Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Χρονια πολλα maraki k swanocean να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

Εφη μου μακαρι να μην ειναι τιποτα, υπομονή κοριτσι μου και κουραγιο!

Εμενα ειχε ο αντρας μου γεννεθλια χθες και η μητερα μου γιορτη και ημασταν εξω ολη μερα χθες. Η μικρη κυρια ηταν αν και ειχαμε κανα δυο φορες κατι εντονα ξεσπασματα.

Δοξα το θεο κοιμαται ολο το βραδυ τωρα (φτου φτου μην την ματιασω)και ξεκουραζομαστε και εμεις λιγο.

Ο αντρας μου παλι τα ιδια με το σπιτι (οταν ειναι να βγουμε το θυμαται)και ολα αυτα για βλακειες,,και τσακωθηκαμε με αποκορυφωμα να κανει μερικες δουλειες να δειξει πως αυτος ειναι νοικοκυρης.(εβαλε πλυντηριο και εβγαλε ολες τις ασπρες πετσετες ροζ ) :@

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νικάκι ευχαριστώ για τις ευχές. Κι εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου. Γέλασα με τις ροζ πετσέτες! Μπράβο σας που κοιμάστε ολη νύχτα!

Κορίτσια, τα νυχάκια τα κόβετε; Η γιατρός μου είπε μόνο αν κάποιο είναι πολύ κοφτερό να το πειράξω. Έχουν μεγαλώσει κ γρατζουνάνε πολύ. Του έκοψα δύο κ είδα οπτι γίνονται πιο σκληρά κ πιό κοφτερά οπότε δεν έκανα τα υπόλοιπα. Προσπάθησα κ με μια παιδική λίμα αλλά δεν έκανε τίποτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές, και από ό,τι φαίνεται έπιασαν. Τα αποτελέσματα βγήκαν και ήταν όλα αρνητικά. Με αποκλειστικό θηλασμό και Alfare από την Τρίτη, και φυσικά πλήρη αποχή από γαλακτομικά έχει σχεδόν φύγει το αίμα από τα κακάκια της. Μεγάλη λαχτάρα όμως περάσαμε.

Και το πιο σημαντικό: η διευθύντρια στην κλινική του παίδων είπε ότι ο πιο πιθανός λόγος που συνέβει είναι επειδή θήλαζα εναλλάξ σε κάθε τάισμα και δεν προλάβαινε να φάει το λιπαρό μέρος που είναι στο τέλος και που δημιουργεί προστατευτικό στρώμα στο εντεράκι του μωρού!

Τα νυχάκια της τα κόβω με κατάλληλο ψαλιδάκι μια φορά τη βδομάδα. Δεν μου είχε πει κάτι σχετικό η παιδίατρος.

7M7zp2.png

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές, και από ό,τι φαίνεται έπιασαν. Τα αποτελέσματα βγήκαν και ήταν όλα αρνητικά. Με αποκλειστικό θηλασμό και Alfare από την Τρίτη, και φυσικά πλήρη αποχή από γαλακτομικά έχει σχεδόν φύγει το αίμα από τα κακάκια της. Μεγάλη λαχτάρα όμως περάσαμε.

Και το πιο σημαντικό: η διευθύντρια στην κλινική του παίδων είπε ότι ο πιο πιθανός λόγος που συνέβει είναι επειδή θήλαζα εναλλάξ σε κάθε τάισμα και δεν προλάβαινε να φάει το λιπαρό μέρος που είναι στο τέλος και που δημιουργεί προστατευτικό στρώμα στο εντεράκι του μωρού!

Τα νυχάκια της τα κόβω με κατάλληλο ψαλιδάκι μια φορά τη βδομάδα. Δεν μου είχε πει κάτι σχετικό η παιδίατρος.

Εφη αλλεργια ο γιος μου ειχε στο γαλα,μερχι 3 χρονων επινε ειδικο γαλατακι

Δεν ειναι τπτ μαλλον απο αυτο που σου ειπε η γιατρος ολα καλα λοιπον! :D

79o6p3.png

Εφη ευτυχώς όλα καλά!

Τα νυχάκια τα έκοψα τελικά. Διάβασα ότι οι παιδίατροι συστήνουν να μην τα κόβουμε τις πρώτες εβδοομάδες γιατί φοβούνται μην τα τραυματίσουμε, όχι για κανένα άλλο λόγο.

Προχθές ζύγισα τον μπέμπη. Έχει φτάσει 5850 και 61 πόντους. Μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς αλλά ρώτησα σύμβουλο θηλασμού αν πρέπει να ανησυχώ-είναι στις ανώτερες καμπύλες βάρους κ ύψους- και μου είπε πώς ο θηλασμός δεν προκαλεί παχυσαρκία. Μόνο αν υπάρχει κληρονομικότητα μπορεί να μου γίνει. Ευτυχώς κ οι δύο είμαστε οκ σε βάρος οπότε εξακολουθώ να τον θηλάζω όποτε θέλει, πολλές φορές και στην μία ώρα. Ευτυχώς δεν κάθεται πάνω από 5-7 λεπτά στο στήθος οποτε δεν είναι κουραστικό. Το βράδυ μου κάνει 4ωρο κ μετά 3ωρο οπότε δεν έχω παράπονο. Αλήθεια, τι ποσότητες πίνουν τώρα όσες χρησιμοποιείτε μπιμπερό; Όταν αφήνω αντλημένο, αφήνω 110-120 γραμ. κ μου λένε ότι το καταπίνει σε 5 λεπτά κ φαίνεται να θέλει κι άλλο.

Καλημέρα σε όλες τος μανούλες κ τα μωράκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εφη ευτυχώς όλα καλά!

Τα νυχάκια τα έκοψα τελικά. Διάβασα ότι οι παιδίατροι συστήνουν να μην τα κόβουμε τις πρώτες εβδοομάδες γιατί φοβούνται μην τα τραυματίσουμε, όχι για κανένα άλλο λόγο.

Προχθές ζύγισα τον μπέμπη. Έχει φτάσει 5850 και 61 πόντους. Μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς αλλά ρώτησα σύμβουλο θηλασμού αν πρέπει να ανησυχώ-είναι στις ανώτερες καμπύλες βάρους κ ύψους- και μου είπε πώς ο θηλασμός δεν προκαλεί παχυσαρκία. Μόνο αν υπάρχει κληρονομικότητα μπορεί να μου γίνει. Ευτυχώς κ οι δύο είμαστε οκ σε βάρος οπότε εξακολουθώ να τον θηλάζω όποτε θέλει, πολλές φορές και στην μία ώρα. Ευτυχώς δεν κάθεται πάνω από 5-7 λεπτά στο στήθος οποτε δεν είναι κουραστικό. Το βράδυ μου κάνει 4ωρο κ μετά 3ωρο οπότε δεν έχω παράπονο. Αλήθεια, τι ποσότητες πίνουν τώρα όσες χρησιμοποιείτε μπιμπερό; Όταν αφήνω αντλημένο, αφήνω 110-120 γραμ. κ μου λένε ότι το καταπίνει σε 5 λεπτά κ φαίνεται να θέλει κι άλλο.

Καλημέρα σε όλες τος μανούλες κ τα μωράκια!

Καλε μην ανησυχεις για παχυσαρκια!! το μωρακι ξερει και τρωει οσο θελει!!

εμενα πινει 120-150 ποια! καλε που εξαφανιστηκατε ολες??? παει ερημωσε το καφε :rolleyes: :rolleyes:

79o6p3.png

Καλε μην ανησυχεις για παχυσαρκια!! το μωρακι ξερει και τρωει οσο θελει!!

εμενα πινει 120-150 ποια! καλε που εξαφανιστηκατε ολες??? παει ερημωσε το καφε :rolleyes: :rolleyes:

120-150? και κάθε πόσες ώρες; Δικό σου γάλα; Πολύ μου φαίνεται. Εμένα που πίνει λιγότερο γιατί έχει γίνει τόσο τεράστιος;

Άσχετο:τώρα είδα το λινκ σου για το fb. Εξαιρετικά πραγματάκια φτιάχνεις!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

120-150? και κάθε πόσες ώρες; Δικό σου γάλα; Πολύ μου φαίνεται. Εμένα που πίνει λιγότερο γιατί έχει γίνει τόσο τεράστιος;

Άσχετο:τώρα είδα το λινκ σου για το fb. Εξαιρετικά πραγματάκια φτιάχνεις!!!

τρωει ανα 4 ωρες ομως,Ευχαριστω για τα καλα σου λογια :D

79o6p3.png

Ανά 4 ώρες! Τέλειο!!! Και την νύχτα το ίδιο;

Καλέ που πήγατε όλες;

την νυχτα μου κοιμαται 9 το βραδυ και ξυπναει στις 3 κανει 6ωρο και μετα 4ωρο

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές!

Δυστυχώς ο φετινός 15αύγουστος μας βγήκε ξινός καθώς ξημερώματα πήγαμε νοσοκομείο τον μπέμπη λόγω πυρετού κ φυσικά μας κράτησαν μέσα.Ο μπέμπης κόλλησε μία ιωσούλα από τον μεγάλο κ το γύρισε σε μηνιγγίτιδα ευτυχώς στην ελαφριά μορφή της αλλά κάτσαμε μέσα 7 μερούλες.Αφήστε κορίτσια ήταν μαρτύριο μέχρι να δούμε τελικά ποιο είδος μηνιγγίτιδας είχε.Ευτυχώς όλα καλά αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει μιας κ θα πρέπει να προσέχουμε τουλάχιστον για κάνα μήνα να είναι μακρυά από παιδάκια κ φυσικά τον μεγάλο κ μακρυά από ξένους κ εννοείται κ εμείς να προσέχουμε να μην τον κολλήσουμε τίποτα.Κ εννοείται πρέπει να τρέξουμε σε γιατρούς να κάνουμε εξετάσεις κ ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε ότι όλο αυτό δεν είχε επίπτωση στον οργανισμό του κ κυρίως στην ανάπτυξη του.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα!!!!

Swan τι περιπετεια τραβηξατε βρε κοριτσι μου και απ οτι λες εχει και συνεχεια.. ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην εχει τπτ αλλο η ιωση που περασε με την αναπτυξη του το μικρουλη σου!

Σου στελνω την θετικη μου ενεργεια!!!

μαρακι, ελεν θα σας το πω με μεγαλη χαρα πως η μπεμπα μου κοιμαται πλεον ολο το βραδυ(αλλα δεν κοιμαται την μερα :( )χθες εφαγε 21:30 γαλα και στις 23:30 χαμομηλι και κοιμηθηκε στο καπακι και ξυπνησε 09:00 το πρωι! Πλεον μου κανει 6 γευματα των 150ml ανοιξα τις πιπιλες και τρωει 50 παραπανω.

Αρχισαν να μα πριζονται τα ουλα για τα δοντακια μας, Ναι οπως το ακουσατε απο τωρα! Εχουμε γρινιες, σαλια και χερια στο στομα.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

κοριτσια καλησπερα ειμαι να σκασω,ο μικρος ξυπνησε με πυρετο.....φευγουμε απο το νησι το απογευμα και παμε στο μητερα.... Μαιρη ποσο πυρετο σου εκανε?? εμενα εφτασε 38 κανει και πολλες πρασινες κενωσεις :-(

79o6p3.png

38,5 έκανε ο μικρός.Όσο για τα κακά όσο ήμασταν μέσα δεν τους ενδιέφερε τόσο το χρώμα όσο η σύσταση δλδ αν είναι σαν διάρροια ή κανονικά.Μακάρι να μην είναι τίποτα Ελενάκι!Είναι μαρτύριο τόσο μικρά μέσα στο νοσοκομείο!

Νίκη μου τι καλά η μικρούλα σου!Εμένα ξυπνάει κάθε 3 ώρες αλλά δεν παραπονιέμαι γτ έτσι όπως μας έτυχαν ήρθαν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του.Κάποια στιγμή θα φτιάξει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Μαίρη και crochet, περαστικά στα μωράκια σας! Τι πάθατε καλοκαιριάτικα! Εύχομαι καλά αποτελέσματα κ στα δυό παιδάκια κ να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Νικάκι, μπράβο για τον ύπνο!!! Εμένα δυό μέρες τώρα μου ΄κανε 6ωρο το βράδυ. Για να δούμε...

Χθες ήταν η πρώτη μας νυχτερινή έξοδος. Είχαμε βάπτιση με τραπέζι μετά. Ήταν κύριος! Καθίσαμε μέχρι τα μεσάνυχτα κ άντεξαν κ τα δυό. Βέβαια κ στο σπίτι πριν τις δώδεκα δεν κοιμούνται.

Φιλιά μανούλες κ περαστικά στα αρρωστούλικα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...