Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Γυρισαμε και παρολο που υποτιθεται οτι ειμασταν διακοπες, καταχαρηκα που γυρισαμε. Αυτοι οι παλιοκωλικοι δεν μας αφησαν να το χαρουμε. Ευτυχως ακομα και με αυτην την ταλαιπωρια, η μικρη παιρνει βαρος κι εχει φτασει 5300 με 61 ποντους μακρος :)

Περαστικα στα μωρακια τα αρρωστα ευχομαι και κουραγιο στις μανουλες τους!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμάν βρε κορίτσια μπήκα να δω τι κάνετε και πολύ λυπίθηκα με τα αρωστούλια που να έρθει και ο χειμώνας εύχομαι να είναι περαστικό.

Παντός στο δεύτερο που μου έκανε 19 ημερών πυρετό δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάμε αμέσως νοσοκομείο και όταν πήγαμε την άλλη μέρα φρίκαρα, ο γιατρός μου έβαλε χέρι που δεν τον πήγα αμέσως, φυσικά δεν είχε τίποτα αλλά το νου σας εσείς η πρωτομανούλες.

Swan προσοχή και όλα θα πάνε καλά!

crochetmania καλό κουράγιο εύχομαι να μην είναι τίποτα και να γυρίσετε γρήγορα σπίτι σας!

Καλέεεεεεε τι γίνετε εδώ τώρα πήγα παρακάτω και είδα και της Έφης.

Έφη μου τι να σου πω βρε κορίτσι........ φαντάζομαι τι λαχτάρα πήρατε και πως παίρνατε με τους κολικούς υπομονή λίγο ακόμα!

Για τα υπόλοιπα μωράκια όλα καλά από ότι διαβάζω και έτσι να είναι πάντα.

Έχω δει και τα μωράκια στο FB και είναι όλα κουκλάκια, τα βλέπω και σκέφτομαι που τα λέγαμε στην εγκυμοσύνη και τώρα ολόκληρα ανθρωπάκια.

Η ζουζούνα μου είναι πολύ καλό μωράκι τρώει, γκρινιάζει θέλει μόνο την αγκαλιά μου όπως τα περίμενα, ο άντρας μου την αποκαλεί το καινούργιο τατουάζ της μαμάς....... με το σπίτι έχουμε ένα θέμα θα κάνουμε καιρό να το δούμε συμμαζεμένο, αλλά χαλάλι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Geia sas manoules! Vlepw a PO peripeteies kala pame, eytuxws Oles perastikes... kai emeis eixame kai meiname 3 meroules sto paidwn, o mpempulhs mou evgaze goulies roz sthn arxh, thewrhsa oti einai a PO tis plhgwmenes thhles mou kai arxisa NA ton taizw me thhlastro... El a omws pou synexise kai malista pio entono kokkinokafe kai ta xreiasthkame... mas krathsan mesa gia exetaseis, eixe k ligo diarroia, telos kalo Ola kala omws, htan ontws a PO tis thhles mou, apla talaipwrhthhkame arketa 3 meres sto agia Sofia. Exw NA pws pantws pws den perimena se dhmosio nosokomeio NA einai oloi to so eygenikoi, mas prose xan para polu, mas valan kai se monoklino, kai oi giatroi pernousan synexeia akoma kai thn kyriakh, entypwsiasthka, ti na pw isws epeidh than to panepisthmiako tmhma.

Oi thhles mou omws exakolouthoun kai ponane, ypoferw, mou eipan NA valw aquasol krema.... den that parathsw omws ton apokleistiko thhlasmo.... elpizw NA mh sas zAlisa, eyxomai ta kalytera se Ola ta aggeloudakia was, filia poll a

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Αλεξία, ταλαιπωρηθήκατε κι εσείς... Εύχομαι ποτέ ξανά νοσοκομεία για κανένα μωράκι. Οι θηλές σου ακόμα; Και με το θήλαστρο που βγάζεις δεν περνάνε; Εμένα μου τις πληγώνει κατά καιρούς αλλά βγάζωντας με το θήλαστρο σε δυό ημέρες περνάνε ευτυχώς. Μπράβο σου που δεν το βάζεις κάτω!

Εγώ από προχθές έχω πονόλαιμο. Μάλλον κάπου την άρπαξα. Φοβάμαι μην κολλήσω κ τα μικρά-ειδικά τον μπέμπη γιατί πονάει πολύ ο λαιμός μου, πόσο μάλλον αυτά. Δεν ξέρω πώς θα την γλιτώσει αφού συνέχεια αγκαλιά τον έχω. Ελπίζω να παίρνει αντισώματα με τον θηλασμό κ να μην κολλήσει.

Crochet k swan όλα καλά;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τι έγινε βρε κορίτσια μας μούτζωσαν?Εμείς καλά είμαστε αναρρώνουμε πλέον απλά πρέπει να προσέχουμε πάραπολύ κ εννοείται να μην πλησιάζει ο μεγάλος τον μικρό γτ έστω κ το παραμικρό αν κολλήσει πάμε πάλι από την αρχή.

Ελενάκι ελπίζω τόσες μέρες που έχετε χαθεί να είναι για καλό κ όχι νοσοκομείο.

Αλεξία φτηνά την γλυτώσατε ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα τελικά.

Νατάσα πραγματικά δεν δίνω καθόλου σημασία στο σπίτι.Ότι μπορώ κ όποτε μπορώ!Σιγά μη κάτσω να σκάσω κ γι'αυτό τώρα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι περαστικά!Εγώ όταν είχα πονόλαιμο στον μεγάλο φορούσα μάσκα ειδικά όταν τον τάιζα κ ήμουν τόσο κοντά του

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Μαίρη σ΄ευχαριστώ για την συμβουλή. Πήρα μάσκες για όταν τον θηλάζω. Έβγαλα κ γάλα να του δώσουν οι γιαγιάδες όσο είναι εδώ. Σήμερα είμαι πολύ χειρότερα. Μου γύρισε σε τρελή καταρροή, μάτια που δακρύζουν, κόκαλα πονάνε κ ενοχλήσεις στην κοιλιά κάπου κάπου. Παρακαλώ τον Θεό να μην κολλήσω τα παιδάκια μου. Ειδικά το μικρό! Ελπίζω να την γλιτώσουν... Crochet περιμένουμε νέα σου! Ελπίζω να είναι ολα καλά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κορίτσια,δυστυχώς δεν την γλυτώσαμε νοσηλευομαστε στο παίδων μητέρα από την Κυριακή το βράδυ με μικροβιοκη λοίμωξη το παιδί έχει σαλμονέλα όσο απίστευτο και να ακουγετε..... Ευτυχώς είναι απυρετος από την Δευτέρα θα μεινουμε μέσα μέχρι και την Τετάρτη για την ενδοφλέβια αγωγή.ευτυχως τώρα είναι καλα,οταν φτάσαμε νοσοκομείο το παιδί είχε πολύ ψηλό πυρετό και η γιατροι φοβήθηκαν για σηψαιμία.Μαίρη μου περαστικά σας και εσας τι να πω...κοριτσια γίνεται σκληρές με τους ξένους,μην έχετε πολύ κόσμο κοντά στα μωρά,εμάς το μικρόβιο μας το έφερε κάποιος που πιθανόν πέρασε σαλμονέλα με συμτωματα γαστρεντερίτιδας,και δεν το ήξερε .

79o6p3.png

Koritsia geia sas k apo mena.

Poli stenaxorithika me ta nea.... Elpizo ola na einai perastika Kai ta morakia sintoma na anarrosoun k na einai igii. swan kai crochet fantazomai to fovo p travisate. kouragio koritsia elpizo na min talaiporithoun gia poli ta morakia...

Alexia kai maraki perastikoulia sas... ontos kapoios tha matiase to cafe mas! de ginetai! amatopetra koritsia na forame oles!

emena ta morakia mikroulia einai akomi... 4,5 kg kai 4,12! ipsos 54 k 52,5... mikra einai, alla exo ena application sto mob mou p vgazei ta somatometrika diagrammata kai by due date, an eixan gennithei diladi stis 40 w kai vasi auton einai k pros to megalo... tespa to vlepo gia na xairomai.. tha megalosoun pou tha paei... Efi se katalavaino me tous kolikous...kai meis me tous kolikous kai ton apokleistiko thilasmo einai ligo diskola ta pragmata. vevaia simera proti fora koimithikan apo tis 11- 330-4 kai tora koimounta pali ftou ftou mi ta matiaso. kapote exoume kai kales meres me ton ipno!

Natasha ti oraia pou se agapaei toso to moraki! Poli mou arese auto me to tatouaz!

crochet eisai kalitexnis! teleis oi dimiourgies sou.

h twin mama pou einai?

Ox viastika na miliso ksipnisan!

Filia

X

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

crochetmania τι περασατε βρε κοριτσι μου, τι ταλαιπωρια ειναι αυτη και για τους δυο σας, πολυ στεναχωρηθηκα οταν το διαβασα. Ελπιζω τωρα να ειναι ολα καλα και απο δω και περα να φτιαξουν τα πραγματα. Στο ευχομαι!

swan καλη αναρρωσει!!

μαρακι πως εισαι σημερα με το κρυωμα? Περναει καθολου??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εδω είμαι! Διακοπές και πολύ χαλαρή! Τα μωρά εδω ειναι σαν να μην υπάρχουν, κοιμπύνται πολύ, τρώνε πολύ (πάντα θηλασμούς), και είναι πολύ ήσυχα, στο καρότσι τους, στις βόλτες, χαμπάρι δεν παίρνουμε οτι εχουμε μωρά! Οκ δεν ειμαι στην παραλία με τις ωρες ουτε κολυμπάω πολύ, αλλά δεν πειράζει ετσι ξεκουράζομαι κιόλας! Καθόμαστε στα καφέ της παραλία και πάμε εναλλάξ με τον αντρα μπυ για βουτιά και το απογευματάκι κατεβαίνουνε στις ξαπλώστρες κατω απο ομπρέλα εννοείται!

Όσες θηλάζετε αποκελιστικά και τα μωράκια σας εχουν αρχίσει και κοιμούνται παραπάνω ι κάνετε με το στήθος σα που γεμίζει την ωρα που ετρωγαν πριν;

Μαράκι περαστικά! Συνέχισε να θηλάζεις κανονικά και το μωρο θα παίρνει τα αντισωματα που δημιουργει ο οραμισμός σου για να καταπολεμίσει την ιωση! Ετσι μου ειπε η γιατρος μας τις προάλλες που με είχε πιασει μια διαροια και ο αντρα σμου φοβηθηκε και απόψυξε γαλα απο την καταψυξη!

Crochet και σε εσας περατικά! Απίστευτο και τρομερό αυτο που σας συνέβη! Το τελευτιάο να είναι! Πως είστε τωρα;

Swan περασμένα πιά, να μην ξαναρθουν, καλή ανάρρωση!

Χριστινα μια χαρά είανι τα μωρα σου σε βάρος, γιατί αγχώνεσαι;

Οταν γυρίσω την άλλη εβδομάδα εχω δουλείες, ευχάριστεσ όμως, με φούντες! Εχω να παραλάβω, γράψω και στείλω προσκλητήρια και να παραλάβω τα υλικά και να φτιάξω τις μπουμπουνίερες για την βάφτιση στις 6/10!!!!!

Ανυπομονώ!!!

Εχω κλείσει και γυναικολογο!!! Εσας σας ήρθε περίοδος; εμενα όχι ακομα!!!

0SB8p3.png

Μας εχουνε ματιασει μου φαινεται, τις μανουλες του Ιουλιου... με εξαιρεση τη Διδυμομανουλα ;)

Περαστικα να ειναι σε ολες μας!

Εμας ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα με το μωρακι. Για 2η μερα σημερα δεν εχει πονεσει καθολου, και κοντευει να φαει το συμπαν! Φαινεται να βοηθησε πολυ το οτι εκοψε τις σταγονες σιδηρου που μαλλον επιδεινωναν τη φλεγμονη που ειχε δημιουργησει η αλλεργια. Αλλαξαμε και γαλα παλι: το ξερατε οτι υπαρχει γαλα με 60? τα 400γρ. ; Δυστυχως το μαθαμε κι αυτο. Αυτα ειναι τα καλα νεα. Τα κακα νεα ειναι οτι τωρα που συνηλθε το μωρακι και λεγαμε οτι θα το χαρουμε λιγο, επαθε ιωση ο αντρας μου :(

Καντεμια...

7M7zp2.png

Twin mama ti kala! mravo eiste poli tixeroi ftou ftou. katafere k i mikri me to thilasmo telika e? mpravo! an ta kataferoume isos pame aurio thalassa tha diksei. emena xthes k simera ti nixta arxsan na koimountai 5 oro! 10-3 peripou. skeftomai mipos einai tixaio ala elpizo pos k emena tha arrxisoun na koimountai parapano. Tora tha diksei.ego tha evgaza to gala an omoun sti thesi sou tin ora pou koimountai.tha to xreiasteis argotera otan pas douleia.

ego giavaftisi skeftomouna fevrari i marti... thanai megala lete?

efaki perastika sas! oso gia to panakrivo gala, ola ta pisteuo... edo ego perno ena farmaako pou 20 ml de thanai k einai 18 euro.. ti na po!

fillia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Perastika se Ola ta mwroulinia..!!!

Twinomama se thavamazw pou phges me 2 mwrakia diakopoules! Emeis htan NA pame k fovhthhkame pou mas krathsan sto nosokomeio kai to akyrwsame. Twra skeftomaste na pame kapou estw kai gia 3 meroules, psaxnoume kati NA einai dipla sthn thalassa, NA einai katharo, na mhn einai polu makrya , na pame me aytokinhto, kai kata protimhsh na exei kai sites ( egw thelw k pisina :P) kamia protash?

Kai mena o mikroulhs mou ekane ena synexomeno 6wro ypnou, apla den skefthka NA vgalw me to thhlastro gia NA mazevw siga siga, vlakeia mou, shmera tha valw xypnhthri.

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...