Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Γυρίσαμε κι εμείς σπιτακι μας από χθες. Εγώ εξαντλημένη γιατι δεν έχω κοιμηθεί παρά ελάχιστα απο το βράδυ πριν γεννήσω μέχρι κ σήμερα. Ο μικρός τα πρώτα δύο βράδυα στο μαιευτήριο ηταν κολλημένος στο στήθος όπου κοιμόταν κ μόλις τον έβαζα στο πυρεξάκι του έκλαιγε. Όσο λαγοκοιμήθηκα λοιπον με τον μπέμπη πάνω μου κ την εγνοια μη μου πέσει. Χθες που γυρίσαμε κοιμήθηκα μεταξυ 12:00-5:00 με διαλλείματα για γάλα κάθε 1:30 ώρα περίπου. Ελπίζω σύντομα να στρώσουν τα πράγματα γιατι δεν αντέχω.

Crochet, όλα να σου πάνε τέλεια κοριτσάκι!

Για τος ερεθισμένες θηλές βάζουμε λανολίνη που δεν χρειάζεται ξένγαλμα. Σκουπίζεις απαλά με ένα υγρό πανάκι κ παρόλο που δεν φεύγει, τρώει το μωρο κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Οι μάρκες που ξέρω είναι purelan και lansinol.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικά με το τάισμα και το θηλασμό...

Είμαστε σπίτι 9 μέρες και μέχρι την Πέμπτη ήταν ένα χάλι με την γκρίνια της μικρής και το ξενύχτι. Την θήλαζα γύρω στη 1,5 ώρα κάθε φορά, κουραζόταν και το μωρό κι εγώ, και πάλι μετά 1 ώρα ξύπναγε το καυμενούλι. Άσε τα βράδυα τα ξενύχτια που τράβηξα. Άρχισα να της δίνω και συμπλήρωμα μετά το θηλασμό αλλά φαίνεται παραήταν κουρασμένη πια μετά από τόσο παίδεμα. Καλά, για τον πόνο δε χρειάζεται να το συζητήσω καν...

Για να μην τα πολυλογώ, την Παρασκευή μου έφερε ηλεκτρικό θήλαστρο ο άντρας μου για να δούμε τι γίνεται. Όπως πιθανό να είχε καταλάβει αμέσως κάποιος πιο έμπειρος, το γάλα μου κάλυπτε περίπου τις μισές ανάγκες του παιδιού. Τις τελευταίες 3 μέρες βγάζω το γάλα με το θήλαστρο, την ταίζω πρώτα με αυτό και μετά με το συμπλήρωμα. Αποτέλεσμα: μέσα σε 30-40 λεπτά έχει φάει και κοιμάται σαν αγγελάκι για 4 ώρες σερί, ξυπνάει χωρίς γκρίνια (με κάτι τεντώματα και νάζια που μου έρχεται να τη φάω), και μέσα σε 3 μέρες πήρε 165 γραμμάρια. Α, και επιτέλους κοιμάμαι κι εγώ!

Ελπίζω ότι σιγά-σιγά θα βγάλω περισσότερο γάλα ώστε να μη χρειάζεται συμπλήρωμα, αλλά για την ώρα είμαι ευχαριστημένη που έχουμε μπει σε ένα ρυθμό και το μωρό πάει καλά.

Ephie μου εγώ πλεον ταιζω τα μωρά μου αποκλειστικά με δικο μου γάλα. Να ξέρεις οτι οι ποσότητες που βγάζει το θηλ άστρο δεν ειναι αυτές που εχεις, εχεις πολύ περισσότερο, το μωρο μπορεί νατο τραβήξει. Τι θηλ άστρο πήρες? Είναι σημαντικό να έχεις ένα καλο νοσοκομειακό για να διατηρήσει το γάλα σου. Προσπάθησε να κανεις 15λςεπτες αντλησεις κάθε δυο ώρες το αργότερο και θα δεις οτι το γάλα σου θα αυξηθεί τοσο που δεν θα δίνεις ξένο μετα. Σου τα λέω, γιατί αυτό εχω κανει κι εγώ και πλεον αντλω πανω απο ενα λίτρο τη. Ημέρα συν τουςθηλασνους που κάνω στα ενδιάμεσα. Και βαζε όσο μπορείς το μωρο στο στηθος για να το διεγειρει.

0SB8p3.png

κοριτσια γεια σας τι κανετε να ζησουν τα νεα μωρα του καφε!!!

εμενα τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα τα doppler δεν ειναι πολυ καλα ο μπεμεπης μας βγαινει μικροτερος,ο πλακουντας δεν τον τροφοδοτει οπως πρεπει.αυριο θα κανω το τελευταιο doppler και θα γεννησω μεχρι την παρασκευη μαλλον,απλα τωρα ελπιζουμε να γλυτωσουμε την θερμοκοιτηδα οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω,εκτος και αν γεννησω εκτακτος και αυριο Φιλακια σε εσας και στα νινακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας.

Με το καλο να γεννήσεις και ολά να πάνε καλά. Μην αγχωνεσαι με τη θερμοκοιτιδα δεν είναι απαραίτητο οτι θα μπει πέρα της 24ωρης παρακολουθησης..

Για οτι νεότερο, ενημέρωσε μας...

0SB8p3.png

καλησπέρα κορίτσια! μόλις ξεκλέψω λίγο χρόνο προσπαθώ να σας διαβάσω. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Ευτυχώς που είμαστε στην μαμά μου από το προηγούμενο Σάββατο γιατί αλλιώς θα τα είχα παίξει. Από την Πέμπτη που βγήκε από την ΜΕΝΝ και η μπεμπούλα μας είμαστε με τον άντρα μου και την μαμά μου ρετάλια. Υπάρχουν στιγμές που κλαίνε και τα δύο μαζί. (η μαμά μου βέβαια 3 φορές την εβδομάδα κρατάει την τρίχρονη ανιψιά μου της μικρής μου αδερφής και μεγαλώνει της άλλης μου αδερφής τα 2 παιδιά που είναι στην εφηβεία, επομένως η βοήθεια της σε μας είναι επικουρική, αλλά πολύτιμη).

Twin νομίζω ότι με τον θηλασμό ώρες ώρες χάνω την μπάλα. τον μπέμπη τον θηλάζω γύρω στα 40' (20 από κάθε στήθος), αλλά όταν δεν θέλει άλλο του δίνω ξένο γύρω στα 30ml και το πίνει. Για την μπέμπα βγάζω με το θήλαστρο από 40 ml-60ml και της το δίνω με το μπουκάλι. Η παιδίατρος της MENN μου είπε ότι αυτό που προέχει είναι να πάρει βάρος και ότι αν προσπαθήσω να την θηλάσω θα κουράζεται και δεν θα μου τρώει καλά, και έχει δίκαιο προσπαθεί να πιάσει το στήθος αλλά το κρατάει με το ζόρι για 1-2 λεπτά. Την Πέμπτη που την πήραμε από το μαιευτήριο ήταν 2060 gr.

O μπέμπης από εχθές παιδεύεται να πιάσει το στήθος, επειδή ώρες τρέχει το γάλα και του γλιστράει και παιδευόμαστε αρκετή ώρα για να τα καταφέρουμε να θηλάσουμε και εγώ φοβάμαι μήπως αυτό είναι σημάδι σύγχυση θηλών. Και σ' εμένα ο μπέμπης μου πληγώνει τις θηλές τις τελευταίες ημέρες ενώ τον πρώτο καιρό έπιανε καλά το στήθος. Κορίτσια βάζετε τίποτα στο στήθος όταν σας το πληγώνουν τα μωρά?

Twin το βράδυ τα θηλάζεις? στις 2:00 που τα αναλαμβάνει ο άντρας μου τους δίνω μόνο ξένο, ελπίζω να αντέξω κάποια στιγμή να τα θηλάζω και το βράδυ. σας φιλώ με καλεί το καθήκον:D:D:D

Τα ίδια μου είπε κι εμένα η παιδίατρος της μενν (η ίδια μπορεί να ηταν) αλλά η δική μου παιδίατρος μου είπε να τα βαζω τα μωρά κανονικά στο στήθος, γιατι αυτούς είναι ο φυσικός τροπος σίτισης των μωρών.

Κι εγώ όμως αντλω το γάλα και δινω μπιμπερο, γιατί έτσι τρώνε κάθε 4-5 ώρες οποτε κοιμάμαι και λίγο περισσότερο. Τα βράδυα που θηλαζα κοιμούνταν 2ωρα κι εγώ όλο το βράδυ ξύπνια. Αλλά ξυπνάω καθε 2,5-3 ώρες τώρα για αντλησεις την νύχτα. Βάζω το γάλα στα μπιμπερο και τα έχω έτοιμα για ζεσταμα και τάισμα. Έτσι βοηθάει και ο μπαμπάς.. Πλέον τρώνε 100αριακαι πανω σε κάθε γεύμα. Κι εγώ την Μπέμπα την πήρα 2080 και τώρα είναι 2700, τον μικρό 2300 και είναι 3200! Σε 3 εβδομάδες. Γι αυτό σου λέω μην αγχωνεσαι τα μωρά θα πάρουν βαρος, βαζε τα και τα δυο λίγο στο στήθος για να διέγειρεις την. Παραγωγή και κξανε συχνές αντλησεις. Εγώ βάζω λανολινη της medela. Μου την έχει πει και η παιδίατρος μας και δεν χρειαζεται και ξεβγαλμα.

Μια χαρά που έχεις βοήθεια, εγώ είμαι μονη μου μέχρι το απόγευμα που γυρίζει ο άντρας μου. Οι γονεις μου θέλουν να έρχονται να βοηθάνε, αλλά προτιμώ να τα φέρνω βόλτα μόνη μου για να συνηθίζουμε. Ευτυχώς μου φέρνουν φαγητο τις περισσότερες μέρες, πολύ σημαντική βοήθεια.

0SB8p3.png

Ephie μου εγώ πλεον ταιζω τα μωρά μου αποκλειστικά με δικο μου γάλα. Να ξέρεις οτι οι ποσότητες που βγάζει το θηλ άστρο δεν ειναι αυτές που εχεις, εχεις πολύ περισσότερο, το μωρο μπορεί νατο τραβήξει. Τι θηλ άστρο πήρες? Είναι σημαντικό να έχεις ένα καλο νοσοκομειακό για να διατηρήσει το γάλα σου. Προσπάθησε να κανεις 15λςεπτες αντλησεις κάθε δυο ώρες το αργότερο και θα δεις οτι το γάλα σου θα αυξηθεί τοσο που δεν θα δίνεις ξένο μετα. Σου τα λέω, γιατί αυτό εχω κανει κι εγώ και πλεον αντλω πανω απο ενα λίτρο τη. Ημέρα συν τουςθηλασνους που κάνω στα ενδιάμεσα. Και βαζε όσο μπορείς το μωρο στο στηθος για να το διεγειρει.

Το θέμα ήταν ότι το μωρό δεν το τράβαγε όπως φαίνεται. Νοσοκομειακό νοικιάσαμε, και δείνει να κάνει καλή δουλειά. Όντως οι ποσότητες έχουν αυξηθεί - σήμερα έβγαλα πάνω από 100 μλ για πρώτη φορά σε ένα ''άρμεγμα'', ενώ στην αρχή ήμουν γύρω στα 45, και τώρα το μεσημέρι που δεν είχα προλάβει να αρμεχτώ, το μωράκι μου χόρτασε μόνο με θηλασμό.

Μεγάλη χαρά να βλέπεις το μωράκι σου να κοιμάται χορτάτο και ξεκούραστο.

Από ορμόνες πώς πάτε κορίτσια? Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει κι όλο με παίρνουν τα ζουμιά χωρίς λόγο και αιτία. Διαφήμιση έβλεπα και κατασυγκινήθηκα, τέτοια κατάντια! Θα πω στη γιατρό να μου δώσει κάτι να τις ρυθμίσει λίγο!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας τι κανετε να ζησουν τα νεα μωρα του καφε!!!

εμενα τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα τα doppler δεν ειναι πολυ καλα ο μπεμεπης μας βγαινει μικροτερος,ο πλακουντας δεν τον τροφοδοτει οπως πρεπει.αυριο θα κανω το τελευταιο doppler και θα γεννησω μεχρι την παρασκευη μαλλον,απλα τωρα ελπιζουμε να γλυτωσουμε την θερμοκοιτηδα οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω,εκτος και αν γεννησω εκτακτος και αυριο Φιλακια σε εσας και στα νινακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας.

κοριτσακι μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε, και να μεινει στην θερμοκοιτιδα κανενα 24 ωρω δεν τρεχει τιποτα, σημασια εχει να το παρεις απο το μαιευτηριο γερό. Εμενα η μπεμπα παρεμεινε στη μενν 15 ημερες επειδη γενηθηκε 1670, στην αρχη εκλαιγα αλλα οταν την ειδα ποσο γρηγορα επερνε βαρος ηρεμισα, τωρα ειμαστε σπιτι και απο 2060 που την πηρα από το μαιευτηριο μεσα σε 4 ημερες φθασαμε τα 2330. Πιστεψε με μου φαινονται ολα τοσο μακρυα, αφου εχω πια το κοριτσακι μου σπιτι. Περιμενουμε νεα σου. φιλακια.

JQdCp2.png

Τα ίδια μου είπε κι εμένα η παιδίατρος της μενν (η ίδια μπορεί να ηταν) αλλά η δική μου παιδίατρος μου είπε να τα βαζω τα μωρά κανονικά στο στήθος, γιατι αυτούς είναι ο φυσικός τροπος σίτισης των μωρών.

Κι εγώ όμως αντλω το γάλα και δινω μπιμπερο, γιατί έτσι τρώνε κάθε 4-5 ώρες οποτε κοιμάμαι και λίγο περισσότερο. Τα βράδυα που θηλαζα κοιμούνταν 2ωρα κι εγώ όλο το βράδυ ξύπνια. Αλλά ξυπνάω καθε 2,5-3 ώρες τώρα για αντλησεις την νύχτα. Βάζω το γάλα στα μπιμπερο και τα έχω έτοιμα για ζεσταμα και τάισμα. Έτσι βοηθάει και ο μπαμπάς.. Πλέον τρώνε 100αριακαι πανω σε κάθε γεύμα. Κι εγώ την Μπέμπα την πήρα 2080 και τώρα είναι 2700, τον μικρό 2300 και είναι 3200! Σε 3 εβδομάδες. Γι αυτό σου λέω μην αγχωνεσαι τα μωρά θα πάρουν βαρος, βαζε τα και τα δυο λίγο στο στήθος για να διέγειρεις την. Παραγωγή και κξανε συχνές αντλησεις. Εγώ βάζω λανολινη της medela. Μου την έχει πει και η παιδίατρος μας και δεν χρειαζεται και ξεβγαλμα.

Μια χαρά που έχεις βοήθεια, εγώ είμαι μονη μου μέχρι το απόγευμα που γυρίζει ο άντρας μου. Οι γονεις μου θέλουν να έρχονται να βοηθάνε, αλλά προτιμώ να τα φέρνω βόλτα μόνη μου για να συνηθίζουμε. Ευτυχώς μου φέρνουν φαγητο τις περισσότερες μέρες, πολύ σημαντική βοήθεια.

Σε ευχαριστω και θα ακολουθησω την συμβουλη σου, γιατι αληθεια εχω πελαγωσει.

JQdCp2.png

Καλημέρα!!! Δεύτερη μέρα στο σπίτι μας κ κοιμηθήκαμε ένα 4ωρο κι ένα 3ωρο!!! Ο μικρός μου με λυπήθηκε φαίνεται. Ελπίζω να κρατήσει. Σήμερα υα ΄ρθει κι η παιδίατρόσ μας να τον δει.

Αχ κορίτσια, θέλω συνέχεια να τον φιλάω! Τι υπέροχα πλασματάκια μας χάρισε ο Θεός. Είμαστε πάρα πολύ τυχερές!!!

Να ΄ναι πάντα γερά όλα τα παιδάκια του κόσμου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!! Δεύτερη μέρα στο σπίτι μας κ κοιμηθήκαμε ένα 4ωρο κι ένα 3ωρο!!! Ο μικρός μου με λυπήθηκε φαίνεται. Ελπίζω να κρατήσει. Σήμερα υα ΄ρθει κι η παιδίατρόσ μας να τον δει.

Αχ κορίτσια, θέλω συνέχεια να τον φιλάω! Τι υπέροχα πλασματάκια μας χάρισε ο Θεός. Είμαστε πάρα πολύ τυχερές!!!

Ειναι μεγάλος έρωτας σου λέω!!!!!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Να μας ζήσει και το νέο μωράκι....τι έγινε βρε κορίτσια ...μόνη έμεινα;;; υπάρχει καμιά άλλη φουσκωμένη κοιλίτσα αδώ μέσα για συμπαράσταση;;; θελω κι εγώ να γεννήσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

swanocean να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!

πόσες μεινανε ακόμη με φουσκωτη κοιλίτσα?

κορίτσια οσες θηλάζετε, καθε πόσες ωρες τρώει το μωρό σας? και επίσης σε καθε θηλασμό το βάζετε σε ενα στήθος ή και στα δύο εναλλάξ? και για πόση ωρα?

μου φαίνεται πολύ δύσκολος ο θηλασμός τελικά....εκει που ετρωγε 10 λεπτα απο καθε στηθος καθε 4 ωρες, τις δυο τελευταιες ημερες δεν ξέρω τι επαθε και ξυπνάει καθε μια ωρα για να φαει....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

maraki δεν τα χορταίνω. εχω αγκαλια την μπεμπα μου λειπει ο μπεμπης, εχω αγκαλια τον μπεμπη μου λειπει η μπεμπα. τα εχω κατσιασει απο τα φιλια:D

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...