Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Αχ βρε Λυδία, τι τραβήξατε κι εσείς! Περαστικά κι αγύριστα!

Μας έχουνε μουντζώσει μου φαίνεται.

Εμένα η μεγάλη το ξεπέρασε πολύ γρήγορα κι ανώδυνα ευτυχώς. Δεν ξέρω αν βοήθησε το γάλα μου που της έδωσα που υποτίθεται πως έχει αντισώματα, αλλά ενώ εγώ ακόμα βήχω παραγωγικά κ κόλλησα κ την μητέρα μου που έχει κι αυτή τα χάλια της η καημένη, η Αθηνά την πέρασε με μιάς ημέρας συνάχι μόνο. Προς το παρόν ο μικρός την έχει γλιτώσει εντελώς ενώ από χθες το βράδυ φαίνεται να πιάνει κ τον άντρα μου. Πάντως δεν παραπονιέμαι, με αυτά που τραβήξατε οι περισσότερες, μιά χαρά την έχω εγώ!

Χριστίνα κι εμένα το δεξί στήθος βγάζει περισσότερο γάλα. Πολύ παράξενο μου φαίνεται γιατί την πρώτη φορά δεν το πάθαινα κ δεν το ΄χα ξανακούσει κιόλας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια μου! Ακόμα διακοπες ειμαστε, ο καιρος ομως δεν μας τα λεει καλα και μαλλον αυριο θα γυρισουμε! Εχει συνεφιες και δειχνει πως θα βρεξει και οι προβλεψεις για αυριο εται ειναι επομενως θα γυρισουμε μια μερα νωριτερα με την ησυχια μας!

Λυδια μου, τι να πω βρε παιδακι μου, τι τραβηξες βρε κοριτσι μου! Περαστικά και αγυριστα να ειναι!

Εγω αυξησα το γαλα μου κανοντας αντλησεις συνεχεια, εχοντας το νοσοκομειακο της μεντελα! Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να τα καταφερεις με οποιοδηποτε αλλο θηλαστρο! Τα αξιζει τα λεφτα του! Εγω το ειχα δυο μηνες και τωρα πηρα ενα αλλο απο το αμαζον τυπου νοσοκομειακό!

Χριστινακι καλα κανεις και ρωτας κι εγω ρωτωντας τα καταφερα δεν μου ηρθε επιφωτιση!

Ενα δραμα πο θηλασμοι μας! Λες και εχουν ρολοι στο 3ωρο! Τις περισσοτερες φορες πυτε λεπτο παραπανω! Το βραδυ το πρωτο ξυπνημα μπορει να γινει στο 4ωρο-5ωρο αλλα απο εκει και περα αυστηρα 3ωρο! Μπιμπερο τους δινω μονο αν παμε βολτα σε εστιατοριο κτλ που δεν θα μπορω να θηλασω! Βεβαια εδω στος διακοπες το ξεπερασα και αυτο, βρηκα τροπο με σεντονι να θηλαζω διακριτικά!

Μην σε αγχωνει το να δωσεις φορμουλα μια δυο φορες! Απλα ασε τα μωρα ατο στηθος οσο θελουν, την επομενη μερα θα εχεις πιο πολυ γαλα! Εμενα προχθες μαλλον περναγαν αλμα αναπτυξης και πειναγαν ολη μερα! Και ενω ειχα γαλα στο ψυγειο δεν τους το εδωσα, ημουν ολη μερα με ενα μωρο στο στηθος και το εχυσα τελικά το γαλα!

Σα ειπα που δεν εχω φερει σακουλακια αποθηκευσης για να το καταψυξω το γαλα, προχθες λοιπον λεω αντι να το χυσω να το δωσω σε μια γατουλα που εχει γεννησει! Ε, δεν το ηπιε η βρώμα, σνόμπαρε το γαλα μου!!! Πολύ τσαντίστηκα!!! Χαχαχαχα!

Θυμισε μου ποιο θηλαστρο εχεις; Επιμένω στο νοσοκομειακό, νοικιασε το για 10 μερες και θα με θυμιθεις! Και η Αγλαια αν την ρωτησεις επιμενει σε αυτό!

Ταυτοχρονο θηλασμο δεν κανω συχνα δεν με βολευει να τα ρεψω! Μονο αν ειναι και ο αντρας μου σπιτι, μονη κου δεντ ο συζηώ! Εδω που δενε χω και το μαξιλαρι, απλα δινουμε πιπίλες και καποιο κανει παντα υπομονη, οι θηλασμοι μας πυτως η άλλως διαρκούν το πολύ ενα τεταρτο τπ καθενα μωρό!

Α, και εμενα το αριστερο στηθος εχει το διπλασιο γαλα απο το δεξί!!!

0SB8p3.png

twin της AMEDA το νοσοκομειακό νοικιάζω ακόμη. Αν θυμάμαι καλά έκανες αντλήσεις κάθε 2 ώρες πότε όμως θήλαζες? Εκεί που μπερδεύομαι εγώ είναι ότι τα μωρά τρώνε ο μπέμπης κάθε 3 ωρες η μπέμπα κάθε 2,5 αν αντλώ κάθε 2 δεν θα έχω όταν πεινάσουν. Με το θήλαστρο που πηρες από το Amazon είσαι ευχαριστημένη? πόσο το πήρες? μου έχει δωσει ένας της medela η αδερφή μου αλλά όταν το πρωτοχρησιμοποίησα μου φάνηκε ψεύτικο σε σχέση με αυτό που νοικιάζω, αλλά δεν λέει 60 κάθε μήνα.

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά είμαι στις μαύρες μου που αναγκάζομαι και τους δίνω συμπληρωματικά ξένο.

φιλάκια

JQdCp2.png

twin της AMEDA το νοσοκομειακό νοικιάζω ακόμη. Αν θυμάμαι καλά έκανες αντλήσεις κάθε 2 ώρες πότε όμως θήλαζες? Εκεί που μπερδεύομαι εγώ είναι ότι τα μωρά τρώνε ο μπέμπης κάθε 3 ωρες η μπέμπα κάθε 2,5 αν αντλώ κάθε 2 δεν θα έχω όταν πεινάσουν. Με το θήλαστρο που πηρες από το Amazon είσαι ευχαριστημένη? πόσο το πήρες? μου έχει δωσει ένας της medela η αδερφή μου αλλά όταν το πρωτοχρησιμοποίησα μου φάνηκε ψεύτικο σε σχέση με αυτό που νοικιάζω, αλλά δεν λέει 60 κάθε μήνα.

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά είμαι στις μαύρες μου που αναγκάζομαι και τους δίνω συμπληρωματικά ξένο.

φιλάκια

Καλημερα! Αυτο που μου ειχε πει η μαια και που εφαρμοζω παντα ει αι αντλησεις μετα τον θηλασμό! Εμενα τρωνε σχεδον παντα μαζι, το ενα μετα το αλλο,οππτε μου ειναι ευκολο αυτο! Αλλιως κανε το ενα στηθος καθε φορά! Τωρα πια κανω μια δυο αντλσεις την ημερα! Το βραδυ και το πρωι που ειναι πολυ γεματο το στηθος και δεν το αδειάζουν τα μωρά!

Θηλαστρο πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BEGOLNG?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links

Στην αρχη εκλαιγα γιατι φυσικα δεν ειναι συμφονι αλλα τελικά μια χαρά ειναι! Μου αδειάζει το στηθο σε 12 λεπτά! Εχει και δυο λεπτα φαση διεγερσης και γενικά πολύ δυνατο σε σχεη με το μεγεθος του! Το μονο του κακο ειναι οτι κανει λιγο θορυβο! Το συμφονι ηταν σχεδον αθορυβο! Μολις συνηδειτοποισα οτι κανενα θηλαστρο δεν θα ειναι σαν το συμφονι, το εκτιμησα πολύ!!! Και πολυ οικονομικο σε σχεση με της μεντελα τα θηλαστρα!

Στην αρχη ελεγα να συνεχισω να νοικιαζω, μπυ εβγαινε 102 ευρω το 2μηνο αλλα επειδη θελω να θηλασω μεχρι τον χρονο αν ειναι δυνατον, δεν θα με συνεφερε, απο την στιγμη κιολας που δεν το θελω για αυξηση παραγωγης αλλα για άποσυμφωρηση 1 με 2 φορες την ημερα!

Γνωμη μου ειναι να Σκεφτεις για ποιον λογο το θες το θηλαστρο πριν αγορασεις!

0SB8p3.png

Καλημερα! Αυτο που μου ειχε πει η μαια και που εφαρμοζω παντα ει αι αντλησεις μετα τον θηλασμό! Εμενα τρωνε σχεδον παντα μαζι, το ενα μετα το αλλο,οππτε μου ειναι ευκολο αυτο! Αλλιως κανε το ενα στηθος καθε φορά! Τωρα πια κανω μια δυο αντλσεις την ημερα! Το βραδυ και το πρωι που ειναι πολυ γεματο το στηθος και δεν το αδειάζουν τα μωρά!

Θηλαστρο πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BEGOLNG?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links

καλημέρα! θα ακολουθήσω την συμβουλή σου ελπίζω να πιάσει και σε μένα. Λέω για κανένα μήνα να κρατήσω το νοσοκομειακό και ύστερα βλέπουμε. Σκέφτομαι να μιλήσω και με σύμβουλο θηλασμού έχεις υπόψη σου καμία καλή?

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! θα ακολουθήσω την συμβουλή σου ελπίζω να πιάσει και σε μένα. Λέω για κανένα μήνα να κρατήσω το νοσοκομειακό και ύστερα βλέπουμε. Σκέφτομαι να μιλήσω και με σύμβουλο θηλασμού έχεις υπόψη σου καμία καλή?

Οχι δεν ξερω κάποια! Μπορεις να ρωτησεις και την αγλαια που ειναι στο φορουμ! Φανταζομαι θα σου απαντησει ευχαριστως! Εγω εχω ακολουθησει πολλα απο αυτα που εχει προτεινει σε αλλες κοπελες και με βοηθησε πολύ! Και νομιζω οτι και τηλεφωνο να την παρεις για πιο άμεσα, θα σε βοηθήσει!

0SB8p3.png

Οχι δεν ξερω κάποια! Μπορεις να ρωτησεις και την αγλαια που ειναι στο φορουμ! Φανταζομαι θα σου απαντησει ευχαριστως! Εγω εχω ακολουθησει πολλα απο αυτα που εχει προτεινει σε αλλες κοπελες και με βοηθησε πολύ! Και νομιζω οτι και τηλεφωνο να την παρεις για πιο άμεσα, θα σε βοηθήσει!

Συγνώμη twin αλλά για ποια Αγλαία λες εδώ στο γονεις Ιουλίου? σίγουρα κάπου αλλού και δεν το έχω προσέξει. Σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου!

φιλάκια

JQdCp2.png

Συγνώμη twin αλλά για ποια Αγλαία λες εδώ στο γονεις Ιουλίου? σίγουρα κάπου αλλού και δεν το έχω προσέξει. Σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου!

φιλάκια

Σορρυ, νόμιζα οτι διαβάζεις και το parents. Δες εδώ http://parents.org.gr/forum/member.php?do=getinfo&u=51275

Και ψάξε λίγο και εδώ http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=89

0SB8p3.png

Twin mama euxaristo Gia tis apantiseis sou...distixos to gala mou exei meiothei para poli meta ti mastitida.... kai sta dio stithi. ksekinisa ta fenugreek einai i teleutaia mou elpida...

lydia mou vasika ekana antliseis oso pio sixna mporousa. theoritika meta to thilasmo giati prepei na adeiazei to stithos entelos gia na ksanagemizei.vevaia ego ekana opote eixa xrono mporei Kai amesos prin thilasmo! O stoxos itan 10 fores Ti mera alla panta os tis 8 15leptes eftana. Kane sixno Esto Kai Gia 5 lepta. ta mora trone metaksi 2-2,5 ores tora.prin ti mastitida 2,5 -3 alla den einai panta stathero mporei kai pio noris kai distixos kamia sxesi me tin twin mporei na einai sto stithos kai 40 kai 1 ora.... allios klaine kai ktipiountai.. mporei na einai kai logo kolikon alla mono etsi isixazoun opotan ti na kano ta vazo sto stithos. kai asxetos pos ta vazo toso sixna sto stithos distixos to gala den auksithike.... A Kai ti nixta Pali kathe 3oro Kai einai I moni fora ti mera pou Dino gala pou evgala me to mpimpero.

to thilastro pou exo mou to exei daneisei mia gnosti mou kai einai 2plo medela pump in style.

elpizo pragmatika na epanelthei i paragogi mou i simvoulos thilasmou mou eipe ofi thelei kamia vdomada kai prepei na exo ta mora sinexeia sto stithos kai mou eipe an thelo na pio kai ta fenugreek.....

mou fainetai koritsia oti oti ki na kano to gala mou diskola auksanetai kai to paramikro lathos me stellei poli piso...ta mora theloun na trone poli kai asxetos an vazoun kalo varos de xortanoun dioti ta gia ta sigkekrimena den einai arketo...

Px tora exei misi Ora pou vgazo gala Kai evgala Kai apo ta 2 mazi 130 apo artistero 40 k deksi 90, meta apo 3 ores p thilasa prin ti mastitida evgaza mporei Kai pano apo 200 se ena tetarto ti nixta mono ennoeitai Kai meta apo arketes ores pou eixa thilasei.. Mesa sti mera vgazo kana 50ri Mia Ora meta apo thilasmo.

Tha do pos tha paei se Mia vdomada, tha auksiso kai to thilastro, Oso mporo afou ta mora anyway einai sinexeia sto stithos Kai tha do pos paei...

Filia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μπράβο που το παλεύεις κοριτσάκι. Πολύ τυχερά τα μωράκια σου που έχουν τέτοια μανούλα! Εύχομαι να σου αυξηθεί πολύ σύντομα κ πάλι η παραγωγή κ να μην ταλαιπωρείσαι.

Εγώ πάντως που υποτίθεται πως έχω γάλα αρκετό, ακόμα ανά δύωρο τρώει κ συχνά πεινάει κ στην μιάμιση ώρα! Μόνο το βράδυ μου ΄χει κάνει 6ωρο ή 5ωρο κ μετά 3ωρο. Άντληση κάνω μόνο μία όταν ξυπνάω μες στη νύχτα κ βγάζω γύρω στα 100-120. Το μόνο καλό είναι ότι τρώει γύρω στα 5-10 λεπτά μόνο κάθε φορά κ χορταίνει, οπότε δεν είμαστε με τις ώρες στο στήθος κ άντληση πάλι τόσο κάνω, το πολύ 10 λεπτά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια μπορει να ειναι τα μωρακια σας σε αλμα αναπτυξης και να πεινανε ετσι. Πχ και εμενα πριν μια εβδομάδα ετρωγε καθε 2-2μιση ωρες(δεν θηλαζω )

Ελπιζω να ειναι αυτό και να μην εχεις θεμα με το γαλα χριστινα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπερα μανουλες. Τι κακο κι αυτο, οσες μανουλες ειμαστε αλλα τοσα τα προβληματα, ολα διαφορετικα :(

Παντως με τους πολλους θηλασμους και τα πολλα "αρμεγματα" εχω δει βελτιωση. Αλλα ατελειωτες αυτες οι ωρες στον καναπε, δεν περνανε...

Καλα νεα για οσες εχουμε κωλικους - βρηκα γιατρικο για το μωρο μου, ελπιζω να δουλευει και σε αλλα μωρακια:

Παιρνουμε ενα μωρακι που κλαι σπαραχτικα,

Το τοποθετουμε μπρουμητα στα ποδια μας,

Βαζουμε απο το youtube βιντεακι με θορυβο ηλεκτρικης σκουπας (μη καιμε και ρευμα),

Χτυπαμε απαλα το μωρουλι στο πωπουδακι, ταπ ταπ ταπ...

Μεσα σε δευτερολεπτα εχουμε ενα κοιμισμενο μωρακι :) και ησυχη μανουλα :D:D:D

7M7zp2.png

Χριστινάκι ελπίζω να τα καταφέρεις μια που έχεις πολύ θέληση. Εμένα κάποιες φορές με τη γλώσσα τους μου πετάνε έξω τη θηλή από το στόμα και κλαίνε σαν να μην τρέχει το στήθος και γιαυτό εκνευρίζονται, τότε είναι που τα λυπάμαι και τους δίνω ξένο.

ephie εμένα η μπέμπα είχε πολλούς κολικούς και της έβαζα στην κοιλίτσα μια παιδική θερμοφόρα,τώρα είμαστε καλύτερα . Μου έφερε ο κουνιάδος μου από την Γερμανία ένα πάνινο σακουλάκι με κουκουτσάκια κερασιου το οποίο το βάζω στο μικροκυμ. και αφού ζεσταθεί αρκετά, το βάζω μέσα σε ένα λούτρινο ζωάκι και το βάζω στην κοιλίτσα της και την ανακουφίζει, στη Γερμ. το συνηθίζουν αυτό.

JQdCp2.png

Χριστινάκι θα ήθελα να σε ρωτήσω τα μωράκια τα ταίζεις ταυτόχρονα? γιατί σε εμένα δεν συμπίπτουν οι ώρες τους. Κάποια στιγμή που συμπέσανε δεν κατάφερα να τα θηλάσω με το μαξιλάρι γιατί μάλλον δεν τα τοποθετούσα καλά και με πονάγανε οι πληγωμένες μου θηλές περισσότερο.

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...