Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα κ καλό μήνα!!! Νικάκι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που βρήκες. Ευχαριστούμε!

Crochet ο γιατρός μου μου είπε ότι κρατάνε 30-35 ημέρες. Κι εγώ μία έχω μία όχι κ είναι πολύ ενοχλητικό γιατί εκεί που νομιπζω οτι τελείωσαν, πάλι εμφανίζονται.

Πάντως πάω θάλασσα κανονικά. Ο γιατρός μου επέτρεψε να βάζω ταμπον αρκεί να το βγάζω μόλις βγω από την θάλασσα.

Κορίτσια που θηλάζετε αποκλειστικά, πώς πάτε από βάρος; Φοβάμαι ότι ο δικός μου παρατρώει κι έχει πάρει πολύ. Μου είπε η γιατρός να περιμένω να περνάει 2ωρο για να τον ξαναταΐζω, εμένα ομως πεινάει κ στην 1 ώρα πολλές φορές. Έχει πάρει 1.4 κιλά αποπ τότε που βγήκαμε απ΄το μαιευτήριο, δηλ. σε σχεδόν 4 εβδομάδες. Όλοι μου λένε ότι θα τον κάνω χοντρό. Τι να κάνω όμως που πεινάει συνέχεια; Βέβαια κάνει κ 4ωρα κ 3ωρα το βράδυ κ το μεσημέρι οπότε αναπληρώνει ίσως τις άλλες ώρες. Επίσης λένε ότι ο θηλασμός είναι όποτε το ζητάει το μωρό. Εσείς τι κάνετε;

τον πηρα απο το μαιευτηριο 2370 και 3 βδομαδες μετα ειναι 2980 παντως και εμενα η γιατρος αυτο μου ειπε ο αποκλειστικος θηλασμος ετσι ειναι μπορει και καθε 1 ωρα να θελει στηθος.... εγω επειδη δεν το αντεχω συνεχιζω με θηλαστρο!! και ετσι ξερω και τι τρωει και ποσο

Σιγουρα πειναει συνεχεια η κανει το στηθος πιπιλα???

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κάνει και πιπίλα αλλά δεν παίρνει πιπίλα. Την πήρε 2-3 φορές κ τώρα πιά όχι. Εν τω μεταξύ θέλει δεν θέλει να φάει, αφού βγάζει γάλα το πίνει...

Εσένα τα κιλά του είναι σούπερ. Εμένα βγ΄ηκε 3600 απ΄το μαιευτήριο κ έφτασε 5100 σε 4 εβδομάδες! Πολύ μπουλούκος!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Το κάνει και πιπίλα αλλά δεν παίρνει πιπίλα. Την πήρε 2-3 φορές κ τώρα πιά όχι. Εν τω μεταξύ θέλει δεν θέλει να φάει, αφού βγάζει γάλα το πίνει...

Εσένα τα κιλά του είναι σούπερ. Εμένα βγ΄ηκε 3600 απ΄το μαιευτήριο κ έφτασε 5100 σε 4 εβδομάδες! Πολύ μπουλούκος!

μην ανχωνεσαι με τα κιλα,και εμενα ο μεγαλος 3 κιλα τον εφερα σπιτι και στο μηνα πανω ηταν 4560!! πηρα 1,5 κιλα δλδ!! αυτο ειναι στο παιδι μετα απο εκει επερνε 600-700 το μηνα.μια χαρα ειναι το μωρακι ισα ισα η μανουλα θα το ευχαριστιεται να φιλαει μπουτακια και μαγουλακια ;);):D:D

απλα οταν βλεπεις οτι κοιμαται πανω στο στηθος και κανει πιπιλα μην τον αφηνεις,γιατι μαθαινουν μετα και δεν ξεκολλανε η παιδιατρος ηταν καθετη σε αυτο να μην τον αφηνω να κανει πιπιλα καθολου!!!

79o6p3.png

Αχ κ εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα λοχεία!Εκεί που λέω τελείωσα τσουπ να'το πάλι...Κ θέλω να πάω κ για χαμάμ κ δεν μπορώ.

Με τα κιλά πραγματικά δεν ασχολούμαι καθόλου προς το παρόν!Μου αρκεί που η κοιλιά είναι σε φυσιολογικά επίπεδα κ δε δείχνω έγκυος όπως ήμουν στο 1ο ακόμα κ μετά από 4 μήνες!Μου είχαν μείνει 9 όταν έφυγα για το χωριό κ πιστεύω έχω χάσει με τόσο ανέβα κατέβα κ τόση κούραση εδώ στο χωριό.

Το καλό είναι ότι εδώ έχουμε δροσιά κ δεν σκάμε στη ζέστη.

Ο μικρός έχει κάποια θεματάκια τις τελευταίες μέρες κ νομίζω ότι περνάμε κολικούς.Τον πιάνει συνήθως το απόγευμα μέχρι το βράδυ κ τα ξημερώματα.Χτες του έδωσα λίγο χαμομηλάκι κ ήταν κάπως πιο ήρεμος.Ενώ ενεργείται κανονικά κ έχει κ πολλά αέρια δείχνει να έχει πονάκια.Δεν ξέρω θα δείξει.

Την προηγούμενη βδομάδα πήρε 500 γραμ.Αύριο έχουμε πάλι ζύγισμα να δω πόσο πήγε τώρα που αύξησε κ ποσότητα στο γάλα.

Κ περιττό να σας πω ότι ο μεγάλος έχει ξεφύγει τελείως κ πραγματικά δεν ακούει τίποτα κ κανέναν!!!Μας έχει φέρει όλους στα όρια μας...ελπίζω να περάσουμε αυτή τη φάση γρήγορα γτ δε παλεύεται!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Swan ελπίζω να μην είναι κολικοί, να είναι περαστικά πονάκια. Όσο για τον μεγάλο, καλό κουράγιο. Ίσως έχει να κάνει κ με την αφιξη του μωρού; Ελπιπζω να την ξεπεράσει σύντομα αυτή την φάση. 500 γραμ. σε μιά βδομάδα πήρε;! Κι εγώ νόμιζα ότι ο δικός μου πήρε πολύ! Πρέπει να τους βάλουμε σε δίαιτα!!!

Crochet ευχαριστώ για τη συμβουλή για το πιπίλισμα. Θα το προσπαθήσω. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι είναι ο μόνος τρόπος να τον κοιμίσω εύκολα. Θα πρέπει να βρω άλλο τρόπο να τον νανουρίζω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Geia sas kopeles!

Maraki ego nomizo kala einai ta Kila p pernei na min agxonosai. Emena pernoun 300 ti vdomada. Etsi einai k mena theloun pipilisma, o enas mono etsi koimatai k kathe nixta ton exo sto krevati. prospatha na doseis pipila. go diskoleuomai alla kati ginetai. episis tous vazo sto relax ama einai anisixoi k tous konao na iremisoun.

swanocean kouragio me tous kolikous k me to megalo. ypomoni....

x

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

καλημέρα κοριτσια!

Απο λοχεια εγω ειχα μονο τις 2 πρωτες εβδομαδες τωρα εχω μονο υγρα.Διαβασα καπου οτι ειναι τα τελευταία λοχεια αυτα.Τα εχει καποια αλλη κοπελα??

Απο κιλα παλι η δικη μου στο μηνα πανω ειχε παρει 1700! Οποτε μην αγχωνεσται υπαρχουν και χειροτερα!Το καλο ειναι που πηρε και το αναλογο υψος (57 cm)και δεν φαινεται παχουλη.

3 εβδομαδες τωρα δεν εχω χασει γραμμαριο. Ειμαι ακομα συν 6. Απελπιστικη κατασταση.

ισως φταει που κανω μονο 2 βασικα γευματα την μερα και αυτα απο λιγο.. τι να κανω με την κουραση δεν εχω ορεξη να κανω παραπανω γευματα. Μαλλον γι αυτο ο μεταβολισμος μου τα παιξε

swanocean υπομονή με τους κολικούς. Δωσε καθημερινά σε ενα γευμα χαμομήλι και θα δεις διαφορά στην εβδομάδα πανω. Οσο για τον μικρό μου φαινεται πως εχασε την ολοκληρωτικη προσοχη που του ειχατε και αντιδραει ετσι. Προσπαθησε να ξεκλεψεις λιγο χρονο να πατε καμια βολτα ή στις κουνιες. Παρτου και ενα παιχνιδακι να ξεχαστει λιγο.

Crochet, Λυδία, christine, τινα , μαρακι εσείς πως τα πατε με τα αγγελουδια σας?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

nikaki μην απελπιζεσαι με τα κιλά, εγω εβαλα και 2.....τρωω ομως ολα τα γευματα γιατι αν δεν φαω δεν εχω γαλα, το παθαινει καμια αυτο?

επισης ποια ξερει, οταν βγαζω το γαλα με το θηλαστρο για να το δωσω στο μωρο πρεπει να το ζεστανω ή οχι? και ποσο κραταει εκτος ψυγειου?

η μικρη τρωει καθε 3 ωρες περιπου οποτε το βγαζω εκει κοντα και της το δινω αμεσως.

ποσο τρωνε τα μικρα σας? εμενα 120 ml την φορα, ειναι καλα λετε? καποιες φορες θελει και αλλο αλλα δεν της δινω......

οσο για τα λοχεια ειχα τις πρωτες 2 εβδομαδες και μετα τιποτα, ουτε υγρα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Σε θερμοκρασία δωματίου κρατάει 6-8 ώρες το μητρικό γάλα.Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το ζεστάνεις αν το δώσεις κατευθείαν εκτός κ αν το βάλεις στο ψυγείο.κ εγώ έτσι έκανα όταν του έδινα.

Σήμερα μίλησα με την παιδίατρό μας κ μου είπε ότι είναι λίγο νωρίς για να ξεκινήσουν οι κολικοί κ μάλλον είναι απλά πονάκια.Μπορώ να πω ότι με καθησύχασε αρκετά αυτό!Κ μου είπε να του δίνω χαμομηλάκι μια φορά την ημέρα για να μαλακώνει η κοιλίτσα του κ να ηρεμεί.Εγώ θα του δώσω όσες φορές πιστεύω ότι χρειάζεται.

Κ ζυγιστήκαμε σήμερα κ αυτή την εβδομάδα πήρε 270 γραμ. φυσιολογικά δλδ.

Nikaki είναι πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι για τα κιλά.Σιγά σιγά θα επανέλθουμε όλες!Κ εμένα χτες μ'έπιασε τρομερός πόνος στο στομάχι κ μετά συνειδητοποίησα ότι είχα να φάω από το πρωί.Με τόσο τρέξιμο όμως ξεχάστηκα κ πήγε βράδυ χωρίς να έχω βάλει μπουκιά στο στόμα!

Tina μήπως πρέπει να πίνεις περισσότερο νερό για να σε βοηθήσει στο γάλα?Ο γιατρός μου είχε πει να πίνω ένα ποτήρι νερό ακριβώς πριν βγάλω γάλα γτ το βοηθάει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

ΤΙΝΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η SWAN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΌΣ.

ΕΣΕΊΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΕΤΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ!! :):)

SWAN ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ..

ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΗΣΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ?ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΗΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΗ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ, ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ. Ε ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ..

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΥ.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Geia sas kopeles!

Ti einai ta loxeia? To aima meta ton toketo? ego pantos exo igra akomi... oxi aima, pote tha stamatisoun??eseis den exete?

nikaki ego eimai poli tixeri me voithaei para poli o antras m den Kano tpt ektos apo to na asxoloume me ta mora. ola autos ta kanei. vazei plintiria, mageireuei, psonizei... Vevaia skoupisma-sfouggarisma spania k to spiti genika den einai sta kalitera t alla den asxoloumai pia! de mporo den exo dinami. Erxetai k i kopela mia fora ti vdomada k katharizei k sideronei. prepei na diksei perissotei katanoisi o antras s!

to fagito einai poli simantiko gia to gala opos k to na pineis polla igra ego peinao den peinao de xano geuma k sinexeia pino nero.

koritsia piga stin Eidiki thilasmou k gia kolikous m eipe na vazo colief (4 stagones sto gala tous). proti fora evala pses k koimithikan 4,5 ores! proti fora p de vogkouse o mikros k den ton efera sto krevati m! lete na einai i lisi??? makariiiiiiii! Ktipa ksilo. Tha sas po an sinexisei a douleuei. to colief ap oti katalava einai simpliroma oxi farmako k voitha sti pepsi tis laktozis. opotan theoro oti einai akako.... to kserei kamia alli kopela?

Filia

mlqnp3.png

ΒΟΗΘΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΈΛΕΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΝΕΊΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ.

christine ΜΟΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΤΊΔΑ!! ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΥ.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Christine τα λόχεια είναι το αίμα και τα ύγρα. Κι εμένα από χθες μου τελέιωσε το αίμα (μάλλον) και έχω μόνο υγρά. Το colief δεν το ξέρω. Μακάρι να σε βοηθάει! Εμένα μάλλον δεν έχει κολικούς τελικά. Απλώς βαριέται πολύ στην καλαθούνα και όποτε είναι ξύπνιος θέλει αγκαλιές και στήθος. Στο ρηλάξ δεν μπαίνει και πιπίλα πήρε κανα΄δυό φορές αλλά όχι πιά και όχι από εμένα... Οπότε μας βγαίνει η μεση στις αγκαλιές...

Νικάκι, θα πρέπει να δώσεις να καταλάβουν σε όλους ότι το σπίτι της λεχώνας δεν είναι ποτέ τακτοποιημένο 100%. Όσοι ξέρουν δεν μπορούν να έχουν αυτή την απαίτηση. Ο άντρας σου θα πρέπει να το καταλάβει για να μην σε αγχώνει κι αυτό. Είναι αδύνατο να έχεις καθαρό σπίτι αν δεν έχεις βοήθεια.

Φιλιά μανούλες και καλό ΣΚ σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Σιγά μην κάτσω να σκάσω για το σπίτι αν είναι άνω κάτω κ αν έχει σκόνη.Καλά δεν λέω να πιάσουμε κ ζωύφια αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί.Ευτυχώς ο δικός μου δεν είχε ποτέ τέτοιες απαιτήσεις οπότε μια χαρά.Κάποιες φορες εμένα μ'εκνευρίζει να το βλέπω άνω κάτω ειδικά όταν υπάρχουν παντού πεταμένα παιχνίδια κ τότε βάζω τις φωνές κ αμέσως συμμαζεύονται.

Nikaki πες στο άντρα σου ότι με παιδι από δω κ πέρα ποτέ δεν θα είναι όπως παλιά.Λίγα είναι τα παιδιά που κάθονται σ'έναν καναπέ κ δε κάνουν σκανταλιές ή ανακατώματα.Αυτά είναι φυσιολογικά πραγματα.Όσο για τους άλλους χεσ...κες!Συγνώμη για την έκφραση!

Christine αυτό που είπες πρώτη φορά το ακούω αλλά αφού δούλεψε μια χαρά!Μακάρι να κρατήσει έτσι κ να βοηθάει τα μικρά σου!Στο 1ο εμάς μας είχε δώσει το biogaia επειδή δε μπορούσε να χωνέψει έυκολα το γάλα.Κάτι με την λακτόζη ήταν κ αυτό.Κ μάλλον θα το πάρω κ για το 2ο γτ κάτι μου λέει ότι του πέφτει λίγο βαρύ το γάλα.Ότι μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθάμε!

Λοιπόν ούτε εγώ θηλάζω αλλά χτες μ'έπιασε μία λύσσα για φαγητό ούτε όταν ήμουν έγκυος δεν πεινούσα έτσι.Χτες το απόγευμα μέχρι το βράδυ έτρωγα ασταμάτητα κ δε φούσκωνα να σταματήσω!Δεν ξέρω τι μ'είχε πιάσει!

feQKp2.png

4okhp3.png

Maraki k go diskoleuomai me ti pipila alla epimeno dioti voithaeii... kapote p to mono p theloun einai apla na iremisoun mporoun na o kanoun me ti pipila. alla prepei na ti mathoun prota prs tparon ligo tin pipiloun k meta ti ftinun. ti mesi m tin ponao k go de to skeftika oti einai apo a mora afoun einai toso elafria, alla telika mallon auto einai! den eksigeitai daforetika!

K a s zisei exete genethlia ena Mina!

Swanocean asxetos p de Thilazeis oi ormones s fainetai ftaine p peinas toso! Alasn de thilazeis prosexe giana mi areis kg!na t doseis auto to biogala p les dioti an exei provlima tha voithisei. tous edosa k apose colief. an douepsei ksana simainei we are on to something!

Filakia

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...