Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Lydia περαστικά βρε κοριτσάκι. Εμένα μιτροπον δεν μου έδωσαν αφού θηλάζω. Ο θηλασμός λένε προκαλεί τις απαραίτητες συσπάσεις στην μήτρα. Κρίμα που δεν λειτούργησε έτσι σε σένα κ ταλαιπωρήθηκες. Δηλ. όλο αυτό τον καιρό δεν είχες αίμα (λόχεια) ή είχες λιγότερο απ΄όσο θα ΄πρεπε;

Νικάκι, ποιός ξέρει τι μπορεί να έχει. Από πονάκια μέχρι εφιάλτες. Όλα παίζουν. Ελπίζω να περάσει σύντομα κ να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το καημενάκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Twin καλές βόλτες κ ελπίζω να καταφέρετε σύντομα να αυξήσετε τον βραδυνό συνεχόμενο ύπνο.

Αλήθεια, τι ποσότητα γάλατος πίνουν σ΄αυτή την ηλικία; Διάβασα κάπου ότι το στομαχάκι τους τον πρώτο μήνα φτάνει σταδιακά να χωράει ποσότητα όση μία φράουλα. Μου φάνηκε πολύ λίγο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Twin καλές βόλτες κ ελπίζω να καταφέρετε σύντομα να αυξήσετε τον βραδυνό συνεχόμενο ύπνο.

Αλήθεια, τι ποσότητα γάλατος πίνουν σ΄αυτή την ηλικία; Διάβασα κάπου ότι το στομαχάκι τους τον πρώτο μήνα φτάνει σταδιακά να χωράει ποσότητα όση μία φράουλα. Μου φάνηκε πολύ λίγο.

Τι φράουλα καλέ? Βλέπω το μπιμπερο και λέω δεν μπορεί, είναι πιο μεγαλο απο την κοιλιά τους, και όμως το πίνουν όλο. Πίνουν 110-130ml κάθε 3ωρο όσο μέτραω με το μπιμπερο γιατί όταν θηλάζουν, δεν ξέρω πόσο εννοείται.

0SB8p3.png

καλησπερα κοριτσια!

μανουλα 28/7 να σου ζήσει ο μπεμπης.

ο γιατρος μου ειπε (για την αιμοραγια) οτι μαλλον η μήτρα δεν ειχε κανει τις καταλληλες συσπασεις και γιαυτο δεν ειχε καθαρισει καλα. το κακο ειναι οτι εκτος την αντιβιωση μου εδωσε μητροταν που μειωνει την γαλουχια. ετσι λογω του φαρμακου και επειδη ημουν ταλαιπωρημενη δεν εκανα πολλες αντλησεις με αποτελεσμα να μειωθει αισθητα το γαλα μου. καταλαβαινεται η ψυχολογια μου στα πατωματα.

Με τον αντρα μου για πρωτη φορα δεν μπορουμε να συνενοηθουμε και αρπαζόμαστε με το παραμικρό. τα μωρακια ειναι ανησυχα γιατι εχουν κολικους με αποτελεσμα να ειμαι στα ορια της καταρευσης και της καταθλιψης. Ευτυχως το πρωι εχθες μιλησα με μια γνωστη μου μαια και με ενθαρυνε λιγο. ο αντρας μου κρατησε τα μικρα 2 βραδια 11 με 4 το βραδυ και κοιμηθηκα, και χθες και σημερα εκανα αρκετες αντλησεις και θηλασμο και η παραγωγη μου αυξηθηκε λιγουλακι.

Βρε κοριτσια ομως νομιζω πως με εχουν μουτζωσει, δεν λεω να σταθω στα ποδια μου. απο το Σαββατο ειχα εναν ερεθισμο στο ματι και νομιζα οτι μου εκανε ο φακος επεφεκιτιδα και σημερα που πηγα στην οφθαλμιατρο μου ειπε οτι ειναι ιωγενης επεφικιτιδα και να πιανω τα μωρα με γαντια να μην τα κολησω, ευτυχως ο παιδιατρος μου ειπε να συνεχισω τον θηλασμο απλα να μην ακουμπαω το προσωπο μου στο δικο τους. ελπιζω να μην τα κολλησω τα βλασταρακια μου. ποτε στην ζωη μου δεν ημουνα τοσο αρρωστιαρα, τι να πω?:cry:

κοριτσακι μου υπομονη,ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος πολυ....εγω παλι αισθανομαι τρελες τυψεις παραμελω τον μεγαλο πολυ :cry::cry: αν τον βλεπω 2-3 ωρες την μερα ειναι ζητημα,ολο θελει να φευγει και να πηγαινει στην γιαγια του....φοβαμαι μην ειναι αντιδραση.....αν και δεν δειχνει κατι....

79o6p3.png

καλε οχι λαθος πληροφορηση μαλλον,εμενα πινει 60 -80 ml την φορα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

λυδια περαστικα να ειναι βρε κοριτσι μου, πω πω ταλαιπωριθηκες πολυ αυτες τις μερες. Ελπιζω οι επομενες να σε ανταμοιψουν!! Το μιτροταν δεν σου το εδωσαν απο την αρχη στην κλινική?εμενα μου το εδωσαν και το επαιρνα επι μια εβδομάδα και το ξεκινησα 3 ωρες μετα τον τοκετό. Περιττο να σου πω οτι οταν το επαιρνα το αιμα πηγενε ποταμι!

Θα συνφωνησω με την christine και εγω αυτο κανω καλώ στο σπιτι κοσμο γιατι με την κλεισουρα ειχα τρομερα νευρα.περιμενω πως και πως την αλλη εβδομάδα να παρω την ευχη να βγω εξω καμια βολτα, οχι απαραιτητα για καφε και στο σπιτι των γονιών μου να παω να ξεφυγω λιγο ευχαριστημενη θα ειμαι!!!

Βρε κοριτσια τα φωτα σας!

Η μπεμπα γρηνιαζει συνέχεια ολη μερα εδω και 4 μερες, λεω οτι ειναι κολικοι.ακουστε τι γινετε., πρωτα απ ολα εχει μειωση 20-30 ml απο τα γευματα. Μενει ξυπνια και κλαιει συνέχεια χωρίς λογο πιστεύω. Και το σημαντικότερο νυσταζει και δεν μπορεί να κοιμηθει, εκει που κλεινουν τα ματια της πεταγεται τρομαγμενη και κλαιει. Πρεπει να κοιμηθει στην αγκαλιά μου για να μην ξυπνησει μετα.. Τι κανω????

μαλλον πονακια εχει και θελει παρηγορια στην αγκαλια της μαμας βρισκουν παρηγορια γιατι μυριζουν την μυρωδια της και θυμουνται την μητρα.

79o6p3.png

Wow twinmama se zileuo! Mpravo sou, k thilazeis apokleistika, k 110-130 ml k voltes k 3ora ipnou k oxi kolikous! Ftouftou mi se matiaso teleia einai makari k emeis sintoma etsi....

O enas mou gios thilazei apokleistika mono ti nixta tou Dino mpimpero pinei giro sta 90. O allos pio mikros (2600) me kolikous k akomi fainetai na exei iktero (einai xlomos k ta matia tou kitrina). Anyway sfiggetai k kougka (etsi to Leme sti kypro :)) k de thelei na faei. An omos energithei einai kalitera k troei opotan epeidi de mporei na kanei kakakia tou vazoume thermometro sto koli (mas to eipe o giatros).. Akougetai parakseno alla einai poli apotelesmatiko, ta kaka k ta aeria pou vgazei einai rouketes... Sorry Gia to perigrafiko! Para na ipoferei omos kalitera eina.i nikaki isos na to dokimaseis an vlepeis oti de kanei kaka mporei giauto nanai idiotropi.

Xx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

γεια σας μανούλες!!!

ολες μια απο τα ιδια απο οτι διαβάζω...

η μπέμπα χθες εκλαιγε ολη μερα γιατι δεν μπορούσε να κάνει κακακια το καημενο, μεχρι που τις καναμε κλησμα το βραδι και ηρέμησε, η γιατρος ειπε οτι τα πιανει δυσκοιλιοτητα απο το γαλα σκονη, ξερετε αν ισχυει? προτεινα να το αλλαξουμε και μου ειπε οχι μπορει να ηταν τυχαιο...πάντως και μενα τα πρωινα θελει ανα μια ωρα να μπαινει στο στηθος, γιαυτο εδωσα και συμπλήρωμα, ενω απο το μεσημερι και μετα τρωει καθε 4 ωρες μονο απο το στηθος, τι την πιανει το πρωι δεν μπορω να καταλάβω, οσο για την ποσότητα πιστευω οτι πινει 60-80 περίπου, το εβγαλα μερικες φορες με θηλαστρο για να δω ποσο εχω και ποσο τρωει και ειναι εκει περίπου.

nikaki μήπως δεν χορταίνει? το εκανε και μενα αυτο και την κρατουσα να ρευτει και μετα την ξαναταιζα και ηρεμούσε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Wow twinmama se zileuo! Mpravo sou, k thilazeis apokleistika, k 110-130 ml k voltes k 3ora ipnou k oxi kolikous! Ftouftou mi se matiaso teleia einai makari k emeis sintoma etsi....

O enas mou gios thilazei apokleistika mono ti nixta tou Dino mpimpero pinei giro sta 90. O allos pio mikros (2600) me kolikous k akomi fainetai na exei iktero (einai xlomos k ta matia tou kitrina). Anyway sfiggetai k kougka (etsi to Leme sti kypro :)) k de thelei na faei. An omos energithei einai kalitera k troei opotan epeidi de mporei na kanei kakakia tou vazoume thermometro sto koli (mas to eipe o giatros).. Akougetai parakseno alla einai poli apotelesmatiko, ta kaka k ta aeria pou vgazei einai rouketes... Sorry Gia to perigrafiko! Para na ipoferei omos kalitera eina.i nikaki isos na to dokimaseis an vlepeis oti de kanei kaka mporei giauto nanai idiotropi.

Xx

το θερμόμετρο με λίγο λαδάκι στην ακρη μου το πρότεινε και μενα η παιδίατρος οταν αργει να κανει κακάκια, χαιρομαι που εχει αποτελεσμα, θα το δοκιμάσω την επομενη φορα, πάντως και μενα ετσι κανει τα κακακια της ρουκέτες:rolleyes:

κορίτσια οσες θηλάζετε αποκλειστηκα, πως τα βολευετε με τις βόλτες?

θα σαραντίσω την κυριακη και ελεγα να κανουμε και μια βολτιτσα με την ευκαιρία αλλά αν πεινάσει τι θα κάνω? που θα την θηλάσω?

εχω δικο μου γαλα αλλά αν το παρω μαζί θα αντεξει με αυτη τη ζέστη ή θα χαλάσει? και αν αντεξει που θα το ζεστάνω????

Διαφημίσεις

κορίτσια οσες θηλάζετε αποκλειστηκα, πως τα βολευετε με τις βόλτες?

θα σαραντίσω την κυριακη και ελεγα να κανουμε και μια βολτιτσα με την ευκαιρία αλλά αν πεινάσει τι θα κάνω? που θα την θηλάσω?

εχω δικο μου γαλα αλλά αν το παρω μαζί θα αντεξει με αυτη τη ζέστη ή θα χαλάσει? και αν αντεξει που θα το ζεστάνω????

Αν εχεις γαλα δικο σου,πηγαινε στο φαρμακειο και αγορασε τσαντακι ειδικο για τμεταφορα το βαζεις μεσα με μια παγοκυστη και διατηρειτε μια χαρα( απλα θα πρεπει να εχεις μαζι σου και θερμο με καυτο νερακι να το ζεστανεις σαν μπεν μαρι) μην το βγαλεις ετσι με την ζεστη δημιουργουνται μικροοργανισμοι και θα χαλασει δεν σας ενημερωσαν στο νοσοκομειο?? εμας μας εδωσαν ολοκληρο φυλλαδιο με την διατηρηση του και πως το μεταφερουμε...

αμα θηλαζει καλυτερα στηθος ευκολο και καθολου κουραστικο βαλε μια πανα και καλυψου ;);)

79o6p3.png

Geia s Tina m!k go tin idia aporia exo! Pros to Paron de vgainoume apo to spiti.... Ama einai na pame giatro tous taizo poli kala prin figo k etsi ksero pos tha anteksounv kana 2 oro. Crochet, de ginetai na to etoimaseis se Ben mari apo spiti k na to vazeis se thermo etsi etoimo? I tha xalasei?

Vgazo gala tora... Me trellanan ta mora prin... Ton eixa sxedon 2 ores sto stithos k pali me to zori ton Koimisa meta... Den ksero pernoun fasi apotomis anaptiksis? Den ksero... Ouf ta akouo na kaine Pali.. :confused: helppppp! Elpizo na ftiaksei sintoma auti I fasi giati me vlepo na trelainomai..

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

crochet δεν ηξερα οτι υπαρχει τσαντακι για τη μεταφορα, θα το δοκιμασω.

δυστυχώς δεν με ενημερωσαν για αυτα τα θεματα καθόλου και τοτε δεν ηξερα να ρωτησω...

επισης ποια ξερει να μου πει αν μπορω να ανακατευω το γαλα που βγαζω με το θηλαστρο?

δηλαδη αν βγάλω το βραδι και το εχω στο ψυγειο και μετα βγαλω την επομενη μερα μπορω να τα αναμειξω? γιατι τωρα τα εχω χωριστα σε μπιμπερο

Τίνα μην το σκέφτεσαι καθόλου για μεταφορά. Θήλαζε άφοβα. Απλά γυρνάς προς την μεριά που δεν έχει κόσμο, βάζεις κ μια πάνα από πάνω κ είσαι σούπερ. Μην αγχώνεσαι καθόλου.

Για την ανάμειξη δεν θυμάμαι. Εγώ βγάζω μόνο για την κατάψυξη σε σακουλάκια κατευθείαν. Υπάρχουν όμως πολλά σαϊτ με οδηγίες για το μητρικό γάλα. Σίγουρα θα βρεις πληροφορίες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...