Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα... Που χαθηκατε σήμερα? Ξεχυθηκατε στις παραλίες? Πολύ μου λείπει να αραξω σε μια ξαπλώστρα με μπυριτσα και ένα τσιγάρο... Τέλος παντων, έχουμε αλλά καθήκοντα τώρα, απο του χρόνου οι μπυριτσες στις ξαπλώστρες...

Τελικά εχθες στον καφέ αλλά και σήμερα, πήρα σε ψυκτική τσάντα με παγοκυστη μπιμπερο με το γάλα μου και ζητησα τσαγερο με βραστό νερό, και το ζεστανα. Μια χαρά.

Να σας ρωτησω αν ξέρετε. Το κουτί με την σκόνη γάλακτος λέει οτι αν ανοιχτεί πρέπει να πεταχτεί σε εναν μήνα. Εχετε άποψη? Θα ρωτησω και την γιατρό μας βέβαια. Έχω ανοίξει το κουτί αλλά δεν έχουμε καταναλώσει σχεδόν καθόλου, κρίμα είναι να το πεταξουμε...

Τώρα έχουν όλοι κοιμηθεί και περιμένω να ψηθεί μια τυρόπιτα για να πάω κι εγώ. Τι να κάνω, μου την ζήτησε ο αντρουλης μου, να μην του την φτιαξω? Και περίμενω για να φάω κιόλας, μου έχει σπάσει την μύτη. Άλλο ενα καλό του θηλασμού. Για πρωτη φορά στη ζωή μου τρώω οτι θέλω χωρίς τύψεις, και χάνω κιλα!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα... Που χαθηκατε σήμερα? Ξεχυθηκατε στις παραλίες? Πολύ μου λείπει να αραξω σε μια ξαπλώστρα με μπυριτσα και ένα τσιγάρο... Τέλος παντων, έχουμε αλλά καθήκοντα τώρα, απο του χρόνου οι μπυριτσες στις ξαπλώστρες...

Τελικά εχθες στον καφέ αλλά και σήμερα, πήρα σε ψυκτική τσάντα με παγοκυστη μπιμπερο με το γάλα μου και ζητησα τσαγερο με βραστό νερό, και το ζεστανα. Μια χαρά.

Να σας ρωτησω αν ξέρετε. Το κουτί με την σκόνη γάλακτος λέει οτι αν ανοιχτεί πρέπει να πεταχτεί σε εναν μήνα. Εχετε άποψη? Θα ρωτησω και την γιατρό μας βέβαια. Έχω ανοίξει το κουτί αλλά δεν έχουμε καταναλώσει σχεδόν καθόλου, κρίμα είναι να το πεταξουμε...

Τώρα έχουν όλοι κοιμηθεί και περιμένω να ψηθεί μια τυρόπιτα για να πάω κι εγώ. Τι να κάνω, μου την ζήτησε ο αντρουλης μου, να μην του την φτιαξω? Και περίμενω για να φάω κιόλας, μου έχει σπάσει την μύτη. Άλλο ενα καλό του θηλασμού. Για πρωτη φορά στη ζωή μου τρώω οτι θέλω χωρίς τύψεις, και χάνω κιλα!!!!

Geia sou twinmama!

Mia xara diladi mporeis na kikloforiseis! Mpravo! Einai auti I eidiki psiktiki tsanta p legane oi kopeles oti tin perneis apo farmakeio? ego mexri to parko ta pira volta k sti mama m p einai 10 lepta me ta podia! akomi na tolmiso gia megaliteri eksodo!

Ego na deis poso pethimisa thalassa k mpires! Pros to Paron pino nonalcoholic! Kati einai k auto!Tou xronou p tha trexoume apo piso ta didimakia stin paralia tha ta pioume! Tsigaro omos mi ksanarxiseis mias k to kopses!

gia ti skoni de ksero! oute kan diavasa oti grafei etsi...

exases ola ta kila i akomi? ego eixa valei 20 k tora exasa 14.

Me to thilasmo hmastan ligo kalitera ktipa ksilo... koimithikame perissotero k eimaste ananeomenoi! vasika apofasisa oti tha to xonepso oti etsi einai ta mora kai tha perasei! voithise oti ta vazo sto krevati mazi mou k thilazo ksaploti. einai poli pio ksekourasto k sigoura para na ta thilazo k na ta vazo sto krevati tous k na klaine k na ta ksanaperno kai na ginetai auto oli nixta ta afino mazi mou na iremisoun k koimomaste kiolas. vevaia fovomouna mi ta plakoso alla tora pou to ekana arketes fores nomizo einai safe. Tora na doume k apopse pos tha paei..

Filia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλά, μην νομίζεις. Κι εγώ μόνη μου δεν έχω ξεμυτισει, μονο με τον άντρα μου μαζί. Μονη μου φοβάμαι. Σιγά σιγά θα πρέπει να τολμησω καμια εξοδο, έστω μέχρι τόν φούρνο.

Κιλα είχα πάρει 15-16, τις πρώτες 10 μέρες μου είχαν μείνει τα 2 και τώρα είμαι -2 απο τα αρχικά μου. Δουλεύει ο μεταβολισμός υπερωριες. Θα πρεπει όμως να πάω τώρα που 40ντισα γιατρό να μου δώσει το οκ να ξεκινησω και γυμναστική και κοιλιακούς γιατί και λογω 8μηνησ ακινησίας η χαλάρωση απλα δεν υπάρχει.

Ο ξαπλωτος θηλασμός ξεκούραστος δεν λέω, αλλά αισθάνομαι οτι δεν τρώνε καλά, δεν αδειάζει το στήθος μου έτσι, χωριά που δυσκολεύεται πολύ να το πιάσει. Το έχω κανει 3-4 φορές όταν θέλω να τον ξεγελασω αν έχει ξυπνήσει και δεν είναι ωρα του να φαει.

0SB8p3.png

Christine χαίρομαι που βρήκες τρόπο να είσαστε πιό άνετα κ να κοιμάστε λίγο παραπάνω. Ευχομαι να συνεχίσετε έτσι. Εγώ το είχα κάνει αυτό στο μαιευτήριο που δεν μου κοιμοπραν καθόλου. Δούλεψε μιά χαρά. Εγώ βέβαια ανησυχούσα πάρα πολύ μην τον πλακώσω αλλά λίγο κατάφερα κ ξεκουράστηκα κι εγώ.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες μου πλήγωσε πολύ άσχημα τις θηλές, ειδικά την μία. Δεν ξέρω πώς το κατάφερε αφού είχε πιά συνηθίσει κ έπιανε μιά χαρά. Να μπερδεύτηκε λόγω πιπίλας; Δεν ξέρω... Πάντως έχω αναγκαστεί από χθες να αντλώ κ να του δινω με μπιμπερό. Έχω το medela swing. Δεν είναι επαγγελματικό. Λέτε να μου μειωθεί η παραγωγή;

Σήμερα άφησα τον μπέμπη στην πεθερά μου και πηπγα την μεγάλη για μπάνιο. Πολύ το ευχαριστήθηκε το καημενάκι! Εγώ βέβαια δεν κολύμπησα καθόλου αφου έπρεπε να ειμαι συνεχώς μαζί της, όμως θα το καθιερώσουμε νομίζω.

Εγώ από κιλά +2 από τα προ εγκυμοσύνης. Ας είναι καλά ο θηλασμός!

Και τρώω σαν το βόδι. Τουλάχιστον μισό κιλό πσγωτό την ημέρα με γλυκό βύσσινο κ σιρόπι ή με κέικ σοκολάτας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!Σας εχασα λίγο αλλά την προηγούμενη βδομάδα έτρεχα να τακτοποιήσω τα γραφειοκρατικά θέματα και παράλληλα να ετοιμάσω τα πράγματα μας.Όπως καταλάβατε την κοπανήσαμε για το χωριό...σιγά μην καθόμουν μ'αυτή τη ζέστη στην Αθήνα!Κ βρήκα την υγειά μου!

Το μόνο κακό είναι με το τόσο τρέξιμο κ άγχος μου μειώθηκε το γάλα κ έτσι πήρα το χάπι κ το έκοψα κ ησύχασα.Πραγματικά με είχε αγχώσει απίστευτα το ότι δε μπορούσα να βγάλω γάλα κ όταν έβγαζα δεν είχα καθόλου ποσότητα.Κ έτσι το έκοψα κ ηρέμησα.Κ ηρέμησε κ το μωρό γτ νομίζω ότι είχε επηρεαστεί κ αυτό από το άγχος μου.

Λυδία μου περαστικά κ φώναξε κανένα παπά να σας κάνει ευχέλαιο γτ δε σ'αφήνει να ορθοποδήσεις βρε κορίτσι μου.Όσο για την επιπεφυκιτιδα το παθαίνω συνέχεια οπότε μην αγχώενσαι απλά να προσέχεις.Κ η ασυνενοησία με τον άντρα σου είναι λογική.Κ εμείς τσακωνόμασταν συνέχεια στο 1ο κ είχα απίστευτα νεύρα κ ξεσπούσα πάνω του.Αφού στο τέλος του είπα απορώ πως με άντεξες με τόσα νεύρα χαχαχαχα.

Από βάρος πάμε πολύ καλά,σήμερα είμαστε ακριβώς 20 ημερών κ φτάσαμε περίπου τα 3200!!!!Έχουμε αρχίσει κ παίρνουμε τα πάνω μας!!!

Ελενάκι κούκλος ο πρίγκιπας σου!!!

Μαράκι κ εγω το swing εχω κ έκανε μια χαρά δουλειά!Αλλά από παραγωγή μηδέν...

Διδυμομανούλα σε θαυμάζω που το παλεύεις με τον αποκλειστικό!Πραγματικά στη θέση σου δε νομίζω να είχα το κουράγιο!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Twin mama sintoma tha ta katafereis k moni s eimai sigouri!teleia ta kg s! Eprepe na akoloutho to kathe s vima se ola ta simeia mia xara ta pas. ;)

maraki m mia xara tha einai i paragogi s ftanei na kaneis arketes antliseis. xrisimopoiisa k go to swing einai kalo. min ansixeis gia ti posotita p tha vgaleis an de s fanei arketi. panta na skeftesai oti to moraki s travaei perissotero gala. kala kanes na to katheroseis to mpanaki me ti koroua s kalo tha sas kanei. X

Sanocean ala kanate k ksefigate sto xorio, tha xaatoseis k tha apovaleis to agxos. krima p eixes toso oms k anagkasties a kopseis to thilasmo. telika to agxos einai megalo provlima...

Xx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

διδυμομανουλα πόσο την πήρες την τσάντα? απο φαρμακειο?

την σκονη γαλακτος και μενα μου ειπανε 1 μηνα μπορει να μεινει ανοιχτη, γεματη την πεταξα και εγω.

βρε κορίτσια πως τα καταφερνετε και χανετε κιλά? εγω αν δεν φαω καλα αναμεσα σε 2 θηλασμους δεν εχω γαλα, ετσι οχι μονο δεν εχω χασει αλλα πήρα και 2 κιλα:confused:

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα!

Χαριζεται Gonal 300μοναδων που ληγει το Σεπτεμβριο!Αν γνωριζετε καποια κοπελα που της χρειαζεται μπορειτε να την ενημερωσετε κι ας επικοινωνησει μαζι μου στελνοντας μου ενα προσωπικο μηνυμα..

Ευχαριστω!

διδυμομανουλα πόσο την πήρες την τσάντα? απο φαρμακειο?

την σκονη γαλακτος και μενα μου ειπανε 1 μηνα μπορει να μεινει ανοιχτη, γεματη την πεταξα και εγω.

βρε κορίτσια πως τα καταφερνετε και χανετε κιλά? εγω αν δεν φαω καλα αναμεσα σε 2 θηλασμους δεν εχω γαλα, ετσι οχι μονο δεν εχω χασει αλλα πήρα και 2 κιλα:confused:

Δεν την αγορασα! Ηταν σετ με μια τσαντα που μου κανανε δωρο!

Καλα, εγω να δει τι τρωω! Οτι δεν εφαγα στην εγκυμοσυνη λογω ζαχαρου το εχω φαει τωρα! Αλλα δουλευει ο μεταβολισμος! Μου ειχε πει η μαια οτι με τον θηλασμο χανεις 600 θερμιδες την μερα και εγω που θηλαζω εις διπλουν, τος διπλες! Το τι μακαροναδες με κρεμες γαλακτος εχω φαει, τι παγωτα, γλυκα, μπεργκερς, πιτσες!!!!!! Χαμος! Μονο και μονο γίαυτο θα συνεχισω τον θηλασμο μεχρι τελικης πτωσεως!!!

0SB8p3.png

600 θερμίδες καίμε;! Τέλεια!!! Έτσι εξηγείτε ότι δεν παίρνω βάρος κι ας τρωω σαν το βόδι!

Ευτυχώς η πληγή στο στήθος έκλεισε κι έτσι ξεκίνησα πάλι τους θηλασμούς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με τις αντλήσεις ήξερα ποσο τρώει οπότε δεν υπέκυπτα να τον ταΐζω κάθε μισή με μία ώρα που κάνει σαν λυσσασμένο. Τώρα πάλι με τους θηλασμούς είναι μονίμως στο στήθος κ φοβάμαι μην το ξαναπληγώσει. Τις ημέρες που διναμε μπιμπερό έπαιρνε κ πιπίλα. Τώρα όμως δεν την παίρνει κ θέλει συνέχεια στήθος.

Τις ημέρες αυτές που αντλούσα το ένα κ θήλαζα απ΄το άλλο επιβεβαίωσα ότι με το θήλαστρο δεν αδειάζει το στήθος όσο με τον θηλασμό. Τελείωνα την άντληση κ το ένιωθα ακόμα βαρύ κ σκληρό σε σχέση με το άλλο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα γλυκές μου μανούλες... πλέων τέρμα οι ανησυχίες για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό... τώρα ξεκινάμε περισσότερες ανησυχίες και άγχοι που αφορούν αυτα τα μικρά πλασματακια... συγνώμη που δεν μπορώ να μπαίνω κ σας στέλνω πιο συχνά αλλα πραγματικα ακόμη κ να μπώ για μπάνιο ειναι πολυτέλεια ... Λοιπόν να σας πώ κ εγώ τα νεάκια μου... Στης 2/8 παίρνω σαραντησμό (οχι οτι περιμενα αυτό για να βγώ έξω... ) Ημικρή μου μέσα σε ένα μήνα πήγε 4700γρ και 55,5 ποντους (απο 3100 και 51 ποντους) ειναι χοντρούλα αλλα πήρε και ύψος οπότε ήμαστε καλά... είχε πολλούς κολικούς κ ξεκινήσαμε αντι αλλεργικό γαλα και τσαγάκι... Δυστυχώς δεν θηλάζουμε αποκλειστικά αλλα θηλάζουμε... (ερώτηση -> ΤΟ ΚΆΨΙΜΟ ΘΕΡΜΊΔΩΝ ΙΣΧΎΕΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΘΗΛΑΣΜΟ??? ) εδώ και δύο μερες ήμαστε μια χαρά απο πονάκια και επιτέλους κοιμόμαστε λιγάκι...Αν και έκανα μερικές υπερβολές και την έχω προσκολλημένη πάνω μ... κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου κ φυσικά έχουμε διώξει τον μπαμπά μας στον καναπέ...:oops: Λοιπον κορίτσια μου φιλάκια και να είναι καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου... συγνώμη που τα γράφω όπως νάνε αλλα γράφω με το αριστερό γιατί εχω αγκαλιά την μικρή μ...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Πως να ανακουφίσετε το μωρό σας από τους κολικούς.

Καταρχάς σιγουρευτείτε ότι το μωρό σας έχει φάει, δεν κρυώνει ή ζεσταίνεται, είναι αλλαγμένο και δεν το ενοχλεί κάτι πχ. στα ρούχα του. Πολλές φορές ακόμα και κάτι απλό όπως η ετικέτα στο εσωρουχάκι του που το ʽτσιμπάειʼ μπορεί να το κάνει να κλαίει ασταμάτητα.

1. Πάρτε το μωρό σας αγκαλιά με τη κοιλίτσα του να ακουμπάει επάνω σας. Η ζεστούλα και η επαφή μαζί σας το ανακουφίζει.

2. Όταν το μωρό κλαίει ασταμάτητα δεν έχει νόημα να το κουνάτε έντονα ή να τραγουδάτε δυνατά, ελπίζοντας ότι θα του αποσπάσετε την προσοχή. Του φέρνει μεγαλύτερο εκνευρισμό. Καλύτερα καθίστε μέσα σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, βάλτε το στο κρεβάτι μπρούμυτα ή ακουμπήστε το στα γόνατά σας και χαϊδέψτε του την πλατούλα.

3. Ένας περίπατος με το καροτσάκι, μπορεί να το ηρεμήσει. Ακόμη καλύτερα εάν χρησιμοποιείτε μάρσιπο. Η ελαφρά πίεση μέσα στον μάρσιπο σίγουρα θα το ανακουφίσει.

4. Πολλά μωρά ηρεμούν όταν πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Η αίσθηση της κίνησης και ο βόμβος της μηχανής του αυτοκινήτου τα χαλαρώνει και πολλές φορές τα αποκοιμίζει. Υπάρχουν γονείς που έχοντας δοκιμάσει τα πάντα έχουν βρει ότι η βόλτα με το αυτοκίνητο αποδεικνύεται σωτήρια ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνουν κύκλους οδηγώντας στο τετράγωνο στις 1 η ώρα τα ξημερώματα!

5. Ένα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, κρατώντας τη κοιλίτσα ζεστή μπορεί να έχει αποτέλεσμα.

6. Εάν θηλάζετε προσέξτε τη διατροφή σας. Αποφύγετε τροφές που δημιουργούν αέρια ή ερεθίζουν το γαστρεντερικό σύστημα του μωρού σας όπως κρεμμύδια, φασόλια, καυτερές τροφές, μπαχάρια, καφές, μπρόκολο ή πολύ λιπαρές ουσίες.

7. Εάν το μωρό σας πίνει βρεφικό γάλα εμπορίου, τότε συζητήστε με το παιδιάτρο σας τη πιθανότητα αλλαγής του γάλατος.

8. Όταν ταΐζετε το μωρό σας, είτε με μπιμπερό είτε το θηλάζετε, προσέχετε να πιάνει καλά τη θηλή ώστε να μην καταπίνει αέρα και του δημιουργούνται αέρια στο έντερο του.

9. Κάποιοι γιατροί υποστηρίζουν ότι το χαμομήλι ανακουφίζει τον πόνο των κολικών. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για κάποια αφεψήματα που πιθανόν να ανακουφίσουν το μωρό σας.

10. Ξαπλώστε το μωρό στο κρεβάτι ή στην αγκαλιά σας, πιάστε τα ποδαράκια του, πιέστε τα ελαφρά προς την κοιλιά του για λίγο και απομακρύνετε τα απαλά. Κάντε αυτή την άσκηση μερικές φορές μήπως το βοηθήσετε να αεριστεί και συνεπώς να ανακουφιστεί λίγο από τον πόνο.

11. Βάλτε την ηλεκτρική σκούπα, ανάψτε το πιστολάκι των μαλλιών, ανοίξτε τον απορροφητήρα της κουζίνας ή βάλτε πλυντήριο! Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο όμως αυτός ο ουδέτερος θόρυβος που δημιουργεί η λειτουργία κάποιων ηλεκτρικών συσκευών, γνωστός ως ʽλευκόςʼ θόρυβος, μπορεί να ηρεμήσει το μωρό σας. Μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο να αγοράσετε μέχρι και CD με ʽλευκόʼ θόρυβο για να βάζετε στο μωρό σας αν δε θέλετε να καθαρίζετε τα χαλιά σας κάθε βράδυ ή να ʽκάψετεʼ το πιστολάκι σας από την υπερβολική χρήση!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

εγω ειμαι απο τις ατυχες που θηλαζουν και παχαινουν......εχω παρει ηδη 2 κιλα και προσέχω και τι τρωω, αν ετρωγα πιτσες και μακαροναδες θα ειχα παρει 10!!!!!

εμενα κορίτσια με εχει σωσει ο απορροφητηρας, κοιμαται η μικρη μεσα σε ενα λεπτο μολις την βαζω κοντα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα!!!! τι κανετε?? κοριτσια και εγω εχω χασει με τον θηλασμο!! 5 κιλα στο συνολο χωρις προσπαθεια! :-)

Κοριτσια τα λοχεια ποτε τελειωσαν??? εγω ακομα εχω και το ενοχλητικο δεν ειναι αυτο αλλα οτι 1 εχω 1 οχι.......

79o6p3.png

Καλημέρα κ καλό μήνα!!! Νικάκι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που βρήκες. Ευχαριστούμε!

Crochet ο γιατρός μου μου είπε ότι κρατάνε 30-35 ημέρες. Κι εγώ μία έχω μία όχι κ είναι πολύ ενοχλητικό γιατί εκεί που νομιπζω οτι τελείωσαν, πάλι εμφανίζονται.

Πάντως πάω θάλασσα κανονικά. Ο γιατρός μου επέτρεψε να βάζω ταμπον αρκεί να το βγάζω μόλις βγω από την θάλασσα.

Κορίτσια που θηλάζετε αποκλειστικά, πώς πάτε από βάρος; Φοβάμαι ότι ο δικός μου παρατρώει κι έχει πάρει πολύ. Μου είπε η γιατρός να περιμένω να περνάει 2ωρο για να τον ξαναταΐζω, εμένα ομως πεινάει κ στην 1 ώρα πολλές φορές. Έχει πάρει 1.4 κιλά αποπ τότε που βγήκαμε απ΄το μαιευτήριο, δηλ. σε σχεδόν 4 εβδομάδες. Όλοι μου λένε ότι θα τον κάνω χοντρό. Τι να κάνω όμως που πεινάει συνέχεια; Βέβαια κάνει κ 4ωρα κ 3ωρα το βράδυ κ το μεσημέρι οπότε αναπληρώνει ίσως τις άλλες ώρες. Επίσης λένε ότι ο θηλασμός είναι όποτε το ζητάει το μωρό. Εσείς τι κάνετε;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...