Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Geia s Tina m!k go tin idia aporia exo! Pros to Paron de vgainoume apo to spiti.... Ama einai na pame giatro tous taizo poli kala prin figo k etsi ksero pos tha anteksounv kana 2 oro. Crochet, de ginetai na to etoimaseis se Ben mari apo spiti k na to vazeis se thermo etsi etoimo? I tha xalasei?

Vgazo gala tora... Me trellanan ta mora prin... Ton eixa sxedon 2 ores sto stithos k pali me to zori ton Koimisa meta... Den ksero pernoun fasi apotomis anaptiksis? Den ksero... Ouf ta akouo na kaine Pali.. :confused: helppppp! Elpizo na ftiaksei sintoma auti I fasi giati me vlepo na trelainomai..

Καλημερα οχι γλυκια μου δεν γινεται αν βγαλεις το γαλα απο το ψυγειο και το ζεστανεις ,δεν κανει να το βαλεις στην ισοθερμικη τσαντα παλι με παγοκυστη.... θελει οπως ειναι απο το ψυγειο στην τσαντουλα με παγοκυστη και ζεσταμα οταν ειναι να το δωσεις σε θερμοκρασια δωματιου το γαλα διατηρειτε 2 ωρες οποτε στην ζεστη το πολυ 1 ωρα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

crochet δεν ηξερα οτι υπαρχει τσαντακι για τη μεταφορα, θα το δοκιμασω.

δυστυχώς δεν με ενημερωσαν για αυτα τα θεματα καθόλου και τοτε δεν ηξερα να ρωτησω...

επισης ποια ξερει να μου πει αν μπορω να ανακατευω το γαλα που βγαζω με το θηλαστρο?

δηλαδη αν βγάλω το βραδι και το εχω στο ψυγειο και μετα βγαλω την επομενη μερα μπορω να τα αναμειξω? γιατι τωρα τα εχω χωριστα σε μπιμπερο

εγω δεν τα αναμειγνυω γιατι το μωρο ειναι πρωορο και μου το απαγορευσαν,στο φυλλαδιο που εχω λεει οτι μωρα που γεννηθηκαν 37 εβδομαδων και πανω μπορειτε να αναμειξετε γαλα 2-3 αντλυσεων μαζι οποτε νομιζω οτι μπορεις!

79o6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Σχετικά με το θήλαστρο θέλω να σας ρωτήσω γιατί μου τελειώνει ο μήνας της ενοικίασης και μάλλον συμφέρει να αγοράσω αντί να ξανανοικιάσω, αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Έχει αγοράσει καμία διπλό θήλαστρο? Πόσο και τι μάρκα? Και από πού?και φυσικά, είναι ευχαριστημένη?

7M7zp2.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Σχετικά με το θήλαστρο θέλω να σας ρωτήσω γιατί μου τελειώνει ο μήνας της ενοικίασης και μάλλον συμφέρει να αγοράσω αντί να ξανανοικιάσω, αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Έχει αγοράσει καμία διπλό θήλαστρο? Πόσο και τι μάρκα? Και από πού?και φυσικά, είναι ευχαριστημένη?

και εγω θα αγορασω σιγουρα δεν συμφερει 90 ευρω τους 2 μηνες θα ειχα δωσει τα διπλα αλλα θα ηταν δικο μου...εξαλλου αν θηλασουμε 6 μηνες θα τα δωσουμε στην ενηκιασει με το παραπανω!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=39&la=1&ct=1090203

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Δείτε και στο αμαζον. Το ΑΜΕντα το διπλο που κοιταω εγώ στο Λητώ το έχει 190 και απο το αμαζον σου έρχεται με 130!

Με 130 βέβαια νοικιαζω για 3 μηνες κάτι πιο καλό και δυνατό, και δεν μου μένει και κάτι άχρηστο μετά. Δεν έχω αποφασίσει ακομα , έχω πληρωμενο το νοικιαρικο μέχρι τέλος Αυγούστου.

0SB8p3.png

crochet δεν ηξερα οτι υπαρχει τσαντακι για τη μεταφορα, θα το δοκιμασω.

δυστυχώς δεν με ενημερωσαν για αυτα τα θεματα καθόλου και τοτε δεν ηξερα να ρωτησω...

επισης ποια ξερει να μου πει αν μπορω να ανακατευω το γαλα που βγαζω με το θηλαστρο?

δηλαδη αν βγάλω το βραδι και το εχω στο ψυγειο και μετα βγαλω την επομενη μερα μπορω να τα αναμειξω? γιατι τωρα τα εχω χωριστα σε μπιμπερο

Μπορεισ Να τα αναμείξεις αρκεί να είναι στην ίδια θερμοκρασία, δηλαδή και τα δυο απο το ψυγείο, όχι ενα απο το ψυγείο και ενα φρέσκο ζεστό. Εγώ τα αποθηκευω σε κυπελακια της avent, καιοταν τα βαζχω στα μπιμπερο τα ανακατευω εννοείται.

Ξέρετε τι άλλο έχω πάρει πολύ χρήσιμο για οσες έχουν πολυ γάλα? Κοχύλια συλλογής, το βάζω στο άλλο στήθος απο αυτό που θηλαζω και μαζεύω 30-40 ml την φορά. Γιατί να πηγαινει στο επίθεμα και να πετιέται? Κρίμα δεν είναι?

0SB8p3.png

εγω δεν τα αναμειγνυω γιατι το μωρο ειναι πρωορο και μου το απαγορευσαν,στο φυλλαδιο που εχω λεει οτι μωρα που γεννηθηκαν 37 εβδομαδων και πανω μπορειτε να αναμειξετε γαλα 2-3 αντλυσεων μαζι οποτε νομιζω οτι μπορεις!

Εγώ που γέννησαν 36η εβδομαδα, στο μαιευτήριο που εβγαζα γαλα, το μάζευαν και στις 3 αντλησεις το πήγαιναν στην μενν. Αρα φαντάζομαι δεν υπάρχει προβλημα . η δεν είναι εξεκριβωμενο για να λέει η κάθε μονάδα τα δικα της.

0SB8p3.png

Koritsia den antexo allo me exoun trellanei. thilazo me tis ores kai de xortenei... apokoimetai k to vazo sto krevati k molis to katalavei ksipna k striglizei. den antexo den exo alli ipomoni. de ksero ti na kano, tous fonaza prin na siopisoun, trellathika to ksero alla espasan a neura mou. telika tou edosa ena mpimpero k ipie 80 ml, o allos klaei akoma logo kolikon. Einai adinaton nomizo na thilazo apokleistika. exo apogoiteutei plros. k tora prosatho na vgalo gala alla poli ligo vgainei. :confused: oi giatroi m lene pos pao mia xara dioti vazou varos (280 k 300 gr ti vdomada esas Posa vazoun?? Twinmama??), alla gia na ftasoume sto simeio auto ego ginomai kommatia fisika k psixika. de ksero ti allo na kano ia na auksiso to gala m. profanos xreiazomai perissotero...

sorry koritsia sas trellana, ti na m peite k seis... apla ithela na ta po se kapoion.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Christine μην απελπίζεσαι βρε κορίτσι μου. Πραγματικά όσο υπερ του αποκλειστικού θηλασμού κι αν είμαι, στο ΄πα απ΄την αρχή, στην δική σου περίπτωση κι εγώ θα έδινα συμπλήρωμα. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό. Προκειμένου να βρείτε όλοι την ηρεμία σας κ να μην σπάσουν τα νεύρα σου, πράγμα που θα έχει χειρότερο αντίκτυπο στα μωράκια σου, θήλαζε κ δίνε κ λίγο συμπλήρωμα αν δεν τους φτάνει. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Το βάρος που παίρνουν είναι μιά χαρά. Εμένα μου είπε η παιδίατροσ οτι πρέπει να παίρνουν από 250-300 την εβδομάδα σ΄αυτή την ηλικία οπότε είσαι σούπερ.

Μην σκας για τον αποκλειστικό. Θήλαζε όσο μπορείς χωρίς να επιβαρύνετε η ψυχολογία σου. Όλο αυτό πρέπει να είναι μιά ευχάριστη διαδικασία. Μην το αφήνεις να γίνεται επίπονο για σένα εφόσον δεν χορταίνουν. Είναι πολύ πιο δύσκολο στα δίδυμα. Θέλεις ότι καλύτερο μπορείς για τα παιδάκια σου αλλά αν είναι να σου σπάσουν τα νεύρα δεν θα μπορείς να τους το δώσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα γκρουπ με μαίες-συμβούλους που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον πονακια εχει και θελει παρηγορια στην αγκαλια της μαμας βρισκουν παρηγορια γιατι μυριζουν την μυρωδια της και θυμουνται την μητρα.

Ισχύει το βλεπω και εγω αυτό, νιωθει ασφάλεια οταν την εχω αγκαλιά.

Wow twinmama se zileuo! Mpravo sou, k thilazeis apokleistika, k 110-130 ml k voltes k 3ora ipnou k oxi kolikous! Ftouftou mi se matiaso teleia einai makari k emeis sintoma etsi....

O enas mou gios thilazei apokleistika mono ti nixta tou Dino mpimpero pinei giro sta 90. O allos pio mikros (2600) me kolikous k akomi fainetai na exei iktero (einai xlomos k ta matia tou kitrina). Anyway sfiggetai k kougka (etsi to Leme sti kypro :)) k de thelei na faei. An omos energithei einai kalitera k troei opotan epeidi de mporei na kanei kakakia tou vazoume thermometro sto koli (mas to eipe o giatros).. Akougetai parakseno alla einai poli apotelesmatiko, ta kaka k ta aeria pou vgazei einai rouketes... Sorry Gia to perigrafiko! Para na ipoferei omos kalitera eina.i nikaki isos na to dokimaseis an vlepeis oti de kanei kaka mporei giauto nanai idiotropi..

Xx

μου το ειπαν και εμενα αλλα δεν ηξερα αν ισχύει τελικά. Τις πηρε χθες η παιδιατρος την θερμοκρασία το απογευμα αλλα δεν εχει κανει κακα ακομα.

Πηγαμε στην παιδιατρο να την δει στον μηνα και εφτασε τα 4.900 (3.270 γεννηθηκε) και υψος 57 εκατοστα (51 γεννηθηκε)

Μια χαρα την ειδε δεν εχουμε κανενα θεμα.

Αρχες σεπτεμβρη θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Χριστίνα μου, το πάλεψα κι εγώ με τον αποκλειστικό αλλά έβλεπα ότι το μωράκι απλά θέλει περισσότερο από όσο βγάζω. 'Οταν έβγαζα 40 ήθελε 60, και τώρα που βγάζω 120, θέλει 180. Στενοχωρήθηκα, εκνευρίστηκα, αλλά πιο σημαντικό είναι το μωρό να έχει μια χαρούμενη μαμά, εκεί κατέληξα. Το θηλάζω σχεδόν σε κάθε τάισμα και του δίνω όσο συμπλήρωμα θέλει. Θα ήθελα να έχω αρκετό γάλα, κι έκανα ό,τι μπορούσα αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Νομίζω ότι το Μαράκι έχει απόλυτο δίκιο, κι αυτό που προέχει είναι να μπορούμε να αγκαλιάζουμε τα μωρά μας με χαμόγελο κι όχι με τα νεύρα τσατάλια.

Αυτοί οι κολικοί, τι κακό που είναι! Την έχουν ξεκινήσει εδώ και καμιά εβδομάδα και δεν βλέπω να φεύγουν. Μας έδωσε η γιατρός infacolic και υπάρχει βελτίωση αλλά όχι δραματική. Την μια στιγμή είναι μια χαρά και την άλλη κλαίει το καϋμένο και σπαράζει και σε λίγο όλα καλά πάλι. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να φάει. Της έχει κοπεί η όρεξη κι αυτήν τη βδομάδα πήρε 50 γραμμάρια όλα κι όλα. Μεγάλη στενοχώρια :(

Α, κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το θήλαστρο, κορίτσια!

7M7zp2.png

χριστίνα και εγω το ιδιο εχω παθει....την βαζω καθε μια ωρα στο στηθος και δεν χορταινει με τιποτα, ηθελα να θηλασω αποκλειστικα αλλα δεν τα καταφερα, δεν πειραζει δεν θα την αφηνω αλλο νηστικη, την βαζω να φαει οσο γαλα εχω και μετα δινω και συμπλήρωμα.

διδυμομανουλα πραγματικα σου δινω συγχαρητηρια που τα καταφερες με 2 μωρα!!!

αληθεια οποια δινει συμπλήρωμα, ποιο γαλα εχετε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Koritsia den antexo allo me exoun trellanei. thilazo me tis ores kai de xortenei... apokoimetai k to vazo sto krevati k molis to katalavei ksipna k striglizei. den antexo den exo alli ipomoni. de ksero ti na kano, tous fonaza prin na siopisoun, trellathika to ksero alla espasan a neura mou. telika tou edosa ena mpimpero k ipie 80 ml, o allos klaei akoma logo kolikon. Einai adinaton nomizo na thilazo apokleistika. exo apogoiteutei plros. k tora prosatho na vgalo gala alla poli ligo vgainei. :confused: oi giatroi m lene pos pao mia xara dioti vazou varos (280 k 300 gr ti vdomada esas Posa vazoun?? Twinmama??), alla gia na ftasoume sto simeio auto ego ginomai kommatia fisika k psixika. de ksero ti allo na kano ia na auksiso to gala m. profanos xreiazomai perissotero...

sorry koritsia sas trellana, ti na m peite k seis... apla ithela na ta po se kapoion.

Βρε κορίτσι...

Να μην αγχωνεσαι και να μην στεναχωριεσαι. Δεν είναι το σημαντικότερο ο αποκλειστικός θηλασμός, το σημαντικό είναι να είναι τα μωρά σου χαρούμενα στην αγκαλιτσα μιας χαλαρής μαμάς. Θήλασε όσο μπορείς και έδινε συμπλήρωμα μετα γα να είστε όλοι ευτυχισμένοι. Κι εγώ προσπαθώ να μάθω την μικρή να θηλάζει και δεν μου βγαίνει και νιώθω τύψεις που έχω πιο πολύ τον άλλον αγκαλιά. Κι έχω και τον άντρα μου να μου λέει εχεις κι άλλο παιδι και αυτό γιατί δεν το θηλαζεις κτλ. Και οσες φορες προσπάθησα μου πλήγωσε τις θηλές και δεν χόρτασε κιόλας, της έδωσα συμπλκηρωμα, δικο μου γάλα, αλλά παλι μπηκα στη διαδικασία να δώσω μπιμπερο. Θα μου πεις δεν πειράζει, ακόμα και το λίγο, μονο και μονο για το δέσιμο που δημιουργείται, αξίζει, αλλά Οσο δεν πεθάνει σωστα και με πονάει, εγώ εκνευριζομαι δεν τον απολαμβανω τον θηλασμό.

Τώρα ετοιμαζομαστε να πάμε για καφέ και επειδή θα αργησουμε θα παρουμε σκόνη μαζί μας να τα ταισουμε. Το σκέφτηκα και λέω που να πάω να θηλασω εξω που γίνομαι χαλιά απο τα γάλατα που τρέχουν κάθε φορά. Να γίνω μουσκεμα, να προσπαθώ να τα βάλω να πιάσουν σωστα και να ουρλιάζουν, άσε καλυτερα. Σε κάνα μηνα που θα έχουμε μαθει τυφλό συστημα, τοτε ναι....

0SB8p3.png

Koritsia, maraki, ephie, twinmama tina sas euxaristo poli gia tos apantiseis sas... exete dikio etsi pou anastatothika k fonaza stenaxorithika poli telika an to timima auto einai den aksizei ton kopo... Mia xaroumeni mama einai simantikotero apo ton apokleistiko thilasmo me neura k tosi kourasi...

tespa, tha prospathiso na eimai pio ipomonetiki k tha to palepso akomi ligo toulaxiston mexri na 40risoun na do pos ame :|.

Euxaristo poli gia ti stiriksi einai simantiko na ksero pos kai alles kopeles pernane ta idia. Kai xairomai pou exoume auto to forum k milame. ;)

Pao giati Klaine tora.

sas stello polla filia k agkalies.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...