Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα,τελικα πεμπτη και εγω μπαινω να γεννησω με καισαρικη,και ευχομαστε να πανε ολα καλα Μαιρη να σας ζησει ο μπεμπης σας!! φιλακια πολλα σε ολες σας οποτε μπορω θα ξαναμπω!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Swan, να σας ζήσει!!! Γερό, καλότυχο κι ευτυχισμένο το αγγελούδι σας! Με το καλό και τα υπόλοιπα μωράκια! Crochet, με το καλό να υποδεχτείς κι εσύ το μωράκι σου,

Σχετικά με τον θηλασμό, μέχρι να εδραιωθεί μου είπαν στο μαιευτήριο, ταίζουμε 10 λεπτά απ΄το κάθε στήθος. Αφού εδραιωθεί ταίζουμε από ένα στήθος την φορά, όσο θέλει, περίπου 20 λεπτά τουλάχιστον ώστε να παίρνει κ το τελευταίο, "παχύ" γάλα. Αυτό μου είπαν στο μαιευτήριο. Στην πράξη δεν θυμάμαι απ΄την προγούμενη φορά. Νομίζω κι εγώ από ένα στήθος την φορά έδινα. Καλή επιτυχία!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Prota ap ola sigxaritiria stin alexia Natasha kai maraki pou gennisan! Panta igii k kalotixa nanai ta mora sas!

Paidia emena meiothike paaara poli i roi tou galatos mou :( dil ekei pou stis 5-7 meres evgaza 150 ml se ena katsimo, tora 50 me to zori. o logos pisteuo to simplroma pou ma nagkasan na doso logo ikterou k go apo enoxes k dioti eini toso mikra ta mora 1930 k 2220 to edosa me aptelesma ksafnika na meiothei apotoma, apo ti mia mera stin alli. k tora na kano 8 misaores antlseis to 24 oro k na thilazo k na min einai arketo k na dino k simpliroma. to entatiko auto to arxisa apo proxthes vasika. stin arxi evgaza mono 30 tora 50 peripou... tha auksithei vre koritsia?

twinmama esi pou to exeis psaksei perissotero ti les? Anisixo poli k auto pou egrapses einai alitheia eixa ton mikrouli sto stithos me pseudothili dioti den pianei kala, amfivallo an efage kati alla epeidi ton eixa 20' kourastike toso pou den ipie simpliroma! pos tha megalosei to Mikrouli mou?

gia ta fenugreek akouse kamia kati? rotisa eidiki thilasmou k eipe prota na prospathiso me antliseis k meta vlepoume gia xapia. Kserete ti mporei na voithisei? Lete na mi ksanaepanelthei?

fillia se oles

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Christine λογικά με αυξημένες αντλήσεις κ θηλασμούς θα αυξηθεί πάλι αφού είναι θέμα ζήτησησ-προσφοράς. Η μαγιά μπύρας λένε ότι βοηθάει επίσης αλλά νομίζω ότι πρέπει να παίρνεις τεράστιες ποσότητες. Θα έλεγα να ακολουθήσεις αυτό που είπε η μαία κ ολα θα πάνε καλά. Μην αγχώνεσαι, σίγουρα θα αυξηθεί με αυτόν τον τρόπο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Euxaristo maraki m Gia tin apantisi s,

elpizo na ta katafero, apla einai san na ksekino apo tin arxi k auto einai poli apogoiteutiko k agxotiko... hdi perasa tis protes meres me polli prospatheia na katevei to gala k tora prepei na to kano ksana.... tespa xalali.

crochetmania, krima p irthan etsi ta pragmata. prsathise na eisai iremi ki ol ha ftiaksoun. ftanei na gennithei to moraki na einai igii k den peirazei an meinei gia ligo sti thermokitida. polla mora mpainoun k mena mpikan. kali tixi aurio, xoris diskolies na genniseis me to kalo to moraki s.

Swanocean sigxaritiria! Kalotixo k igii na einai to moraki s!

Twin mama tora diavasa pou les oti tous dineis 100ria kathe 4-5 ores. ego tous dino metaksi 40-60 kathe 3-4 ores. 4 ores ti nixta dioti k o mikrouls de ksipna monos tou panta k prepei n ton ksipno ego. Kalitero auto pou dineis esi? tha rotiso ton paidiatro. tous dineis mono diko sou? posi ora ta vazeis sto stithos mou eipan oxi polli dioti einai mikra k kourazontai. episis ti nixta logo kourasis den ta vazo k kapoies fores mesa sti mera vazo mono to ena dioti t allo koimatai... Episis to megalo troei perissotero k to ena stithos paragei perissotero... ti nomizeis esi?

oso gia tis antliseis to diastima metaksi tous mporei na min einai panta to idio dil mporei na perasoun k 3,5 k 1,5 ora alla o Stoxos einai 8 to 24oro. den ta katafera akomi gia 10. sorry kiolas gia tis polles erotiseis alla finetai oti gnorizeis kala to thema k simvoules s einai politimes! opoia alli kopela exei kapoia simvouli pls tell me!

xxxxx

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Αυτά είναι τα κακά της άντλησης. Ξυπνά με ξυπνητηρι κάθε δυο ώρες. Μην ανησχεις Χριστίνα μου για το γάλα σου, θα αυξηθεί όσο ενεργοποιείς τον μηχανισμό. Εγώ κάνω 9-12 αντλησεις την μέρα. Όχι κάθε μέρα μιας και είμαι μονη μου τις περισσότερες ώρες και αν ει αι ξύπνια είναι δύσκολο. Στο στήθος τα βάζω περίπου δυο φορες την μέρα και μετα κάνω άντληση μετα απο κανένα μισαωρο. Σε καμια περίπτωση δενμου έχουν αδειάσει το στήθος, ίσα ίσα που επειδή έχει εενργηοποιηθει βγάζω αρκετό.

Ειναινπολυ κουραστικό, κι εγώ υπαρχουν στιγμές που λέω δεν σηκωνομαι απο το κρεβάτι ας πιουν σκόνη, και μετα θυμάμαι τα συστατικά που γράφει στο κουτί και αναιρω.

Πάω για ύπνο τώρα, θα επανελθω αύριο. Σήμερα δηλαδή!!!!;);)

0SB8p3.png

Αυτά είναι τα κακά της άντλησης. Ξυπνά με ξυπνητηρι κάθε δυο ώρες. Μην ανησχεις Χριστίνα μου για το γάλα σου, θα αυξηθεί όσο ενεργοποιείς τον μηχανισμό. Εγώ κάνω 9-12 αντλησεις την μέρα. Όχι κάθε μέρα μιας και είμαι μονη μου τις περισσότερες ώρες και αν ει αι ξύπνια είναι δύσκολο. Στο στήθος τα βάζω περίπου δυο φορες την μέρα και μετα κάνω άντληση μετα απο κανένα μισαωρο. Σε καμια περίπτωση δενμου έχουν αδειάσει το στήθος, ίσα ίσα που επειδή έχει εενργηοποιηθει βγάζω αρκετό.

Ειναινπολυ κουραστικό, κι εγώ υπαρχουν στιγμές που λέω δεν σηκωνομαι απο το κρεβάτι ας πιουν σκόνη, και μετα θυμάμαι τα συστατικά που γράφει στο κουτί και αναιρω.

Πάω για ύπνο τώρα, θα επανελθω αύριο. Σήμερα δηλαδή!!!!;);)

Nai einai poli kourastiko pos mporeis na kaneis toses polles? ego den prolavaino 7 kano... Ta vazo pio sixna sto stithos omos pernei kiauto kana misaoro dioti o enas den afinei to stithos an k amfivallo gia to poso pinei. Episis emena kathe 3 ores spania 4 ksipnane gia fai k me to mpimpero tora arxisan me to zori na trone 60-70 o megalos o mikros pio ligo. Emena einai 2500 o enas k o allos 2090, posa gr einai tora ta mora sou?

Filia kali ksekourasi pao na vgalo gala!

mlqnp3.png

Nai einai poli kourastiko pos mporeis na kaneis toses polles? ego den prolavaino 7 kano... Ta vazo pio sixna sto stithos omos pernei kiauto kana misaoro dioti o enas den afinei to stithos an k amfivallo gia to poso pinei. Episis emena kathe 3 ores spania 4 ksipnane gia fai k me to mpimpero tora arxisan me to zori na trone 60-70 o megalos o mikros pio ligo. Emena einai 2500 o enas k o allos 2090, posa gr einai tora ta mora sou?

Filia kali ksekourasi pao na vgalo gala!

Εμένα έχουν γίνει θρεφταρακια ο Μπέμπης 3400 και η μικρή 2900! Μου είπε η παιδίατρος να τον βάζω τον μικρο πιο πολύ στήθος για να κουράζεται και να μην τρώει τόσο πολύ. Του δίνω 120γρ και δεν του φτάνουν γκρινιάζει και τον ξεγελάω με πιπιλα.

Εχθες πάντως πολύ το προσπάθησα αυτό, κοιμήθηκε μια ωρα μετα το μπάνιο του και μετά ηταν δυο ώρες ξυπνιος αναζητώντας φαγητό, του έδωσα ξανά στήθος, μπιμπερο, πάλι στήθος, πιπιλα, όλα τα εκανα... Και ξυπνάει απο προ χθες και στο 3ωρο, σαν να μην του φτάνουν ούτε τα 120γρ. Και δεν είναι καν μηνός ακόμα!!! Ποσο γαλα νά βγάλω η αγελάδα να του φτανει πια????

0SB8p3.png

Omg! Wow, na min elpizo Gia ipno sintoma! Diladi sinexizeis k me tis antliseis kanonika, pote nomizeis tha mporeis na kaneis apokleistika k mono thilasmo? Ego plisiazo sta oria m pantos! Elpizo na ta katafero, pses evala k ksipnitiri k oute p to akousa... H antlisi mou adeiazei to stithos, eidika to ena. Vgazo metaksi 60-110 kathe misaori antlisi. Esi? To filao sto psigeio k meta Ben mari. An den tin pioun (Spania vevaia alla poli me lipei me toso kopo p kano gia na vgalo gala) prepei na to petakso etsi? Den mporo na to ksanavalo sto psigeio? Posi Ora ditireitai meta pou to kanoume ben mari ksereis?

Pantos mpravo sou. Ma xara ta kataferneis, exoun ginei Mia xara zoumera ta morakia s, :D emena einai leptoudia k ta podarakia tous einai opos ta podia tis kotas!eidika o mikros...

Aurio tha tel na pao k stin giatro p einai expert sto thilasmo.

mlqnp3.png

Συγχαρητήρια twin για το βάρος των μωρών σου! Πολύ καλά για διδυμάκια!!!

Christine υπομονή κι επιμονή θέλει κ θα τα καταφέρεις με τις αντλήσεις κ τον θηλασμό. Μην φτάνεις όμως στα όρια της εξάντλησης. Χρειάζεσαι ξεκούραση. Παρ΄ότι είμαι υπέρμαχος του αποκλειστικού θηλασμού, θεωρώ πως σε περιπτώσεις όπου η μανούλα δεν αντέχει την κούραση, καλύτερα να δίνεις συμπλήρωμα κάπου κάπου παρά να μην αντέξεις κ να τα παρατήσεις εντελώς. Μην υπερβαίνεις τα όριά σου, χρειάζεσαι δυνάμεις. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

Εμείς καλά πάμε. Σήμερα τον ζύγισα 3870, οπότε πήρε πισω όσα έχασε στο μαιευτήριο κ πήρε κι άλλα 140 γραμ. μέσα σε 5 μέρες. Μάλλον τρώει πολύ... Η αλήθεια είναι ότι θέλει να είναι συνέχεια στο στήθος. Βρε κορίτσια, όταν δεν κοιμουνται τι κάνετε; Εμένα θέλει αγκαλιά κ στήθος. Προσπαθώ να τον ξαπλώσω στο κρεβάτι μας ή στον καναπέ για να αλλάζει παραστάσεις αλλά βαριέται κ θέλει πάλι στήθος. Λόγω κ της μικρής, δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια αγκαλιά για να μην ζηλεύει, αν κ φαίνεται να το ΄χει πάρει καλά. Εσείς τι κάνετε; Ακόμα δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται σε παιχνιδάκια αν κ μέρα με την μέρα αλλάζει πολύ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Geia s maraki m!

Ti oraia p megalonei to moraki s! Gia na eimai eilikrinis ta mora mou, spania einai ksipnia nomizo k logo tou oti einai poli mikra.vasika einai ksipnia mono otan peinane, theloun allagma i otan pone (nomizo exoun Ligous kolikous)... Tous vazo sto relax k Iremane i tous perno agkalia k ksaplono ligo mazi tous. Pantos to relax tous aresei poli dokimase to.

Mia k to efere i kouventa, pos katalabaineis an o moro exei kolikous k ti mporeis na kaneis giauto?

oso gia to an to parakano, ax maraki m prospatho poli... ti nixta tous dino simliroma, ksipna o antras m dld k tous dinei (ego ksipno Gia antlisi mono), to kano auto dioti k o paidiatros epimenei lgo ikterou. vevaia epimenei k gia tsai k go den tous dino... ti les, tha prepei na dino k tsai?? ouffou sas epriksa me ta dika m! sorry kopeles alla pragmatika me stenaxorei poli auto to thema, thelo k go na t katafero!

Xx

mlqnp3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑ πιστεύω θα τα καταφερεις γιατι το εχεις παρει με πολυ πεισμα!!!

Για τους κολικούς ξερω οτι το καταλαβαινεις οταν το μωρο εχει πολλα αερια και μαζευει τα ποδια του στην κοιλια και κανει τα χερια μπουνιες και γρινιαζει. Ή οταν κοιμαται μπορει να βαλει αξαφνα τα κλαμματα με λυγμούς και να σταματήσει αμεσως. Συνηθως λενε ξεκινανε το απογευμα.

Ηρθε χθες μας ειδε η παιδιατρος και εχουμε παρει 750 γραμμαρια, ημαστε 4.040. πολυ φαγανο ειναι το παιδακι μου χτυπαει τωρα μεχρι και 150ml.Εχει παρει και 4 ποντους ημαστε 55 εκατοστα!

Αυριο το απογευμα θα παω να παρω τον μισο σαραντισμο γιατι δεν αντεχω αλλο την κλεισουρα.Θελω να παω και σουπερ μαρκετ γιατι οι αντρες οταν πανε παιρνουν παντα τα μισα!!!

Η μικρη σχετικά ηρεμη ειναι ολη μερα και ξεσπαει το βραδυ δυστυχώς (παιρναμε κολικουςσιγουρα )

κλαιει τωρα εφυγαααααα!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Για τους κολικούς ξερω οτι το καταλαβαινεις οταν το μωρο εχει πολλα αερια και μαζευει τα ποδια του στην κοιλια και κανει τα χερια μπουνιες και γρινιαζει. Ή οταν κοιμαται μπορει να βαλει αξαφνα τα κλαμματα με λυγμούς και να σταματήσει αμεσως. Συνηθως λενε ξεκινανε το απογευμα.

Ηρθε χθες μας ειδε η παιδιατρος και εχουμε παρει 750 γραμμαρια, ημαστε 4.040. πολυ φαγανο ειναι το παιδακι μου χτυπαει τωρα μεχρι και 150ml.Εχει παρει και 4 ποντους ημαστε 55 εκατοστα!

Αυριο το απογευμα θα παω να παρω τον μισο σαραντισμο γιατι δεν αντεχω αλλο την κλεισουρα.Θελω να παω και σουπερ μαρκετ γιατι οι αντρες οταν πανε παιρνουν παντα τα μισα!!!

Η μικρη σχετικά ηρεμη ειναι ολη μερα και ξεσπαει το βραδυ δυστυχώς (παιρναμε κολικουςσιγουρα )

κλαιει τωρα εφυγαααααα!!!!!!!!:shock::shock::-P

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Omg! Wow, na min elpizo Gia ipno sintoma! Diladi sinexizeis k me tis antliseis kanonika, pote nomizeis tha mporeis na kaneis apokleistika k mono thilasmo? Ego plisiazo sta oria m pantos! Elpizo na ta katafero, pses evala k ksipnitiri k oute p to akousa... H antlisi mou adeiazei to stithos, eidika to ena. Vgazo metaksi 60-110 kathe misaori antlisi. Esi? To filao sto psigeio k meta Ben mari. An den tin pioun (Spania vevaia alla poli me lipei me toso kopo p kano gia na vgalo gala) prepei na to petakso etsi? Den mporo na to ksanavalo sto psigeio? Posi Ora ditireitai meta pou to kanoume ben mari ksereis?

Pantos mpravo sou. Ma xara ta kataferneis, exoun ginei Mia xara zoumera ta morakia s, :D emena einai leptoudia k ta podarakia tous einai opos ta podia tis kotas!eidika o mikros...

Aurio tha tel na pao k stin giatro p einai expert sto thilasmo.

Νομιζω υπερβαλεις με μισάώρες αντλησεις. ΕξάντλησΑι έτσι. Εγώ κάνω κάθε δυο ώρες ενα τέταρτο. Και βγάζω γύρω στα 150 και απο τα δύο. Αν το αφήσω πανω απο 4ωρο βγαζω γύρω στα 250-300!

Το γάλα μένει αφού ζεσταθεί για μια ωρα, μπορείς να το ξαναζεστανεις και τους το δίνεις. Εγώ πολλές φορες αν ζεστανω φρέσκο και δεν το πιουν, το ξανά βάζω ψυγείο και το δίνω αργότερα. Δεν παθαίνει τίποτα, το έχω δια βάσει. Είναι πολύ κρίμα να το πετάμε...

Εγώ έχω σκάσει που δεν τα κατά φέρνω με θηλασμό και πρεπει να κάνω αντλησεις αλλά σκέφτομαι οτι έτσι βοηθάει και ο αντρας μου να κανει μερικά ταίσματα. Ελπιζω αν μεγαλώσουν λίγο να πιάνουν καλυτερα το στήθος και να κόψουμε τις αντλησεις.

0SB8p3.png

κλαιει τωρα εφυγαααααα!!!!!!!!:shock::shock::-P

150ml???? Κάθε ποισες ώρες σου τρώει? Εμένα ο μικρός που τρώει 120 κάθε τρεις ώρες μου είπε η γιατρός οτι είναι πολύ και γι' αυτό να τον βαζω στήθος, που θα κουράζεται πιο γρήγορα και δεν θα τρώει τόσο. Αυτό βέβαια δεν έπιασε γιατί αν δεν χορτάσει αυτός, χαλαει τον κοσμο. Και τι να κάνω, τον λυπάμαι. Προχθες από την λαιμαργία του όμως που έφαγε και πολυ γρήγορα, μου έκανε εναν τεράστιο εμετό ο Καημένος.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...