Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Xairetai!

Sigxaritiria manoula na sou zisei. Kali epitixia sto thilasmo.

H pipila voithaei alla oute mena tin emathan k diskoleuomai poli..

Ksenixti... den koimithika akomi. pleon den iparxoun oraria... simera itan i xeiroteri nixta. an k ti mera itan isixoi mas ta filagan gia ti nixta. apo tis 2 mexri tora eixan kolikous... Pote tha ksanakoimithoume San anthropoi??? Manoules eseis p ta perasate any advice???

Tora thilaza ton ena k antlousa apo to allo... K molis teleiosa siniditopiisa oti to miso prepei na xithike dioti itan mouskema to maksilari... Torsos kopos ...:cry::evil:

Xxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστινα μου ειπαν για τους κολικους οτι τους βοηθαει πολυ να τους τριβεις την κοιλια και να τους πιεζεις τα ποδαρακια στην κοιλιτσα. Το κανω στη μπεμπα και πιανει(οχι παντα ομως!)θα το καταλαβεις οτι πιανει αν δεις την ωρα που το κανεις, να εχουν πολλα αερια.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεια σας κορίτσια!Έχω πήξει κ εγώ λιγάκι μία με το μωρό,έτρεχα να κάνω κ τα χαρτιά (ατιμη γραφειοκρατία).Πιπίλα κ εγώ δίνω από την 1η βδομάδα για να το ξεγελάω με το φαγητό.Αλλά ριλάξ μου είπε η παιδίατρος όχι ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Μανούλα να σου ζήσει το νέο μέλος!!!

Πάνες τις pampers πραγματικά δεν τις μπορώ με τίποτα λόγω της μυρωδιάς.Συνέχεια νομίζω ότι έχει κάνει κακά κ το κοιτάζω αλλά είναι η πάνα που μυρίζει έτσι.Εγώ παίρνω libero με είχα καταβολέψει και στο 1ο εξάλλου.Βγάζουν συνέχεια προσφορές στη μισή τιμή κ παίρνω αρκετές για απόθεμα.

Lydia περαστικά εύχομαι!!!

Με το θηλασμό ακόμα δεν έχω βάλει πρόγραμμα!Το μωρό δεν κάθεται στο στήθος κ πρέπει να βρίσκω χρόνο για να βγάζω με το θήλαστρο αλλά δεν το'χω...συνέχεια είμαι στο τρέξιμο για να βρω χρόνο.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Με το θηλασμό ούτε κι εγώ έχω πρόγραμμα. Το βράδυ μου κάνει συνήθως ένα 4ωρο κ δύο 3ωρα αλλά την ημέρα κάποιες φορές ζητάει κ κάθε ώρα. Κάνει σαν λυσσασμένο οπότε του δίνω γιατί φοβάμαι μήπως δεν είχε φάει αρκετά πριν κ μετά μου βγάζει ρουκέτες... Άλλες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος οπότε ξέρω ότι πράγματι δεν εφαγε καλά κ όταν μου ζητάει μετά απο λίγο του ξαναδίνω κ συνήθως πάλι μου τα βγάζει. Ευτυχώς που παίρνει πολύ βάρος αλλιώς θα ανησυχούσα πολύ με τόσες αναγωγές. Πάντως κι εμένα έχει πάρα πολλά αέρια και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι κάτι που τρώω. Επειδή πίνω πολύ γάλα κ τρώω πολύ παγωτό ίσως; Γιατί όσπρια και λαχανικά δεν τρώω. Χθες πήρα γάλα χωρίς λακτόζη να δω μήπως βοηθήσει αλλά είναι απαίσιο στη γεύση.

Χριστίνα καλό κουράγιο με θηλασμούς και αντλήσεις. Μπράβο σου για τον αγώνα που κάνεις, είναι σίγουρα πολύ δύσκολο.

Με πείσατε για την πιπίλα. Πρέπει να την δοκιμάσω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Η παιδίατρος μου είπε τι να τρώω για τον θηλασμό κ τι όχι κ το γάλα κ το παγωτό μου το επιτρέπει!Οπότε δε νομίζω ότι τα αέρια οφείλονται σε αυτά.Κ ο δικός μου έχει από χτες μπόλικα αέρια κ δεν τρώω παγωτό.Γάλα πίνω κανονικά όμως.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Diavasa polla Gia tous kolikous k den iparxei ksekathari aitia... mporei nanai diatrofi i na to exei apla to moro, i logo tou oti akomi anaptissontai ta enterakia tous ktl. pantos einai mia tragdia ego dokimazo ta panta k tpt de douleuei.

diavasa oti ta galaktokomika mporeei na peirazoun... ego tha prospathiso na apfeugo polla pragmata esto an k stin teliki na min epireazei k katholou... Tha Kano otidipote mporei na tous stamatisei, allios mporei na parei k 3-4 mines na perasoun entelos!.

X

mlqnp3.png

Καλημερες!!!!!!! τι κανετε μανουλες γλυκες με τα μωρακια σας?? ελπιζω να ειχατε ησυχες και ξεκουραστες νυχτες

Κοριτσια στιυς κολικους βοηθαει πολυ το μπιστολακι η και η μουσικη δοκιμαστε το!!!

Εμεις μεχρι στιγμης δεν εχουμε τπτ μην μας ματιασω!!!

Εγω κοριτσια χρησιμοποιω παντως τις chicco πανες,η pambers καλες ειναι απλα μας ειναι μεγαλες Λογο βαρους 2570 και μας βγαινουν τα τσισα εξω αφηστε που εχουν αυτη την μυρωδια.....και καλα ακομα ειναι υποφερτη οταν ομως αρχισουν και τρωνε αλεσμενα η πανα μυριζει πολυ ασχημα οταν κανουν κακα και τσισα εγω και με τα libero ειμαι ευχαριστημενη που ειχα στον μεγαλο

Μανούλα28/7 να σου ζησει ο Μπεμπαρος!!!

79o6p3.png

Η παιδίατρος μου είπε τι να τρώω για τον θηλασμό κ τι όχι κ το γάλα κ το παγωτό μου το επιτρέπει!Οπότε δε νομίζω ότι τα αέρια οφείλονται σε αυτά.Κ ο δικός μου έχει από χτες μπόλικα αέρια κ δεν τρώω παγωτό.Γάλα πίνω κανονικά όμως.

Δεν νομιζω να φταιει ουτε το γαλα εγω πινω 2-3 ποτηρια την μερα και αερια δεν εχει καθολου! βεβαια ειναι και στο παιδι τι το πειραζει και τι οχι

79o6p3.png

Καλησπέρα κι από εμάς! Μακάρι να μπορέσω να βρω τι φταίει για τα εντεράκια του γιατί συνεχώς φαίνεται να το ενοχλούν. Χθες το βράδυ ανα μία ώρα ήταν στο στήθος για να ηρεμήσει κι αυτο το συνεχίζει κ σήμερα. Όπως καταλαβαίνεται είμαι κομμάτια. Πάρα πολλά αέρια το καημενάκι. Επίσης κάνει συνέχεια κακά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν προλαναίνω να τον αλλάξω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κι από εμάς! Μακάρι να μπορέσω να βρω τι φταίει για τα εντεράκια του γιατί συνεχώς φαίνεται να το ενοχλούν. Χθες το βράδυ ανα μία ώρα ήταν στο στήθος για να ηρεμήσει κι αυτο το συνεχίζει κ σήμερα. Όπως καταλαβαίνεται είμαι κομμάτια. Πάρα πολλά αέρια το καημενάκι. Επίσης κάνει συνέχεια κακά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν προλαναίνω να τον αλλάξω!

ναι τα κακα ειναι φυσιολογικο επειδη θηλαζει μην σε ανησυχει,οσο για το στηθος η παιδιατρος μου ειπε οτι τα παιδια που θηλαζουν και μπαινουν στηθος μπορει ανα μια ωρα να θελουν να φανε παλι,επειδη το γαλα στο στηθος τρεχει πολυ σιγα κουραζονται κοιμουνται,δεν χορταινουν και σε μια ωρα θελουν παλι.....υπομονη μεχρι τον 3ο μηνα μαθαινουν να τρωνε και θα σταματησει να θελει συνεχεια στηθος

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Crochet εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα. Το γάλα μου τρέχει πολύ γρήγορα, πνίγεται, νευριάζει, του χύνονται τα γάλατα απ΄το στόμα κ φτύνει την θηλή χωρίς να ΄χει χορτάσει κάποιες φορές. Αυτό συμβαίνει όταν θέλει να πιπιλίσει κ όχι να φάει. Όταν πεινάει, αναγκάζεται να το κρατήσει στο στομα κ να καταπίνει με πολύ φόρα. Έτσι καταπίνει πολύ αέρα κ νομίζω πως γι ΄αυτό παθαίνει συνέχεια λόξυγκα μετά το φαγητό. Τα αέρια ομως δεν νομίζω να οφείλονται σ΄αυτό, έτσι δεν είναι; Ο αέρας που καταπίνουμε δεν πάει στα έντερα ε; Κ με την μεγάλη μου είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά συνήθισε μετά από λίγο την αυξημένη ροή κ δεν πνιγόταν πιά. Λογικά θα συνηθίσει κι αυτός.

Πάντως σήμερα μου ΄χει αλλάξει τα φώτα στο πιπίλισμα. Έχει πονάκια κ προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο στήθος νομίζω. Πρέπει επειγόντως να δοκιμάσω πιπίλα γιατί μου έχει βγάλει νοκ άουτ κ τις δύο θηλές.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπερα κοριτσια!

μανουλα 28/7 να σου ζήσει ο μπεμπης.

ο γιατρος μου ειπε (για την αιμοραγια) οτι μαλλον η μήτρα δεν ειχε κανει τις καταλληλες συσπασεις και γιαυτο δεν ειχε καθαρισει καλα. το κακο ειναι οτι εκτος την αντιβιωση μου εδωσε μητροταν που μειωνει την γαλουχια. ετσι λογω του φαρμακου και επειδη ημουν ταλαιπωρημενη δεν εκανα πολλες αντλησεις με αποτελεσμα να μειωθει αισθητα το γαλα μου. καταλαβαινεται η ψυχολογια μου στα πατωματα.

Με τον αντρα μου για πρωτη φορα δεν μπορουμε να συνενοηθουμε και αρπαζόμαστε με το παραμικρό. τα μωρακια ειναι ανησυχα γιατι εχουν κολικους με αποτελεσμα να ειμαι στα ορια της καταρευσης και της καταθλιψης. Ευτυχως το πρωι εχθες μιλησα με μια γνωστη μου μαια και με ενθαρυνε λιγο. ο αντρας μου κρατησε τα μικρα 2 βραδια 11 με 4 το βραδυ και κοιμηθηκα, και χθες και σημερα εκανα αρκετες αντλησεις και θηλασμο και η παραγωγη μου αυξηθηκε λιγουλακι.

Βρε κοριτσια ομως νομιζω πως με εχουν μουτζωσει, δεν λεω να σταθω στα ποδια μου. απο το Σαββατο ειχα εναν ερεθισμο στο ματι και νομιζα οτι μου εκανε ο φακος επεφεκιτιδα και σημερα που πηγα στην οφθαλμιατρο μου ειπε οτι ειναι ιωγενης επεφικιτιδα και να πιανω τα μωρα με γαντια να μην τα κολησω, ευτυχως ο παιδιατρος μου ειπε να συνεχισω τον θηλασμο απλα να μην ακουμπαω το προσωπο μου στο δικο τους. ελπιζω να μην τα κολλησω τα βλασταρακια μου. ποτε στην ζωη μου δεν ημουνα τοσο αρρωστιαρα, τι να πω?:cry:

JQdCp2.png

Ti na sou po koritsaki mou... lipamai poli gia auta p pernas. makari na exeis dinami k kouragio na ta kseperaseis. na skeftesai oti einai kati perastiko k na xairesai p ta mora s einai igii. thelei polli dinami na auksiseis to gala s to ksero dioti to perno, alla tha ta katafereis dioti einai noris akomi k arxises egkaira tis antrliseis. na ta vazeis sto stithis oso pio sixna mporeis, auto einai to kalitero. k go me ton antra m arpazomaste me to paramikro... einai fisiologiko pisteuo, i entasi k i kourasi. na skeftesai ta mora s kai na xamogelas Gia na apofigeis tin katathlipsi , voithaei na erxontai files s k siggeneis ligi ora na se doun k na milisete. ego tis teleutaies meres p erxetai i fili m gia ligo k i mama k i aderfi eimai kalitera.

polla fillia k kali anarrosi.

maraki kouragio... k go kommatia eimai... einai poli diskolos o protos kairos.. to iksera alla den eixa siniditopoiisei poso... einai kati pou tha perasei thelei ipomoni. apo tin alli de tha einai pote toso mikroulia k toso eksartimena apo mas! opotan as ta apolausoyme oso mooroume!

X

mlqnp3.png

λυδια περαστικα να ειναι βρε κοριτσι μου, πω πω ταλαιπωριθηκες πολυ αυτες τις μερες. Ελπιζω οι επομενες να σε ανταμοιψουν!! Το μιτροταν δεν σου το εδωσαν απο την αρχη στην κλινική?εμενα μου το εδωσαν και το επαιρνα επι μια εβδομάδα και το ξεκινησα 3 ωρες μετα τον τοκετό. Περιττο να σου πω οτι οταν το επαιρνα το αιμα πηγενε ποταμι!

Θα συνφωνησω με την christine και εγω αυτο κανω καλώ στο σπιτι κοσμο γιατι με την κλεισουρα ειχα τρομερα νευρα.περιμενω πως και πως την αλλη εβδομάδα να παρω την ευχη να βγω εξω καμια βολτα, οχι απαραιτητα για καφε και στο σπιτι των γονιών μου να παω να ξεφυγω λιγο ευχαριστημενη θα ειμαι!!!

Βρε κοριτσια τα φωτα σας!

Η μπεμπα γρηνιαζει συνέχεια ολη μερα εδω και 4 μερες, λεω οτι ειναι κολικοι.ακουστε τι γινετε., πρωτα απ ολα εχει μειωση 20-30 ml απο τα γευματα. Μενει ξυπνια και κλαιει συνέχεια χωρίς λογο πιστεύω. Και το σημαντικότερο νυσταζει και δεν μπορεί να κοιμηθει, εκει που κλεινουν τα ματια της πεταγεται τρομαγμενη και κλαιει. Πρεπει να κοιμηθει στην αγκαλιά μου για να μην ξυπνησει μετα.. Τι κανω????

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Τι κάνετε νυσταγμενες μανουλες? Έχω προσπαθήσει γύρω στις 10 φορες να γράψω και όλο κάτι γίνεται.

Καλά είμαστε, έχουμε 40ντισει και είμαστε όλο βόλτες. Καλά, και πριν πηγαίναμε, αλλά τώρα πια πιο ελεύθερα...

Θηλαζουμε αποκλειστικά και απο στήθος και αντλημενο γάλα με μπιμπερο. Να χτυπησω ξύλο δεν έχουμε καθόλου πονακια και κολικους προς το παρόν. Αλλά το βράδυ εξακολουθούν τα 3ωρα και άντε κανένα δωράκι 4ωρο. Μονο προχθες η μικρή έκανε ενα 6ωροκαι ήλπιζα να το διατηρήσει, αλλά εχθες, δεν! ελπιζω σιγά σιγά να αυξήσουν και τις ποσότητες που τρώνε και να κοιμούνται πιο πολύ. Απο το πρωί προσπαθώ να βρω 10 λεπτα να βγω να πλυνω το μπαλκόνι και δεν με αφήνουν. Τρελαινομαι με το σπίτι που είναι χάλια...

Μανούλα να σας ζησει το νινι σας

Λύδια μου, τι να πω, σε έχουν μουτζωσει. Πες να σε ξεματιασουν βρε κορίτσι μου.... Περαστικά σας.

Νικακι, μπορεί απλα να έχει μικροπονακια και να θέλει αγκαλιτσα.

Κορίτσια εγώ πιπιλα έδινα απο την αρχή. Στην μενν τους έδιναν αρα είχαν μαθει.

Θα ξαναμπω όταν με αφήσουν, σας φιλώ!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...