Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Χριστινάκι ελπίζω να τα καταφέρεις μια που έχεις πολύ θέληση. Εμένα κάποιες φορές με τη γλώσσα τους μου πετάνε έξω τη θηλή από το στόμα και κλαίνε σαν να μην τρέχει το στήθος και γιαυτό εκνευρίζονται, τότε είναι που τα λυπάμαι και τους δίνω ξένο.

Κι εμενα το κανει η δικια μου και με πιανουν οι ανασφαλειες, γι αυτο φροντιζω να αρμεγομαι καθε μερα για να της συμπληρωνω απο το δικο μου.

ephie εμένα η μπέμπα είχε πολλούς κολικούς και της έβαζα στην κοιλίτσα μια παιδική θερμοφόρα,τώρα είμαστε καλύτερα . Μου έφερε ο κουνιάδος μου από την Γερμανία ένα πάνινο σακουλάκι με κουκουτσάκια κερασιου το οποίο το βάζω στο μικροκυμ. και αφού ζεσταθεί αρκετά, το βάζω μέσα σε ένα λούτρινο ζωάκι και το βάζω στην κοιλίτσα της και την ανακουφίζει, στη Γερμ. το συνηθίζουν αυτό.

Τελικα το καθε παιδι εχει το δικο του χούι. Ειχα δοκιμασει ζεστες κομπρεσες και δεν ειδα καμια βελτιωση.

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινάκι θα ήθελα να σε ρωτήσω τα μωράκια τα ταίζεις ταυτόχρονα? γιατί σε εμένα δεν συμπίπτουν οι ώρες τους. Κάποια στιγμή που συμπέσανε δεν κατάφερα να τα θηλάσω με το μαξιλάρι γιατί μάλλον δεν τα τοποθετούσα καλά και με πονάγανε οι πληγωμένες μου θηλές περισσότερο.

Εχω μαξιλάρι θήλασμου ειδικό για δίδυμα. Είναι μεγάλο στιβαρο κ πλατύ. Αλλά νομίζω και με πολλά μαξιλάρια θα μπορέσεις να το κανείς. Λοιπόν βάζω τα μωρά κεφάλι μπροστά και το κορμακι τους να περνά κάτω από τη μασχαλη μου και τα πόδια πίσω. Κανε google search θα το βρεις breastfeeding positions twins. Επίσης για να μη τραυμάτισεις τις θηλες πρέπει να είναι ακριβως παράλληλα με το στήθος σου δηλ η. Κοιλιά τους να ακουμπαει πανω σου. Να ανοίγουν καλά το στόμα και γενικά άμα πιάσουν καλά δε θα πονας καθόλου από την αρχή. Οπότε ξυπνήσουν μαζί τα ταΐζω ταυτόχρονα...

Νικάκι μερικές φορές νομίζω πως κάθε μέρα περνάνε άλμα ανάπτυξης! Τι να πω... Βασικά είναι και οι κολικοι που για να νιώσουν καλύτερα θέλουν στήθος όποταν περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο πάνω στο στήθος...

Εφακι, ώς το σπαρακτικο μωρό καλά πάμε! Οταν κοιμηθεί κι μετά πως το βάζεις στο κρεβάτι χωρίς να ξυπνήσει?

Εμένα ξυπνούν με το παραμικρό και δυσκολεύονται και ν κοιμηθούν... Ολα τα καλά δηλαδή.. Τεσπα να μη παραπονιεμαι αφού είναι υγιή αυτό είναι το σημαντικότερο.... Απλά να ήρεμουσα και γω λίγο δε θα ταν άσχημα.

Μαρακι είσαι τυχερή που κοιμάται τόσες ώρες τη νύχτα. Ξεκουράζεσαι και είναι πολύ σημαντικό.

Χ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Χριστινάκι και εγω εχω μαξιλάρι για δίδυμα αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα να τα τοποθετήσω σωστά. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μου εδώ και μια εβδομ δεχεται να θηλάσει και από τις 3 φορες που επιχείρησα να τα τοποθετήσω μόνο τη μια τα κατάφερα και φυσικά με τη βοηθεια του συζυγου εσύ μονη σου τα τοποθετεις?

JQdCp2.png

Χριστινα, σε συνεχεια του σπαραχτικου μωρου: αναλογως. Αν πρεπει να κανω δουλειες κι εχει κοιμηθει τελειως, την αφηνω μπρουμητα σε ενα μαξιλαρι με το θορυβο της σκουπας να τρεχει. Αλλιως την κραταω σταποδια μου μπρουμητα να λαγοκοιμαται.

7M7zp2.png

Χριστινάκι και εγω εχω μαξιλάρι για δίδυμα αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα να τα τοποθετήσω σωστά. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μου εδώ και μια εβδομ δεχεται να θηλάσει και από τις 3 φορες που επιχείρησα να τα τοποθετήσω μόνο τη μια τα κατάφερα και φυσικά με τη βοηθεια του συζυγου εσύ μονη σου τα τοποθετεις?

Ναι δεν δυσκολευομαι σαυτο. Αφηνω το ενα διπλα τοποθετω τον αλλο πανω στο μαξιλαρι και μετα παιρνω τον αλλο. τωρα μονα τους παιρνουν τη θηλη αμεσως. Στην αρχη το ένα μωρό δυσκολευοταν να πάρει τη θηλη και ετσι χρησιμοποιουσα ψευδοθηλες. Καλυτερα να τις αποφευγουμε βεβαια. αμα εμαθε σταματησα. Ας σε βοηθά ο άντρας σου και σιγά σιγά θα συνηθισεις και θα μάθουν και τα μωρά. Θέλει πολλή υπομονή... Οπως όλα με τα μωρά τελικά...

Εφη και μένα ηρεμανε κάποτε μπρουμυτα αλλά υποτίθεται πως απαγορεύεται να μενούν έτσι χωρίς να τα προσέχει συνέχεια κάποιος έτσι φοβάμαι και δεν τα αφήνω.. Δηλαδή μπορεί να κοιμούνται έτσι κι τα γυρίζω και αρχίζουν το κλάμα....

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Διδυμομανούλες καλό κουράγιο με το θηλασμό μπράβο σας πάντως που το παλεύετε έτσι.

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε???

Εμεις βγηκαμε απο το νοσοκομειο την προηγουμενη Τεταρτη!

Ελπιζω να ειναι το τελευταιο που μας τυχαινει ψυχολογικα ειμαι ρακος

'Ο μικρος συνεχιζει να περνει αντιβιωση για 10 μερες ακομα και σε κανα μηνα απο τωρα θα κανουμε παλι καλλιεργεια κοπρανων να δουμε πως παει

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας!!

79o6p3.png

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε???

Εμεις βγηκαμε απο το νοσοκομειο την προηγουμενη Τεταρτη!

Ελπιζω να ειναι το τελευταιο που μας τυχαινει ψυχολογικα ειμαι ρακος

'Ο μικρος συνεχιζει να περνει αντιβιωση για 10 μερες ακομα και σε κανα μηνα απο τωρα θα κανουμε παλι καλλιεργεια κοπρανων να δουμε πως παει

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας!!

Crochet, Perastika sas... Ti na po elpizo me tin kalliergeia na fanei pos ola einai kala na teleiosei epitelous auti I peripeteia... Na skeftesai pos Kai auto tha perasei Kai sintoma tha erthoun omorfes meres.

X

mlqnp3.png

Crochet περαστικα κι αγυριστα ευχομαι. Επιμενω, πολυ καντεμια στο φορουμ μας βρε κοριτσια.

Χριστινα το εχω υπ οψιν για το μπρουμητα και φροντιζω παντα να ειναι ελευθερο το κεφαλι και να ειμαι συνεχεια απο κοντα. Γι αυτο την βαζω σε μαξιλαρι αλλωστε, ωστε να ειναι με κλιση, κεφαλι πιο ψηλα, ποδια πιο χαμηλα, μην εχουμε αναγουλες. Αλλα μου φαινεται σα θαυμα πραγματικα το ποσο ηρεμει και κοιμαται αμεσως σχεδον!

Κοντευει ο καιρος να επιστρεψουμε στις δουλειες μας μανουλες. Τι εχετε κανονισει για τα μωρακια?

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Κοντευει ο καιρος να επιστρεψουμε στις δουλειες μας μανουλες. Τι εχετε κανονισει για τα μωρακια?

Κατ΄αρχάς, εχω κανονίσει να πάθω μια κατάθλιψη! Ασε, ηδη κλαίω και επιστέφω σε δυο μηνες!!! Εγω λειπω και εναν χρονο με τις αναρρωτικες, μου κακοφαινεται πάρα πολύ! Μου υποσχέθηκε βέβαια ο αντρούλης μου οτι θα κερδίσει το τζόκερ μεχρι τότε και θα σταματήσω να δουλεύω! Για να δουμε, θα τηρήσει την υπόσχεση του;;;:P

Θα τα κρατανε οι γονεις μου, θα τους τα πηγαίνω το πρωι εκεί! Θα δουλευω κανονικο 8ωρο και θα παιρνω μια μερα off! Θα παρω και μια γυναικα part time να την βοηθαει την μαμα μου, ψαχνω αλλα ακόμα δεν εχω βρει!

Εσεις εχετε βρει γυναικα όσες θα πάρετε;

0SB8p3.png

καλημέρα κορίτσια!

crochet περαστικά κοριτσάκι μου.

Κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω εσάς τα μωράκια σας είναι ήσυχα όταν τα αλλάζετε? το μπάνακι τους το απολαμβάνουν ή γκρινιάζουν όταν τα μπανιαρίζετε.

Εμένα ο μπέμπης από τις 7 φορές που θα τον κάνουμε μπάνιο τις 5 θα κλαίει, άσε που φοβάτε και κρατάει τον άντρα μου από το μανίκι.

Την τελευταία εβδομάδα σχεδόν σε κάθε άλλαγμα που τους κάνουμε μόλις τα βάλουμε στην αλλαξιέρα φωνάζουνε λες και τα χτυπάμε. Αυτό το ξεκίνησε ο μπέμπης και τώρα τσιριζει και η μπέμπα. Εχουμε δοκιμάσει υα πάντα: τους έχουμε ένα κρεμαστό παιχνιδάκι που έχει μουσική, τους δείχνουμε την κουδουνίστρα, τους βάζουμε πιπίλα, τίποτα. Σήμερα δοκίμασα να τον αλλάξω στο κρεβάτι και μου έκανε τα ίδια. Ευτυχώς δεν το κάνουν αυτό όταν ξυπνάνε το βράδυ.

JQdCp2.png

καλημέρα κορίτσια!

crochet περαστικά κοριτσάκι μου.

Κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω εσάς τα μωράκια σας είναι ήσυχα όταν τα αλλάζετε? το μπάνακι τους το απολαμβάνουν ή γκρινιάζουν όταν τα μπανιαρίζετε.

Εμένα ο μπέμπης από τις 7 φορές που θα τον κάνουμε μπάνιο τις 5 θα κλαίει, άσε που φοβάτε και κρατάει τον άντρα μου από το μανίκι.

Την τελευταία εβδομάδα σχεδόν σε κάθε άλλαγμα που τους κάνουμε μόλις τα βάλουμε στην αλλαξιέρα φωνάζουνε λες και τα χτυπάμε. Αυτό το ξεκίνησε ο μπέμπης και τώρα τσιριζει και η μπέμπα. Εχουμε δοκιμάσει υα πάντα: τους έχουμε ένα κρεμαστό παιχνιδάκι που έχει μουσική, τους δείχνουμε την κουδουνίστρα, τους βάζουμε πιπίλα, τίποτα. Σήμερα δοκίμασα να τον αλλάξω στο κρεβάτι και μου έκανε τα ίδια. Ευτυχώς δεν το κάνουν αυτό όταν ξυπνάνε το βράδυ.

Εμένα είναι το εντελώς αντίθετο. Χαλαρώνουν τρελά στο μπανιο, αφού αν είναι εκνευρισμενα τα κάνουμε ενα μπανακι και ηρεμουν αμέσως. Το ιδιο και με το Αλλαγμα, με το που ξεκουμπωνουμε το φορμακι αρχίζουν τα γελια. Εμένα γκρινιαζουν πολύ αν έχουν κανει πολλα τσισα η κακά και δεν τα αλλάξω αμέσως.

Τώρα σου το ξεκινησαν αυτό? Αλλαξες κάτι στην ρουτίνα αλλαγης η στου μπάνιου τους? Μήπως κρυωνουν (δυνατό Αιρ κοντισιον)?

0SB8p3.png

Λυδία κι εμένα το απολαμβάνει το μπανάκι του. Όμως με την Αθηνά θυμάμαι ότι είχα αυτό το πρόβλημα. Πολύ ταλαιπωρία. Κυρίως με το λούσιμο. Και χωρίς λόγο. Ακόμα κ τώρα έχει λίγο θέμα με το λούσιμο κ το νερό στο πρόσωπο γενικά.

Στο άλλαγμα είναι ανάλογα με την ώρα του. Συνήθως είναι ήσυχος κ γελαστός εκτός αν είναι νευρικός για άλλο λόγο, πχ πεινάει ή θέλει αγκαλιά κλπ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??? εμεις καλα,προσπαθουμε να προσαρμοστουμε ακομα...εχασε ολο του το προγραμμα γενικα εχει πολυ γρινα...αλλα ακομα περνει αντιβιωση και εχει αραια κακα οποτε μπορει να τον ενοχλει και αυτο! επιτελους αυριο τελειωνει να ηρεμησει λιγο το νινι μου

Κοριτσια και εμενα χαλαρωνει πολυ μετα το μπανιο!! κοιμαται αμεσως,εδω κακα κανει και τον βαζω κατω απο την βρυση να τον πλυνω και τρελαινεται γελαει συνεχεια!!Αληθεια εσεις οταν κανουν κακα προτιματε νερακι με σαπουνακι η μωρομαντηλα?

Παω γιατι ξυπνησε και πειναει Φιλια!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...