Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Ego pasxizo na vgalo 80...alla mporei na min exei perasei Ora apo to thilasmo.polles fores vgazo amesos meta to thilasmo dioti den exo xrono, ksipnane, exoun psilokolikous...

Aurio tha pao se alli paidiatro p eidikeuetai ston apokleistiko thilasmo na doume ti tha m. Pei. Pantos kapote exo k thetikes edeikseis. Px simera pou thilaza, eida na trexei mpoliko to gala apo to stoma tou!

TORA vevaia klaiei. :? Pao na do ti thelei.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τινα μου εγω για πρωτη φορα εβαλα την παιδιατρο να το κανει για να μου δειξει πως να βαζω τον φυσιολογικο ορο στην μυτούλα.Δεν ειναι τιποτα. Γυρνας το κεφαλι στο πλαι και βαζεις την μυτη του ορου μεσα στο πανω ρουθουνι ομως και το πιεζεις αποτομα αλλα ελαφρια και μετα το γυρνας και απο την αλλη και κανεις το ιδιο. Οτι εχει θα βγει εκεινη την στιγμη. Ααα και αν καταπιουν και λιγο δεν υπαρχει προβλημα μην τρομαξεις!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? Εμεις γυρισαμε σπιτι μας!!!

Πηγαν ολα καλα,ο μικρος μας εμεινε στην ΜΕΝΝ για 6 μερες

Ειχε μια υπογλυκαιμια με το που γεννηθηκε και εκανε και μια ελαφρα ταχυπνια και τον εβαλαν στο οξυγονο

Την Δευτερα βγηκα εγω και Τριτη πηραμε και το αγορακι μας,η 2η καισαρικη ηταν πολυ ποιο ανωδυνη απο την πρωτη

Θα βαλω φωτο του μπεμπη μου στο facebook

Εχω Να πολυ ησυχο μωρακι, πινει γαλατακι μου αποκλειστικα αλλα με θηλαστρο γιατι ειναι 2370 και θελουμε να παει 3 κιλα για να τον βαλω στο στηθος1και ο μεγαλος μου το πηρε πολυ πολυ καλα! παω να κανω καμοια δουλιτσα πριν ξυπνησει φιλακια σε ολες!

79o6p3.png

Crochet να σας ζήσει!!! Πάντα γερά, καλοτυχα κι ευτυχισμένα τα παιδάκια σου!

Καλό σαραντισμό να έχετε.

Τίνα, σχετικά με το γάλα μας είναι ούτως ή άλλως πιό νερουλό σε σχέση με του εμπορίου. Έχει όμως ότι χρειάζεται το μωράκι μας. Το πιό παχύ του πάντως είναι στο τέλις, οπότε αν αντλείς στο τέλος σπρώχνε/πίεζε το στήθος από πάνω προσ την θηλή ώστε να βγει κ το πιό λιπαρό γάλα. Δεν ξέρω αν γίνεται με το θήλαστρο γιατί ακόμα περιμένω να έρθει το δικό μου, στον θηλασμό πάντως έτσι μου είπαν να κάνω.

Η παιδίατρος τι σου είπε τελικά;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τι τρομερές παραγωγές είναι αυτές που διαβάζω; Εγώ πάω από 60 μέχρι 100 (και είμαι ευχαριστημένη γιατί έχει αυξηθεί από τότε που πήρα το θήλαστρο).

Χαχα ναι μην νομίζεις οτι έγινε απο την μια μέρα στην αλλη αυτό. Έχω πολλές ώρες στο θηλαστρο για να καταφέρω αυτές τις ποσότητες. Μην ξεχνάς οτι εγώ χρειάζομαι διπλές ποσότητες απο εσένα και είναι και τα δυο μου πολύ φαγανα, ζωή να χουν.....

Μέχρι στιγμής τρέφονται αποκλειστικά με δικο μου γαλατάκι και είμαι πολύ περήφανη γι αυτό. Μου λέει ο άντρας μου κάθε βράδυ πεσε κοιμησου και άσε τις αντλησεις μην πέσεις κάτω, και να δώσουμε σκόνη δεν πειράζει για ενα βράδυ, και του λέω όσο αντεχω θα δίνω δικο μου. Αν είναι να ταβλιαστω, θα το σκεφτώ...

Τις μέρες που προλαβαινω να αντλω πολλές φορες και να κάνω κάβα για τα βράδυνα γεύματα είναι καλά, ξυπνάω στο 3ωρο για άντληση, μην χαλασω την παραγωγή, αν όμως δεν προλαβω μέσα στην μέρα, ξυπνάω κάθε 2 ωρες και βάλε και τα ταισματα, εκεί γίνομαι κουρέλι όμως.... Τι να κάνω, υπομονή...

Ποτε αρχίζουν να κοιμούνται 5-6ωρα?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? Εμεις γυρισαμε σπιτι μας!!!

Πηγαν ολα καλα,ο μικρος μας εμεινε στην ΜΕΝΝ για 6 μερες

Ειχε μια υπογλυκαιμια με το που γεννηθηκε και εκανε και μια ελαφρα ταχυπνια και τον εβαλαν στο οξυγονο

Την Δευτερα βγηκα εγω και Τριτη πηραμε και το αγορακι μας,η 2η καισαρικη ηταν πολυ ποιο ανωδυνη απο την πρωτη

Θα βαλω φωτο του μπεμπη μου στο facebook

Εχω Να πολυ ησυχο μωρακι, πινει γαλατακι μου αποκλειστικα αλλα με θηλαστρο γιατι ειναι 2370 και θελουμε να παει 3 κιλα για να τον βαλω στο στηθος1και ο μεγαλος μου το πηρε πολυ πολυ καλα! παω να κανω καμοια δουλιτσα πριν ξυπνησει φιλακια σε ολες!

Να σας ζήσει, να τα χαίρεσαι και τα δυο.....

Να σε ρωτησω, αυτό το να παει 3 κιλά για να θήλασει σου το ειπαν στην μενν να υποθέσω. Ο παιδίατρος σας συμφώνησε? γιατί κι εμένα έτσι μου είχαν πει στην μενν και η παιδίατρος μου ηταν αρνητικη. Μου είπε να τα βαζω κανονικά στο στήθος. Άσχετο αν εγώ είχα ανασφάλεια και έδινα αντλημενο δικο μου και μετα άντε να μάθουν στήθος. Τώρα σιγά σιγά ξεκίνησε ο μικρός μου και θηλαζει , η Μπέμπα μέχρι να καταλάβει οτι αυτό δεν είναι μπιμπερο μου εχει κανει την θηλη τσίχλα...

0SB8p3.png

Να σας ζήσει, να τα χαίρεσαι και τα δυο.....

Να σε ρωτησω, αυτό το να παει 3 κιλά για να θήλασει σου το ειπαν στην μενν να υποθέσω. Ο παιδίατρος σας συμφώνησε? γιατί κι εμένα έτσι μου είχαν πει στην μενν και η παιδίατρος μου ηταν αρνητικη. Μου είπε να τα βαζω κανονικά στο στήθος. Άσχετο αν εγώ είχα ανασφάλεια και έδινα αντλημενο δικο μου και μετα άντε να μάθουν στήθος. Τώρα σιγά σιγά ξεκίνησε ο μικρός μου και θηλαζει , η Μπέμπα μέχρι να καταλάβει οτι αυτό δεν είναι μπιμπερο μου εχει κανει την θηλη τσίχλα...

H παιδιατρος θα μας δει αυριο....,στην ΜΕΝΝ μας το ειπε ο παιδιατρος-νεογνολογος

ενταξει αν δω οτι δεν μπορει μετα να πιασει στηθος θα συνεχισω με το θηλαστρο

το προτιμω απο μια ρογα σκασμενη και με ραγαδες επειδη ο μικρος δεν θα ξερει να θηλασει:oops::oops:

79o6p3.png

Ελενάκι να σου ζήσει ο πριγκιπάκος!!!

Εγώ κορίτσια βγάζω 3 φορές την ημέρα (δεν προλαβαίνω πιο πολύ) κ περίπου 30-40 μλ.Ελπίζω να το καταφέρω με κατάλληλο συντονισμό να βγάζω πιο συχνά μπας κ αυξηθεί λιγάκι.

Λόξυγκα παθαίνει 2-3 φορές την ημέρα το δικό μου κ του δίνω λίγο γαλατάκι και του περνάει.Αν κ μου έχει πει η παιδίατρος ότι δεν είναι σωστό γτ μπορεί να στραβοκαταπιεί.Αλλά είναι το μόνο που το βοηθάει!Κ δεν έχει στραβοκαταπιεί ποτέ!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ελενάκι να σου ζήσει ο πριγκιπάκος!!!

Εγώ κορίτσια βγάζω 3 φορές την ημέρα (δεν προλαβαίνω πιο πολύ) κ περίπου 30-40 μλ.Ελπίζω να το καταφέρω με κατάλληλο συντονισμό να βγάζω πιο συχνά μπας κ αυξηθεί λιγάκι.

Λόξυγκα παθαίνει 2-3 φορές την ημέρα το δικό μου κ του δίνω λίγο γαλατάκι και του περνάει.Αν κ μου έχει πει η παιδίατρος ότι δεν είναι σωστό γτ μπορεί να στραβοκαταπιεί.Αλλά είναι το μόνο που το βοηθάει!Κ δεν έχει στραβοκαταπιεί ποτέ!

Άλλη μια περίπτωση που ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Εμένα η παιδίατρος στο μαιευτήριο μου είπε να το βάζω στο στήθος όταν έχει λοπξυγκα και πράγματι βοηθάει. Στην μεγάλη δεν ήξερα κ την άφηνα την καημενούλα κ έκανε πολύ ώρα να περάσει.

Αλήθεια, υπάρχει κανένα μωρό που να έχει σχηματίσει κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα; Εμένα εντελώς άλλα για άλλα κάθε μέρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες αν κι αργά γεια σας κι από εμένα και πάλι! Δυστυχώς λόγω δουλειάς κ χρόνου δεν κατάφερνα να σας γράψω, αλλά τώρα που πήρα κινητό με ίντερνετ ποιος με πιάνει!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες τα έχετε ήδη αγκαλιά σας και με το καλο σε οποία έμεινε μαζί με μένα στην αναμονή! Έχω ακόμα 8 μέρες ως την πητ μου ο μικρός προς στιγμήν είναι με το κεφάλι κάτω, ο τράχηλος σκληρός όμως..ας ελπισω ότι θα θελήσει να βγει μόνος του μιας και θα προσπαθήσω για vbac.σας καληνύχτα μπας και κλεισω μάτι και θα μπαίνω συχνότερα! Φιλία!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες αν κι αργά γεια σας κι από εμένα και πάλι! Δυστυχώς λόγω δουλειάς κ χρόνου δεν κατάφερνα να σας γράψω, αλλά τώρα που πήρα κινητό με ίντερνετ ποιος με πιάνει!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες τα έχετε ήδη αγκαλιά σας και με το καλο σε οποία έμεινε μαζί με μένα στην αναμονή! Έχω ακόμα 8 μέρες ως την πητ μου ο μικρός προς στιγμήν είναι με το κεφάλι κάτω, ο τράχηλος σκληρός όμως..ας ελπισω ότι θα θελήσει να βγει μόνος του μιας και θα προσπαθήσω για vbac.σας καληνύχτα μπας και κλεισω μάτι και θα μπαίνω συχνότερα! Φιλία!

Άντε άντε.... Με το καλό... Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια με το vbac... Χαράς το κουράγιο σου...

0SB8p3.png

Αντζούλα εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να έχεις εναν ονειρεμένο φυσιολογικό τοκετό. Άντε, σε λίγες μέρες θα ΄χεις κι εσύ το αγγελουδάκι σου αγκαλιά! Είναι τόσο υπέροχη η αισθηση του νεογέννητου. Είχα ξεχάσει πόσο!

Τώρα λέω ότι θα ΄θελα πολλά πολλά ακόμα παιδάκια ώστα να μην χάσω ποτέ την μωρουδίλα. Μακάρι να κέρδιζα ένα λόττο κ θα το ΄κανα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Angel me to kalo na ipodextheis to moraki sou stin agkalia sou! Ti einai to vbac??:D

Koritsia piga stin paidiatro pou eidikeuetai sto thilasmo k kaname k test ekei, thilasa k ta zigise prin k meta Gia na doume poso pinoun. 10 lepta ta evala mono Kai ipian 30-35ml parolo pou itan Kai taismena proligou. Opotan mou eipe oti exo mia xara gala oti ta mora pianoun kala to stithos k siga siga na kopso ta mpimpero k na thilazoun mono. k tis antliseis tha do analogos me tis anagkes mou. telika tzampa agxonomouna ap oti fainetai, ta mora epinan apo to stithos giauto den antlousa poli:D. apla oi pieseis massaz sto stithos voithane poli kai mou edeikse k tropo na kano malakseis eno antlo me ti dipli antlia, vasika ti stereoneis mesa sto soutien thilasmou kai ta xeria sou einai eleuthera!

An kamia kopela thelei na dei poso trone ta morakia tis apo o stithos eisioumai na kanei autonto test pou ta zigizeis prin k meta.

filakia

mlqnp3.png

Άλλη μια περίπτωση που ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Εμένα η παιδίατρος στο μαιευτήριο μου είπε να το βάζω στο στήθος όταν έχει λοπξυγκα και πράγματι βοηθάει. Στην μεγάλη δεν ήξερα κ την άφηνα την καημενούλα κ έκανε πολύ ώρα να περάσει.

Αλήθεια, υπάρχει κανένα μωρό που να έχει σχηματίσει κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα; Εμένα εντελώς άλλα για άλλα κάθε μέρα.

εμενα μια χαρα πηγενε η δικια μου τοσες εβδομάδες μου τα χαλασε χθες και σημερα ομως γιατι ποναει το κακομοιρο.. ας ελπισουμε πως θα ξαναπαρουμε τα ισια μας!

Να γινω πιο συγκεκριμενη, τρωει καθε 3-3μιση ωρες, ενδιαμεσα κοιμαται αρκετα δηλαδή μενει 4 ωρες ξυπνια μες την μερα. Ισως φταει που πινει εως και 150 ml.

Angel me to kalo na ipodextheis to moraki sou stin agkalia sou! Ti einai to vbac??:D

Koritsia piga stin paidiatro pou eidikeuetai sto thilasmo k kaname k test ekei, thilasa k ta zigise prin k meta Gia na doume poso pinoun. 10 lepta ta evala mono Kai ipian 30-35ml parolo pou itan Kai taismena proligou. Opotan mou eipe oti exo mia xara gala oti ta mora pianoun kala to stithos k siga siga na kopso ta mpimpero k na thilazoun mono. k tis antliseis tha do analogos me tis anagkes mou. telika tzampa agxonomouna ap oti fainetai, ta mora epinan apo to stithos giauto den antlousa poli:D. apla oi pieseis massaz sto stithos voithane poli kai mou edeikse k tropo na kano malakseis eno antlo me ti dipli antlia, vasika ti stereoneis mesa sto soutien thilasmou kai ta xeria sou einai eleuthera!

An kamia kopela thelei na dei poso trone ta morakia tis apo o stithos eisioumai na kanei autonto test pou ta zigizeis prin k meta.

filakia

Vbac ειναι ο φυσιολογικος τοκετός μετα απο καισαρική. Πολυ ευχαριστα νεα κορίτσι μου μπραβο..

ολες κουβεντιαζεται για θηλασμο και μου φαινεται ειμαι η μονη που δεν θηλαζω λογο βλακειας βεβαια, με πηραν στο λαιμο τους.. :(

Γι'αυτο δεν σχολιαζω και πολυ γιατι δεν ξερω τιποτα επι του θεματος..

Angie με το καλο κοπελα μου!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Vbac ειναι ο φυσιολογικος τοκετός μετα απο καισαρική. Πολυ ευχαριστα νεα κορίτσι μου μπραβο..

ολες κουβεντιαζεται για θηλασμο και μου φαινεται ειμαι η μονη που δεν θηλαζω λογο βλακειας βεβαια, με πηραν στο λαιμο τους.. :(

Γι'αυτο δεν σχολιαζω και πολυ γιατι δεν ξερω τιποτα επι του θεματος..

Angie με το καλο κοπελα μου!

Mi stenaxoriesai nikaki. k go tora pou eixa to thema k skeftomoun oti mporei na mi katafero na thilaso, to filosofisa. polla mora k apo ti genia mas polloi de thilasane oute mia mera k mia xara einai. iparxoun liseis. ego thimamai oti eixe k faseis pou itan must o thilasmos alla k faseis pou legotan oti einai kalitero to i mpimpero.. einai k ligo taseis epoxis. anyway, to simantiko einai na einai igii to moraki sou. se katalavaino vevaia apo vlakeia allon den etixe giauto kai neuriazeis. pantos to oti koimaste na to ektimas! emeis giname zombiee... ego tora armegomai xixixixi

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...