Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Perastika se Ola ta mwroulinia..!!!

Twinomama se thavamazw pou phges me 2 mwrakia diakopoules! Emeis htan NA pame k fovhthhkame pou mas krathsan sto nosokomeio kai to akyrwsame. Twra skeftomaste na pame kapou estw kai gia 3 meroules, psaxnoume kati NA einai dipla sthn thalassa, NA einai katharo, na mhn einai polu makrya , na pame me aytokinhto, kai kata protimhsh na exei kai sites ( egw thelw k pisina :P) kamia protash?

Kai mena o mikroulhs mou ekane ena synexomeno 6wro ypnou, apla den skefthka NA vgalw me to thhlastro gia NA mazevw siga siga, vlakeia mou, shmera tha valw xypnhthri.

Κι εγω τα ηθελα ολα αυτα αλλα οτι εβρισκα ηταν απο 150ευρω και πανω η βραδυά επομενως καταλήξαμε στο εξοχικο του πεθερού μου που δεν ειναι πανω στη θαλασσα ειναι 5' με το αυτοκινητο αλλα τι να κανουμε; Ειμαστε μονοι μας, εχουμε την ησυχια μας, και ειναι πεντακαθαρα! Ειναι ταλαιπωρια με το αυτοκινητο κο το καροτσι βαλε βγαλε τα μωρα ολη την ωρα, αλλα εχουν μαθει και αυτα οτι αυτο σημαινει βολτα και δεν παραπονιουνται! Του χρονου θα παμε νησακι!!!! Ελπίζω!!!!

0SB8p3.png

Καλησπέρα μανούλες! Twin μπράβο σας κοπέλα μου. Πάντα έτσι καλά να είστε κ να περνάτε όμορφα.

Εγώ καλύτερα, κόλλησα όμως την μεγάλη μου όπως φαίνεται. Τώρα είναι το δύσκολο να μην κολλήσει τον μικρό. Δεν μπορεί να κρατηθεί μακρυά του, τα χέρια συνεχώς στην μύτη της που τρέχει κι εγώ να ουρλιάζω μπας κ γλιτώσω τον μικρό... Της έδωσα δυό φορές δικό μου γάλα χωρίς να το ξέρει, μήπως πάρει τα αντισώματα. Της έβαλα μέλι κ το ΄πιε μιά χαρά. Δεν ξέρω αν βοηθήσει βέβαια. Το λυπάμαι το καημενάκι μου κ μου τη δίνει που εγώ φταίω που είναι τόσο χάλια.

Περίοδο όσες θηλάζουμε αποκλειστικά, λογικά δεν θα δούμε μέχρι να σταματήσει ο αποκλειστικός θηλασμός. Εγώ την πρώτη φορά, μόλις έπιασα δουλειά μου ήρθε η περίοδος στιυς 4 1/2 μήνες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ax koitsia telika de glitosa to matiasma oute go.

epatha mastitida.... pono poli o ena stithos exo pireto kai nomizo ps tha tezaro.. eimai eksoutheomeni....

pira ton paidiato molis katalava ton pireto k amesos mou eipe na stamatiso t thilasmo k na vgazo k na to petao. na dino formula ospou n pesei o piretos...oute kouventa gia mastitida.mou eipe oti mporei na perasei mikrovio apo to stithos sta mora....:confused:

pira k sti grammi thilasmou k amesos me rotisan an exo pono sto stithos k kokkinila k kataptosi...tous eipa nai k mou ipan oti exo mastitida pira ton ginekologo k simfonise. mou eipan n mi stamatiso to thilasmo k mou egrapse augentine antiviosi.

Koritsia exete kamia popsi? ego sinexizo na thilazo parolo p ponao k imai ptoma....

help!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Χριστινάκι, κουράγιο κ περαστικά! Δεν έχω ιδέα για να σε βοηθήσω δυστυχώς. Πάντως διαβάζοντας για το κρυολόγημα κ εάν κολλάει με τον θηλασμό, διάβασα ότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες πρέπει να σταματάμε. Περαστικά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσια γυρισαμε απο την παιδιατρο.

Καναμε το πρωτο μας εμβολιο και κλαψαμε για λιγο αλλο ηρεμησαμε αμεσως στην αγκαλιά του μπαμπα!

Μια χαρα ειναι το κοριτσακι μου τωρα στους 2μιση μηνες τριπλασιασαμε το βαρος μας. Ημαστε 6300 κιλα και 63,5 εκατοστα υψος.

Κατα τ'αλλα ολα καλα.. Μονο που αρχησε λιγο την γρινια τωρα και την κοιμησα να χαλαρώσει λιγο.

Δεν ξερω βρε κοριτσια αν το εχετε νιωσει και εσεις αλλα με το που της εκανε το εμβολιο ενιωθα λες και το εκανα εγω, δηλαδη με επιασε ζαλαδα και ατονια. Τι να πω, ισως να ισχυει το δεσιμο με τις μαμαδες και τα παιδια!!

Με συμβουλεψε επισης για τυχόν πυρετο τι να κανω και ειμαι ετοιμοπολεμη τωρα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Χριστινα μου εγω εχω παθει 3-4 φορες πετρωματα και μου περνανε μονο με θηλασμους και αντλησεις! Μαλιστα, δυο μερες τωρα εχω ενα πετρωμα στο δεξι στηθος ππυ ποναγε πολυ, πηρα και παυσιπονα! Ειναι αδενες που μπλοκαρουν γιατι δεν εβγαλα το γαλα προσπαθωντας να μειωσω την παραγωγη! Για πιο σοβαρες μορφες μαστιτιδας δεν ξερω! Και ποιον να εμπιστευτεις τωρα, διλημμα! Ξαναρωτα κι άλλους!!!!

Νικάκι κι εμεις καναμε εμβολια την προηγουμενη εβδομαδα και δεν ειχαμε κανενα επακόλουθο, μονο αν μπορει να εννοειθει σαν επακόλουθο μια υπνία που ειχαν την άλλη μέρα! Κατα τα άλλα καλα, την επομένη φύγαμε διακοπές!!!

Εγω τα παιξα με το τσίμπημα! Και περισσότερο που τους τρύπηδε και φλέβα για να τους παρει αιμα για το παιδων που μας στειλαν οτι δεν ειχαν επαρκές δείγμα για τα ενζημα! Εκει εγω επαθα πλακα, ασε ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!!!!

0SB8p3.png

καλησπέρα κοριτσάκια και περαστικά στα μωράκια σας.

περάσαμε και εμείς από το παίδων Πεντέλης μόλις σαραντίσαμε. Κόλησα την μπέμπα μου ιογενή επιπεφυκίτιδα και μου ανέβασε 38 πυρετό. Τι να πω να είναι καλά οι γιατροί της β παιδιατρικής. Ευγενέστατοι και σχολαστικοί προσέξανε πολύ το κοριτσάκι μου. Το ίδιο και το νοσηλευτικό προσωπικό άψογοι. Βέβαια ο οφθαλμίατρος που εφημέρευε επιεικώς απαράδεκτος. Μόλις του είπα πως έχω και εγώ την ίωση παρά να εξετάσει το παιδί ψέκαζε το πόμολο της πόρτας που είχα αγγίξει και όταν μετά από 4 ημέρες αφού βγήκαμε από το νοσοκομείο τον ξαναεπισκευτήκαμε (μετά τις υποδείξεις του παιδιάτρου που την παρακολούθησε στο παίδων) μετά από 3-4 φορές που του είπα να εξετάσει το παιδί τελικά την εξέτασε στα πεταχτά. Άσε που μας είπε να της βάζουμε άλλες 15 ημέρες το κορτιζονούχο κολύριο (ενώ σε μένα ο δικός μου οφθ. είπε μόνο 7 ημέρες) και μας έδωσε μια επιπλέον αλοιφ΄η που σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ για βρέφη. Ευτυχώς που μπόρεσα και επικοινώνησα τηλεφ. (δεν έβρησκα ανοιχτό ιατρείο λόγω Αυγ.) με παιδοοφθ. που μου σύστησε ο παιδιατρος και ακολουθήσαμε μια πιο ήπια αγωγή.

JQdCp2.png

Χριστινάκι πρέπει να πονάει πολύ η μαστίτιδα? περαστικά και κουράγιο.

twin σε θαυμάζω, εμείς είμαστε από αρχές ιουλίου στην μαμά μου και είμαστε 10' από τη θάλασσα και προχθές κατάφερα να κάνω μια βουτιά. Είχα αφήσει τα μωρά με την μαμά και τον άντρα μου και έλειψα 30΄. Ο άντρας μου έχει καταφέρει να πάει 3 φορές. Δύο φορές έχουμε καταφέρει να πάμε όλοι μαζί μέχρι την πλατεία που είναι 2 τετράγωνα μακρυά και μάλιστα την 1η ξέχασα να πάρω την σκόνη μαζί μου και γυρίσαμε άρον άρον γιατί πείνασε η μπέμπα που δεν ήθελε το στήθος (την τελευταία εβδομάδα θηλάζει σε κάποια γεύματα).

Να σε ρωτήσω τι καροτσάκι έχετε? Εμείς ακόμα δεν έχουμε πάρει διπλό γιατί μας λέγανε ότι δεν βολεύει και έχουμε 2 μονά (της αδερφής μου και μιας φίλης) αλλά δεν μας διευκολύνει.

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τι έγινε???Μήπως να μας πάνε σε παπά να μας διαβάσουν ομαδικώς?

Ελενάκι υπομονή και περαστικά!Άκου σαλμονέλα!Ευτυχώς το προλάβατε εγκαίρως κ όλα καλά!

Λυδία περαστικά κ σ'εσάς!Δεν ήξερα ότι η επιπεφυκίτιδα κάνει κ πυρετό!Το παθαίνω συχνά πυκνά αλλά με αλοιφή μου περνάει.Αν κ ξέρω ότι είναι κολλητική κ πάντα έπαιρνα τα μέτρα μου με το μωρό.

Χριστινάκι υπομονή με την μαστίτιδα.Ξέρω ότι πονάει πολύ κ φοβήθηκα κ εγώ μήπως πάθω κ το έκοψα τελικά με χάπι.Με πονούσε το στήθος χωρίς να έχω γάλα (μόνο 30-50γρ) κ έτσι το έκοψα για να μην έχω άλλα.

Διδυμομανούλα μια χαρά σε βρίσκω!Περνάτε υπέροχα και καλά κάνετε!Κάντε καλέ καμιά βουτιά κ για μας!

Νικη μου την πρώτη φορά που έκανε εμβόλιο ο μεγάλος πιο πολύ έκλαιγα εγώ παρά αυτός.Σιγά σιγά το συνηθισα...

Μαράκι περαστικά στην μικρή σου κ όσο μπορείς μακρυά από το μωρό.έτσι μου λέει κ μένα η παιδίατρος λες κ είναι εφικτό...

Εμείς γυρίσαμε πλέον σπίτι μας μιας κ είχαμε δουλειές με φούντες.Πήγαμε στην παιδίατρο κ μας είδε κ είπε ότι ο μπέμπης είναι σαν να μην πέρασε τίποτα απολύτως.Φυσικά σε κάνα μήνα θα κάνουμε κ εξετάσεις για να δούμε ότι όλα είναι εντάξει οριστικά.Μακάρι να βγουν όλα καθαρά κ να μην επηρεάστηκε το ζουζουνάκι μου.Επίσης μου ήρθε περίοδος αλλά καμία σχέση με την 1η γέννα!Δεν ξέρω βρε κορίτσια γενικώς η γέννα κ όλα τα επακόλουθα της την 2η φορά ήταν τελείως διαφορετικά,προς το καλό βέβαια!Αύριο έχω κ ραντεβού στον γυναικολόγο να με δει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Geia sas koritsia k euxaristo gia toendiaferon. eimai poli kalitera me tin anriviosi dooksa to theo. ponao ligo akomi alla o piretos epese k stathika ksana sta podia mou.

simera eixa ton ena mikro 1,5 ora sto stithos auto pou epAthe mastitida.. meta eklaige kai den iremouse me tipota. ithele na faei pali... ti na kana, allo gala den eixa afou thilasa ton allo apo to allo stithos, tsai den epine, tou edosa formula. Ennoiosa poli asxima san apotixia to pira alla skeftika para na peinaei k na ipoferei kalitera na tou doso....de thelo na to ksanakano alla fovamai mipos logo tis mastitidas meiothike i pargogi. etsi kallios to aristero stithos evgaze to miso gala apo to deksi..tora akomi pio ligo...:( ti na po eimai poli stenaxorimeni.. Nomizo tha patho katathlipsi telika.

swan xairomai pou einai kala o mpempis s na tou doseis fillia.

Nikaki mpravo teleies oi metriseis sas. Ftou ftou!

lydia mou ax ti perasate k seis toulaxisto tora einai kala i mpempa. oso gia ton giatro me to pomolo ti na po. telika vriskeis pollous axristous giatrous... Exo ti dipli amaksou tis mothercare, sigoura xreiazesai dipli de to sizito! an xreiastei na pas kapou moni sou pos tha pas? oso gia tis voltes k go mazi sou eimai... poli diskolo. pame alla kamia sxesi me tosi anesi pou exei i twin. makari na ta kataferna k go etsi! ftou ftou twinmama mi se matiasoume!

Filia

mlqnp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Χριστινάκι σε καταλαβαίνω με τον θηλασμό. Εγώ δεν έχω καταφέρει να τα θηλάσω αποκλειστικά. Η μπέμπα μου επειδή είχε κάτσει 15 ημέρες στην ΜΕΝΝ έμαθε το μπιμπερό και δεν ήθελε με τίποτα το στήθος. Την έπεισα κάποια στιγμή να παίρνει το στήθος με ψευδοθηλη, αλλά μετά νοσηλεύτικε στο παίδων και ήταν τόσο εκνευρισμένη που πάλι δεν το ήθελε. Την τελευταία εβδομάδα μετά από 1 μήνα εξόδου μας από το παίδων θηλάζει. Δεν τους φτάνει όμως το γάλα μου ούτε σε αυτήν ούτε στον μπέμπη και τους δίνω συμπληρωματικά ξένο. Δεν ξέρω τι να κάνω για να αυξήσω την παραγωγή.

swan η επιπεφεκίτιδα δεν κάνει πυρετό εμείς είχαμε ιογενή λοίμωξη που μας έκανε επιπεφ., για 2 ημέρες διάρροια και στα μωρά έκανε επιπλέον στοματίτιδα και πυρετό. Επίσης αυτού του είδους η επιπεφ. μπορεί να κάνει διάφορες επιπλοκές όπως να δημιουργήσει θολερότητα στο ματάκι ή να φράξει τους δακρυκούς πόρους (σπάνια) γιαυτό θα τα πάω να τα δει πάλι παιδοοφθ. τα παιδιά (εννοείται όχι στον ίδιο).

JQdCp2.png

Lydia mou se euxaristo Gia tin apantisi s... ta idia eixa simera me ton allo mou gio... Esi perases polla koritsi mou me tis arrosties makari apo do kai mpros ola na einai kala.. ego stis arxes pou eixan iktero kai edosa fomula gia na auksiso tin paragogi mou meta apo auto eprepe na kano antliseis. ekana peripou 8 tin imera prospathousa gia parapano alla den ta katafera...vevaia tote etrogan poli pio ligo 2 vdomades meta ti genna kai itan pio eukolo na auksithei i paragogi para tora me sena pou trone pio poli. vevaia den einai akatoryhoto alla diskolo thelei ipomoni Kai epimoni.... ego pou thilazo kai diskoleuomai. mou eipan kai gia ta xapia ta fenugreek oti auksanoun ti paragogi. ta agorasa alla pote den ta ipia... dioti mou eipe i simvoulos thilasmou oti den ta xreiazomai afou vazoun mia xara varos... tha tin ksanaparo tora na ti rotiso.

twinmama sorry pou panta se rotao xillia pramata alla epeidi esi ta kataferes kati tha kaneis sosta. Tha to ektimousa poli na mou apantouses kai autes tis erotiseis...kathe posi ora tous thilazeis kai gia posi ora? tous thilazeis tautoxrona sinithos? ti nixta koimountai? tous dineis katholou mitriko gala me mimpero kai an nai poso tous dineis??? Me to thilastro vgazeis taktika? Eimai ligo priktoula alla sigxorame simera kai xtes klaio oli mera pou edosa formula kai fovamai pos tha ksanadoso...

Filia

mlqnp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα πήρες τελικά τη σύμβουλο? τι σου είπε? Θα ήθελα να σε ρωτήσω όταν προσπάθησες να αυξήσεις την παραγωγή πως το κατάφερες?θήλαζες και ύστερα έκανες άντληση? τωρα κάθε πότε τα θηλάζεις την ημέρα και κάθε πότε το βράδυ?

φιλάκια

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...