Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Lydia mou perastika sas. Giati tetoia aimoragia? Pou ofeilete? Lydia mou ta morakia na einai igii k den perazei an de thilaseis apokleistika. Ego to paleuo pantos einai para poli diskolo.

Crochet ktipa ksilo makari na meinei etsi isixo to moraki sou... Eisai poli tixeri. Pantos to exo akousei apo polles manades, otan to ena einai Zoiro k anisixo to deutero einai iremo!

Maraki mou afou ta pas Mia xara me to thilasmo ego tha sou eisigomoun me polli feido na xrisimopoiiseis to thilastro. Mono ama tha leipeis k prepei Kapoios allos na taisei to Moro. Ego pou Kano toses antliseis to Kano Gia na auksithei I paragogi dioti exo didimakia... Allios de tha to ekana.

O omfalios loros nomizo pos epese metaksi 5-7 meres.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lydia τι έγινε κ χρειάστηκες απόξυση; Ελπίζω τώρα να είναι ολα καλά.

Ο μικρός μου εδώ κ μερικές ημέρες κοιμάται στις 12:30 τα μεσάνυχτα κ μέχρι τότε ( από το απογευμα που ξυπνάει από τον μεσημεριανό ύπνο) θέλει αγκαλιές. Ούτε στο ρηλάξ κάθεται ούτε σε μια καταπληκτική κούνια-ρηλάξ που είχα από την μεγάλη μου κ είναι για 0+.

μου έχει βγει η μέση γιατί δεν θέλει να καθόμαστε κιόλας. Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα έχουν φύγει κι οι γιαγιάδες που μου απασχολούν την μεγάλη κ καταλαβαίνετε τι τραβάω. Μένει κι αυτή ξύπνια μαζί του κ γίνεται χαμός. Ευτυχώς αυτή την εβδομάδα θα είναι πρωινός ο άντρας μου οπότε θα τον έχω σπίτι εκείνη την ώρα αλλά κι αυτός ο καημένος δεν αντέχει κ πολλά πολλά λόγω κ της δουλειάς. Τι τον έχει πιάσει τον μπέμπη κ πώς θα το ξεπεράσει δεν ξέρω.

Προς το παρόν έχω επιστρατεύσει φίλους κ γνωστούς να βρω αποπ κάποιον σλιγκ ή μάρσιπο μήπως κ βοηθήσει λίγο την κατάσταση...

Christine το θήλαστρο θέλω να το χρησιμοποιήσω για να κάνω τράπεζα γάλακτος επειδή σε δύο μήνες γυρίζω στην δουλειά. Άρα πρέπει να αρχίσω να βγάζω συστηματικά αν θέλω να τρέφεται αποκλειστικά με το γάλα μου κ μετά.

Άντε καλή μας ημέρα και καλή εβδομάδα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια καλημέρα............ ούτε και γω ξέρω πόσες φορές μπήκα να σας μιλήσω και όλο κάτι γίνετε και τρέχω.

Να πω σε όσες γέννησαν swan και crochetmania ελπίζω μην ξέχασα καμιά να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας γερά και ευλογημένα πάντα.

Όσες περιμένετε με το καλό.

Για τον αφαλό μας έπεσε 9 ημερών και όπως της Έφης είχε λίγο αιματάκι για 5-6 μέρες.

Εμείς εδώ το έχουμε χάσει οικογενειακός τα αγόρια ιδικά μαλώνουν για να την κρατήσουν φυσικά μόνο ο μεγάλος είναι ο τυχερός............ από εχθές αφήνω και τον μεσαίο να την προσέχει αλλά όχι αγκαλιά.

Μαρία πολλές ώρες ρε συ κάθετε ξύπνιος και δεν είναι τίποτα δεν ξέρες τι να τα κάνεις για να μην βαριούνται.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κοριτσια Καλημερα μια απορια εσεις που εχετε γεννησει 20 + μερες ποτε επεσε ο Αφαλος του μωρου??

Της δικης μου αργησε να πεσει, αν θυμάμαι καλα 18 ημερων και ακομα της βαζω μπεταντιν και καθαρο οινοπνευμα εσωτερικα για να ξεραθεί και μεσα.

λυδια μου τι εγινε και μπηκες σε τετοια διαδικασία?? Ελπιζω ολα να ειναι καλα τωρα.

Οντως μαρια πολλες ωρες μενει ξυπνιος. Στην δικη μου δινω πιπιλα και κοιμαται με λιγη υπομονη.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Lydia τι έγινε κ χρειάστηκες απόξυση; Ελπίζω τώρα να είναι ολα καλά.

Ο μικρός μου εδώ κ μερικές ημέρες κοιμάται στις 12:30 τα μεσάνυχτα κ μέχρι τότε ( από το απογευμα που ξυπνάει από τον μεσημεριανό ύπνο) θέλει αγκαλιές. Ούτε στο ρηλάξ κάθεται ούτε σε μια καταπληκτική κούνια-ρηλάξ που είχα από την μεγάλη μου κ είναι για 0+.

μου έχει βγει η μέση γιατί δεν θέλει να καθόμαστε κιόλας. Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα έχουν φύγει κι οι γιαγιάδες που μου απασχολούν την μεγάλη κ καταλαβαίνετε τι τραβάω. Μένει κι αυτή ξύπνια μαζί του κ γίνεται χαμός. Ευτυχώς αυτή την εβδομάδα θα είναι πρωινός ο άντρας μου οπότε θα τον έχω σπίτι εκείνη την ώρα αλλά κι αυτός ο καημένος δεν αντέχει κ πολλά πολλά λόγω κ της δουλειάς. Τι τον έχει πιάσει τον μπέμπη κ πώς θα το ξεπεράσει δεν ξέρω.

Προς το παρόν έχω επιστρατεύσει φίλους κ γνωστούς να βρω αποπ κάποιον σλιγκ ή μάρσιπο μήπως κ βοηθήσει λίγο την κατάσταση...

Christine το θήλαστρο θέλω να το χρησιμοποιήσω για να κάνω τράπεζα γάλακτος επειδή σε δύο μήνες γυρίζω στην δουλειά. Άρα πρέπει να αρχίσω να βγάζω συστηματικά αν θέλω να τρέφεται αποκλειστικά με το γάλα μου κ μετά.

Άντε καλή μας ημέρα και καλή εβδομάδα!!!

οντως πολλες ωρες....δοκιμασες πιπιλα??? μηπως και σου κοιμηθει η κατσει χωρις να γρινιαζει?? ριλαξ??? κανει απο τωρα?? εγω νομιζα οτι ριλαξ κανει μετα τις 40 μερες..

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Ego tous vazo poli sto relax voithaei, pipila omos me diskolia pianoun..maraki km go Gia marsipo tha s elega. Ti allo na kaneis k mena pses ksipnise k vasika mono agkalia ithele alla den antexa Mia na klaiei o enas Mia o allos k ton pure o Antras m telika. Meta apokoinithike k ton valame sto krevati. Isos an tou vazeis kanena peristrefomeno me mousikoula Kai zoakia sto krevataki t na tou aresei k na ton apasxolisei.

Ego pao trifti... Auksisa poli to thilasmo sti prospatheia m Gia apokleistiko... Einai poli diskolo me ta 2... Sinexeia sxedon thilazo.

Filia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Γεννησα κοριτσια μου!!!!γεννησα προχθες φυσιολογικα μεσα σε μια ωρα ενα υγιεστατο και φαγανο αγορακι 3800...ειμαστε ακομα στην κλινικη θηλαζουμε καθε μια ωρα τωρα που ηρθε το γαλα ενω απο την ωρα που γεννηθηκε τον ειχα συνεχεια στο στηθοσ...αυριο επιστρεφουμε σπιτι κ θα τα λεμε απο κει!!!φιλια στα μπεμπακια κ κουραγιο στισ μανουλρς!@

Συγχαρητήρια για το καινούριο μωράκι Μανούλα!

Ποιες μένουν ακόμα που δεν έχουν γεννήσει?

Κοριτσια απο Πανες τι χρεισημοποιειτε?? εγω πηρα τις chicco 168 πανες 23,80!! φτηνες και πολυ καλες δεν θα τις βρειτε σε σουπερ μαρκετ παρα σε καταστημα της chicco η εδω

http://www.paneschicco.gr/#/newborn πραγματικα συμφερει!!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι τιμές είναι όντως οι καλύτερες που βρήκα ονλάιν. Με χάλασε όμως λίγο η αντικαταβολή, θα προτιμούσα να τα περάσω σε κάρτα.

Πάντως στο μέγεθος 3 έρχεται 0,23 η πάνα αντί για 0,3 που θα ερχόταν στο σούπερ, οπότε θα κάνω την καρδιάμου πέτρα :P

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τρέχω, θα σχολιασω πολύ γρήγορα για τις πάνες και θα επανελθω αργότερα για τα υπολοιπα. Έχω δοκιμάσει ολες τις πάνες γιατί είχα δείγματα. Μακράν οι καλύτερες pampers new baby. Έχουν μια περίεργη μυρωδιά, αλλά είναι σουπερ αποροφητικες. Όλες οι αλλες μου φαίνεται οτι απλα κρατάνε εκεί τα κακά που είναι υγρά και τα ενοχλούν τα μωρακια. Και με την προσφορά 1+1 της p&g βγαίνει 0.10 η πάνα. Αγορασαμε με την προσφορά πολλεεέέες πάνες για μήνα και......νο1 και 2!!!

0SB8p3.png

οντως πολλες ωρες....δοκιμασες πιπιλα??? μηπως και σου κοιμηθει η κατσει χωρις να γρινιαζει?? ριλαξ??? κανει απο τωρα?? εγω νομιζα οτι ριλαξ κανει μετα τις 40 μερες..

Εγω το χρησιμοποιο το ριλαξ αλλα για καμια ωρα βεβαια δεν την αφηνω παραπανω. Και το δικο μου απο 0+ λεει αλλα στην αρχη της εβαζα μια πετσετα στην πλατη για να μην βυθιζεται να μενει ισια. Βεβαια ειναι 4. 500 κιλα τωρα και στεκεται καλυτερα

Το ρηλάξ μου γράφει 0+ οπότε φαντάστηκα ότι κάνει από τώρα. Δεν ήξερα για 40 ημέρες. Εν τω μεταξύ εγώ για πιπίλα έχω ακούσει μετά τον μήνα...

Οχι εγω δινω απο την πρωτη εβδομάδα. Μην σου πω οτι μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απαραιτητη για να την ξεγελαω να μην τρωει συνέχεια.

Γεννησα κοριτσια μου!!!!γεννησα προχθες φυσιολογικα μεσα σε μια ωρα ενα υγιεστατο και φαγανο αγορακι 3800...ειμαστε ακομα στην κλινικη θηλαζουμε καθε μια ωρα τωρα που ηρθε το γαλα ενω απο την ωρα που γεννηθηκε τον ειχα συνεχεια στο στηθοσ...αυριο επιστρεφουμε σπιτι κ θα τα λεμε απο κει!!!φιλια στα μπεμπακια κ κουραγιο στισ μανουλρς!@

Συγχαρητήρια μανουλα να σου ζησει ο μπεμπακος σου! Καλη αναρρωση!!

Κορίτσια μου τρέχω, θα σχολιασω πολύ γρήγορα για τις πάνες και θα επανελθω αργότερα για τα υπολοιπα. Έχω δοκιμάσει ολες τις πάνες γιατί είχα δείγματα. Μακράν οι καλύτερες pampers new baby. Έχουν μια περίεργη μυρωδιά, αλλά είναι σουπερ αποροφητικες. Όλες οι αλλες μου φαίνεται οτι απλα κρατάνε εκεί τα κακά που είναι υγρά και τα ενοχλούν τα μωρακια. Και με την προσφορά 1+1 της p&g βγαίνει 0.10 η πάνα. Αγορασαμε με την προσφορά πολλεεέέες πάνες για μήνα και......νο1 και 2!!!

Οι καλυτερες πανες με διαφορά ειναι τα pampers new baby! Τα χρησιμοποιο απο την αρχη, εχει μεγαλη απορροφητικοτητα και δεν μυριζουν τα τσισα! Οπως και τα bebylino sensitive! Αλλα μου ειπαν να μην τις χρησιμοποιο το καλοκαίρι γιατι ειναι με ναιλον αυτες.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Το ρηλάξ μου γράφει 0+ οπότε φαντάστηκα ότι κάνει από τώρα. Δεν ήξερα για 40 ημέρες. Εν τω μεταξύ εγώ για πιπίλα έχω ακούσει μετά τον μήνα...

Πιπιλα τουε εδιναν και στην ΜΕΝΝ οποτε δεν νομιζω να εχουν θεμα....

79o6p3.png

Μάλλον θα δοκιμάσω την πιπίλα γιατί έχει κάνει το στήθος μου πιπίλα κ δεν παλεύεται. Η μικρή μου δεν την ήθελε κι έτσι δεν την έχω συνηθίσει. Θα την δοκιμάσω ομως.

Από πάνες συμφωνώ με τις pampers αλλά θεωρώ ότι και οι chicco ανήκουν στην ακριβώς ίδια κατηγορία. Τις χρησιμοποιούσα στην μεγάλη μου όταν τις ανακάλυψα κ ήμουν αποκύτως ευχαριστημένη. Βέβαια πέτυχα κι εγώ την προσφορά των pampers 1+1 δώρο κ πήρα αρκετές.

Φιλιά μανουλίτσες κ μωράκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μάλλον θα δοκιμάσω την πιπίλα γιατί έχει κάνει το στήθος μου πιπίλα κ δεν παλεύεται. Η μικρή μου δεν την ήθελε κι έτσι δεν την έχω συνηθίσει. Θα την δοκιμάσω ομως.

Από πάνες συμφωνώ με τις pampers αλλά θεωρώ ότι και οι chicco ανήκουν στην ακριβώς ίδια κατηγορία. Τις χρησιμοποιούσα στην μεγάλη μου όταν τις ανακάλυψα κ ήμουν αποκύτως ευχαριστημένη. Βέβαια πέτυχα κι εγώ την προσφορά των pampers 1+1 δώρο κ πήρα αρκετές.

Φιλιά μανουλίτσες κ μωράκια!

Δεν την πιανουν αμεσως και παντα,θελει υπομονη και επιμονη αλλα νομιζω θα βοηθησει να μην ειναι στο στηθος τοσες ωρες...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...