Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα

Κι εμένα εχθες η κούραση μου ηταν τόση που λέω στον άντρα μου μου περνάνε σκέψεις απο τυο μυαλό να σταματήσω. Μετα σκέφτηκα το καλό που κάνω στα μωρά μου, το οτι τρώω ούτι θέλω και είμαι -2 από τα κιλά που ξεκίνησα, την οικονομία, και λέω, χαλαλι η κούραση!!!

Έδωσε όμως ο άντρας μου την ωρα που κοιμομουν απο ενα μπουκάλι σκόνη για να μην με ξυπνήσει και κοιμηθηκα 3 ώρες σερί, άλλος άνθρωπος αισθάνθηκα μετά. Τώρα τάισα και κοιμηθηκαν, πάω να ξεραθω αλλη μια ωρα μέχρι την επόμενη άντληση.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Κι εμένα εχθες η κούραση μου ηταν τόση που λέω στον άντρα μου μου περνάνε σκέψεις απο τυο μυαλό να σταματήσω. Μετα σκέφτηκα το καλό που κάνω στα μωρά μου, το οτι τρώω ούτι θέλω και είμαι -2 από τα κιλά που ξεκίνησα, την οικονομία, και λέω, χαλαλι η κούραση!!!

Έδωσε όμως ο άντρας μου την ωρα που κοιμομουν απο ενα μπουκάλι σκόνη για να μην με ξυπνήσει και κοιμηθηκα 3 ώρες σερί, άλλος άνθρωπος αισθάνθηκα μετά. Τώρα τάισα και κοιμηθηκαν, πάω να ξεραθω αλλη μια ωρα μέχρι την επόμενη άντληση.

Αχ σε καταλαβαινω,Θηλαζεις η τραβας με θηλαστρο??? ο θηλασμος εινα ιπολυ κουραση.... αλλα η αισθηση αξιζει νομιζω :tongue:

Εμενα ο μικρουλης μου ειναι απιστευτα ησυχος οσο ζωηρος ηταν ο μεγαλος μου,τοσο ησυχο ειναι το μικρακι μου χθες ξυπνησε 3 εφαγε και ξαναξυπνησε στις 9 το πρωι 8 ημερων παιδι :shock::shock:

Ερωτας κοριτσια ερωτας και ολοκληρωση!!

αισθανομαι μονο λιγο τυψεις γιατι παραμελω το μεγαλο μου λιγο...

Εντωμεταξυ ο μεγαλος ειναι γεννημενος 11-9-2008 Πεμπτη

και ο μικρος Γεννηθηκε 11-7-2013 Πεμπτη :-D :-D

79o6p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Πώς είναι τα μπεμπάκια της παρέας; Ο δικός μου χθες το απόγευμα μου άλλαξε τα φώτα. Ήθελε συνέχεια να είναι στο στήθος. Μάλλον είχε κάποιου είδους πονάκια το καημενούλι. Πήγε 11:30 το βράδυ για να κοιμηθεί. Σήμερα κοιμάται όλη μέρα. Ξυπνάει μόνο ανά 3ωρο για φαγητό. Ελπίζω να μην ήταν κολικοί κ να μην το ξαναπάθει γιατί δεν θ΄αντέξουν άλλο οι θηλές μου. Και πάνω που αγόρασα θήλαστρο για να αρχίσω να ετοιμάζω τράπεζα, με ξεζούμισε χθες οπότε δεν μπορούσα να το εγκαινιάσω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

H kourasi den paleuetai!

TORA pou thilazo perisotero alla sinexiZo k na vgazo kourazomai pio poli, tha meioso omos tis antliseis siga siga na to giriso se apokleistiko thilasmo.

to mono pou menei einai na vro ton tropo na tous thilaso ksaplomeni anaskela k tous 2... ton ena to petixa k einai poli ksekourasto. 2 omos mporei na mi ginetai.... Kserei kamia kopela an ginetai?

maraki elpizo na min exei kolikous! to idio k gia tous dikous mou...

crochet, to 11 k pempti einai ta tixera sou! oso gia ton erota simfono kai epauksano!

twin mama se katalavaino apolita... einai poli i kourasi idios me ta 2 k idios an peinane diaforetikes ores... ti kaneis ama tixainei auto?

fillia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

... ego tora armegomai xixixixi

Χαχαχα δεν παιζεσαι!!!!!! :):):):):):)

+φωνω και εγω πως μερικες το κανουν με το αν ειναι της μοδας ο θηλασμος.

Το ηθελα πολυ να θηλασω για το καλο του μωρου και να παρει τα απαραιτητα για τον οργανισμο του και θα ηταν και στο τελος θα ηταν καλο και για μενα.

Δεν ημουν ενημερωμενει σωστα κιολας.. τεσπα περασμενα ξεχασμένα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, όσες θηλάζετε αποκλειστικά κ βγάζετε για τράπεζα, πότε κάνετε αντλήσεις; Αφού φάει το μωρό απ΄το ένα στήθος αντλείτε το άλλο; Φοβάμαι μη μου ζητήσει γαλα μετά από λίγο κ δεν έχω. Πώς να το οργανώσω; Είναι πολύ φαγανός κ συχνά ενώ έχει φάει από το ένα μετά από λιγο ζητάει ξανά. Σήμερα τον ζύγισα κι έχει πάρει 800 γραμ. σε λιγότερο απο δύο εβδομάδες. Μήπως τον ταΐζω πολύ; Όποτε τον έχω εγώ θέλει στήθος. Θυμάμαι κ η μικρή μου το ΄κανε αυτό. Μ΄είχε συνδυάσει με φαγητο κ μονο έτσι με έβλεπε κι αυτή. Τότε όμως είχα κ τον άντρα μου σπίτι κ την έπαιρνε εκείνος όταν δεν υπήρχε περίπτωση πράγματι να πεινάει. Τώρα δεν έχω κάποιον άλλον να ασχοληθεί κι έτσι αναγκάζομαι να τον ταΐζω όποτε ζητάει δηλ. όσο είναι ξύπνιος.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Maraki nomizo pos adika anisixeis! 800 gr einai para poli kala einai sxedon diplasia aposa prepei na pernei, emena mou eipan oti 30 gr ti mera einai kala. opotan an theleis mporeis na meioseis kai tis antliseis, poses kaneis?

oso gia to pote kano... logo tou oti einai 2 ta mora de prolabeno k kano opote nanai.. alla otan einai amesos meta to thilasmo vgazo pio ligo, apo tin alli den thelo na vgazo prin gia na exoun ta mora na thilasoyn. Oi perissoteroi p rotisa m eipan kalitera na thilazo k istera na vgazo gia na adiazei to stithos k na pernei to mnm na ksanagemisei.

Gia to oti se exei sindiasei me fagito, isos an tou matheis tin pipila, i anti na tou dineis mpimpero na ton ksanavazeis sto stithos gia na kourazetai perissotero k na mi pinei toso poli, na voithisei. de sou kanei k emeto toso p pinei? pantos parapoli kali douleia kaneis! 800gr einai teleia!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Christine σ΄ευχαριστώ για την απάντηση. 800 γραμ. είναι πολύ, το ξέρω. Η γιατρός μου είπε 150-200 την εβδομάδα, γι ΄αυτο φοβάμαι ότι τον παραταΐζω. Μπιμπερό δεν του δίνω καθολου, ούτε κ αντλήσεις έχω ξεκινήσει ακόμα. Διάβασα ότι αν θηλάζεις απ΄το ένα μπορείς να αντλείς το άλλο ή αλλιώς μιά ώρα μετά τον θηλασμό αντλεις το στήθος που θήλασες. Οπότε κάτι απ΄τα δύο θα κάνω. Για τους εμετούς, χθες μου ΄κανε πρώτη φορά ρουκέτα. Άλλες φορές μόνο γουλιές. Ομως τον έχω πετύχει πολλές φορές να του ανεβαίνει γουλιά κ να την καταπίνει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό να γίνεται αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν το βγάζει με τίποτα εκείνη την ώρα.

Crochet, εμένα του έπεσε ο αφαλός όταν ήταν 8 ημερών.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια Καλημερα μια απορια εσεις που εχετε γεννησει 20 + μερες ποτε επεσε ο Αφαλος του μωρου??

Στην βδομάδα πάνω της έπεσε. Μετά είχε ελάχιστο αιματάκι για 5-6 μέρες, και τέλος.

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! τι κανετε?? Κοριτσια δεν μπορω να πιστεψω τι ησυχο μωρο εχω!!! ειναι μαμ-κακα και νανι!!!! τη νυχτα μου κανει και ενα 4-5 ωρο να ξυπνησει και ειμαι σουπερ ξεκουραστη!! οσο δυσκολο ηταν ο μεγαλος μου τοσο ευκολος ειναι ο μπεμπης!

Κοριτσια απο Πανες τι χρεισημοποιειτε?? εγω πηρα τις chicco 168 πανες 23,80!! φτηνες και πολυ καλες δεν θα τις βρειτε σε σουπερ μαρκετ παρα σε καταστημα της chicco η εδω

http://www.paneschicco.gr/#/newborn πραγματικα συμφερει!!

79o6p3.png

Christine σ΄ευχαριστώ για την απάντηση. 800 γραμ. είναι πολύ, το ξέρω. Η γιατρός μου είπε 150-200 την εβδομάδα, γι ΄αυτο φοβάμαι ότι τον παραταΐζω. Μπιμπερό δεν του δίνω καθολου, ούτε κ αντλήσεις έχω ξεκινήσει ακόμα. Διάβασα ότι αν θηλάζεις απ΄το ένα μπορείς να αντλείς το άλλο ή αλλιώς μιά ώρα μετά τον θηλασμό αντλεις το στήθος που θήλασες. Οπότε κάτι απ΄τα δύο θα κάνω. Για τους εμετούς, χθες μου ΄κανε πρώτη φορά ρουκέτα. Άλλες φορές μόνο γουλιές. Ομως τον έχω πετύχει πολλές φορές να του ανεβαίνει γουλιά κ να την καταπίνει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό να γίνεται αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν το βγάζει με τίποτα εκείνη την ώρα.

Crochet, εμένα του έπεσε ο αφαλός όταν ήταν 8 ημερών.

κουκλα δυστυχως τα παιδια που μπαινουν στηθος ετσι ειναι καθε θηλασμος κραταει 30-45 λεπτα και μπορει μετα απο 1 ωρα να ξαναθελουν....μας το ειπε η παιδιατρος εμας εγω γιαυτο εχω θηλαστρο δεν θα αντεχα.... τουλαχιστος ετσι και το γαλα μου τρωει και ξερω ποσα τρωει την φορα δεν εχω υπομονη να ειμαι με ενα μωρο στο στηθος! ασε που απο την ΜΕΝΝ μας ειπαν μεχρι να παει 3 κιλα να μην τον βαζω στο στηθος

79o6p3.png

καλησπέρα κοριτσια! καπου καπου σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαινω να γράψω γιατι γινεται ενας μικρος χαμός. τα μικρα τα εχουν πιασει κολικοι και οι τρεις μας περναμε μια ιωσουλα με δεκατα. ασε που την Παρασκευη πηγα εκτακτως στη κλινικη και εκανα αποξυση γιατι μου ηρθε περιοδος (ετσι νομιζα) και εξελιχθηκε σε αιμοραγια εκανα και ενα 38,5 και ο γιατρος φοβηθηκε και με εβαλε χειρουργιο. αντε μου μεινανε 7 ημερες να σαραντίσω μπας και συνελθω γιατι μας εχει παρει οικογενειακως η κατω βολτα κοντευει να με πιασει καταθλυψη τεσπα. στον μπεμπη μου ο ομφαλος επεσε στις 7 ημερες για την μπεμπα δεν ξερω γιατι ητανε στην μενν. κοριτσια που εχετε και εσεις διδυμακια σας θαυμαζω που θηλαζεται αποκλειστικα εμενα ο μπεμπης θηλαζει αλλα πεινει και ξενο ενω η μπεμπα επειδη εμεινε 15 ημερες στην μεν ουτε θελει να το δει. φιλακια

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...