμές.

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

Ρίξτε μία ματιά !!!

(δεν κάνω διαφήμιση ... δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα ... απλά στις μέρες μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε είναι υπέρ μας !!!)

ειναι πράγματι πολύ καλές οι τιμές... επειδή η μαμά μ μένει Αθήνα κ το έψαξε πολύ για καλές τιμές... μονο αυτό άξιζε τον κόπο... κ για όσες δεν είναι απο αθηνα τα στέλνουν οπου θέλετε δωρεάν. μου έκλεισε η μαμά μ απο εκει το κρεβατάκι ...

σε λαχανι... και όσο για το μαξιλάρι το έχω κατά ευχαριστηθεί.... ... μονο που σου το δίνουν χωρίς μαξιλαροθήκη ... εγω αγόρασα μια απο εκει... 10ευρο... κ πήγα σε μια μοδίστρα κ μου έραψε μια απο ενα παιδικο σεντόνι που είχα (επειδή ήταν δικό μ το σεντόνι) πλήρωσα 5ευρο... ε με δυο τώρα είμαι εντάξει

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πράγματι πολύ καλές οι τιμές... επειδή η μαμά μ μένει Αθήνα κ το έψαξε πολύ για καλές τιμές... μονο αυτό άξιζε τον κόπο... κ για όσες δεν είναι απο αθηνα τα στέλνουν οπου θέλετε δωρεάν. μου έκλεισε η μαμά μ απο εκει το κρεβατάκι ...
σε λαχανι... και όσο για το μαξιλάρι το έχω κατά ευχαριστηθεί.... ... μονο που σου το δίνουν χωρίς μαξιλαροθήκη ... εγω αγόρασα μια απο εκει... 10ευρο... κ πήγα σε μια μοδίστρα κ μου έραψε μια απο ενα παιδικο σεντόνι που είχα (επειδή ήταν δικό μ το σεντόνι) πλήρωσα 5ευρο... ε με δυο τώρα είμαι εντάξει

Καλέ τι τρομερό κρεβατάκι είναι αυτό! Και κουνιέται μόνο του; πώς; να ρωτήσω πόσο έχει;

7M7zp2.png

Καλέ τι τρομερό κρεβατάκι είναι αυτό! Και κουνιέται μόνο του; πώς; να ρωτήσω πόσο έχει;

εχει 370 ευρό αν όμως ενδιαφέρεσαι πάνε άμεσα γιατί δίνουν δώρο κ το στρώμα. και εμένα μου άρεσε πολύ με το που το είδα... κ είδα πολλά ως τώρα... αλλα νομίζω οτι αξίζει γιατί το έχεις για καιρό... μέχρι που γίνετε μεγάλο... πάντως δεν κουνιέται μόνο του... εσύ το κουνάς... λειτουργεί στην αρχή ως λίκνο... μετά σαν απλό κρεβατάκι (εχει μοχλό που σταματάει να κουνιέται, για να μην πέσει το μωρό οταν αρχίζει και σκαρφαλώνει) κ τέλος μονό κρεβατάκι με κομοδίνο. εγώ το έχω κλείσει και θα μου το στείλουν μετά το Πάσχα στην Ξάνθη. αν θες παραπάνω πληροφορίες μπες στο www.motherbaby.gr έχει πολλά πράγματα το site τους, σχεδόν όσα έχει κ το κατάστημα κ πολλά απο αυτά είναι με video για να δεις πως ακριβός λειτουργούν...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

εχει 370 ευρό αν όμως ενδιαφέρεσαι πάνε άμεσα γιατί δίνουν δώρο κ το στρώμα. και εμένα μου άρεσε πολύ με το που το είδα... κ είδα πολλά ως τώρα... αλλα νομίζω οτι αξίζει γιατί το έχεις για καιρό... μέχρι που γίνετε μεγάλο... πάντως δεν κουνιέται μόνο του... εσύ το κουνάς... λειτουργεί στην αρχή ως λίκνο... μετά σαν απλό κρεβατάκι (εχει μοχλό που σταματάει να κουνιέται, για να μην πέσει το μωρό οταν αρχίζει και σκαρφαλώνει) κ τέλος μονό κρεβατάκι με κομοδίνο. εγώ το έχω κλείσει και θα μου το στείλουν μετά το Πάσχα στην Ξάνθη. αν θες παραπάνω πληροφορίες μπες στο www.motherbaby.gr έχει πολλά πράγματα το site τους, σχεδόν όσα έχει κ το κατάστημα κ πολλά απο αυτά είναι με video για να δεις πως ακριβός λειτουργούν...

α ξέχασα να πας ετσι κι αλλιώς είτε πάρεις κατι είτε όχι αν κ εγώ σαν την Magikalia θεωρώ οτι οι τιμές αξίζουν... πάντως το μαξιλάρι είναι τέλειο κ τώρα που οι κοιλίτσες μεγαλώνουν πολύ... απαραίτητο....

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

α ξέχασα να πας ετσι κι αλλιώς είτε πάρεις κατι είτε όχι αν κ εγώ σαν την Magikalia θεωρώ οτι οι τιμές αξίζουν... πάντως το μαξιλάρι είναι τέλειο κ τώρα που οι κοιλίτσες μεγαλώνουν πολύ... απαραίτητο....

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες - όντως τα πράγματά του δείχνουν πρακτικά και οικονομικά, και όμορφα!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια!

Χάθηκα λίγο, χθες πήγαμε στον γιατρό το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι πολύ καλό κλείσαμε για τον μεγάλο στης 4 Μαρτίου, άντε να περάσει και αυτό.

Το καλό είναι ότι δίνει κάθε μέρα παρών και είμαι πιο ήρεμη από πριν, ο άντρας μου μια φορά το ένιωσε και είπε το θεϊκό αυτή είναι κλοτσιά....... κοριτσίστικη όχι σαν τους άλλους που σε μελανιάζουν./FONT]

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα!!! τι κανετε μελλουσες Μανουλες??? Κοριτσια ωραια η κουνια δεν λεω αλλα τα καγκελα απο οτι ειδα ειναι σταθερα????? εγω τετοια κουνια δεν ξαναπερνω τετοια ειχα στον μικρο και πραγματικα με δυσκολεψε παρα πολυ τον πρωτο καιρο τα καγκελα πρεπει να ειναι κατεβασμενα κοντα στο στρωματακι.....που να βαλεις το νεογγενητο μεσα σε ψηλα καγκελα μετα απο καισαρικη??? οχι Εγω κραβατακι θα παρω με καγκελακι που μετακινουνται

4 Μαρτιου κιολας Β'επιπεδου Νατασσα μου εε??? μπραβο μωρε πως περναει ο καιρος.......

πω πω με τοσους αντρες τριγυρω ποιος την χαρη της,της Μπεμπας σας!!! και εγω επομενο ραντεβου εχω 18 φεβρουαριου και ελπιζω να δουμε φυλλο,οχι τπτ αλλο να αρχισουμε τπτ ψωνια :-)

79o6p3.png

Κορίτσια ... νομίζω αυτό δεν σας το έχω πει. Συγνώμη, παράλειψη. Σε αυτό το κατάστημα (εφόσον μένετε Αθήνα βέβαια), θα σας κάνουν δώρο μια μαξιλάρα ύπνου-θηλασμού, πού όπου κι αν έχω κοιτάξει κάνει περίπου 50 ευρώ. Εγώ πήγα στο κατάστημα να ρίξω μια ματιά και πήρα το δωράκι μου. Έχει πολύ όμορφα πραγματάκια και νομίζω σε καλές τιμές.

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

Ρίξτε μία ματιά !!!

(δεν κάνω διαφήμιση ... δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα ... απλά στις μέρες μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε είναι υπέρ μας !!!)

Α ναι το ξέρω αυτό!Αν κ εμένα μου το είχαν κάνει δώρο στο 1ο κάτι φίλοι κ δεν το χρησιμοποίησα τελικά,δε με βόλευε καθόλου.Όταν έκατσε ο μικρός στον κωλαράκο του τον έβαζα εκεί για να στηρίζεται να μη πέφτει δεξιά-αριστερά

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Νατάσα με το καλό ο μεγάλος να δείτε την μικρούλα σας καθαρά!

Ελένη κ εγώ στις 18 έχω ραντεβού!Λογικά τότε θα μας πει κ για τον μεγάλο να κάνουμε!

Κατά τ'άλλα όλα καλά.Λίγο κούραση αλλά το προσπερνάμε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Νατασσα βλέπω έχουμε ίδια ΠΗΤ εγώ όμως πάω για β επιπέδου 25 Φεβ. Καλά σποτελέσματα σε όλες μας! Εν τω μεταξύ εμένα θα μου την κάνει ο γιατρός μου-ευτυχώς γιατί χρεώνει μόνο επίσκεψη 30 ευρώ- και μου είπε ότι θα κάνουμε κ μία συμπληρωματική στην επόμενη επίσκεψη. Ήδη την τελευταία φορά μου είπε ότι έκανε μιά μίνι β επιπέδου. Είναι πολύ καλό ο γυναικολόγος να είναι κ εξειδικευμένος στους υπέρηχους τελικά. Ο δικός μου παρ΄ολο που είναι δεν το δηλώνει. Στην πορεία το έμαθα στην αυχενική. Μάλλον γιατί δεν θέλει να πηγαίνουν μόνο γιά αυτό οι πελάτισες. Ποιός ξέρει; Εμένα πάντως με βολεύει πολύ. Κ με όλα όσα ακούω για καθυστερήσεις κ δημόσια... Άντε Παρασκευή σήμερα, καλή μας μέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??? εγώ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη... λοιπόν εχθές εκνευρίστηκα πολύ με την γιατρο μου (είχα κατι πονάκια κ απο το τηλέφωνο μου είπε να παρω ΥΟΤΟΠΑΡ (χωρίς ουτε καν να με δεί)).... φυσικά δεν πήρα τιποτα κ αν κ σκεφτόμουν πολύ καιρό να πάρω δεύτερη γνώμη ....τελικά την πήρα... Ευτυχώς , καταρχάς έμεινα άφωνη... γιατι τα μηχανήματα του ήταν όπως λέει κ maraki2108 σαν μια μίνι β επιπέδου. είδαμε τα πάντα κ το μωράκι μας είναι πολύ πολύ καλά όλα προχωράνε τέλεια. μου είπε κ οτι 90% έχουμε κοριτσάκι :D :D :D

αλλά στην β επιπέδου θα ξέρουμε με σιγουριά... τι να πώ όταν μας έδειξε ανάμεσα απο τα πόδια... το διακρίναμε και εμείς... εκτός εαν μας ξεγέλασε τόσο. είναι 260γρ κ έχει 145παλμούς... maraki2108 κ εγώ 25 Φεβρουαρίου παω για β επιπέδου.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλημερα!!! τι κανετε μελλουσες Μανουλες??? Κοριτσια ωραια η κουνια δεν λεω αλλα τα καγκελα απο οτι ειδα ειναι σταθερα????? εγω τετοια κουνια δεν ξαναπερνω τετοια ειχα στον μικρο και πραγματικα με δυσκολεψε παρα πολυ τον πρωτο καιρο τα καγκελα πρεπει να ειναι κατεβασμενα κοντα στο στρωματακι.....που να βαλεις το νεογγενητο μεσα σε ψηλα καγκελα μετα απο καισαρικη??? οχι Εγω κραβατακι θα παρω με καγκελακι που μετακινουνται

4 Μαρτιου κιολας Β'επιπεδου Νατασσα μου εε??? μπραβο μωρε πως περναει ο καιρος.......

πω πω με τοσους αντρες τριγυρω ποιος την χαρη της,της Μπεμπας σας!!! και εγω επομενο ραντεβου εχω 18 φεβρουαριου και ελπιζω να δουμε φυλλο,οχι τπτ αλλο να αρχισουμε τπτ ψωνια :-)

καλημέρα :) έχεις δίκαιο για την κούνια... να κατεβαίνει το κάγκελο για να το βγάζεις εύκολα ε??? δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... Εμ αν δεν γνωρίζεις .... !!!

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??? εγώ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη... λοιπόν εχθές εκνευρίστηκα πολύ με την γιατρο μου (είχα κατι πονάκια κ απο το τηλέφωνο μου είπε να παρω ΥΟΤΟΠΑΡ (χωρίς ουτε καν να με δεί)).... φυσικά δεν πήρα τιποτα κ αν κ σκεφτόμουν πολύ καιρό να πάρω δεύτερη γνώμη ....τελικά την πήρα... Ευτυχώς , καταρχάς έμεινα άφωνη... γιατι τα μηχανήματα του ήταν όπως λέει κ maraki2108 σαν μια μίνι β επιπέδου. είδαμε τα πάντα κ το μωράκι μας είναι πολύ πολύ καλά όλα προχωράνε τέλεια. μου είπε κ οτι 90% έχουμε κοριτσάκι :D :D :D

αλλά στην β επιπέδου θα ξέρουμε με σιγουριά... τι να πώ όταν μας έδειξε ανάμεσα απο τα πόδια... το διακρίναμε και εμείς... εκτός εαν μας ξεγέλασε τόσο. είναι 260γρ κ έχει 145παλμούς... maraki2108 κ εγώ 25 Φεβρουαρίου παω για β επιπέδου.

Με το καλό το κοριτσάκι!!!Δλδ άλλαξες γιατρό?Ή απλά πήρες δεύτερη γνώμη?Κ τι σου είπε για τα πονάκια?Όλα καλά?

feQKp2.png

4okhp3.png

Η κούνια που είχα στο 1ο (κ θα έχω κ στο 2ο) είναι με σταθερά κάγκελα αλλά το στρωματάκι είχε πολλές θέσεις.Όταν ήταν νεογέννητο το είχα ψηλά κ μ'είχε σώσει γτ με την καισαρική δε μπορούσα να σκύβω κ να σηκώνω το μωρό.Μετά το κατέβασα πιο κάτω κ τώρα που στέκεται όρθιος κ κάνει κολοτούμπες το έχω κατεβάσει τελείως κάτω κ είναι μια χαρά.Με βόλεψε απίστευτα αυτό το πάνω κάτω του στρώματος.

feQKp2.png

4okhp3.png

Με το καλό το κοριτσάκι!!!Δλδ άλλαξες γιατρό?Ή απλά πήρες δεύτερη γνώμη?Κ τι σου είπε για τα πονάκια?Όλα καλά?

κοιτα, πήγα για δευτερη γνωμη αλλα θα μείνω σε αυτόν... τα πονάκια ειναι εντερικά... μάλλον το legofer μου δημιουργεί μια ευαισθησία.. αλλα δεν ειναι κατι που μας αγχώνει. βασικά το πιο ανησυχητικό ειναι οτι ο τράχηλος μου είναι λίγο ανοιχτός αλλα κ πάλι δεν ανησυχούμε. θα πάρω vasclor λιγες μέρες κ 15 φεβρουαριου θα πάω να με εξετάσει.... και μου είπε πως επειδή μου κλείνει τόσο νωρίς κ ξέρει οτι τα οικονομικά μας είναι δύσκολα... την επόμενη επίσκεψη την κάνει δώρο... (να σας πω πως κ αυτή που μου τον σύστησε... πλήρωνε ανα μία επίσκεψη)

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...