Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Αυτό με τα κιλά είνα μεγάλο θέμα... καταφέρνω με τα χίλια ζόρια να κρατιέμαι στα ίδια ακριβώς, όπως μου ζήτησε η γιατρός και φοβάμαι και το ζάχαρο. Αλλά είμαι λιχούδα όσο δεν πάει και υποφέρω που δεν μπορώ να φάω ΣΟΚΟΛΑΤΑ!

Κι εγώ στην 17η εβδομάδα είμαι και δεν ξέρω αν αισθάνομαι το μωρό ή όχι. Εκεί που λέω, δεν μπορεί, το μωρό είναι, μετά λέω δεν είναι δυνατόν από τώρα. Θα ήθελα να έχω την εμπειρία για να μπορώ να πω με σιγουριά. Ανυπομονώ!!!

Αύριο έχουμε γιατρό επιτέλους, και θα δω το μωρό! Έχουμε να μετρήσουμε τις μητριαίες αρτηρίες και την γενικότερη πρόοδο. Πριν 10 μέρες που το είδα, έκανε παλαμάκια :) (ναι, οκ, το ξέρω, είμαι χαζομαμά).

Βέβαια, με όλες αυτές οι μετρήσεις ανά δύο εβδομάδες έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν πολύ τα έξοδα - και φυσικά εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι το ΡΕΑ π.χ. είχε πακέτο με πολύ πιο οικονομικές τιμές από ότι αν τις κάνεις μεμονωμένες, αλλά πού να το ξέρει κανείς από την αρχή; Δεν θα έπρεπε να ενημερώνουν οι γιατροί γι αυτό; Ή τέλος πάντων με το που μαθαίνουμε ότι είμαστε έγκυες, να μας στέλνουν σε κάποιο ενημερωτικό σεμινάριο ή να μας παραπέμπουν σε κάποια ιστοσελίδα με λεπτομερείς οδηγίες για εξετάσεις και προμήθειες και το κόστος του κάθε πράγματος;

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ephie καλά θα ΄ταν αλλά ο καθένας κοιτάει την τσέπη του, δυστυχώς. Καλά αποτελέσματα αύριο.

Εγώ κορίτσια, ο μόνος τρόπος που το ακούω ξεκάθαρα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, απόλυτα ήρεμη. Ίσως έτσι που απλώνεται η κοιλιά στο ανάσκελο δεν έχει πολλά περιθώρια να μην φανεί όταν κλωτσάει. Ακόμα κι η μικρή λέει πως το νιώθει να κλωτσάει όταν βάζω τα χεράκια της στην κοιλιά μου. Ο άντρας μου απ΄την άλλη δεν είναι σίγουρος ότι το νιώθει.

Δοκιμάστε το ανάσκελο μήπως δουλέψει... Τις υπόλοιπες ώρες νιώθω πράγματα χωρίς όμως να μπορώ να πω 100% πως είναι αυτό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ephie καλά θα ΄ταν αλλά ο καθένας κοιτάει την τσέπη του, δυστυχώς. Καλά αποτελέσματα αύριο.

Εγώ κορίτσια, ο μόνος τρόπος που το ακούω ξεκάθαρα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, απόλυτα ήρεμη. Ίσως έτσι που απλώνεται η κοιλιά στο ανάσκελο δεν έχει πολλά περιθώρια να μην φανεί όταν κλωτσάει. Ακόμα κι η μικρή λέει πως το νιώθει να κλωτσάει όταν βάζω τα χεράκια της στην κοιλιά μου. Ο άντρας μου απ΄την άλλη δεν είναι σίγουρος ότι το νιώθει.

Δοκιμάστε το ανάσκελο μήπως δουλέψει... Τις υπόλοιπες ώρες νιώθω πράγματα χωρίς όμως να μπορώ να πω 100% πως είναι αυτό.

Ευχαριστώ, Μαρία. Σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει και η κατάλληλη οργάνωση ούτε από γιατρούς ούτε από το σύστημα. Το πάνε βήμα βήμα αντί να δίνουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Στο κάτω κάτω είναι δεδομένα λίγο πολύ αυτά που πρέπει να γίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να ξαναανακαλύπτουμε τον τροχό και μάλιστα σχεδόν από μόνες μας και μεταξύ μας ή από το ίντερνετ αντί να υπάρχει υπεύθυνη καθοδήγηση. Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα! :)

'Οταν λες "φανεί" εννοείς ότι βλέπεις το ποδαράκι ας πούμε να προεξέχει καθώς κλωτσάει; Ή απλώς ότι το νοιώθεις περισσότερο;

7M7zp2.png

Καλό μήνα κορίτσια !!! Εμένα βέβαια δεν μου μπήκε και τόσο καλά. Τα νεύρα μου κρόσια πρωί πρωί. Διαβάζοντας διάφορα αυτές τις μέρες για εξετάσεις μπλα μπλα μπλα και ξέροντας ότι η επόμενη "μεγάλη" εξέταση είναι η Β' επιπέδου (και το ξέρω ακριβώς επειδή το διάβασα βέβαια γιατί το πρώτο μας παιδάκι είναι και δεν έχω ιδέα από αυτά), λέω, ραντεβού έχω δευτέρα στον γιατρό και θεωρητικά θα μιλήσουμε για την Β' επιπέδου. Αλλά μιας και διάβασα ότι για να την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να τηλεφωνήσεις για ραντεβού πολύ νωρίτερα ... δεν παίρνω να δω τι γίνεται? Τι το ήθελααααααααααααααααααααααα??????????????????? Αφού μόνο που δεν με έβρισαν στο τηλέφωνο (Αλεξάνδρα), μου λένε, 26/9 τελευταία περίοδο και πήρατε τώρα για Β' Επιπέδου? Είναι πολύ αργά κυρία μου ... δεν έχουμε !!!!!!!!! Κάγκελο !!! Ψάχνω να βρω σε άλλα νοσοκομεία ... τίποτα !!! Παίρνω στο Έλενα ... "κορίτσι μου λυπάμαι, πριν τις 10 απριλίου δεν υπάρχει ραντεβού" !!!!!!!!!! Εγώ τώρα πείτε μου με ποιον πρέπει να τα βάλω? Είναι το πρώτο μου παιδάκι και δεν έχω ιδέα από διαδικαστικά. Τα οικονομικά μας είναι πιο χάλια από ποτέ. Είμαι γραμμένη στην πρόνοια για να μπορέσω να γεννήσω. Ιδιωτικά μου ζήτησαν 140 ευρώ και ευτυχώς μετά από πολλά τηλεφωνήματα βρήκα και με 80 στην Χαλκίδα. Το 60αρι που θα πάρει ο γιατρός την δευτέρα γιατί το δίνω το ρημάδι??? Για να μου γράφει σιδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο που κάνουν 10 ευρώ και να βλέπει τις εξετάσεις αίματος και ούρων που κάνουν άλλα 10? Τα 140άρια θέλω να μην πληρώνω. Και όχι από τσιγκουνιά, αλλά δεν έχω. Λυπάμαι που πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο χάλια οικονομικά, τώρα που θα κάνω το παιδάκι μου και είχα άλλα όνειρα ... να του ψωνίσω, να του έχω όμορφα πραγματάκια. Τώρα δεν θα έχω καν τα βασικά. Πού ζούμε ρε? Τι γίνεται γύρω μου? Τους έχω βαρεθεί όλους πλέον .... όλους όμως !!!!

Μην απελπίζεσαι και μη σκέφτεσαι έτσι!Το μωράκι σου αρκεί που θα έχει την αγάπη σας κ τα βασικά.Σίγουρα είναι στενάχωρο αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Τώρα για τον γιατρό τι να πω.Πολλές φορές κ αυτοί δεν σκέφτονται ότι πρέπει να στο πουν από πιο πριν είτε γτ δεν ξέρουν την οικονομική μας κατάσταση είτε γτ δεν γνωρίζουν ότι έχει τόσο χρόνο αναμονής στα δημόσια.Ρώτα τον μήπως μπορεί να σε βάλει στη ζούλα αυτός.Λογικά είναι σε κάποια δημόσιο απ'ότι κατάλαβα.Όλα καλά θα πάνε μη στεναχωριέσαι!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

καταρχήν καλό μήνα σε όλες. Σήμερα 1/2 κ ώρα 14:30. Η μία απο της τρεις εγκύους φίλες μου... μας έφερε στον κόσμο τό πρωτο μωράκι της παρέας μας. έναν κούκλο 3.600 με πολύ μαλλάκι και μεγάλες βρεφαρίδες... άντε κορίτσια με το καλό κ τα δικάμας μωράκια .... δεν σας κρύβω οτι ζήλεψα ... ποτε θα περάσει ο καιρός??? κ το μαμούνι δεν μου δίνει κ καμιά κλοτσιά να ηρεμήσω απο το άγχος μου... φιλάκια σε όλες

Άντε!!!Να της ζήσει κ καλή λευτεριά κ στις υπόλοιπες!!!Κ με το καλό κ εμείς να πάρουμε σειρά!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα εγκυούλες,καλώς σας βρήκα!! Είμαι η Άντζυ,είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου και είμαι 15 εβδομάδων αισίως! :-) Έχω ήδη μια κορούλα,την Χρυσάνθη ,που σε 3 μήνες γίνεται 3 ετών κι είμαι μανούλα Απριλίου μαζί με το Μαράκι!!!

Η πητ μου είναι 26/07 ,αλλά δεν ξέρω ακόμα πως και τι,λόγω προηγηθείσας καισαρικής..Η αυχενική μου ευτυχώς μια χαρά.Θα παλέψω πάλι να θυμηθώ πώς έφτιαχνα τα τικεράκια μου απο τις οδηγίες και θα επανέλθω!

φιλιά:-)

Με το καλό δευτερομανούλα!!!Λογικά 2 βδομάδες νωρίτερα θα σε πάει εφόσον είναι προγραμματισμένη καισαρική.Κ εγώ κανονικά είμαι 29/7 αλλά θα γεννήσω 16 ή 17.

feQKp2.png

4okhp3.png

Όσο για τα κιλά στο 1ο είχα πάρει 20 κιλά κ τα έχασα μέσα σε 1 χρόνο.Όχι ότι έκανα κάποια διατροφή έτρωγα κ με το΄παραπάνω κ δεν αγχώθηκα πότε θα φύγουν τα κιλά.Τώρα στο 2ο επειδή δε θέλω να βάλω πάλι 20 κιλά (ε,όσο να΄ναι όταν μεγαλώνεις φεύγουν πιο δύσκολα) κ έχω κ την βάφτιση στον 8ο κ δεν θέλω να είμαι σαν φακλάνα προσπαθώ όσο μπορώ να κρατιέμαι.Μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό κ ελπίζω να συνεχίσω έτσι αν κ δεν το βλέπω ειδικά στους τελευταίους μήνες που η πείνα είναι οδυνηρή.

feQKp2.png

4okhp3.png

Όταν λέω "φανεί" εννοώ ότι το νιώθεις πιό καλά. Πολύ αργότερα βλέπεις κάτι να προεξέχει χωρίς όμως να μπορείς να προσδιορίσεις αν είναι χεράκι ή ποδαράκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Όταν λέω "φανεί" εννοώ ότι το νιώθεις πιό καλά. Πολύ αργότερα βλέπεις κάτι να προεξέχει χωρίς όμως να μπορείς να προσδιορίσεις αν είναι χεράκι ή ποδαράκι.

Καλημερα Αληθεια μπορουν και το καταλαβαινουν απο τωρα???? Στο νγιο μου θυμαμαι μεχρι τον 6ο μηνα μονο εγω το ενιωθα εντονα Ο αντρας μου ειδικα τπτ ....... Καλα κοριτσια το ποιο απιστευτο ειναι οταν εχουν λιξιγγα και νιωθετε την κοιλια να κουνιεται ενα 4-5 δευτερολεπτα εχει πολυ πλακα!!:D:D:D

79o6p3.png

Όσο για τα κιλά στο 1ο είχα πάρει 20 κιλά κ τα έχασα μέσα σε 1 χρόνο.Όχι ότι έκανα κάποια διατροφή έτρωγα κ με το΄παραπάνω κ δεν αγχώθηκα πότε θα φύγουν τα κιλά.Τώρα στο 2ο επειδή δε θέλω να βάλω πάλι 20 κιλά (ε,όσο να΄ναι όταν μεγαλώνεις φεύγουν πιο δύσκολα) κ έχω κ την βάφτιση στον 8ο κ δεν θέλω να είμαι σαν φακλάνα προσπαθώ όσο μπορώ να κρατιέμαι.Μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό κ ελπίζω να συνεχίσω έτσι αν κ δεν το βλέπω ειδικά στους τελευταίους μήνες που η πείνα είναι οδυνηρή.

Κιλα στον πρωτο πηρα 10 αλλα με μεγαλη και δυσκολη διατροφη λογο ζαχαρου τωρα ενω παλι δεν τρωω εχω παρει 6 κιλα ελπιζω να σταθεροποιηθω καπου αν και στον γιο μου ετσι ημουν μεχρι 6 μηνων ειχα παρει 11 και μετα εχασα και 1

Ενταξει μωρε κιλα ειναι θα χαθουν σιγα σιγα Για μενα αυτο ειναι το λιγοτερο απλα οσο ποιο λιγα κιλα βαλουμε καλυτερα για μας γιατι πραγματικα οι 2 τελευταιοι μηνες με πολλα κιλα ειναι δραμα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς Ελένη.Το κάνω κ για τη μέση μου που ήδη έχει αρχίσει κ με πεθαίνει κ δε θέλω να την επιβαρύνω κ με πολλά κιλά.Στο 1ο αν κ είχα βάλει πολλά κιλά δε με πονούσε τόσο πολύ η μέση μου.Τι να πω!

Αααα να σας πω κ τα ευχάριστα!!!Σήμερα το πρωί άκουσα το μωρό!!!Δεν το περίμενα τόσο νωρίς!Καλά λένε ότι οι δευτερομανούλες το ακούνε πιο γρήγορα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα Αληθεια μπορουν και το καταλαβαινουν απο τωρα???? Στο νγιο μου θυμαμαι μεχρι τον 6ο μηνα μονο εγω το ενιωθα εντονα Ο αντρας μου ειδικα τπτ ....... Καλα κοριτσια το ποιο απιστευτο ειναι οταν εχουν λιξιγγα και νιωθετε την κοιλια να κουνιεται ενα 4-5 δευτερολεπτα εχει πολυ πλακα!!:D:D:D

Αχ έχουν πολύ γέλιο όταν έχουν λόξυγκα!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Όντως, πολύ γέλιο ο λόξυγκας. Η δικιά μου πάθαινε κάθε μέρα σχεδόν.

Κι εμένα ο άντρας μου δυσκολεύεται να το ακούσει. Δεν είναι σίγουρος αν είναι το μωρό ή τα δικά μου όργανα. Η μικρή μου λέει ότι το ακούει- με το χέρι τους εννοώ φυσικά- αλλά ίσως εκείνη να νιώθει την δική μου καρδιά κλπ. Εγώ όταν βάζω το χέρι μου το καταλαβαίνω, μόνο όταν είμαι ανάσκελα κ η κοιλιά απλώνεται, αλλά ίσως επειδή το νιώθω κ εσωτερικά, νομίζω πως το νιώθω κ στο χέρι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Από κιλά στην Αθηνά είχα πάρει 15 αλλά τα έχασα μέσα στον πρώτο μηπνα χωρίς καμμία απολύτως προσπάθεια. Ίσως βοήθησε κι ο θηλασμός, δεν ξέρω. Τώρα στις δύο βδομάδες που σταμάυησαν οι εμετοί πήρα κιόλας 3 κιλά. Το ένα που ΄χα χάσει κι άλλα δύο! Για να δούμε... Βέβαια δεν προσέχω καθόλου, ούτε κ στην Αθηνά πρόσεχα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια ... νομίζω αυτό δεν σας το έχω πει. Συγνώμη, παράλειψη. Σε αυτό το κατάστημα (εφόσον μένετε Αθήνα βέβαια), θα σας κάνουν δώρο μια μαξιλάρα ύπνου-θηλασμού, πού όπου κι αν έχω κοιτάξει κάνει περίπου 50 ευρώ. Εγώ πήγα στο κατάστημα να ρίξω μια ματιά και πήρα το δωράκι μου. Έχει πολύ όμορφα πραγματάκια και νομίζω σε καλές τιμές.

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

Ρίξτε μία ματιά !!!

(δεν κάνω διαφήμιση ... δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα ... απλά στις μέρες μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε είναι υπέρ μας !!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...