Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Ααα Μαράκι ισχύει δλδ ότι μπορείς να το γράψεις με το νέο χρόνο ε?Ηλπιζα να ισχύει κ να μη το έχω βγάλει από το μυαλό μου.Νατασάκι μου δε θα το στείλω αμέσως όταν δλδ το μωρό θα είναι 2 μηνών αλλά από το νέο χρόνο που θα είναι πλέον 7 μηνών.Καλά αν δω τίποτα περίεργο εννοείται πως κ εγώ θα το σταματήσω.Αλλά άνοιξη τότε πιστεύω θα έχει λιγότερες αρρώστειες!Ή όχι?

Θέλω πιο πολύ να τον στείλω εκτός από το να φύγει από το σπίτι αλλά κ επειδή εγώ θα γυρίσω στη δουλειά κ θα τα κρατάει η μάνα μου.Θέλω έστω λίγες ώρες το πρωί να λείπει το ένα να μην είναι πολύ κουραστικό γι'αυτήν.Ήδη ο μικρός δεν πιάνεται με τίποτα δε θέλω να έχει κ το μωρό (αν κ θα'χει μεγαλώσει λιγάκι μέχρι τότε) κ τον μικρό μαζί κ να τρέχει κ να μη φτάνει.

Καλημέρα!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι η Floreta, 33 χρονων από Θεσσαλονίκη. Είμαι έγκυος σε διδυμάκια και η ΠΗΤ μας είναι 13 Αυγούστου, αλλά επειδή είναι καισαρική και είναι και δίδυμα είναι μάλλον σίγουρο ότι πάμε για Ιούλιο... οπότε θα με βλέπετε κι εμένα καμιά φορά εδώ στην παρέα σας :P:p

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και είναι πολλά αυτά που δεν ξέρω.

Εγω σε σχέση με εσας πάω τελευταία καταιδρωμένη για την αυχενική, είναι την Πέμπτη 31 του μήνα! Σας παρακολουθώ όμως με αγωνία!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

Ααα Μαράκι ισχύει δλδ ότι μπορείς να το γράψεις με το νέο χρόνο ε?Ηλπιζα να ισχύει κ να μη το έχω βγάλει από το μυαλό μου.Νατασάκι μου δε θα το στείλω αμέσως όταν δλδ το μωρό θα είναι 2 μηνών αλλά από το νέο χρόνο που θα είναι πλέον 7 μηνών.Καλά αν δω τίποτα περίεργο εννοείται πως κ εγώ θα το σταματήσω.Αλλά άνοιξη τότε πιστεύω θα έχει λιγότερες αρρώστειες!Ή όχι?

Θέλω πιο πολύ να τον στείλω εκτός από το να φύγει από το σπίτι αλλά κ επειδή εγώ θα γυρίσω στη δουλειά κ θα τα κρατάει η μάνα μου.Θέλω έστω λίγες ώρες το πρωί να λείπει το ένα να μην είναι πολύ κουραστικό γι'αυτήν.Ήδη ο μικρός δεν πιάνεται με τίποτα δε θέλω να έχει κ το μωρό (αν κ θα'χει μεγαλώσει λιγάκι μέχρι τότε) κ τον μικρό μαζί κ να τρέχει κ να μη φτάνει.

Καλημέρα!!!

Αν δουλεύεις δεν το συζητώ τώρα για τον καιρό τι να σου πω ο μεγάλος μου θυμάμαι μέχρι και αρχές Ιουνίου ήταν άρρωστος, σήμερα είχα αυτή την συζήτηση με την αδερφή μου η οποία την μικρή της την πήγε πριν χρονίσει και δεν αρρώστησε σχεδόν ποτέ είναι στο παιδί τελικά. Και να σκεφτείτε ότι τον θήλασα μέχρι 11 μηνών.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι η Floreta, 33 χρονων από Θεσσαλονίκη. Είμαι έγκυος σε διδυμάκια και η ΠΗΤ μας είναι 13 Αυγούστου, αλλά επειδή είναι καισαρική και είναι και δίδυμα είναι μάλλον σίγουρο ότι πάμε για Ιούλιο... οπότε θα με βλέπετε κι εμένα καμιά φορά εδώ στην παρέα σας :P:p

Εγω σε σχέση με εσας πάω τελευταία καταιδρωμένη για την αυχενική, είναι την Πέμπτη 31 του μήνα! Σας παρακολουθώ όμως με αγωνία!

Καλώς ήρθες Floreta τα πρώτα διδυμάκια του καφέ μας με το καλό κούκλα να έχεις καλή εγκυμοσύνη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας κορίτσια!!

Καλώς ήρθες Floreta και καλή εγκυμοσύνη να έχεις.

Και φυσικά μου δημιούργησες την απορία: δηλαδή τα διδυμάκια τα φέρνουν πάντα με καισαρική; Εσείς οι υπόλοιπες πάτε όλες για φυσιολογικό τοκετό (εκτός απροόπτου, χτύπα ξύλο!); Θα κάνετε επισκληρίδιο;

Σε εμένα είναι 50% το τι θα γίνει, λόγω ηλικίας και υπέρτασης αλλά μάλλον προτιμώ την καισαρική από αυτά που ακούω για τα ράμματα μετά τον κανονικό τοκετό. Να μου πεις, δεν θα έχω ράμματα από την καισαρική; Προφανώς, αλλά τουλάχιστον θα μπορώ να πάω τουαλέτα (υποθέτω) :?.

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Και φυσικά μου δημιούργησες την απορία: δηλαδή τα διδυμάκια τα φέρνουν πάντα με καισαρική; Εσείς οι υπόλοιπες πάτε όλες για φυσιολογικό τοκετό (εκτός απροόπτου, χτύπα ξύλο!); Θα κάνετε επισκληρίδιο;

Σε εμένα είναι 50% το τι θα γίνει, λόγω ηλικίας και υπέρτασης αλλά μάλλον προτιμώ την καισαρική από αυτά που ακούω για τα ράμματα μετά τον κανονικό τοκετό. Να μου πεις, δεν θα έχω ράμματα από την καισαρική; Προφανώς, αλλά τουλάχιστον θα μπορώ να πάω τουαλέτα (υποθέτω) :?.

Καλημέρα Έφη, πολλές ερωτήσεις χαχαχα αλλά μ΄αρέσει γιατί έχω όρεξη και μπορώ να σου απαντήσω στο νοσοκομείο όταν γεννούσα μετά από μένα ήταν μια κοπέλα που γέννησε δίδυμα φυσιολογικά αλλά τα περισσότερα που ξέρω είναι με καισαρική.

Εγώ τα γέννησα όλα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο, βασικά στο τρίτο έκανα επισκληρίδιο περισσότερο επειδή δεν μπορούσα να χαλαρώσω αλλά όπως ήμουν καθιστή για να μου την κάνει δεν πρόλαβα να γυρίσω και γέννησα. Τώρα για τα ράμματα τι να σου πω ήταν το μόνο που δεν σκέφτηκα είναι τόσο έντονη η στιγμή της γέννας που τα ράμματα είναι παιχνιδάκι. Και μετά ήμουν πάρα πολύ καλά περπατούσα, πήγαινα τουαλέτα και όλα τα έκανα κανονικά στο τρίτο γέννησα Παρασκευή στης 12 και 48 ώρες μετά ήμουν στο σπίτι με τα παιδάκια μου και χωρίς βοήθεια να ζω την καθημερινότητα μου χωρίς κανένα πρόβλημα,στο πρώτο η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν με σταμάτησε μετά από όλα αυτά να μην ξανά γεννήσω φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γενικά οι γιατροί προτιμούν την καισαρική στα δίδυμα, γιατί τη θεωρούν πιο ασφαλή. Και απ΄ότι έχω καταλάβει, συχνά δεν είναι είναι γυρισμένα και τα δύο με το κεφάλι προς τα κάτω, ώστε να μπορούν να βγούν φυσιολογικά.

Η δική μου γυναικολόγος δεν μου άφησε επιλογή, δυστυχώς.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή είναι τα πρώτα μου και δεν έχω ιδέα τι με περιμένει, νιώθω κάπως πιο ασφαλής με το ενδεχόμενο της καισαρικής. Ξέρω ότι δε θα πονέσω, δε θα καταλάβω τίποτα, και ότι μετά απλά για κάποιες μέρες θα με πονάνε τα ράμματα στην κοιλιά, που θεωρώ ότι δεν είναι κάτι το τόσο φοβερό. Αλλά αυτό είναι απλά μια εκτίμηση.

Αν δουλεύεις δεν το συζητώ τώρα για τον καιρό τι να σου πω ο μεγάλος μου θυμάμαι μέχρι και αρχές Ιουνίου ήταν άρρωστος, σήμερα είχα αυτή την συζήτηση με την αδερφή μου η οποία την μικρή της την πήγε πριν χρονίσει και δεν αρρώστησε σχεδόν ποτέ είναι στο παιδί τελικά. Και να σκεφτείτε ότι τον θήλασα μέχρι 11 μηνών.

Ναι ε?Ιούνιος κ ήταν άρρωστος?Μάλλον θα είναι στο παιδί όπως είπες.Ελπίζω κ ο δικός μου να μην είναι πολύ επιρρεπής.Θα δείξει...

Επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει κ με την δουλειά μιας κ έχουμε οικονομικά θεματάκια όπως όλες οι επιχειρήσεις βλέποντας κ κάνοντας.Τώρα το καλοκαίρι που θα σταματήσω κιόλας θα ρωτήσω έτσι για να ξέρω κ να μου πουν αν τελικά μπορώ από το νέο χρόνο (μη προγραμματίζω τζάμπα) κ με το νέο χρόνο βλέπω.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας διδυμομανούλα!Με το καλό στους 9!!! :P

feQKp2.png

4okhp3.png

Εγώ γέννησα με καισαρική λόγω κάποιων επιπλοκών που είχαμε κ ενώ πήγαινα για φυσιολογικό.Έκανα επισκληρίδιο εννοείται.Βασικά έχεις αυτή την επιλογή ή ολική αναισθησία που δε συνιστώ καθόλου (εκτός κ ανυπάρχει ιατρικό θέμα).Είναι κρίμα να μη δεις το μωράκι σου μόλις γεννήσεις.

Κ πίστεψε με είχα τη μάνα μου τις πρώτες μέρες να με βοηθάει γιατί πραγματικά δε μπορούσα να κάνω τίποτα.Κ η κοπέλα που γέννησε δίπλα μου με φυσιολογικό πέτουσε...ενώ εγώ για να κάνω μπάνιο τη 2η μέρα με βοήθησε η μάνα μου φαντάσου.Ο δε πόνος στην τουαλέτα?Άσε.

Φυσικά υπάρχουν κ περιπτώσεις φυσιολογικού που το μωρό βγαίνει στραβά κ κάνεις 20 ράμματα από κάτω.Κ υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει καισαρική κ λένε 100 παιδιά κάνω έτσι.Είναι κ θέμα οργανισμού.

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ φυσιολογικά γέννησα με επισκληρίδιο. Δεν πόνεσα καθόλου! Όυτε τα ράμματα με ενόχλησαν ποτέ. Θα ήθελα χωρίς επισκληρίδιο αλλά η μαία με πίεσε γιατί φοβούνται μήπως δεν συνεργαζόμαστε. Τώρα μάλλον πάω για μιά απ΄τα ίδια. Αν κ φοβάμαι την επισκληρίδιο, η πρώτη μου εμπειρία ήταν εξαιρετική.

Κορίτσια, δεν συστηνόμαστε κιόλας σιγά σιγά; Όσες θέλετε δηλαδή. Εμένα με λένε Μαρία, είμαι 38 χρονών κ μένω στην Βούλα Αττικής. Έχω την Αθηνά 2 1/2 χρονών και περιμένω το αγοράκι μου γύρω στις 5 Ιουλίου. Μάλλον γεννάω στο Ρέα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κι εγώ φυσιολογικά γέννησα με επισκληρίδιο. Δεν πόνεσα καθόλου! Όυτε τα ράμματα με ενόχλησαν ποτέ. Θα ήθελα χωρίς επισκληρίδιο αλλά η μαία με πίεσε γιατί φοβούνται μήπως δεν συνεργαζόμαστε. Τώρα μάλλον πάω για μιά απ΄τα ίδια. Αν κ φοβάμαι την επισκληρίδιο, η πρώτη μου εμπειρία ήταν εξαιρετική.

Κορίτσια, δεν συστηνόμαστε κιόλας σιγά σιγά; Όσες θέλετε δηλαδή. Εμένα με λένε Μαρία, είμαι 38 χρονών κ μένω στην Βούλα Αττικής. Έχω την Αθηνά 2 1/2 χρονών και περιμένω το αγοράκι μου γύρω στις 5 Ιουλίου. Μάλλον γεννάω στο Ρέα.

Μαρία, μπορεί και να είμαστε μαζί! Με λένε Έφη, μένω Κορυδαλλό, και είμαστε για το ΡΕΑ κατά τις 10 Ιουλίου. Είμαι 43 και μισό και το κοριτσάκι μου θα είναι το πρώτο μου μωρό, αν όλα πάνε καλά.

Από ό,τι ακούω γύρω γύρω, η καισαρική μου φαίνεται μια χαρά πάντως!

Για πείτε μου κορίτσια: οι γιατροί σας έχουν όλοι μαία; Η δικιά μου δεν έχει, ή τουλάχιστον δεν το έχουμε συζητήσει μέχρι στιγμής, κι αναρωτιέμαι γιατί όλοι οι άλλοι γυναικολόγοι που ξέρω έχουν. Δεν είμαι καν σίγουρη τι ρόλο παίζουν να πω την αλήθεια.

7M7zp2.png

Καλησπέρα!

Με λένε Νατάσα είμαι 35 από Θεσσαλονίκη έχω 3 αγόρια 10 - 7 - 3 χρονών και περιμένουμε κοριτσάκι (μάλλον).

Έφη ούτε και ο δικός μου έχει, η μαία που είχα σε κάθε γέννα ήταν πάρα πολύ καλή και δεν την επέλεξα εγώ απλά μου έτυχε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ούτε ο δικός μου έχει μαία. Τον βοηθούν οι μαίες βάρδιας. Αν πας σίγουρα για καισαρική δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Στον φυσιολογικό τοκετό βοηθούν πολύ. Εμένα η πρώτη μου γιατρός είχε δική της μαία κ η αλήθεια είναι ότι όλα εκείνη τα ΄κανε. Η γιατρός μου μόνο στο τέλος έβγαλε το μωρό. Όλη την διαδικασία κ το σπρώξιμο με την μαία την πέρασα.

Έφη, λες να ΄μαστε μαζί; Ωραία θα ΄ναι!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγώ ακόμη δεν ξέρω μέχρι στιγμής δεν νομιζω οτι υπάρχει θέμα για καισαρική.... αλλα έτσι κι αλλιώς την φοβάμαι παρα παρα πολύ... δεν έχω μπεί χειρουργείο ούτε για επέμβαση ρουτίνας... όπως καταλαβαίνεις δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω... Πάντως θέλω φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο ... αν κ η γιατρός μου λέει πώς τόσο λιγόψυχη που είμαι ....στο τέλος θα φωνάζω ...<<σας παρακαλώ κάντε μου επισκληρίδιο???? >> αλλα θα είναι αργα. άλλα βρε κορίτσια οι μάνες μας κ τόσες μάνες πώς γέννησαν .... κ τότε δεν είχαν και πολλές επιλογές.... η μαμά μου που το συζητούσαμε.... κ τα τέσσερα μας εκανε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο... κ αν σκεφτείς οτι τώρα ειναι 38ετών. εμένα με έκανε στα 15 κ άντεξε ... ε εγώ δεν θα αντέξω???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...