Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Οντως σατανικο χαχαχαχα!!!

Πολυ βολικα τα παιδακια σου πρεπει να ειναι.!

Τις δικης μου σταματησαν οι κολικοι(φτου μην την ματιασω) και ειναι πολυ ηρεμη.

Την αφηνω στο ριλαξ και χαζευει, εχω μια υποψια ομως επειδή μετα απο μιση ωρα γρινιαζει πρεπει να την νευριαζουν τα κουκλακια! Ειδικα εκεινο τον σκιουρο δεν τον παει καθολου!! μονο την κοκκινοσκουφιτσα κοιταει!! :D :D

ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

1)τα μωρακια σας ειναι ησυχα εξω στις βολτουλες σας?

2)Αν κατσετε για καφε γρινιαζου επειδή θελουν να ειναι εν κινηση συνέχεια το καροτσι?

3)Αν γρινιαξει τι κανετε? Τα παιρνετε αγκαλιά?

4)Ποια ειναι τα πιο απαραίτητα πραγματα(εκτος το γαλα)που εχετε μαζι σας?

5)Το ματακι αν δεν το εχει διαβασμενο ο παπας πιανει?

και το κυριοτερο

6)Τι φαει φτιαχνετε σημερα??? :D:D:D XAXAXA

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1.Αν είμαστε εν κινήσει τον παίρνω στο sling και ξεραίνεται στον ύπνο.

2.Δεν έχω πάει ακόμα για καφέ με τον μπέμπη

4.Πιπίλα,πάνα,πανάκι,μία αλλαξιά

5.Δεν έχω ιδέα αλλά κ εγώ έχω ματάκι που δεν είναι διαβασμένο από παπά

6.Σήμερα φάγαμε παπουτσάκια (γιάμι)

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

1. Είναι Πόλυ ήσυχα ευτυχώς, μονο αν πεινασουν γκρίνιαζουν, τα ταιζουμε καί μια χαρά.

2. Έχουμε παει όχι μονο για καφέ άλλα και για ποτό το βράδυ. Κοιμούνται μια χαρά, χαμπαρι δεν παίρνουν.

3. Εννοείται τα παίρνουμε αγκαλιά, σιγά μην τα αφήσω να σπαραζουν.

4. Πάνες μωρομαντηλα για αλλαγή, μια αλλαξια αν ιδρωσουν η λερωθουν, πιπιλες, σεντονακι

5. Δεν ήξερα καν οτι πρεπει να είναι διαβασμενο

Και σήμερα φαγαμε πριν λίγο οτινειχς μείνει απο τις προηγούμενες 2 μέρες. Ημασταν όλη μέρα εξω και δε πρόλαβα. Αύριο φευγουμε για το χωριό και ήθελα να αδειασω το ψυγείο. Επίσης, πακεταρω σχεδόν όλο το σπίτι... Χαμός οι διακοπές με τα μωρά.... Ελπίζω να έχουμε ήσυχο ταξίδι, 2,5 ώρες είναι ελπίζω να αντέξουν...

Καλες διακοπές κορίτσια μου οσες φύγετε, τα λέμε το άλλο σκ....

0SB8p3.png

Καλησπερα μανουλες!!!

1. Δεν τον εχω βγαλει ακομα βολτα περιμενω να παρω σαραντηση

2.δεν ξερω, παντως γενικα ειναι πολυ ησυχος και ξυπνιος που καθεται μερικες φορες και 1 ωρα καθεται ησυχος στο ριλαξ του και δεν γρινιαζει

3.γενικα δεν γρινιαζει....μονο οταν πειναει οταν απλα γρινιαζει( οχι κλαιει) δεν τον σηκωνω αμεσως αμα κλαψει εννοειται τον σηκωνω!!

4.πανες-μωρομαντηλα-μια αλλαξια-γαλα μπιμπερο θερμος-πιπιλες σεντονακι και μια πικε

5.δεν ηξερα οτι πρεπει να ειναι διαβασμενο στον γιο μου δνε διαβασα κανενα....

Σημερα φαγαμε κρεατοσουπα!!

Μαιρη προχθες ειχατε μηνογενεθλια?? Χρονια σας πολλα!!!!!!!

Εμεις εχουμε αυριο :-)

79o6p3.png

Καλημερα!!!! τι κανετε?? κοριτσια και εγω εχω χασει με τον θηλασμο!! 5 κιλα στο συνολο χωρις προσπαθεια! :-)

Κοριτσια τα λοχεια ποτε τελειωσαν??? εγω ακομα εχω και το ενοχλητικο δεν ειναι αυτο αλλα οτι 1 εχω 1 οχι.......

1.Αν είμαστε εν κινήσει τον παίρνω στο sling και ξεραίνεται στον ύπνο.

2.Δεν έχω πάει ακόμα για καφέ με τον μπέμπη

4.Πιπίλα,πάνα,πανάκι,μία αλλαξιά

5.Δεν έχω ιδέα αλλά κ εγώ έχω ματάκι που δεν είναι διαβασμένο από παπά

6.Σήμερα φάγαμε παπουτσάκια (γιάμι)

1)το σλινκ ειναι σαν μαρσιπος?

2)Αντε καντε την αρχη εχει πολυ ωραιο καιρο, ουτε πολυ ζεστη ουτε κρυο

4)παιρνω και κουδουνιστρα εγω, για καμια δυσκολη ωρα! )

5)Εχω 2 και ο παπας δεν τα διαβαζει νομιζω μονο εκεινα τις βαφτισης

6)Μμμμ πολυ ωραια!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

1. Είναι Πόλυ ήσυχα ευτυχώς, μονο αν πεινασουν γκρίνιαζουν, τα ταιζουμε καί μια χαρά.

2. Έχουμε παει όχι μονο για καφέ άλλα και για ποτό το βράδυ. Κοιμούνται μια χαρά, χαμπαρι δεν παίρνουν.

3. Εννοείται τα παίρνουμε αγκαλιά, σιγά μην τα αφήσω να σπαραζουν.

4. Πάνες μωρομαντηλα για αλλαγή, μια αλλαξια αν ιδρωσουν η λερωθουν, πιπιλες, σεντονακι

5. Δεν ήξερα καν οτι πρεπει να είναι διαβασμενο

Και σήμερα φαγαμε πριν λίγο οτινειχς μείνει απο τις προηγούμενες 2 μέρες. Ημασταν όλη μέρα εξω και δε πρόλαβα. Αύριο φευγουμε για το χωριό και ήθελα να αδειασω το ψυγείο. Επίσης, πακεταρω σχεδόν όλο το σπίτι... Χαμός οι διακοπές με τα μωρά.... Ελπίζω να έχουμε ήσυχο ταξίδι, 2,5 ώρες είναι ελπίζω να αντέξουν...

Καλες διακοπές κορίτσια μου οσες φύγετε, τα λέμε το άλλο σκ....

Καλες διακοπουλες να εχετε!!!

Α μια χαρα ησυχα μωρακια εχεις, Και ποτακι ε? Μπραβο! Πολυ τολμηρο για μενα γτ γρινιαζει λιγο η δικη μου.

Σημερα ειχα κοτοπουλο κοκκινιστό με μακαρονια εγω.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

1) οταν κινειται το καροτσι ειναι ησυχη

2)καθομαστε οταν εχει κοιμηθει αλλα και αν ξυπνησει δεν γκρινιαζει παντα

3) την παιρνω αγκαλια ή την παω μια βολτουλα να ξεχαστει

4) πιπιλα, πανες, μωρομαντιλα, μια αλλαξια

5) δεν ξερω αλλα εχω ματακι

6) σημερα φαγαμε γιουβετσακι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

βρε κοριτσια εχω μπερδευτει παρα πολυ με τον θηλασμο.....

τις πρωτες 20 μερες την θηλαζα 10 λεπτα και κοιμοταν 3ωρα

τις επομενες 20 μερες την θηλαζα μια ωρα και ξυπνουσε μετα απο 30 λεπτα για να φαει παλι.....και επειδη δεν το αντεξα το εβγαζα με το θηλαστρο και της το εδινα, αλλά αρχισε να μειωνεται το γαλα μου σε ποσοτητα, οποτε τωρα αρχισα να την βαζω παλι στο στηθος αλλα δεν χορταινει, κοιμαται επειδη κουραζεται και ξυπναει στο μισαωρο.....

καμια συμβουλή απο εσας που τα καταφερατε?????

βρε κοριτσια εχω μπερδευτει παρα πολυ με τον θηλασμο.....

τις πρωτες 20 μερες την θηλαζα 10 λεπτα και κοιμοταν 3ωρα

τις επομενες 20 μερες την θηλαζα μια ωρα και ξυπνουσε μετα απο 30 λεπτα για να φαει παλι.....και επειδη δεν το αντεξα το εβγαζα με το θηλαστρο και της το εδινα, αλλά αρχισε να μειωνεται το γαλα μου σε ποσοτητα, οποτε τωρα αρχισα να την βαζω παλι στο στηθος αλλα δεν χορταινει, κοιμαται επειδη κουραζεται και ξυπναει στο μισαωρο.....

καμια συμβουλή απο εσας που τα καταφερατε?????

Μηπως μετα τις 20 μερες ειχε ηδη μειωθει (πριν ξεκινησεις με το θηλαστρο) και μειωθηκε και αλλο στην πορεια???

στην αρχη ισως την εφτανε Ετρωγε μικροτερη ποσοτητα μεγαλωνοντας μαλλον θελει περισσοτερο και δεν την φτανει δοκιμασε να την βαλεις στο στηθος για παραπανω ωρα συμβουλος θηλασμου μου ειπε οτι κανονικα τα μωρακια στην αρχη θελουν 20-30 λεπτα σε καθε στηθος γιατι τα πρωτα 10 λεπτα βγαινει αυτο που λεμε πρωτογαλα! μετα τα 10 βγαινει το γαλα με το λιπος και τις θερμιδες τις καλες για να χορτασει!! μπορεις να της δωσεις και λιγο ξενο μετα το θηλασμο να δεις αν θα χορτασει!!

79o6p3.png

Καλά να περάσετε διδυμομανούλα!Εμείς κάναμε 6 ώρες ταξίδι κ ήταν μια χαρά εσείς με 2,5 ώρες θα είστε τέλεια!

Ελενάκι να τα χιλιάσετε!!!Σήμερα κλείνετε μήνα!

Νικάκι μου δεν έχω πάει ακόμα για καφέ με τον μπέμπη όχι επειδή δε μπορώ αλλά επειδή βαριέμαι!Είμαι στο χωριό κ απολαμβάνω την ησυχία και την ηρεμία και δε μου λείπει ο καφές.Κάθε απόγευμα βγαίνουμε κ στη γειτονιά με τα άλλα παιδάκια κ τις μαμάδες κ έτσι περνάει η ώρα μας.

Σήμερα πήγα εκκλησία κ σαράντισα.Στα αγόρια σαραντίζεις πιο νωρίς,ούτε καν το θυμόμουν με το 1ο.Πάει κ αυτό τελείωσε!

Του μικρού από χτες του ξεκίνησα προβιοτικές σταγόνες γτ νομίζω ότι του πέφτει λίγο βαρύ το γάλα κ ζορίζεται.Αλλά το βράδυ έβγαλε αρκετές φορές γουλίτσες κ το πρωί έβγαλε μπόλικο κ φοβάμαι μην έχει σχέση με τις σταγόνες γτ μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει ούτε μια φορά!Θα δω πως θα πάει κ αν συνεχίσει θα σταματήσω τις σταγόνες να δω αν έχει σχέση.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Το σλινγκ είναι μάρσιππος ναι.Αυτό εδώ έχω http://www.thebabyplanners.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/babasling.png

feQKp2.png

4okhp3.png

Οντως σατανικο χαχαχαχα!!!

Πολυ βολικα τα παιδακια σου πρεπει να ειναι.!

Τις δικης μου σταματησαν οι κολικοι(φτου μην την ματιασω) και ειναι πολυ ηρεμη.

Την αφηνω στο ριλαξ και χαζευει, εχω μια υποψια ομως επειδή μετα απο μιση ωρα γρινιαζει πρεπει να την νευριαζουν τα κουκλακια! Ειδικα εκεινο τον σκιουρο δεν τον παει καθολου!! μονο την κοκκινοσκουφιτσα κοιταει!! :D :D

ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

1)τα μωρακια σας ειναι ησυχα εξω στις βολτουλες σας?

2)Αν κατσετε για καφε γρινιαζου επειδή θελουν να ειναι εν κινηση συνέχεια το καροτσι?

3)Αν γρινιαξει τι κανετε? Τα παιρνετε αγκαλιά?

4)Ποια ειναι τα πιο απαραίτητα πραγματα(εκτος το γαλα)που εχετε μαζι σας?

5)Το ματακι αν δεν το εχει διαβασμενο ο παπας πιανει?

και το κυριοτερο

6)Τι φαει φτιαχνετε σημερα??? :D:D:D XAXAXA

1) Ακόμα δεν έχουμε πάει βολτούλα. Περιμένω να σαραντήσει

2-3) Δεν έχουμε πάει για καφέ αλλά στο σπίτι όποτε γκρινιάζει τον παίρνω αγκαλιά

4) Γάλα δεν θα παίρνω, θα τον θηλάζω. Μόνο πάνες-μωρομάντηλα, μιά αλλαξιά ρούχα και ίσως κανά σεντονάκι. Επίσης κουνουπιέρα αν είναι απόγευμα

5) Δεν το έχω ξανακούσει

6) μπούτια κοτόπουλο στο φούρνο και ρυζάκι...

Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα απ΄τον υπολογιστη οπότε κατάφερα να απαντήσω και στις ερωτησούλες...

Μαίρη swan δεν το'ξερα ότι σαραντίζουν πιό γρήγορα τα αγοράκια. Πώς γίνεται αυτό και πόσο πιό γρήγορα? Όταν πήγα να πάρω τον μισό σαραντισμό ο παπάς μου είπε να πάω στις 40 τον μικρό. Έτσι κι αλλιώς σαραντίζω την Τετάρτη άλλα θα ήθελα να ξέρω από περιέργια.

Τίνα, θα σου έλεγα να το βάζεις στο στήθος όσο το δυνατό συχνότερα για να σου αυξηθεί πάλι η παραγωγή.

Εμένα πάλι μου πλήγωσε τις θηλές. Όταν τρώει στον ύπνο του δεν πιάνει καλά και μου τις διαλύει. Πονάνε ακόμα και με το θήλαστρο. Ουφ πιά, δεν ξέρω τι θα κάνω!

Να περνάτε τέλεια όσες διακοπάρετε! Εμείς πουθενά φέτος, αλλά δεν παραπονιέμαι. Η Αθήνα είναι ωραία άδεια. Πάω για μπανάκια με το κοριτσάκι μου σχεδόν καθημερινά οπότε ξεφεύγουμε λιγάκι. Ισως από βδομάδα να παίρνουμε και τον μπεμπάκο μαζί αν δεν κάνει τρελές ζέστες. Άλλωστε πηγαίνουμε νωρίς.

Φιλιά μανουλίτσες και μπεμπάκια!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

1. Sti volta einai fronimoi sinithos apokoimiountai sto autokinito etsi paramenoun koimismenoi.

2. katsame k se kafe itan fronimoi koimontousan.

3. angkrinaksoun domimazo pipila, agkalia k meta feugoume trextoi.

4. gala den perno. An einai epeigon isos thilaso. pumbers, pipiles, allaksies rouxon senonaki, koubpvertoula, krema gia sigkama.

5.den exo idea

6. poios exei ra na mageirepsei?

me vasanizoun poli ta mora sinexeia o enas ap tous 2 tha einai pano mou... tina k go mporei na thilazo me tis ores k meta apo ligo na thelei pali. koimountai k k pano sto stithos k ama tous valo sto krevati ksipnane k meta tous ksanaperno sto stithos k pali koimounti kok... merikes fores proseksa oti to kanoun dioti theloun na koimithoun diladi prepei na tous apokoimiso pano mou kai poli prosektika na tous valo sto krevati na mi ksipnisoun. genika o thilasmos einai peripou 24/7 gia mena egina opos to zombie k pote den ksero ti ora einai pote ksekinisa na thilazo k pote stamatisa, ta thilazo k ksaploti sto krevati k menun me tis ores mazi mou.... vazo ton ena k met ksipnao k kratao ton allo. ase xalia s leo zombie. exo xasei tin elpida oti tha ftiaksoun ta pragmata... apla xairomai p kapoies meres einai pio kales koimamai ligo parapano k exo dinami na paikso ligo mazi tous na tous po kamia kali kouventa kana tragoudaki... dioti meres san simera, den exo dinami na tous po oute kalimera.... merikes fores dierotamai an aksizei ton kopo h kourasi tou apokleistikou thilasmou... isos me ti formula na imoun kaliteri mana, pio ksekourasti, pio iremi pio xaroumeni...

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!

1. Δεν τον εχω βγαλει ακομα βολτα περιμενω να παρω σαραντηση

2.δεν ξερω, παντως γενικα ειναι πολυ ησυχος και ξυπνιος που καθεται μερικες φορες και 1 ωρα καθεται ησυχος στο ριλαξ του και δεν γρινιαζει

3.γενικα δεν γρινιαζει....μονο οταν πειναει οταν απλα γρινιαζει( οχι κλαιει) δεν τον σηκωνω αμεσως αμα κλαψει εννοειται τον σηκωνω!!

4.πανες-μωρομαντηλα-μια αλλαξια-γαλα μπιμπερο θερμος-πιπιλες σεντονακι και μια πικε

5.δεν ηξερα οτι πρεπει να ειναι διαβασμενο στον γιο μου δνε διαβασα κανενα....

Σημερα φαγαμε κρεατοσουπα!!

Μαιρη προχθες ειχατε μηνογενεθλια?? Χρονια σας πολλα!!!!!!!

Εμεις εχουμε αυριο :-)

Χρονια σας πολλααααα!!! :):):):):):)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

τι κανετε μανούλες?

ποτε σκεφτεστε να βαφτισετε τα μωρακια σας?

εγω προβληματιζομαι για τον οκτωβριο μηπως ειναι πολυ μικρη ακομη, αλλά δεν θελω πιο μετα που θα εχει κρυο και ετσι σκεφτομαι και για απριλιο.....

οσο για τον θηλασμο αρχισα ηδη να την αφηνω περισσοτερο στο στηθος και πιο συχνα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...