Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!Γενικα ειναι ησυχο το μωρο αν κ τις πρωτες μερες τα περισσοτερα ειναι ησυχα.ο Φιλιππακος μου το εχει δεχτει το μωρο κ ειναι απιστευτα περιεργος σε οτι κανουμε,με βοηθαει στα παντα χωρις καν να του το ζητησω.

Σημερα παμε για επαναληπτικο για τον ικτερο γτ βγηκαμε με 10,1 οριακα δλδ.Αν κ δε νομιζω να εχει τπτ γτ εχει φτιαξει το χρωματακι του.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Το 10,1 είναι οριακό; Εμένα στο μαιευτήριο μου είπαν το 13,5 είναι το όριο. Εμένα βγήκε με 9,5 και μου είπαν μιά χαρά. Ό,τι θέλει ο καθένας λέει τελικά. Άντε να βγάλεις άκρη...

Τέλος πάντων, μπράβο στον μικρό σου που το πήρε τόσο καλά. Κι η δικιά μου το ίδιο. Βέβαια αργότερα λένε είναι το πρόβλημα. Τώρα που συνεχώς κοιμούνται δεν είναι τόσο θέμα. Για να δούμε...

Καλή μέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νομιζα οτι το 10 ειναι το οριο,οχι?Τον Φιλιππο τον ειχα βγαλει τοτε με 8,3 κ θυμαμαι οτι ετσι μου ειχαν πει.Τεσπα ολα καλα σημερα εχει 9,3 συνεχιζουμε ηλιοθεραπεια στο παραθυρο οπως το λεω εγω χαχαχα και ολα καλα.Α κ πηραμε κ βαρος πηγαμε 2,5 κιλα!Απο το νοσοκομειο την Παρασκευη βγηκαμε 2.460.

Ο μεγαλος εχει κατι περιεργες αντιδρασεις ωρες ωρες αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλος.Κ ελπιζω να παραμεινει ετσι.

Κοριτσια σας ζηλευω που προλαβαινετε κ τα μωρα κ βγαζετε κ με το θηλστρο!Ο μικρος δεν καθεται πλεον στο στηθος κ πρεπει να το βγαζω με το θηλαστρο αλλα δεν προλαβαινω να το κανω τοσο συχνα οσο πρεπει κ μαζευει κ ποναω απιστευτα!Πρεπει καπως να βρω προγραμμα να το κανω αλλιως πραγματικα δεν την γλυτωνω τη μαστιτιδα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!Γενικα ειναι ησυχο το μωρο αν κ τις πρωτες μερες τα περισσοτερα ειναι ησυχα.ο Φιλιππακος μου το εχει δεχτει το μωρο κ ειναι απιστευτα περιεργος σε οτι κανουμε,με βοηθαει στα παντα χωρις καν να του το ζητησω.

Σημερα παμε για επαναληπτικο για τον ικτερο γτ βγηκαμε με 10,1 οριακα δλδ.Αν κ δε νομιζω να εχει τπτ γτ εχει φτιαξει το χρωματακι του.

Καλά, με τον ίκτερο το κάθε μαιευτήριο έχει δικό του όριο. Στο Ρεαμας κράτησανεπιπλέον μέρα γιατί είχε η μπέμπα 13,1 με όριο το 13.

Βρε κορίτσια, παθαίνουν και τα δικά σας λόξυγκα συχνά? Η δικιά μου παθαίνει τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα και υποφέρει σιωπηλά η καυμενούλα αλλά δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί ούτε να φάει όση ώρα τον έχει.

Ξέρετε κανένα τρόπο να σταματάει, ή ακόμα καλύτερα να μην αρχίζει?

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα στο Ρεα μου είπαν το 13,5. Ίσως να ΄παν 13 κ δεν θυμάμαι καλά.

Όσο για τον λόξυγκα, κι εμένα παθαίνει πολύ συχνά. Τουλάχιστον μιά φορά την ημέρα. Η παιδίατρος στο μαιευτήριο μου είπε να τον βάζω λίγο στο στήθος και πράγματι του περνάει. Αφού δεν πίνει νερό, πίνει λίγο γαλατάκι...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νομιζα οτι το 10 ειναι το οριο,οχι?Τον Φιλιππο τον ειχα βγαλει τοτε με 8,3 κ θυμαμαι οτι ετσι μου ειχαν πει.Τεσπα ολα καλα σημερα εχει 9,3 συνεχιζουμε ηλιοθεραπεια στο παραθυρο οπως το λεω εγω χαχαχα και ολα καλα.Α κ πηραμε κ βαρος πηγαμε 2,5 κιλα!Απο το νοσοκομειο την Παρασκευη βγηκαμε 2.460.

Ο μεγαλος εχει κατι περιεργες αντιδρασεις ωρες ωρες αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλος.Κ ελπιζω να παραμεινει ετσι.

Κοριτσια σας ζηλευω που προλαβαινετε κ τα μωρα κ βγαζετε κ με το θηλστρο!Ο μικρος δεν καθεται πλεον στο στηθος κ πρεπει να το βγαζω με το θηλαστρο αλλα δεν προλαβαινω να το κανω τοσο συχνα οσο πρεπει κ μαζευει κ ποναω απιστευτα!Πρεπει καπως να βρω προγραμμα να το κανω αλλιως πραγματικα δεν την γλυτωνω τη μαστιτιδα!

Και εγω ξερω το οριο ειναι 13 γιατι ρωτησα την παιδιατρο μας γιατι ειχε ανεβει. Βγηκαμε με 7, 3 και μετα απο 2 μερες εφτασε 12.Απο το 13-14 μπαινουν στην λαμπα.

Καλά, με τον ίκτερο το κάθε μαιευτήριο έχει δικό του όριο. Στο Ρεαμας κράτησανεπιπλέον μέρα γιατί είχε η μπέμπα 13,1 με όριο το 13.

Βρε κορίτσια, παθαίνουν και τα δικά σας λόξυγκα συχνά? Η δικιά μου παθαίνει τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα και υποφέρει σιωπηλά η καυμενούλα αλλά δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί ούτε να φάει όση ώρα τον έχει.

Ξέρετε κανένα τρόπο να σταματάει, ή ακόμα καλύτερα να μην αρχίζει?

Εμενα την πιανει παντα μετα το γαλα οποτε οταν την πιασει τις δινω λιγο και τις περναει.Αλλα αλλες φορες την αφηνω και σταματαει μονος του.

Δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι για να σταματησει..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αχ αυτός ο λόξυγκας. Εμένα παθαίνουν σχεδόν μετα απο κάθε ρέψιμο. Τους δίνω λίγο γαλατάκι ακόμα και μας περνάει.

Swan θέλει πολύ προσπαθεια και θυσίες η άντληση. Εγώ ξυπνάω ακόμα και την νύχτα ανα 2ωρο με ξυπνητήρι για να κάνω άντληση. Τι να κάνουμε όμως, θυσίες είναι αυτές για τα μωρά μας. Σήμερα κοντευω να πέσω κάτω, έχω κοιμηθεί ελάχιστα μέσα στη μέρα γιατί όλο και κάποιο με ήθελε για αγκαλιά η θηλασμό, πήγαμε και τηνπρωτη μας βόλτα με αυτοκίνητο και καρότσι (για ν δούμε βιτρίνες) είναι και η ακινησία των προηγούμενων μηνων, τα παιξα τελείως. Περιμένω τώρα να κάνω την άντληση μου και να ξεραθω ενα δυωρακι.

0SB8p3.png

Na Mai k mena ksipnia na Kano antlisi! Twinmama poso vgazeis kathe 2oro?

To pathainoun auto me to loskigga poli sixna. Den Kano Kati pernaei mono tou.

H kourasi de paleuetai. O Antras m pige douleia apo simera k emena moni me ta mora. Pragmatika nomizo tha Gino zombie, k me to thema tou thilasmou fovamai mipos me pianei k katahlipsi apo ti stenaxoria m oti den vazo arketo...

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

καλημέρα μανούλες, και εμενα την πιανει λοξυγκας σχεδον καθε μέρα αλλά φοβαμαι να την βάλω στο στηθος οσο εχει για να μην πνιγει, αμα περναει με αυτο τον τρόπο θα το δοκιμάσω.

η δικια μου πνιγεται πολύ συχνα οταν πίνει με το μπιμπερό, εσας το παθαίνουν?

επίσης εχει βουλώσει λιγο η μυτη της και δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι να της βάλω φυσιολογικο ορο....τι προτείνεται?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες, και εμενα την πιανει λοξυγκας σχεδον καθε μέρα αλλά φοβαμαι να την βάλω στο στηθος οσο εχει για να μην πνιγει, αμα περναει με αυτο τον τρόπο θα το δοκιμάσω.

η δικια μου πνιγεται πολύ συχνα οταν πίνει με το μπιμπερό, εσας το παθαίνουν?

επίσης εχει βουλώσει λιγο η μυτη της και δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι να της βάλω φυσιολογικο ορο....τι προτείνεται?

Κι εμένα πνίγονται απο την λαιμαργία τους. Να το χτυπας στην πλατουλα και να το Φύσσας δυνατά στο πρόσωπα κι για να ξαναπάρει ανάσα.

Βάλε του καλέ ορο στην μυτουλα, κι εμένα μπουκωμενα είναι απο το αιρκοντισιον.

0SB8p3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το λόξυγκα. Το δοκίμασα μια φορά ήδη και δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά θα το ξαναδοκιμάσω την επόμενη φορά.πολύ στενοχωριέμαι να βλέπω το κορμάκι της να τραντάζεται ολόκληρο από αυτόν τον παλιολόξυγκα.

Τι τρομερές παραγωγές είναι αυτές που διαβάζω; Εγώ πάω από 60 μέχρι 100 (και είμαι ευχαριστημένη γιατί έχει αυξηθεί από τότε που πήρα το θήλαστρο).

7M7zp2.png

καλημέρα κορίτσια και ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.

εχει 2-3 μέρες που η μικρη δεν χορταινει πλέον μονο με θηλασμό και ξυπνάει καθε 1,5 ωρα για να φαει, ετσι χθες δεν αντεξα και εδωσα συμπλήρωμα και κοιμήθηκε 5 ωρες το πουλάκι μου.

και εγω με το θηλαστρο 80 με 100 βγάζω αλλά ειναι νερουλό και μάλλον δεν την πιανει, θα παρω και την παιδιατρο να ρωτησω για σιγουρα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...