Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Τι κάνετε μανουλες; χάθηκα, άλλα καταλαβαίνετε...

Ολά καλά σε εμάς, εξακολουθουμε τον αποκλειστικό θηλασμό και παίρνουμε Πόλυ Κάλο βάρος, έχουμε ηδη διπλασιάσει το βαρος γέννησης και είμαστε και παραπανω. Βόλτες πάμε πολλές και ετοιμαζομαστε να πάμε και μια εβδομάδα στο βουνίσιο χωρίο μας να παρουμε καθαρό αέρα. Ετοιναζω και την βάφτιση αρχές Οκτώβρη και έχω δουλειές με φούντες.

Δουλείες στο σπίτι κι εγώ κάνω όσο μπορώ, αλλα δεν τρελαινομαι. Και να φδασντασδτειτε οτι και εγώ και ο άντρας μου είμαστε τρελαμενοι με την τάξη και την καθαριότητα, τώρα όμως βλέπουμε οτι άλλα ει ναι τα σημαντικά. Οκ μην μας φαει η βρώμα, άλλα όχι υπερβολές κάθε μέρα σκούπισμα σφουγγαρισμα οτάν δεν μπαίνει κανεις με παπούτσια μέσα.

Πιπιλες, σωτήριες.... Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τις πιπιλες....

Γενικά, όσο μεγαλώνουν τα μωρά μου, όλο και καλυτερα τα πράγματα, αρχίζουμε και μαθαίνουμε τις αναγκες τους, κατάλαβαινουμε τι χρειάζονται ανάλογα με την γκρίνια τους.... Και το χαιρόμαστε καλύτερα, χωρίς άγχος...

Σας φιλώ προς το παρόν...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααα καλε που χαθηκατε ολες???? πως τα παμε με τα μωρακια σας??

εμεις ειμαστε πολυ καλα φτασαμε τα 3300 ποια :-) Ειναι πολυ ησυχος και καλος!! ειναι αυτο που λεμε μαμ-κακα και νανι :-D το μονο μου θεμα ειναι οτι μειωθηκε λιγο το γαλα μου καμοια μανουλα εδω που να περνει το γαλα μονο με θηλαστρο??? καθε ποτε το περνει??? και η διατροφη Κοριτσια οσες θηλαζετε τρωτε παραπανω???

79o6p3.png

Καλησπέρα κι από μένα! Twin συγχαρητήρια που τα πάτε τόσο καλά! Διπλασιάσατε κιόλας το βάρος;! Μπράβο κοριτσάκι!!! Εμείς θα χρειαστούμε καιρό για να το διπλασιάσουμε αφού γεννήθηκε 3740. Πάντως παίρνει ποκύ γρήγορα βάρος. Σήμερα τον ζύγισα 5340 από 5160 που ήταν την Κυριακή στα μηνογενέθλιά του. Η γιατρός μου είπε ότι είναι καλό που παίρνει, εγώ βέβαια ανησυχώ πως θα μου γίνει μπουλούκος. Ήδη φοράει για 3 μηνών ρουχαλάκια κ τον στενεύουν.

Χριστίνα ευχαριστω για τις ευχές για τα μηνογενέθλιά του. Πώς πάτε εσείς; Σταθεροποιήθηκε λιίγο η κατάσταση;

Crochet εγώ τρώω παααααρα πολύ. Όχι επιτηδες αλλά πεινάω συνέχεια. Κ πολλές φορές την ημέρα, κ μεγάλες ποσότητες αλλά κ πολλές θερμίδες (1/2 κιλό παγωτό με σιρόπι κ βύσσινα) καθημερινά. Ευτυχώς δεν παχαίνω, χάρη στον θηλασμό φαντάζομαι. Είμαι στα +2 από τα κανονικά μου αλλά με το στήθος τούμπανο κ λίγη κοιλίτσα ακόμα νομίζω δικαιολογείται.

Πρέπει να τρως για να κατεβάζεις γάλα κ να πινεις πολλά υγρά. Εγώ αντικατέστησα το γάλα που έπινα με γάλα χωρίς λακτόζη κ σαν να του έχουν μειωθεί λιγο τα πονάκια. Όσες πίνετε πολύ γάλα δοκιμάστε το. Γευστικά προτίμησα του Όλυμπος γιατί το Δέλτα advance είχε μια περίεργη γεύση. Δυστυχώς ούτε το Ολυμπις είναι σαν το πλήρες σε γεύση, είναι πιό γλυκό, αλλά πιό ανεκτό από το Δέλτα. Το καπνω 2 βδομάδες τώρα κ την διαφορά την κατάλαβα όταν προχθές ήπια πλήρες γιατί έληγε κ δεν ήθελα να το πετάξω. Εκείνο το βράδυ το καημένο είχε απίστευτες ενοχλήσεις με τα εντεράκια του. Έτσι συνηδειτοποίησα οτι πράγματι βοηθάει το χωρίς λακτόζη γάλα. Τουλάχιστον σ΄εμένα δούλεψε.

Φιλιά μανούλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπεραααα καλε που χαθηκατε ολες???? πως τα παμε με τα μωρακια σας??

εμεις ειμαστε πολυ καλα φτασαμε τα 3300 ποια :-) Ειναι πολυ ησυχος και καλος!! ειναι αυτο που λεμε μαμ-κακα και νανι :-D το μονο μου θεμα ειναι οτι μειωθηκε λιγο το γαλα μου καμοια μανουλα εδω που να περνει το γαλα μονο με θηλαστρο??? καθε ποτε το περνει??? και η διατροφη Κοριτσια οσες θηλαζετε τρωτε παραπανω???

Εγω προσπαθω να κοψω σιγα σιγα το θηλαστρο, βγαζω μονο 2-3 φορες την γμερα, θηλαζω κυριως και τα δυο! Ο αντρας μου δεν θελει, θελει να δινουμε στην μικρη το βραδυ μπιμπερο, οκ δεν εχω προβλημα ετσι βοηθαει και εκεινος!

Για βα αυξησεις την παραγωγη, ενα ειναι το κολπο! Περισσοτερες αντλησεις! Εγω καποιοες μερες εκανα και ανα μια ωρα αντληση δεκαπενταλεπτη!

Διατροφη συγκεκριμενη δεν κανω ουτε προσεχω τιποτα, τρωω οτι θελω οποτε θελω, και οταν προλαβαινω, το σημαντικοτερο! Μπορει να παει και μια το μεσημερι για να φαω πρωινό!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Poli tixeri eisai crochet! Na xairesai pou einai etsi kalo to moro sou! na kaneis antliseis k na vazeis to moro oso pio sixna mporeis sto stithos sou. polla igra tsai tis hipp gia to thilasmo k vitamines. tha auksithei siga siga dont worry. prospatho na troo me kathe eukairia einai poli simantiko gia to gala. an de thilaza de tha etroga toso. Mporei giauto na min xano ta kila mou!

maraki mou exoume kales kai oxi toso kales meres. pses mou eixe teleiosei to colief kai de me afise na koimitho vogkouse oli nixta....:( na dokimaseis k si to colief an exei aeria to moraki k diskoleute sta kakakia.

twinmama k go etsi kano pleon! thilazo k tous 2 kai ti nixta mono tous dino mpimpero kai vgazo gala. an vro ora vgazo kai mesa sti mera. pame kala omos stathera vazoun 300 gr kathe vdomada. o enas einai 3800 kai o allos 3260 se kamia 2 vdomades kai meis tha diplasiasoume to varos mas! A pigame Kai meis Volta! Kana 3oro wow! Kai eutuxos koimontan sinexeia k de xreiastike na ta taiso! Vevaia imoun mes to agxos.. Tin epomeni fora pio xalara.;)

moody lipamai para poli... den ksero tin istoria sou alla ap oti katalavaino exases to moraki sou... de mporo na fantasto ton pono.. elpizo o theos na sou dinei dinami kai kouragio k kirios sintoma na ksanameineis egkios kai na pane ola kala. sou stello mia megali agkalia.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

moody lipamai para poli... den ksero tin istoria sou alla ap oti katalavaino exases to moraki sou... de mporo na fantasto ton pono.. elpizo o theos na sou dinei dinami kai kouragio k kirios sintoma na ksanameineis egkios kai na pane ola kala. sou stello mia megali agkalia.

σ ευχαριστώ συνονόματη.... δεν θα σας ψυχοπλακώσω με τα δικά μου. Ήθελα απλά να ευχηθώ να στε καλά γιατί και γω θα μουν του Ιούλη....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Moody πραγματικά λυπάμαι για την απώλειά σου. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη να το ξεπεράσετε και σύντομα να έχετε ευχάριστα νέα κι ένα γερό, δυνατό, τελειόμηνο μωράκι να σας αναπληρώσει το κενό και να σας γεμίσει ευτυχία.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Christine σ΄ευχαριστω για την συμβουλή για το colief. Αέρια έχει πολλά αλλά κακάκια κάνει συνέχεια κ δεν φαίνεται να δυσκολεύεται. Δεν ξέρω αν είναι για τέτοια περίπτωση...

Πώς είναι τα υπολοιπα μωράκια της παρέας;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Moody πραγματικά λυπάμαι για την απώλειά σου. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη να το ξεπεράσετε και σύντομα να έχετε ευχάριστα νέα κι ένα γερό, δυνατό, τελειόμηνο μωράκι να σας αναπληρώσει το κενό και να σας γεμίσει ευτυχία.

πραγματικά σας ευχαριστώ!!!!!! Μην το βαραίνετε για μενα....... αντε ν ακουσω και να διαβασω για θηλαστρα, γαλατα, πανες, κλαματα κλπ....:P

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Κ εμείς χαθήκαμε λίγο αλλά που χρόνος!

Moody λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας!Στο επόμενο όμως όλα θα πάνε καλά!Τουλάχιστον είσαι αισιόδοξη!

Σήμερα γίναμε 1 μηνός!Καλέ πότε πέρασε ο καιρός χαμπάρι δεν πήρα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Πως ειστε μανουλες???

Ειχα παει την δευτερα στον γιατρο μου λιγο απροσμενα γιατι ειχα ενα θεματακι με την τομή αλλα ευτυχώς ολα καλα, ηταν μια απλη αντιδραση απο ενα ραμμα. Τωρα ολα οκ!

Πολυ ευχαριστημενος ηταν με την ανάρρωσή μου, και η ακατανομαστη (περιοδος) θα κανει την εμφανιση της σε καμια 10αρια μερες.. Μου εδωσε το οκ για επαφες αλλα αυτο θα καθηστεριση, βρε κοριτσια οσο να 'ναι μετα τον τοκετό επαθα ενα ψιλοσοκ η αληθεια ειναι.. :-[ :'( Μονο εγω φοβαμαι?? :/

Εχω βρει και ενα τροπο και κανω την μπεμπα να κοιμαται ολο το βραδυ (1-6)θα σας το πω και ελπιζω να πιασει και με τα δικα σας!

Το προγραμμα της ειναι ανα 3ωρο και πινει 100ml , οταν ειναι και ερθει η ωρα της να φαει πχ στις 12 και δεν εχει κοιμηθει μετα απο μιση ή μια ωρα ξαναδινω γαλα οσο πιει και ετσι ξεραιεται το πουλακι μου! :):)

O:-)O:-)O:-)O:-)O:-)O:-)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Moody λυπαμαι γί αυτο που σου ετυχε! Ευχομαι γρηγορα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενεις εδω θ ειμαστε να τα λεμε!

Νικακι, σατανικο το αχεδιο σου! Παντως οντως δουλευει, εγω το κανω αυτο με την μικρη που τρωει γυρω στις 10 και μεχι τις 11-11:30 δεν κοιμαται, την θηλαζω και ετσι και χορται ει και νανουριζεται και κοιμαται! Και ξυπναει γυρω στις 4! Ο μικρος ξυπναει καθε 3 ωρες, θηλαζει για 15 λεπτά και ξανακοιμαται αμεσως!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...