Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σίδηρο σε σιρόπι πρώτη φορά ακούω κ παίρνω κ χρόνια λόγω αναιμίας!Ρωτήστε τον γιατρό σας μήπως σας δώσει κάτι άλλο αντίστοιχο γιατί έχουν κ παρενέργειες αυτά.Συνήθως είναι η δυσκοιλιότητα αλλά καμιά φορά γίνεται το αντίθετο!Καλύτερα να το παίρνετε πρωί κ να τρώτε μετά από μισή ώρα τουλάχιστον!!!

Στο 1ο ρούχα εγκυμοσνύνης είχα πάρει από το H&M έχει πολύ οικονομικά και δεν είναι τόσο γεροντίστικα!

Στον Χασιάκο πήγαινε η ξαδέρφη μου αλλά επειδή της έκλεινε ραντεβού μετά από 3 μήνες (!) άλλαξε κ ήρθε στον δικό μου.Δεν έχω κάποια άλλη γνώμη για τον συγκεκριμένο!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατά τ'άλλα το σ/κ μας ήταν ήσυχο οικογενειακό.Βγήκαμε το Σάββατο βολτούλα για περπάτημα αλλά κουράστηκα κ γύρισαμε γρήγορα σπίτι.Κ την Κυριακή σε ταβερνούλα με φίλους περάσαμε υπέροχα!Την Πέμπτη έχω γιατρό να δω πάλι το μπεμπίνι να του δείξω κ τα αποτελέσματα της αυχενικής!Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τελικά, όντως θέλει γεμάτο στομάχι. Χτες βράδυ το πήρα 1,5 ώρα μετά το φαγητό και μετά έπεσα για ύπνο, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ζηλεύω αυτές που έχουν ραντεβού να δουν το μωρό. Θα το ξαναδώ στις 4/2 πια και ανυπομονώ. Θέλω το δικό μου μηχάνημα για υπέρηχους και να είναι και φορητό για να το παίρνω μαζί μου παντού!!

7M7zp2.png

Καλησπέρα.

Εγώ από ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχω πάρει ακόμα τα τζιν μου είναι χαμηλοκάβαλα έχω πάρει καλσόν χοντρά εγκυμοσύνης από HM γιατί είμαι κρυουλιάρα, φυσικά έχω από της προηγούμενες και έχω να πω ότι από mothercare είχα πάρει εκτός από της τιμές που είναι άντε γεια και από ποιότητα δεν τρελάθηκα πολύ μάπα από benetton επίσης ακριβά αλλά καλά.

Όπως λέει και η Swanocean τα HM είναι μια χαρά και σε καλές τιμές είναι καλή ευκαιρία τώρα με της εκπτώσεις.

Κορίτσια να αρχίσετε κρέμα για ραγάδες ακόμα και αν δεν έχετε κοιλίτσα η fissan mama είναι από της οικονομικές και για μένα τουλάχιστον πολύ καλή έβαζα και στα 3 και δεν έχω καθόλου ραγάδες ότι προλάβουμε να σώσουμε χαχαχα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Εγώ από ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχω πάρει ακόμα τα τζιν μου είναι χαμηλοκάβαλα έχω πάρει καλσόν χοντρά εγκυμοσύνης από HM γιατί είμαι κρυουλιάρα, φυσικά έχω από της προηγούμενες και έχω να πω ότι από mothercare είχα πάρει εκτός από της τιμές που είναι άντε γεια και από ποιότητα δεν τρελάθηκα πολύ μάπα από benetton επίσης ακριβά αλλά καλά.

Όπως λέει και η Swanocean τα HM είναι μια χαρά και σε καλές τιμές είναι καλή ευκαιρία τώρα με της εκπτώσεις.

Κορίτσια να αρχίσετε κρέμα για ραγάδες ακόμα και αν δεν έχετε κοιλίτσα η fissan mama είναι από της οικονομικές και για μένα τουλάχιστον πολύ καλή έβαζα και στα 3 και δεν έχω καθόλου ραγάδες ότι προλάβουμε να σώσουμε χαχαχα.

natasa εξαιρετικά χρήσιμα και τα δύο που αναφέρεις! Θα περάσω σήμερα κιόλας από H&M - το σάιτ δείχνει πολύ καλές τιμές - δεν δείχνει να έχει τρομερή ποικιλία, αλλά σιγά το πολύ που θα τα φορέσουμε.

Κι ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για κρέμες για ραγάδες (μου την έλυσες την απορία) και στήθος - πονάει συνέχεια το άτιμο κι έχει αρχίσει και βγάζει και ελάχιστο "πρωτόγαλα". Τι κρέμα συστήνετε; Ή είναι νωρίς ακόμα;

7M7zp2.png

Από κρέμα και στην 1η εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα της frezyderm κ πιστεύω μου έκανε καλή δουλειά.Αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της σε σχέση με τα άλλα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???

Εγω χθες εκανα Αυχενικη διαφανεια + τεστ papp-a

ολα ειναι μια χαραπιθανοτητα για τρισωμια 21 Συνδομο down = 1: 10639 πολυ καλη μου ειπαν!

Κοριτσια ρουχα εχω απο τον γιο μου καποια,και αγορασα 2 κολαν απο τα premama + ενα παντελονι 40 ευρω και μια χαρα για τωρα προς το καλοκαιρι μαλλον με φορεματακια μας βλεπω ολες οσο για τις κρεμες κοριτσια οτι και να βαλετε αν ειναι να κανετε ραγαδες θα κανετε εγω πασαλειβομουν απο 3 μηνων στον γιο τη βαζελινη τι κρεμες αλλα τπτ δεν την γλυτωσα Δεν πειραζει μικρο το κακο μπροστα στα παιδακια που κανουμε Φιλακια σε ολες παω να κανω καμοια Δουλιτσα!

79o6p3.png

Από κρέμα και στην 1η εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα της frezyderm κ πιστεύω μου έκανε καλή δουλειά.Αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της σε σχέση με τα άλλα!

Και η frezyderm είναι όντως καλή για το στήθος όταν θήλαζα μου πήρε ο άντρας μου και έκανε δουλειά αμέσως όπως και για την νινίδα στο μωρό την εξαφάνισε. Εγώ κόλλησα με την fissan πριν 10 χρόνια δεν ψαχνόμουν και πραγματικά δεν την αλλάζω άσε που λόγο χαμηλού κόστους βάζω μπόλικο πράγμα και στης 2 τελευταίες εγκυμοσύνες βάζω από την ίδια και στο στήθος πριν δεν έβαζα και έκανα ραγάδες ευτυχώς στο κάτω μέρος.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

ολα ειναι μια χαραπιθανοτητα για τρισωμια 21 Συνδομο down = 1: 10639 πολυ καλη μου ειπαν!

Κοριτσια ρουχα εχω απο τον γιο μου καποια,και αγορασα 2 κολαν απο τα premama + ενα παντελονι 40 ευρω και μια χαρα για τωρα προς το καλοκαιρι μαλλον με φορεματακια μας βλεπω ολες οσο για τις κρεμες κοριτσια οτι και να βαλετε αν ειναι να κανετε ραγαδες θα κανετε εγω πασαλειβομουν απο 3 μηνων στον γιο τη βαζελινη τι κρεμες αλλα τπτ δεν την γλυτωσα Δεν πειραζει μικρο το κακο μπροστα στα παιδακια που κανουμε Φιλακια σε ολες παω να κανω καμοια Δουλιτσα!

Πολύ ωραία με τα αποτελέσματα άντε σιγά σιγά τελειώνουμε με αυχενική και πλησιάζει ο καιρός για τον μεγάλο.

Η αλήθεια είναι ότι αν είναι να κάνουμε ραγάδες θα κάνουμε ότι και να βάλουμε......

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

crochetmania, συγχαρητήρια για την αυχενική! Εξαιρετικά ποσοστά, σχεδόν αστρονομικά!

Κι όσο για τις κρεμούλες, λέω την προσπάθεια να την κάνω. Φτάνει η κυτταρίτιδα, μην έχω και τις ραγάδες από πάνω :?.

7M7zp2.png

Δυστυχώς είναι θέμα δέρματος οι ραγάδες.Αν είναι να κάνεις ραγάδες όοοοοοτι και να βάλεις δεν κάνει τίποτα.Επίσης έχω ακούσει για το αμυγδαλέλαιο αλλά δεν το βρίσκεις εδώ μόνο από εξωτερικό.Ξέρω μία φίλη που έβαζε αλλά έμενε Ντουμπάι...

feQKp2.png

4okhp3.png

crochetmania συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!!Πριν λίγο πήρα κ εγώ τα αποτελέσματα αίματος της αυχενικής κι ολα καλά!Έτσι να είμαστε όλα καλά τα μπεμπίνια μας!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Δυστυχώς είναι θέμα δέρματος οι ραγάδες.Αν είναι να κάνεις ραγάδες όοοοοοτι και να βάλεις δεν κάνει τίποτα.Επίσης έχω ακούσει για το αμυγδαλέλαιο αλλά δεν το βρίσκεις εδώ μόνο από εξωτερικό.Ξέρω μία φίλη που έβαζε αλλά έμενε Ντουμπάι...

swanocean κατ' αρχάς συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Πάντα τέτοια σε όλες μας εύχομαι.

Το αμυγδαλέλαιο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και το βρήκα και σχετικά οικονομικά (15€ το λίτρο καλά μου ακούγεται, στο κάτω κάτω δεν θα το βάλουμε στη σαλάτα). Θα το μελετήσω το θέμα :P.

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...