Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Με λένε Νατάσα είμαι 35 από Θεσσαλονίκη έχω 3 αγόρια 10 - 7 - 3 χρονών και περιμένουμε κοριτσάκι (μάλλον).

Έφη ούτε και ο δικός μου έχει, η μαία που είχα σε κάθε γέννα ήταν πάρα πολύ καλή και δεν την επέλεξα εγώ απλά μου έτυχε.

Ποπο, 3 αγόρια βρε θηρίο!! Γερά να ναι, χαρά στο κουράγιο σου!!!!! :P:p

Εύχομαι και ένα κοριτσάκι τώρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Καλέ μετακομίσαμε!!!

Τι κάνετε?

Με λένε Μαρία είμαι 29 μένω Περισσό κ έχω ένα αγοράκι 2 χρονών.

Κ ο δικός μου έχει δική του μαία αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί της.Μόνο την ώρα του χειρουργείου.Όντως στην καισαρική δεν κάνουν κ πολλά πράγματα,στον φυσιολογικό είναι που κάνουν όλη την δουλειά.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα!!! τι κανετε???

Ειμαι η Ελενη 30 χρονων και μενω Περιστερι εχω ενα αγορακι 4 χρονων,

Κοριτσια επιτελου η ατονια περασε!!! Δεν νυσταζω τοσο πολυ!!! οι αναγουλες και ζαλαδες καλα κρατουν ομως Ο μικρος μου ειναι αρρωστος περασαμε τον Ιο Κοξακι! τρεμω μην εχω κολλησει!! Φιλακια σε ολες

79o6p3.png

Υπομονή Ελενάκι θα περάσουν κ οι ζαλάδες σιγά σιγά.Περαστικά στον μικρούλη σου!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καλά λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.Κ εγώ στο 1ο πετούσα κ τώρα είμαι ένα με το πάτωμα...

Σήμερα ξύπνησα όχι κ με τόσο καλή διάθεση.Πολλά σκαμπανεβάσματα...

feQKp2.png

4okhp3.png

Υπομονή Ελενάκι θα περάσουν κ οι ζαλάδες σιγά σιγά.Περαστικά στον μικρούλη σου!!!

Καλά κι εγώ νόμιζα ότι έχουν περάσει οι αναγούλες, και τις τελευταίες 2 μέρες δεν ξέρω πού πατάω. Ευκαιρία να χάσω και το 1 κιλό που έχω πάρει όμως :)

Εν τω μεταξύ, μέσα σε 4-5 μέρες αισθάνομαι ότι η κοιλιά μου έχει διπλασιαστεί κι επιτέλους έχει αρχίσει να δείχνει λίγο! Ανυπομονώ να φαίνεται καλά καλά η κοιλίτσα!

7M7zp2.png

Καλημέρα σας πως είστε;

Εγώ εδώ και 2 μέρες άρχισα να το νιώθω με σιγουριά και είμαι ακόμα καλύτερα μέχρι τώρα κάτι ένιωθα αλλά δεν ήμουν καθόλου σίγουρη τώρα ξέρω ότι είναι το μπεμπάκι και αυτό με καθησυχάζει ότι είναι μια χαρά φυσικά θα ησυχάσω όταν κάνουμε και την Β΄επιπέδου και ξέρω ότι είναι υγιέστατο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα! Κι εγώ Νατάσα ακριβώς το ίδιο. Εδώ κ δυό μέρες το νιώθω. Μάλιστα την πρώτη νύχτα ήμουν ξύπνια κανά δύωρο, το συνηθίζω άλλωστε να μην μπορώ να κοιμηθώ όταν ξυπνάω στη μέση της νύχτας, κ είχα το χέρι στην κοιλιά κ τον ένιωθα να κάνει τις τούμπες του. Υπέροχη αίσθηση! Γερά να ΄ναι τα μωράκια μας, μας κάνουν τόσο ευτυχισμένους απ΄την κοιλιά ακόμα.

Κοριτσάκια με τις αναγούλες κουράγιο! Εμένα σταμάτησαν οι εμετοί από την περαένη εβδομάδα κ βρήκα την υγειά μου! Πήρα κ το κιλό που ΄χα χάσει κ σήμερα ζυγίστηκα άλλο μισό πάνω. Η κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται κ στο super market η ταμίας φώναξε να με βοηθήσουν με τις τσάντες!

Καλή ημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα κάπως καλύτερη η διάθεση.Ακόμα δεν το νιώθω κ ανυπομονώ τόσο πολύ ν'αρχίσει να κλωτσάει!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! τοσο γρηγορα βρε κοριτσια και το καταλαβατε??? σε ποια εβδομαδα ειστε???εγω τον γιο μου τον καταλαβα 20 εβδομαδων!!! μηπως ειστε πολυ αδυνατες??? η μηπως απλα ισχυει οτι οι δευτεροτοκες το αισθανονται ποιο γρηγορα??? αχ και εγω ανυπομονω να το ακουσω το μωρακι,παντως οταν πηγα για αυχενικη ο γιατρος που μου την εκανε μας ειπε οτι μια μαμα για να ακουσει το μωρο πρεπει το μωρο να ειναι 400 γρ και πανω γιαυτο μου κανει εντυπωση.....

79o6p3.png

Καλημερα!!! τοσο γρηγορα βρε κοριτσια και το καταλαβατε??? σε ποια εβδομαδα ειστε???εγω τον γιο μου τον καταλαβα 20 εβδομαδων!!! μηπως ειστε πολυ αδυνατες??? η μηπως απλα ισχυει οτι οι δευτεροτοκες το αισθανονται ποιο γρηγορα??? αχ και εγω ανυπομονω να το ακουσω το μωρακι,παντως οταν πηγα για αυχενικη ο γιατρος που μου την εκανε μας ειπε οτι μια μαμα για να ακουσει το μωρο πρεπει το μωρο να ειναι 400 γρ και πανω γιαυτο μου κανει εντυπωση.....

Δεν ξέρω αν ισχύει για της δευτερότοκες ή το αδύνατες, γιατί και τα άλλα μετά της 18 με 20 βδομάδες τα κατάλαβα, την τελευταία φορά που πήγα ήμουν 15 εβδομάδων και μου είπε σε κάνα δύο βδομάδες λογικά θα το νιώσω τώρα είμαι 18 βδομάδων αν και να πω την αλήθεια και νωρίτερα το ένιωσα αλλά πλέων είμαι σίγουρη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Δεν ξέρω αν ισχύει για της δευτερότοκες ή το αδύνατες, γιατί και τα άλλα μετά της 18 με 20 βδομάδες τα κατάλαβα, την τελευταία φορά που πήγα ήμουν 15 εβδομάδων και μου είπε σε κάνα δύο βδομάδες λογικά θα το νιώσω τώρα είμαι 18 βδομάδων αν και να πω την αλήθεια και νωρίτερα το ένιωσα αλλά πλέων είμαι σίγουρη.

Αααα Εισαι 18 εβδομαδων???? Γιαυτο βρε Νατασσουλα το ακους!!! νομιζα οτι ησουν λιγοτερο!!! Οι μανουλες με ηδη μια εγκυμοσυνη η και παραπανω το ακουνε ποιο νωρις εκει περιπου 17- 18 Βδομαδες :rolleyes::rolleyes:

79o6p3.png

Κι εγώ είμαι 18 εβδομάδων αλλά όπως κι η Νατάσσα το άκουγα κ νωρίτερα απλώς δεν ήμουν σίγουρη. Βέβαια το μωρό δεν είναι με τίποτα 400 γραμ. αφού πριν 1 1/2 βδομάδα που πήγα ήταν 183 νομίζω. Απ΄την άλλη και δευτερότοκη ειπμαι κ σχετικά αδύνατη οπότε ίσως βοηθάει...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...