Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Euxaristo nikaki m elpizo na ta katafero... nomizo exoun ligous kolikous. eidika o mikroulis la o kaimenos ipoferei siopila einai poli kalo moro... einai vevaia anisixos alla den klaiei spactarista. to katalavaino dioti thelei na kanei kaka tou ama faei k an den mporesei einai anisixos. mono sto relax iremei kapos. pantos k mena mou fainetai poli to 150 ml! vevaia k to moraki sou einai megalo, to diko mou me miso varos troei 60 opotan ipotheto mallon ok thanai! K psilo moro einai emena egine 44 o enas k 47 o alllos! minion!

twin mama eutuxos p mou eipes auto gia tin apothikeusi tou freskou galatos. einai poli krima me toso kopo na to petao. ego distixos kathe 3 ores peripou vgazo on average 80ml misi ora.... :( den ksero an paizei rolo pou ta thilazo kiolas. ti thilastro exeis? ego pira ena daneiko apo fili m pou exei k 5 xronia p to exei... einai electroniko tis medela. alla arxisa na pisteuo oti einai palio k an eixa mia kaliteri antlia isos ta kataferna kalitera. esi ti thilastro exeis? ksero oti mporo na enoikiaso pio epaggelmatiko isos to dokimaso..

Tha t katafereis twinmama k na thilaseis, nomizo k sena ipomoni thelei. Me pseudothiles dokimases I de sistinetai? O mikroulis mou pdiskoleuotan evaza Thiles TORA to pianei monos tou poli kalitera. Thelei akomi Gia na t kataferei teleia allo we are doing better. Na se rotiso an peinane tautoxrona pos tous dineis mpimpero? Na ta thilaso tautoxrona mporo moni mou, alla an prepei na doso mpimpero den ksero pos!

Exei liges meres na exhume gennitouria,who is next? :)

Xxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Euxaristo nikaki m elpizo na ta katafero... nomizo exoun ligous kolikous. eidika o mikroulis la o kaimenos ipoferei siopila einai poli kalo moro... einai vevaia anisixos alla den klaiei spactarista. to katalavaino dioti thelei na kanei kaka tou ama faei k an den mporesei einai anisixos. mono sto relax iremei kapos. pantos k mena mou fainetai poli to 150 ml! vevaia k to moraki sou einai megalo, to diko mou me miso varos troei 60 opotan ipotheto mallon ok thanai! K psilo moro einai emena egine 44 o enas k 47 o alllos! minion!

twin mama eutuxos p mou eipes auto gia tin apothikeusi tou freskou galatos. einai poli krima me toso kopo na to petao. ego distixos kathe 3 ores peripou vgazo on average 80ml misi ora.... :( den ksero an paizei rolo pou ta thilazo kiolas. ti thilastro exeis? ego pira ena daneiko apo fili m pou exei k 5 xronia p to exei... einai electroniko tis medela. alla arxisa na pisteuo oti einai palio k an eixa mia kaliteri antlia isos ta kataferna kalitera. esi ti thilastro exeis? ksero oti mporo na enoikiaso pio epaggelmatiko isos to dokimaso..

Tha t katafereis twinmama k na thilaseis, nomizo k sena ipomoni thelei. Me pseudothiles dokimases I de sistinetai? O mikroulis mou pdiskoleuotan evaza Thiles TORA to pianei monos tou poli kalitera. Thelei akomi Gia na t kataferei teleia allo we are doing better. Na se rotiso an peinane tautoxrona pos tous dineis mpimpero? Na ta thilaso tautoxrona mporo moni mou, alla an prepei na doso mpimpero den ksero pos!

Xxx

Το καλό θηλαστρο είναι το πιο σημαντικό. Έχω νοικιασεινοσοκομειακο το συμφονι της με ντέλα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Γι αυτό δεν κάνω πολύ ωρα στις αντλησεις. Αξίζει πραγματικα τα λεφτά του.

Αν πεινασουν ταυτόχρονα, που συμβαίνει πολύ συχνα, απλα κάποιο περιμένει και κλαίει. Στην χειρότερη τα βάζω ξάπλα σε ενα μαξιλάρι και τα ταιζω έτσι ξαπλωμένα.

0SB8p3.png

twin οταν λες κάνεις άντληση ενα τεταρτο εννοεις 15' σε καθε στηθος ή συνολικά. εμενα ο μπεμπης μου θηλαζει μια χαρα αλλα κοριτσια υπάρχουν στιγμες που με ποναει παρα πολυ, νομιζω οτι θα μου κοψει τη θηλη, και τις τελευταιες μερες οταν τον πιανουν οι κολικοι ή οταν εκνευριζεται τραβαει τη θηλη με δυναμη.

Η μικρουλα μου ομως επειδη ητανε 15 μερες στη ΜΕΝΝ και της μαθανε μπιμπερο και πιπιλα και δεν θηλασε καθολου πριν τη παρω σπιτι (εχω μια εβδομαδα που την εχω σπιτι) δεν μπορει να πιασει τη θηλη. Τις πρωτες μερες κατι πηγε να κανει αλλα τωρα οταν τη βαζω εκνευριζεται και δεν θελει να την πιασει με τιποτα.

JQdCp2.png

twin οταν λες κάνεις άντληση ενα τεταρτο εννοεις 15' σε καθε στηθος ή συνολικά. εμενα ο μπεμπης μου θηλαζει μια χαρα αλλα κοριτσια υπάρχουν στιγμες που με ποναει παρα πολυ, νομιζω οτι θα μου κοψει τη θηλη, και τις τελευταιες μερες οταν τον πιανουν οι κολικοι ή οταν εκνευριζεται τραβαει τη θηλη με δυναμη.

Η μικρουλα μου ομως επειδη ητανε 15 μερες στη ΜΕΝΝ και της μαθανε μπιμπερο και πιπιλα και δεν θηλασε καθολου πριν τη παρω σπιτι (εχω μια εβδομαδα που την εχω σπιτι) δεν μπορει να πιασει τη θηλη. Τις πρωτες μερες κατι πηγε να κανει αλλα τωρα οταν τη βαζω εκνευριζεται και δεν θελει να την πιασει με τιποτα.

Το θηλαστρο που έχω είναι διπλής άντλησης, αρα ναι, συνολικά 15' κανω.

Αν σε πονάει την ωρα που θηλάζει ς σημαίνει οτι έχει πιασει λάθος. Προσπάθησε να βρεις την σωστη θέση για να μην πονάς. Εμείς ακόμα να την βρούμε. Με την μικρή επέμενε όσο μπορείς όταν δεν είναι. Πολυ πεινασμένη, μένα ετσιμοιυειχε πει ή γιατρός μας.

Τώρα κάνω άντληση και πάω σφαίρα για ύπνο. Σήμερα μας κανουν 4ωρα να μην τα ματιασω....

0SB8p3.png

Το θηλαστρο που έχω είναι διπλής άντλησης, αρα ναι, συνολικά 15' κανω.

Αν σε πονάει την ωρα που θηλάζει ς σημαίνει οτι έχει πιασει λάθος. Προσπάθησε να βρεις την σωστη θέση για να μην πονάς. Εμείς ακόμα να την βρούμε. Με την μικρή επέμενε όσο μπορείς όταν δεν είναι. Πολυ πεινασμένη, μένα ετσιμοιυειχε πει ή γιατρός μας.

Τώρα κάνω άντληση και πάω σφαίρα για ύπνο. Σήμερα μας κανουν 4ωρα να μην τα ματιασω....

καλημέρα!!!!

τwin δεν ποναω την στιγμή που θηλαζω πονάω την ωρα που προσπαθεί να πιασει το στήθος, γιατι ειναι ανυπόμονος. οταν πιασει το στηθος και μετα ευτυχως δεν ποναω. εχω δοκιμάσει να τον βάλω στο στήθος πριν το ζητήσει αλλά και πάλι οταν φέρω το στοματακι του στο στηθος τρελαινεται λες και φοβαται ο΄τι θα του το πάρω πισω. Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες επειδή τρέχει το στηθος γάλα του γλιστράει συνέχεια η θηλή και τα παίρνει στο κρανίο.

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

150ml???? Κάθε ποισες ώρες σου τρώει? Εμένα ο μικρός που τρώει 120 κάθε τρεις ώρες μου είπε η γιατρός οτι είναι πολύ και γι' αυτό να τον βαζω στήθος, που θα κουράζεται πιο γρήγορα και δεν θα τρώει τόσο. Αυτό βέβαια δεν έπιασε γιατί αν δεν χορτάσει αυτός, χαλαει τον κοσμο. Και τι να κάνω, τον λυπάμαι. Προχθες από την λαιμαργία του όμως που έφαγε και πολυ γρήγορα, μου έκανε εναν τεράστιο εμετό ο Καημένος.

Κι ομως ναι 150 ml!! Ουτε εγω δεν το πιστεύω. Η παιδιατρος ειπε να μην του κανω διαιτα στο φαει γιατι θα γρηνιαζει με αποκορυφωμα να τρωει παραπάνω. Τρωει καθε 3 με 3μιση ωρες αλλα δεν φτανει παντα στα 150 τρωει 120, 135 και στις μεγαλες πεινες 150. αχ το καημενο το μωρακι, οντως μωρε δεν μπορεις να τα αφησεις να πεινανε. Και η δικια μου δεν ξεγελιεται με τιποτα. Εμενα εμετο δεν εχει κανει αλλα μονο μεγαλες γουλιες Οταν δεν ρευεται καλα.

Xxx

Μωρε τι τραβανε και αυτα τα καημενα... :(:( διαβασα χθες εδω στο ιντερνετ οτι οι κολικοι σταματανε στους 3 μηνες και σε σπανιες περιπτώσεις κραταει εως 6 μηνων. Αλλα δεν εχουν βρει ακομα απο τι προκαλει τους κολικους. Αλλοι λενε απο το γαλα, ειτε το μητρικο ειτε του εμποριου, αλλοι οτι κρατανε τα αντερακια τους αερα και δεν μπορουν να το αποβαλουν.. ποιος ξερει..

Τι να πω χριστινα μου. Και εγω το βλεπω οτι ειναι πολυ αλλα αν δεν χορτασει δεν σταματαει το κλαμα..

παω ειναι η ωρα της για γαλα!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Twin, να τα εκατοστήσετε σε χρόνια!!! Πάντα γερά, ευτυχισμένα και καλότυχα να ΄ναι τα διδυμάκια σου!

Κι εμένα με πονάει την ώρα που πιάνει την θηλή, μετά όμως οκ. Την ώρα εκείνη είναι λες κ λυσσάνε. Θυμάμαι κι απο την Αθηνά, το βλέμμα τους γίνεται σχεδόν άγριο, ακόμα κι αν δεν πεινάνε πολύ. Μόλις ομως πιάσουν αλλάζουν τελείως έκφραση. Η απόλυτη ηρεμία και ευχαρίστηση. Πολύ πλάκα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χαχαχαχαχα οντως μαρακι εχουν ενα βλεμμα σαν να λενε "δωσμου το γαλα μου γιατι αλλιως..... "!!!!!!!!!!

twin χρονια σας πολλα!!!!! Ποτε περασε ενας μηνας...!!! Ποτε προλαβες καλε με 2 μωρα και εφτιαξες και τουρτα??? ΆΞΙΑ.!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Na sou zisoun twinmama! Dos tous ta filia mou!

Na rotiso Kati, otan tous thilazo k vazo pseudo thill dioti to mikrouli kapote diskoleute akomi vlepo gala Mesa. Mipos auto einai endiksi oti exo gala telika? Evala k ston allo Gia na do k kata diastimata travaga ti thili k evlepa an exei gala k meta tin adeiaza Gia na Mai sigouri oti den einai to idio alla travane!vlakeies Kano? H arxisa na paralogizomai? Pantos ores ores mou erxetai na paraitiso, alla peismono Pali meta...

Pira apo Mia fili ti dipli antlia. Vgazo to idio alla se misi Ora. Kati einai kai auto.

X

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθαμε κ εμεις!!!!

Κοριτσακια μου σας διαβαζα κανονικα απο το μαιευτηριο τοσες μερες αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο δε μπορουσα να μπω με τπτ να σας γραψω!

Τελος καλο ολα καλα κ μ΄εμας γεννησα την Τριτη στις 8.53 το κουκλακι μου 2.660 τελικα κ απο χτες ειμαστε πλεον σπιτι μας!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Να σας ζήσει Μαίρη!!! Γερό, καλότυχο κι ευτυχισμένο να ΄ναι και πάντα με υγεία κ αγάπη να το καμαρώνετε. Καλό σαραντισμό τώρα!

Εγώ σήμερα, 8 ημερών ο μπέμπης, τον άφησα στον άντρα μου για μία ώρα κ πήγα την μεγάλη στις κούνιες. Το καημένο εδώ κ μέρες το ζητούσε κ ο άντρας μου δεν αφήνει τθς γιαγιάδες να την πάνε, ούτε κ ο ίδιος την πάει μόνος του. Έτσι την πήγα εγώ. Δεν αισθανόμουν καλά που άφησα τον μπέμπη αλλά έπρεπε. Τα καταφέρανε πάντως. Τον είχα ταϊσμένο οπότε ήταν όλα καλά.

Καληνύχτα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ηρθαμε κ εμεις!!!!

Κοριτσακια μου σας διαβαζα κανονικα απο το μαιευτηριο τοσες μερες αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο δε μπορουσα να μπω με τπτ να σας γραψω!

Τελος καλο ολα καλα κ μ΄εμας γεννησα την Τριτη στις 8.53 το κουκλακι μου 2.660 τελικα κ απο χτες ειμαστε πλεον σπιτι μας!

Sigxaritiria! Na sas zisei panta gero k kalotixo moraki na einai! X

mlqnp3.png

Ηρθαμε κ εμεις!!!!

Μπράβο βρε!!! Να σας ζησει το νινικι σας. Πως είναι οι πρωτες σας μέρες?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...