Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Tina εγω λεω να το κανω τον Φεβρουάριο μαζι με τον θρησκευτικο. Θα ειναι 7μιση 8 μηνων τοτε, πιστευω ειναι καλη ηλικια αυτη,θα εχει αποκτησει και προγραμμα και δεν θα εχουμε γρινια.

Ο κουνιαδος μου εχει 12 μηνων κοριτσακι και τωρα. Ειναι σχεδον 5 μηνων η γυναικα του (αγορακι) και βλεπω πως θα ειναι μεγαλη η μπεμπα τους του χρονου(βαφτισια-γαμο θα κανουν και αυτη)

και σκεφτομαι πως αν μου τυχη καμια εγκυμοσύνη και εμενα παλι αργοτερα δεν θελω να τρεχω με γαμους και 2 παιδια να τρεχουν απο δω και απο κει και να μην μπορω να τα μαζεψω.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ για βάπτιση σκέφτομαι του χρόνου προς άνοιξη-καλοκαίρι. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει όνομα και νονούς άλλωστε. Την μεγάλη την είχαμε βαφτίσει πολύ μικρή, μόλις 2 1/2 μηνών αλλά ήταν για να είναι εδώ ο γαμπρός μου που είναι εξωτερικό κ δεν ξέραμε πότε θα ξαναρχόταν. Τώρα δεν βιαζόμαστε.

Αύριο σαραντίζουμε!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

τι κανετε μανούλες?

ποτε σκεφτεστε να βαφτισετε τα μωρακια σας?

εγω προβληματιζομαι για τον οκτωβριο μηπως ειναι πολυ μικρη ακομη, αλλά δεν θελω πιο μετα που θα εχει κρυο και ετσι σκεφτομαι και για απριλιο.....

οσο για τον θηλασμο αρχισα ηδη να την αφηνω περισσοτερο στο στηθος και πιο συχνα

Εγω σκεφτομαι για Μαιο οπως ειχα βαφτισει και τον μεγαλο μου πολυ νωρις ειναι μωρε για οκτωμβρη... θα ειναι πολυ μωρακι ακομα,καλυτερα επιλεξε την βαστιση να την κανετε οταν θα ειναι και αλλαγη εποχης εγω πχ σκεφτομαι για μαιο γιατι εκει θα μας φερουν ολοι καλοκαιρινα ενω αν ειναι απριλης η μαρτης θα μας φερουν χειμωνιατικια που δεν θα αλλαζονται κιολας λογο εκπτωσεων

στον μεγαλο ετσι ειχα κανει και ειχα ρουχα καλοκαιρινα για 2 χρονια!!! :D:D

79o6p3.png

καλημερα κοριτσια,

η αληθεια ειναι οτι ολοι μου λενε να την βαφτισω απριλιο με μαιο, φοβομουν οτι θα ειναι αρκετα μεγαλη αλλα μαλλον τοτε θα το κανω.....

δεν με πειραζει που ειναι μικρη για οκτωβριο απλα δεν εχει σταθερο προγραμμα στο φαγητο και στον υπνο και ειναι κριμα να την ταλαιπωρω.

οσο για τα δωρα-ρουχα ολοι μου φερανε καλοκαιρινα για του χρονου....χειμωνιατικο ουτε για δειγμα!!!!

βρε κοριτσια την επιασε δυσκοιλιοτητα την μπεμπα και το κολπο με το θερμομετρο-λαδακι δεν επιασε αυτη τη φορα, καμια προταση εχετε?

εφαγα και φρουτα, βρωμη, ηπια και χαμομηλι αλλα τιποτα δεν την βοηθησα:confused:

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Μαράκι δεν έχω ιδέα γτ σαραντίζουν τα αγοράκια πιο νωρίς.Κ εμένα έτσι μου είπαν κ έτσι έκανα.Ο παπάς σίγουρα θα σου πει έλα στις 40 μέρες κ εμένα έτσι μου είπε.Τεσπα έτσι κ αλλιώς σαραντίσαμε όλες νομίζω πια!

Κ εγώ για βαφτίσια σκέφτομαι για την άνοιξη που θα είναι 8-9 μηνών.Κ το 1ο 9 μηνών το είχα βαφτίσει κ ήταν μια χαρά.Τον οκτώβριο θα είναι πολύ μικρό μωρέ κ πιστεύω θα ταλαιπωρηθεί απίστευτα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες...έχω να σας γράψω καιρό γιατί ΔΕΝ προλαβαίνω.....τρέχω και δεν φτάνω...ο μπέμπης δόξα τω Θεω είναι καλά, τρώει όμως συνεχώς και είναι κάποιες ώρες την ημέρα που έχεί πόνους και κλαίει...μέχρι να βγάλει τα αέρια και να κάνει κακά, υποφέρουμε. Ευτυχώς θηλάζουμε αποκλειστικά, έχω πολύ γάλα και τουλάχιστον το βράδυ κοιμάται καλούτσικα κάνουμε μεσοδιαστήματα 2-3 ωρων (είμαστε ακόμα 22 ημερών ελπίζω να βελτιωθεί)...ευχαριστημένη είμαι πάλι γιατί η μεγάλη μου κόρη δεν κοιμόταν για μήνες κι έκλαιγε 12- 4 τα ξημερώματα κάθε βράδυ!...

Τώρα η μεγάλη μου είναι 2,5, και στεναχωριέμαι που δε μπορώ να ασχοληθώ μαζί της σχεδόν καθόλου λόγω του μικρού- φροντίζω να κάνω ό,τι μπορώ μαζί της όταν δε φροντίζω το μωρό αλλά προς το παρόν αυτές οι ώρες είναι ελάχιστες!!! έχει και κάτι περίεργες αντιδράσεις -όχι αρνητικές προς το μωρό ευτυχώς αλλά προς εμένα και στεναχωριέμαι. Να σκεφτείτε οτι μέχρι να γεννηθεί το νινι ήμασταν αχώριστες, είχα σταματήσει και τη δουλειά και τώρα της κακοφαίνεται πολύ... Εσείς τι κάνετε με τα μεγάλα σας παιδάκια;;;

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου δεν ήταν πολύ καλή τις πρώτες μέρες...τη δεύτερη εβδομάδα έπαθα μαστίτιδα την οποία έκανα 1 βδομάδα να ξεπεράσω και τώρα παλεύω με ένα πρόβλημα στο έντερο που με πονάει...σε συνδυασμό με την αυπνία, τα λόχεια και τις καθημερινές υποχρεώσεις είμαι ράκος....αφήστε που τα παιδιά μου δεν συντονίζονται και στον ύπνο και δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε μεσημέρι...ελπίζω όμως σιγά σιγά να μπούμε σε μια σειρά....'ηδη βλέπω πως εσείς που σαραντήσατε είστε καλύτερα....

σας φιλώ όλες...καλές διακοπές σε όσες φεύγετε...καλό σαραντισμό σε όσες απομείναμε...

τι κανετε μανούλες?

ποτε σκεφτεστε να βαφτισετε τα μωρακια σας?

εγω προβληματιζομαι για τον οκτωβριο μηπως ειναι πολυ μικρη ακομη, αλλά δεν θελω πιο μετα που θα εχει κρυο και ετσι σκεφτομαι και για απριλιο.....

οσο για τον θηλασμο αρχισα ηδη να την αφηνω περισσοτερο στο στηθος και πιο συχνα

Ευχαριστουμε <3

79o6p3.png

καλησπέρα σε όλες...έχω να σας γράψω καιρό γιατί ΔΕΝ προλαβαίνω.....τρέχω και δεν φτάνω...ο μπέμπης δόξα τω Θεω είναι καλά, τρώει όμως συνεχώς και είναι κάποιες ώρες την ημέρα που έχεί πόνους και κλαίει...μέχρι να βγάλει τα αέρια και να κάνει κακά, υποφέρουμε. Ευτυχώς θηλάζουμε αποκλειστικά, έχω πολύ γάλα και τουλάχιστον το βράδυ κοιμάται καλούτσικα κάνουμε μεσοδιαστήματα 2-3 ωρων (είμαστε ακόμα 22 ημερών ελπίζω να βελτιωθεί)...ευχαριστημένη είμαι πάλι γιατί η μεγάλη μου κόρη δεν κοιμόταν για μήνες κι έκλαιγε 12- 4 τα ξημερώματα κάθε βράδυ!...

Τώρα η μεγάλη μου είναι 2,5, και στεναχωριέμαι που δε μπορώ να ασχοληθώ μαζί της σχεδόν καθόλου λόγω του μικρού- φροντίζω να κάνω ό,τι μπορώ μαζί της όταν δε φροντίζω το μωρό αλλά προς το παρόν αυτές οι ώρες είναι ελάχιστες!!! έχει και κάτι περίεργες αντιδράσεις -όχι αρνητικές προς το μωρό ευτυχώς αλλά προς εμένα και στεναχωριέμαι. Να σκεφτείτε οτι μέχρι να γεννηθεί το νινι ήμασταν αχώριστες, είχα σταματήσει και τη δουλειά και τώρα της κακοφαίνεται πολύ... Εσείς τι κάνετε με τα μεγάλα σας παιδάκια;;;

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου δεν ήταν πολύ καλή τις πρώτες μέρες...τη δεύτερη εβδομάδα έπαθα μαστίτιδα την οποία έκανα 1 βδομάδα να ξεπεράσω και τώρα παλεύω με ένα πρόβλημα στο έντερο που με πονάει...σε συνδυασμό με την αυπνία, τα λόχεια και τις καθημερινές υποχρεώσεις είμαι ράκος....αφήστε που τα παιδιά μου δεν συντονίζονται και στον ύπνο και δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε μεσημέρι...ελπίζω όμως σιγά σιγά να μπούμε σε μια σειρά....'ηδη βλέπω πως εσείς που σαραντήσατε είστε καλύτερα....

σας φιλώ όλες...καλές διακοπές σε όσες φεύγετε...καλό σαραντισμό σε όσες απομείναμε...

Γλυκια μου ετσι ακριβως αισθανομαι και εγω!!! πολλες πολλες τυψεις γιατι δεν ασχολουμε με τον μεγαλο....

και εμενα αρνητισμο προς το μωρο δεν εβγαλε αλλα απομακρυνθηκε πολυ απο μενα!!...:cry::cry: αδιαφορια πληρης συνεχεια θελει να πηγαινει στην Γιαγια του..... κανε υπομονη εμενα εδω και 3-4 μερες εχει φτιαξει η κατασταση εχει αρχισει και ερχεται παλι κοντα μου... μαλλον εγω και εσυ μειναμε για να σαραντισουμε ;):D Υπομονη με την μικρη....

79o6p3.png

Εμείς σαραντίσαμε χθες. Μανούλα και crochet με το καλό κι εσείς. Μανούλα το πρόβλημα με τον στντονισμό το έχω κι εγώ. Δεν καταφέενω να ξεκουραστώ το μεσημέρι. Το βράδυ ευτυχώς από την δεύτερη εβδομάδα μου έκανε ένα 4ωρο κ μετά 3ωρο. Όμως κάνει συνέχεια ήχους στον ύπνο του και συνέχεια ξυπνάω.

Εγώ με την μεγάλη μου ευτυχώς έχω βρει τις ισορροπίες αλλά επειδή έχω βοήθεια απ΄τις γιαγιάδες. Την πηγαίνω κάθε πρωί θάλασσα για κανά δύωρο. Αντλώ γάλα κ τους αφήνω κ μου κρατάνε τον μικρό. Έτσι κι αυτή δεν νιώθει να μ΄έχει χάσει τελείως. Το περίεργο είναι ότι την ενοχλεί να βλέπει τις γιαγιάδες να ασχολούνται με τον μπέμπη. Την έχει δει ότι είναι δική μου ευθύνη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί είχε τρελό κόλλημα μαζί μου. Ώρες ώρες βλέπω να με κοιτάει με άγριο βλέμμα βέβαια αλλά τον αγαπάει πολύ. Συνέχεια θέλει να τον φιλάει. Αν δεν είχα τις γιαγιάδες βέβαια θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Το πρόβλημά μου είναι όταν είναι ξύπνιος που θέλει συνέχεια βόλτες αγκαλιά. Ούτε πιπίλα, ούτε ρηλάξ, ούτε κούνια-ρηλάξ κρεμαστή, ούτε να του κάνω παιχνίδια καθιστή. Όλα τα βαριέται μετά από δύο λεπτά. Μόνο αγκαλιές περπατώντας ή στήθος τον ηρεμούν... Καμμιά ιδέα;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Α, και ούτε σε μάρσιπο ή σλιγκ κάθεται...

Δυστυχως αν ειναι σαν το γιο μου το μεγαλο δεν εχω κατι να προτεινω....θα μεγαλωσει και θα ηρεμησει μονος του...εμενα με ειχα σωσει της fisher price η κουνια που ειναι με μπαταριες και κουναει το μωρο μονη της!! μονο εκει καθοταν

το μικρο ειναι το ακριβως αντιθετο!!! αν ειναι αλλαγμενος και ταισμενος δεν ακουγεται καθολου μπορει να κατσει στο ριλαξ και 1 ωρα ξυπνιος δεν γρινιαζει καθολου + το οτι κοιμαται μονος του! ουτε πιπιλα ουτε νανουρισμα τπτ!

79o6p3.png

Μαράκι δεν έχω ιδέα γτ σαραντίζουν τα αγοράκια πιο νωρίς.Κ εμένα έτσι μου είπαν κ έτσι έκανα.Ο παπάς σίγουρα θα σου πει έλα στις 40 μέρες κ εμένα έτσι μου είπε.Τεσπα έτσι κ αλλιώς σαραντίσαμε όλες νομίζω πια!

Κ εγώ για βαφτίσια σκέφτομαι για την άνοιξη που θα είναι 8-9 μηνών.Κ το 1ο 9 μηνών το είχα βαφτίσει κ ήταν μια χαρά.Τον οκτώβριο θα είναι πολύ μικρό μωρέ κ πιστεύω θα ταλαιπωρηθεί απίστευτα.

Μαιρουλα Χρονια σου πολλα να χαιρεσε τους αντρες σου!!! Κοριτσια αν ξεχασα καμοια συγνωμη...δεν ξερω τα ονοματα ολων των Κοριτσιων :mrgreen:

79o6p3.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Χάθηκα γιατί είχαμε κι έχουμε ακόμα περιπέτειες και δεν έχω προλάβει να διαβάσω και τιςεξελίξεις στο φόρουμ. Ελπίζω να είναι καλά όλα τα μωράκια και οι μαμάδες.

Την δικιά μου την έχουν πεθάνει οι κωλικοί, και φυσικά μαζί της υποφέρουμε ο μπαμπάς της κι εγώ αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Τη Δευτέρα τρέχαμε στο παίδων γιατί είχε αίμα στα κακάκια της. Της έκαναν εξετάσεις αίματος και καλλιέργειες κοπράνων και ούρων (της πήραν ούρα από την κύστη με σύριγγα της καυμενούλας) και περιμένουμε αύριο αποτελέσματα. Το πιο πιθανό είναι αλλεργία στα γαλακτομικά, οπότε μου τα έκοψαν και μας έδωσαν για συμπλήρωμα ένα γάλα πανάκριβο. Εν τω μεταξύ ακόμα έχει αίμα και καταλαβαίνετε αγωνία μέχρι να το δούμε να βελτιωθεί. Πάντως μας είπαν ότι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο κι ελπίζω να είναι όντως αυτό που υποψιάζονται. Έχει καμιά σας παρόμοια περίπτωση? Ελπίζω πως όχι!

7M7zp2.png

Καλησπέρα μανούλες. Ευχαριστώ για τις ευχές. Ό,τι καλύτερο σε όλες σας και τις οικογένειές σας. Μαίρη swan ιδιαίτερες ευχές και σε σένα για την γιορτή σου. Crochet, σ'ευχαριστώ για την συμβουλή. Έχω αντίστοιχη κούνια και δυστυχώς κάθεται μόνο 2-3 λεπτά... Μάλλον δεν έχω ελπίδα μέχρι να μεγαλώσει.

Έφη, καλά αποτελέσματα εύχομαι. Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα, όμως έχω ακούσει ότι αλλεργίες προκαλούν τέτοια πράγματα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...