Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Κι εγώ έχω ακούσει για το αμυγδαλέλαιο. Εγώ έβαζα της weleda όποτε το θυμόμουν αλλά ευτυχώς δεν έκανα ραγάδες. Ελπιπζω ούτε κ τώρα αλλά ότι κ να γίνει χαλάλι. Για το στήθος χρησιμοποιούσα purelan όχι όμως για τις ραγάδες αλλά για τις θηλές κατά τον θηλασμό, στην αρχή δηλ. που πονούσα. Κι εμένα βγάζει σταγονίτσες που ξεραίνονται- πολύ νωρίς για πρωτόγαλα αλλά μάλλον αυτό είναι. Ειναι κιτρινωπό. Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό. Θυμάμαι είχα το ίδιο την προηγούμενη φορά κ μου είχε πει η γιατρός να μην τ ζουλάω ( γιατί το ζούλαγα να δω τι θα βγάλει).

Συγχαρητήρια κ στις δελευταίες αυχενικές. Με το καλό όλες να αποκτήσουμε τα γερά μας μωράκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

swanocean κατ' αρχάς συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Πάντα τέτοια σε όλες μας εύχομαι.

Το αμυγδαλέλαιο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και το βρήκα και σχετικά οικονομικά (15€ το λίτρο καλά μου ακούγεται, στο κάτω κάτω δεν θα το βάλουμε στη σαλάτα). Θα το μελετήσω το θέμα :P.

Ααααα ναι???Μια χαρά!!!Αν κ θα συνεχίσω να βάζω της frezyderm!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα δεν είπα!!!

Αύριο έχω γιατρό κ ανυπομονώ να ξαναδώ το μπεμπίνι μου!

Χτες πήγα κ είδα την βαπτιστήρα μου να βοηθήσω λίγο τη μαμά να ξεκουραστεί,η οποία είναι 26 ημερών.Την έπιανα στα χέρια μου κ ένιωθα ότι πρώτη φορά πιάνω μωρό!!!Μ'έπιασε ένας μίνι πανικός ότι έχω ξεχάσει τα πάντα!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα δεν είπα!!!

Αύριο έχω γιατρό κ ανυπομονώ να ξαναδώ το μπεμπίνι μου!

Χτες πήγα κ είδα την βαπτιστήρα μου να βοηθήσω λίγο τη μαμά να ξεκουραστεί,η οποία είναι 26 ημερών.Την έπιανα στα χέρια μου κ ένιωθα ότι πρώτη φορά πιάνω μωρό!!!Μ'έπιασε ένας μίνι πανικός ότι έχω ξεχάσει τα πάντα!!!

Κι εγώ μη σου πω οτι φοβάμαι να πιάνω μωράκια. Μου φαίνονται τόσο εύθραυστα. Νομίζω όμως ότι θα μας έρθουν τόσο αυθόρμητα όλα πάλι. Εδώ δεν είχαμε πρόβλημα την πρώτη φορά, θα ΄χουμε τώρα; Πάντως με τα ξένα μωράκια νιώθω εντελώς άβολα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Έλα ντε!!!Λες κ δεν είμαστε μάνες!!!Λες κ δεν έχουμε μεγαλώσει άλλο παιδί!!!Νομίζω οι ορμόνες φταίνε!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ μη σου πω οτι φοβάμαι να πιάνω μωράκια. Μου φαίνονται τόσο εύθραυστα. Νομίζω όμως ότι θα μας έρθουν τόσο αυθόρμητα όλα πάλι. Εδώ δεν είχαμε πρόβλημα την πρώτη φορά, θα ΄χουμε τώρα; Πάντως με τα ξένα μωράκια νιώθω εντελώς άβολα.

Εγώ πάλι που είμαι και πρωτάρα, και δεν έχω ούτε είχα ποτέ μου καθόλου επαφή με μωρά, χαίρομαι πολύ που ακούω τις ήδη μαμάδες να έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Αυτό που σκέφτομαι και παίρνω θάρρος είναι ακριβώς αυτό που λέει το Μαράκι: τόσες πρωτάρες μαμάδες πώς τα βγάζουν πέρα; Δεν μπορεί, θα μου βγει και μένα το ένστικτο όταν έρθει η ώρα...

Φιλιά σε όλες τις μαμάδες, νυν και μέλλουσες ;)

7M7zp2.png

Κι εγώ πριν την Αθηνά δεν είχα καμμία επαφή με μωρά αλλά πραγματικά το ένστικτο είναι απίστευτο! Όσο κ να μην ξέρεις σου βγαίνει αυθόρμητο. Άσε που σου δείχνουν τα βασικά στο μαιευτήριο. Εγώ είχα πάει κ σε κάτι μαθήματα στην Νέα Σμύρνη από μαίες, εντελώς δωρεάν. Λέγεται Φαιναρέτη το κέντρο, για όσες ενδιαφέρονται. Νομίζω ότι είχαμε ξεκινήσει κατά τον έκτο μήνα κ κράτησαν ένα τρίμηνο αλλά δεν θυμάμαι καλά. Έκαναν κ γυμναστική για εγκύους. Για τις πρωτο-μανούλες το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κι εγώ αν δεν δούλευα θα ξαναπήγαινα αλλά με τις ώρες που σχολάω κ την μικρή δεν υπάρχει περίπτωση δυστυχώς...

Α, πήγαμε γιατρό σήμερα! Αγόραρος!!! Η Αθηνά βέβαια επιμένει πως θέλει κοριτσάκι αλλά θα την πείσουμε σιγά σιγά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρααααα!!!

Άντε!!!Με το καλό Μαράκι ο αγόραρος!!!Μια χαρά θα έχεις 1+1!!!

Να σας πω τι έπαθα χτες να γελάσετε!!!Ζυγίστηκα το πρωί κ με βγάζει η ζυγαριά 163!!!Τρελάθηκα!!!Εντω μεταξύ είχα ξυπνήσει λίγο αργά κ λέω μπαααα ακόμα κοιμάμαι κ βλέπω εφιάλτες!Ξαναζυγίζομαι πάλι τα ίδια!Λέω πάει ο μικρός την χάλασε (γτ την παίρνει συνέχεια κ ζυγίζεται τρομάρα του).Το απόγευμα γυρνάω από την δουλειά κ κάποια στιγμή ο μικρός έχει πάρει ο μικρός την ζυγαριά κ τρέχω να του την πάρω.Κ καθώς τον κυνηγούσα βλέπω ένα κουμπάκι στο πίσω μέρος της ζυγαριάς!!!Έχει επιλογή να το βάλεις σε κιλά ή λίβρες!!!Κ ήταν στις λίβρες!!!Το'βαλα στα κιλά κ ζυγίστηκα κ μ'έβγαλε κανονικά.Έριξα ένα γέλιο εκείνη την ώρα,μέχρι κ ο μικρός γέλαγε μαζί μου!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα!!! τι κανετε κουκλες????

Εγω εδω πλεκω κουβερτουλα για το νινι που ερχεται :-)

και αλλος αγοραρος??? Μπραβο Μαρακι μου!!! τα αγορια πηραν την πρωτια!!! 2-3 αν θυμαμαι καλα εε???

Swanocean απιστευτος ο μικρος σου χιχιχιχιχι εχουμε χαλασει μπολικο πραγμα και εμεις τωρα ειναι σκετος αγγελος λες και δεν εχω παιδι στο σπιτι χθες κοιμηθηκα απο τις 4-7 και εκεινος ητνα μονος του στο παιδικο και επαιζε!!! Βεβαια τον ειχε το νου του ο συζυγος αλλα την περισσοτερη ωρα ηταν μονος του,το σχολειο τα αλλαζει πολυ τα παιδια κοριτσια!!! προβληματιζομαι μονο για οταν με το καλο γεννησω,απο τον Νοεμβρη εχει μονιμα βρονχιτιδα Σπρευ,αντιβιωσεις ολα τα εχουμε παρει φετος!!!

79o6p3.png

Αχ κ εγώ ήθελα να τον στείλω παιδικό από Σεπτέμβρη αλλά δε νομίζω να μ'αφήσει η παιδίατρος μιας κ το μωρό τότε θα είναι 2 μηνών μόνο. Δε θέλω όμως να κολλήσουμε κ αντί για καλό να μας βρει χειρότερο.Πάντως καλά θα ήταν τα πρωινά να έλειπε για να ξεκουράζομαι λίγο παραπάνω.Γενικώς είναι ήρεμος δεν κάνει πολλές ζημιές αλλά θέλουν προσοχή μωρέ σ'αυτή την ηλικία.Δε τα εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα.

Crochetmania τι καλά!Κουβερτούλα για το νινί!Μπράβο χρυσοχέρα!Ανέβασέ μας καμιά φωτό να δούμε όταν τελειώσεις!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κ εγώ ήθελα να τον στείλω παιδικό από Σεπτέμβρη αλλά δε νομίζω να μ'αφήσει η παιδίατρος μιας κ το μωρό τότε θα είναι 2 μηνών μόνο. Δε θέλω όμως να κολλήσουμε κ αντί για καλό να μας βρει χειρότερο.Πάντως καλά θα ήταν τα πρωινά να έλειπε για να ξεκουράζομαι λίγο παραπάνω.Γενικώς είναι ήρεμος δεν κάνει πολλές ζημιές αλλά θέλουν προσοχή μωρέ σ'αυτή την ηλικία.Δε τα εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα.

Crochetmania τι καλά!Κουβερτούλα για το νινί!Μπράβο χρυσοχέρα!Ανέβασέ μας καμιά φωτό να δούμε όταν τελειώσεις!

Εγω αναγκαστικα αφου του χρονου παει νηπιαγωγειο.......

Ελπιζω να θηλασω Αυτη τη φορα Στον μικρο δεν ειχα γαλα,τουλαχιστον να παιρνει αντισωματα απο μενα,αν και ο μεγαλος φοβος ειναι μεχρι να κανουν το πρωτο εμβολιο 2 μηνων του πνευμονιοκοκκου τρεμω στην ιδεα να εχω το μωρο αρρωστο,ναι ναι οταν την τελειωσω θα βαλω φωτος να δειτε

Ειναι μεγαλη ξεκουραση παντως να λειπουν το πρωι :D

79o6p3.png

Καλημέρα!!!

Πήγα χτες στον γιατρό,όλα καλά με το μωρό κ μου είπε κ αυτός ότι είναι μάλλον αγοράκι.

Αχ ούτε εγώ είχα θηλάσει στο 1ο :( μου κόπηκε το γάλα υποθέτω από αγχος κ το θήλασα ελάχιστα μόνο για 40 μέρες.Ελπίζω στο 2ο να τα καταφέρω αν κ πιστεύω θα είμαι πιο χαλαρή.Πάντως αφού ξεκινάνε μέσα Σεπτέμβρη τα σχολεία το μικράκι θα έχει γίνει 2 μηνών οπότε θα έχετε κάνει το 1ο εμβόλιο.Εγώ λέω αν γίνεται να ρωτήσω τους παιδικούς αν μπορώ να τον γράψω από τον Γενάρη κ μετά.Δεν έχω ιδέα αν γίνεται όμως αυτό πρέπει να ρωτήσω.

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλησπέρα σας, πως είστε;

Βλέπω άρχισαν οι ετοιμασίες μπράβο ωραία είναι... και εγώ ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα αρχίσω να παίρνω διάφορα.

Κορίτσια η αλήθεια είναι ότι και εγώ φοβάμαι να πάρω αγκαλιά άλλα μωρά ακόμα και της αδερφής μου το πιο χαζό είναι ότι δεν μπόρεσα να το αλλάξω ποτέ, τα δικά μου από την πρώτη στιγμή ήταν σαν να το είχα από πάντα. /FONT]

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Έτσι ακριβώς Νατάσσα! Κι εγώ το ίδιο.

Όσο για τον παιδικό, κι εγώ ήθελα να την στείλω του χρόνου αλλά τώρα που προέκυψε το αδερφάκι μας δεν το ρισκάρω με τίποτα. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο δεύτερο εξάμηνο, Φλεβάρη νομίζω, οπότε ίσως το σκεφτώ κι εγώ, αν κ μάλλον για προνήπιο κατευθείαν την βλέπω αφού θα'χει χρονίσει πιά ο μικρός.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια αν θέλετε την γνώμη μου για τον παιδικό και φυσικά αν δεν επείγει μην τα στείλετε εγώ έστειλα τον μεγάλο μου όταν ήταν 3 ετών, περισσότερο για να ξεφύγει από το σπίτι και να έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια το μετάνιωσα γιατί κάθε βδομάδα ήταν άρρωστο έλεγα δεν πειράζει έτσι θα δυναμώσει, όταν ο δεύτερος ήταν 19 ημερών έτρεχα με πυρετό και βρογχίτιδα στο νοσοκομείο και ήταν από της πιο άσχημες στιγμές που πέρασα. Φυσικά και τον σταμάτησα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε όλα τα παιδάκια.

Φέτος και είμαι πολύ χαρούμενη δεν αρρώστησε κανένας εύχομαι να περάσαμε την φάση που κολλάμε ότι κινείτε στον αέρα, εμένα είναι να πάει προ νήπια και θα τον στείλω γιατί μου το ζητάει και κλαίει. Αν δω ότι αρρωσταίνει χωρίς δεύτερη σκέψη θα τον σταματήσω.

Ελπίζω να μη σας ζάλισα!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...