Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??? εμεις καλα,προσπαθουμε να προσαρμοστουμε ακομα...εχασε ολο του το προγραμμα γενικα εχει πολυ γρινα...αλλα ακομα περνει αντιβιωση και εχει αραια κακα οποτε μπορει να τον ενοχλει και αυτο! επιτελους αυριο τελειωνει να ηρεμησει λιγο το νινι μου

Κοριτσια και εμενα χαλαρωνει πολυ μετα το μπανιο!! κοιμαται αμεσως,εδω κακα κανει και τον βαζω κατω απο την βρυση να τον πλυνω και τρελαινεται γελαει συνεχεια!!Αληθεια εσεις οταν κανουν κακα προτιματε νερακι με σαπουνακι η μωρομαντηλα?

Παω γιατι ξυπνησε και πειναει Φιλια!

Αχ άντε, περαστικά και αγύριστα!!!

Εγω τα πλενω πάντα ακόμα και τσίσα να έχουν κάνει! Δροσιζονται και αυτα και τους αρεσει! Μωρομαντηλα μονο την νυχτα αν δεν εχουν κανει κακα μπορει να χρησιμοποιησω! Ακομα και εξω που ειμαστε, αν εχει μερος σε τουαλετα να τα αλλάξω, τα πλενω κανονικά! Κουβαλαω πάντα και πετσετούλα!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσια!

με την αλλαξιερα τελικά μάλλον περνάνε φάση. Όσο αναφορά το μπανάκι ο μικρός από την αρχή δεν ήταν φίλος.

εγώ όταν κάνουν κακακια τα καθαρίζω πρώτα με μωρομαντηλο και ύστερα με σαπουνακι και νερό (ευτυχώς αυτό τους αρέσει). Όταν κάνουν τσισακια έχω πάντα στην αλλαξιερα ένα θερμό με ζεστό νερό και με βαμβάκι τα ξεπλένω.

JQdCp2.png

Στην αρχη μου εκλαιγε στην αλλαξιερα αλλα ειμαι σιγουρη οτι εφταιγε το δικο μου αγχος και η απειρια. Τωρα πια ειναι η ωρα μας για γελακια και παιχνιδακια :P

Χρησιμοποιω παντα μωρομαντηλα για το καθαρισμα και καθε φορα που κανει κακακια την μπανιαριζω απο τη μεση και κατω. Οχι το βραδυ ομως.

Στην αρχη που της εκανα μπανιο στο νιπτηρα επισης δεν της αρεσε καθολου, χτυπιοταν! Τωρα πια, της κανω μπανιο στην μπανιερα, μπαινουμε μαζι και την κραταω στα ποδια μου και τη σαπουνιζω και φυσικα το ευχαριστιεται.

Διδυμουλα σε καταλαβαινω απολυτα με την καταθλιψη. Χτες χρειαστηκε να την αφησω 3 ωρες σε μια κοπελα και να παω στη δουλεια και το μονο που σκεφτομουνα ειναι ποτε θα γυρισω σπιτι.

Δυστυχως η μητερα μου μενει μακρυα και ειναι και μεγαλη σε ηλικια. Ψαχνουμε για κοπελα που θα ερχεται 3-4 φορες την εβδομαδα αλλα μονο για τα πρωινα.

7M7zp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου! Τι κανετε?

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε???

Εμεις βγηκαμε απο το νοσοκομειο την προηγουμενη Τεταρτη!

Ελπιζω να ειναι το τελευταιο που μας τυχαινει ψυχολογικα ειμαι ρακος

'Ο μικρος συνεχιζει να περνει αντιβιωση για 10 μερες ακομα και σε κανα μηνα απο τωρα θα κανουμε παλι καλλιεργεια κοπρανων να δουμε πως παει

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας!!

Κοπελα μου πως ειστε τωρα? Ηρεμησατε καθολου??

Ευχομαι να ειναι ολα καλα!!

Πρεπει να κανουμε ιντερνετικο ευχελαιο, δεν παλευεται η κατασταση!!

Να σας ρωτησω! καθε ποτε και ποσο τρωνε τα μωρακια σας? Ποσο κοιμούνται?

Εμενα τρωει καθε 5-6 ωρες 120 εως 150ml. δηλαδη κανει εως 5 γευματα, μοτ κακοφαινεται λιγο που δεν τρωει συχνα τωρα... :-( επισεις κοιμαται 23:00 με 06:30 και 07:00 με 11:00 αλλα οταν ξυπναει δεν ζηταει να φαει αμεσως.

Ειναι φυσιολογικο? Φοβαμαι μην μου παθει αφυδάτωση! Παντως δεν λερωνει πολλες πανες με τσισα τωρα, δηλαδή 6 πανες αλλα οχι πολυ βαριες.., τι λετε εσεις????

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Nikaki δεν ξέρω καθόλου γιατί θηλάζω αλλά έχω παρατηρήσει ότι κι εμένα έχει μειώσει τις ποσότητες. Εφόσον παίρνουν βάρος κανονικά είναι καλά μου είπε η παιδίατρος.

Την Παρασκευή έκανε κ τα πρώτα του εμβόλια. Τον βρήκε 67 πόντους κ 6600 βάρος. Σε ύψος βγαίνει πολύ εκτός καμπύλης κ σε βάρος είναι στην ανώτερη ο μπουλούκος μου.

Twin και Ephie έχω μιά κοπέλα να σας συστήσω αν σας ενδιαφέρει. Εμένα με βοηθούσε με την Αθηνά κ κρατούσε κ δυό αδερφάκια μιάς γνωστής μου. Πολύ ευχαριστημένη κι αυτή. Αν θέλετε λεπτομέρειες πείτε μου να σας στείλω μήνυμα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Nikaki δεν ξέρω καθόλου γιατί θηλάζω αλλά έχω παρατηρήσει ότι κι εμένα έχει μειώσει τις ποσότητες. Εφόσον παίρνουν βάρος κανονικά είναι καλά μου είπε η παιδίατρος.

Την Παρασκευή έκανε κ τα πρώτα του εμβόλια. Τον βρήκε 67 πόντους κ 6600 βάρος. Σε ύψος βγαίνει πολύ εκτός καμπύλης κ σε βάρος είναι στην ανώτερη ο μπουλούκος μου.

Twin και Ephie έχω μιά κοπέλα να σας συστήσω αν σας ενδιαφέρει. Εμένα με βοηθούσε με την Αθηνά κ κρατούσε κ δυό αδερφάκια μιάς γνωστής μου. Πολύ ευχαριστημένη κι αυτή. Αν θέλετε λεπτομέρειες πείτε μου να σας στείλω μήνυμα.

Μαρακι, κατ' αρχας μπραβο για τον αγοραρο!

Με ενδιαφερει για την κοπελα και σου εχω στειλει πμ.

7M7zp2.png

Μαρακι, κατ' αρχας μπραβο για τον αγοραρο!

Με ενδιαφερει για την κοπελα και σου εχω στειλει πμ.

Σ'ευχαριστώ Έφη μου. Δεν μου ήρθε το μήνυμά σου αλλά σου έστειλα π.μ.

Ότι άλλο θες πες μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια εχω ενα κλειστο γαλα frezylac που δεν μπορει να το πιει τομωρο λογω της αλλεργιας. Μηπως το θελει καποια? Στειλτε μου πμ.

Geia sas manoules.... kai egw exw ena pou den xreiasthka telika ... frezylac kai egw

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου! Τι κανετε?

Κοπελα μου πως ειστε τωρα? Ηρεμησατε καθολου??

Ευχομαι να ειναι ολα καλα!!

Πρεπει να κανουμε ιντερνετικο ευχελαιο, δεν παλευεται η κατασταση!!

Εμενα τρωει καθε 5-6 ωρες 120 εως 150ml. δηλαδη κανει εως 5 γευματα, μοτ κακοφαινεται λιγο που δεν τρωει συχνα τωρα... :-( επισεις κοιμαται 23:00 με 06:30 και 07:00 με 11:00 αλλα οταν ξυπναει δεν ζηταει να φαει αμεσως.

Ειναι φυσιολογικο? Φοβαμαι μην μου παθει αφυδάτωση! Παντως δεν λερωνει πολλες πανες με τσισα τωρα, δηλαδή 6 πανες αλλα οχι πολυ βαριες.., τι λετε εσεις????

νικη αν τρωει καθε 5-6 ωρες εισαι σιγουρη οτι κανει 6 γευματα?? εμενα οπως και να τα υυπολογισα 3 μου βγαινουν :P κοιμαται ολη Νυχτα??? σε ml τα ιδια τρωμε ανα 4ωρο αλλα εμενα ξυπναει ακομα ανα 3ωρο

Καλα ειμαστε μας ταλαιπωρουν λιγο οι κολικοι,περιμενω να παει 3 μηνων να δω αν θα ηρεμησει λιγο τον πιανουν παντα νυχτα 12-4 :oops:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εμενα εχει φτασει 6 κιλα τωρα. Τρωει περιπου καθε 3 ωρες. Πχ 9 πμ, 12, 3, 6, 9, 11, 4, 7. Ποσοτητα δεν ειμαι σιγουρη γιατι θηλαζω, αλλα τωρα το μεσημερι που της εδωσα δικο μου απο μπιμπερο εφαγε 150. Αλλα το βραδυ τρωει παντα λιγοτερο.

Σημερα μου εκανε καινουριο κολπο εν τω μεταξυ. Δεν ηθελε με τιποτα να την ταισω απο μπιμπερο κι αναγκαστηκα να βαλω αλλον να την ταισει και να φυγω απο το δωματιο. Και βεβαια μετα για να κοιμηθει ηθελε ουτως η αλλως λιγο στηθος. Ανησυχω οτι την εχω κανει πολυ κολλημενη πανω μου :?

7M7zp2.png

Γεια σας κορίτσια!Χάθηκα γιατί ξέμεινα από υπολογιστή έκανε τα δικά του και τον έστειλα για ένα γενικό ρεκτιφιέ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το κινητό ενώ σας διαβάζω κανονικά δε με κάνει login κι έτσι δε μπορώ να γράψω.

Ελενάκι περαστικά να είναι όλα κι εύχομαι καθαρά αποτελέσματα στην καλλιέργεια.

Νίκη είναι φυσιολογικό στην ηλικία τους να τρώνε 5-6 γεύματα από 120-150 ml την φορά οπότε μην ανησυχείς. Αν αγχώνεσαι ρώτα και τον παιδίατρο!

Ευτυχώς θα πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ και θα γυρίσω από Απρίλιο στην δουλειά αν και να πω την αλήθεια μου κακοφαίνεται από τώρα πως θα αφήσω τα παιδάκια μου στο σπίτι.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλε εσενα θα γινει θηριο στο υψος!! Και εμεις βγηκαμε εκτος καμπυλης αλλα πηγαμε στο 64 στις ιδιες εβδομαδες με εσας! Φτου φτου φτου μπραβο σας!! :):):)

νικη αν τρωει καθε 5-6 ωρες εισαι σιγουρη οτι κανει 6 γευματα?? εμενα οπως και να τα υυπολογισα 3 μου βγαινουν :P κοιμαται ολη Νυχτα??? σε ml τα ιδια τρωμε ανα 4ωρο αλλα εμενα ξυπναει ακομα ανα 3ωρο

Καλα ειμαστε μας ταλαιπωρουν λιγο οι κολικοι,περιμενω να παει 3 μηνων να δω αν θα ηρεμησει λιγο τον πιανουν παντα νυχτα 12-4 :oops:

Δεν το εθεσα καλα εννοουσα οτι κανει να φαει ακομα και 5-6 ωρες απ'το κανονικο 3ωρο που ετρωγε.Δεν το κανει παντα. Αλλα μετα τα μαζευει τα γευματα ανα 4ωρο. Παντως προχθες ειχε να φαει απο τις 2το βραδυ(βγηκαμε και ξενυχτησε λιγο:) ) μετα εφαγε 10:30 και κοιμηθηκε παλι και ξαναεφαγε 17:00 το απογευμα. Αυτο με αγχωνει που μενει πολλες ωρες νυστικη. Μετα ετρωγε ανα 3ωρο και τα συμπληρωσε.

Το στανταρ προγραμμα πλεων ειναι:

06:30 τρωει-κοιμαται

11:30 ξυπναει

12:30 τρωει-παιζει

16:00 τρωει-παιζει

20:00 Τρωει-παιζει

23:00 τελευταίο γευμα και υπνος.

(Πανω κατω μιση ωρα ) και (αναμεσα στα γευματα μιση ωρα υπνος)

Τωρα παμε παλι καλα ελπιζω να μην μου τα αλλαξει και αγχωθω παλι!!

Σημερα παντρευεται ο αδελφος μου με πολιτικο και εχουμε παλι εξοδο!

Θα βαλω στην μικρη μια τζιν ζαλοπετα φουστα και ενα ωραιο μπλουζακι που της εφερε δωρο η θεια της(η αδελφη μου)!

Οπως μου ειπε και η νυφη μου"θα ασχολούνται ολοι με την μπεμπα παρα με εμας που παντρευομαστε! ":)

crochetmania ακομα κολικοι ε?? Ωχ υπομονη θα ελαττωθουν πανω στο 3μηνο θα δεις!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Νικάκι κι εσένα πανύψηλη! Τα αγοράκια συνήθως είναι πιό μεγαλώσωμα. Επίσης 67 μου τον μέτρησε η γιατρός που του τέντωσε πολύ το ποδαράκι. Εγώ τον βγάζω 64.

Μπράβο που έχετε κάποιο πρόγραμμα. Εμείς καθόλου. Το μόνο στάνταρ είναι οτι το βράδυ δεν κοιμάται πριν τα μεσάνυχτα. Ολα τα υπόλοιπα ρευστά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλε εσενα θα γινει θηριο στο υψος!! Και εμεις βγηκαμε εκτος καμπυλης αλλα πηγαμε στο 64 στις ιδιες εβδομαδες με εσας! Φτου φτου φτου μπραβο σας!! :):):)

Δεν το εθεσα καλα εννοουσα οτι κανει να φαει ακομα και 5-6 ωρες απ'το κανονικο 3ωρο που ετρωγε.Δεν το κανει παντα. Αλλα μετα τα μαζευει τα γευματα ανα 4ωρο. Παντως προχθες ειχε να φαει απο τις 2το βραδυ(βγηκαμε και ξενυχτησε λιγο:) ) μετα εφαγε 10:30 και κοιμηθηκε παλι και ξαναεφαγε 17:00 το απογευμα. Αυτο με αγχωνει που μενει πολλες ωρες νυστικη. Μετα ετρωγε ανα 3ωρο και τα συμπληρωσε.

Το στανταρ προγραμμα πλεων ειναι:

06:30 τρωει-κοιμαται

11:30 ξυπναει

12:30 τρωει-παιζει

16:00 τρωει-παιζει

20:00 Τρωει-παιζει

23:00 τελευταίο γευμα και υπνος.

(Πανω κατω μιση ωρα ) και (αναμεσα στα γευματα μιση ωρα υπνος)

Τωρα παμε παλι καλα ελπιζω να μην μου τα αλλαξει και αγχωθω παλι!!

Σημερα παντρευεται ο αδελφος μου με πολιτικο και εχουμε παλι εξοδο!

Θα βαλω στην μικρη μια τζιν ζαλοπετα φουστα και ενα ωραιο μπλουζακι που της εφερε δωρο η θεια της(η αδελφη μου)!

Οπως μου ειπε και η νυφη μου"θα ασχολούνται ολοι με την μπεμπα παρα με εμας που παντρευομαστε! ":)

crochetmania ακομα κολικοι ε?? Ωχ υπομονη θα ελαττωθουν πανω στο 3μηνο θα δεις!

οντως πολυ ψηλη για κοριτσι!!!! και εμενα ειναι ψηλος 60 ποντους! Να ζησει ο Αδερφος σου καθε ευτυχια ευχομαι!!

Νικη μην ανχωνεσαι με τις ωρες και μενα κανει να φαει 5 και 6 ωρες μερικες φορες οσο η μικρη περνει μην φοβασαι τπτ στην φαση που ειναι ο ρυθμος αναπτυυξης μειωνεται σιγα σιγα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...