Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Να σας πω και εγώ στα γρήγορα για την γέννα, και κυρίως γιατί λέμε για ακανόνιστες συσπάσεις, τα τελευταία βράδια ήμουν με συσπάσεις που ενώ κατέβαιναν σε χρόνο με το που έλεγα άλλη μία και παίρνω τον γιατρό σταματούσαν.

Το Σάββατο πάλι τα ίδια οπού στης 11 άρχισα να κρατάω χρόνο μέχρι της 2 παρά, αλλά ήταν ότι να ναι τελείως ακανόνιστες παρόλα αυτά επειδή πονούσα πήρα τον γιατρό μου λέει κάτσε μία ώρα ακόμα και βλέπουμε, δεν προλάβαμε να κλείσουμε και με παίρνει ο γιατρός να πάω καλού κακού για καρδιοτοκογράφημα μέχρι να έρθει η μαμά μου να κάνω ένα ντουζάκι πήγε 2:30. 2:45 είμαστε κλινική 3:05 μου λέει η μαία είναι μικρές οι συσπάσεις μάλλον θα πας σπίτι να μην σας ζαλίζω ίσα που πρόλαβαν να μου πάρουν αίμα, το κλύσμα και να έρθει ο γιατρός 3:55 γέννησα με 3 δυνατούς πόνους, 10 λεπτά πριν γεννήσω περπατούσα στον διάδρομο και γελούσαμε με τον γιατρό και τον άντρα μου.

Πραγματικά ήταν η καλύτερη γέννα που είχα.

νατασα μου πραγματικά με εναν πονο γεννησες!! Μπραβο αυτα ειναι!! Να σου ζησει η μπουμπου κουκλαρα ειναι!!!!Απο φωτο σου που εχω δει νομιζω οτι σου μοιαζει πολυ!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα το πρωί πήγα πάλι για nst κ μου έκανε κ υπέρηχο ο γιατρός κ μου είπε εισαγωγή σήμερα για παρακολούθηση γιατί το αμνιακό του είναι επικίνδυνα χαμηλό.Θα κάτσω 4 μερούλες μέσα για να μπορέσω να μπω στην 37η βδ κ μετά καισαρική.

Alexia να σου ζήσει ο μικρός!!

Νατάσα μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν τέτοιες γέννες!!!Μπράβο κοπέλα μου καθόλυο δε ταλαιπωρήθηκες!

Κοριτσι μου με το καλο να υποδεχτεις τον μπεμπακο σου!!Υπομονη μονο που θα κατσεις για παρακολούθηση αλλα αξιζει τον κοπο.!!!! :):):)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

twinomama 13/6/2013 αγορακι - κοριτσακι

Lydia73 19/6/2013 (?) κοριτσακι

tina32 20/6/2013 κοριτσακι

nikaki19 22/6/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 24/6/2013 κοριτσακι

ephie 25/6/2013 Κοριτσακι

Christine1012 27/6/2013 αγορακια

alexia 29/6/2013αγορακι

natassa2002 30/6/2013 κοριτσακι

maraki2108 4/7/2013 αγορακι

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

magikalia ΠΗΤ 04/07/2013 Π.Γ.Ν.Π. Ρίο-Πάτρα κοριτσακι

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κορίτσια όλα καλά,οι συσπασεις σταμάτησαν το πρωί, ξεκουραστηκα πήγα στη γιατρό κ μου είπε ότι ευτυχώς δε γενναω σήμερα,μάλλον προπαρασκευαστηκες είναι. Βέβαια έχει κατέβει το μωρό,δια στολή 1-1,5 ,φυσιολογική για δευτεροτοκο και ο τραχήλος πίσω ακόμα...το αγοράκι μας 3300περιπου...ανανεώσαμε το ραντεβού για Πέμπτη αν δεν προκύψει κάτι έν τω μεταξύ. Ευτυχώς γιατί δεν ήθελα να γέννησω τόσο νωρίς...σας ευχαριστώ όλες...τώρα θα είμαι χαλαρά για καμία βδομάδα και ύστερα ας έρθει οπότε θέλει...

Να ζήσουν τα νέα μωράκια και κουράγιο σε όσες περιμένουμε ακόμα...που θα παει...μέρες μετράμε πια...:D

Κορίτσια καλημέρα!

Ωραίο πράγμα αυτό το τόσο δα πραγματάκι! Μόνο που με κοιτάζει λιώνω. Βέβαια, έχω λιώσει και στο ξενύχτι. Από κει που είχα δυσκολίες στον ύπνο, τώρα με το που ακουμπάω στο μαξιλάρι έχω ξεραθεί από την κούραση :P.

'Εχω μέρες να μπω να δω τι γίνεται, και από ότι διαβάζω είχαμε πολλές κι ευχάριστες εξελίξεις!! 'Αντε, με το καλό και οι υπόλοιπες, μ' έναν πόνο (το πολύ 3 σαν τη Νατάσα).

7M7zp2.png

Γεια σας κορίτσια !!! Γεννήσαμε κι εμείς το Σάββατο 29/6 μία κουκλίτσα 3.200 με φυσιολογικό τοκετό, αλλά με επιπλοκές που παραλίγο να στοιχίσουν την ζωή μου, λάθη και παρατράγουδα. Την ιστορία μας θα την γράψουμε όταν η λίστα μας γεμίσει με γεννητούρια, για να μη φοβίσουμε τις μανούλες που ακόμα δεν έχουν γεννήσει. Σημασία έχει ότι μετά από 5 μέρες γυρίσαμε στο σπιτάκι μας με το αγγελούδι μας αγκαλιά και η ζωή μας έχει ήδη αλλάξει. Άδειασε η κοιλίτσα μου αλλά γέμισε η αγκαλίτσα μου !!! Φιλιά σε όλες τις μανούλες, τις υπόλοιπες κοιλίτσες και τα νεογέννητα πατουσάκια !!!

υ.γ. Τιτινάκι ... σε καταλαβαίνω απόλυτα, αν και η δική μου ιστορία κόντεψε να γίνει τρόμου ... αλλά ευτυχώς είμαστε εδώ αγκαλιά με τα παιδάκια μας !!!

Διαφημίσεις

Magikalia να σου ζησει το κοριτσακι σου γερο να ειναι!!

Περασες τοσα πολλα βρε κοριτσι μου τι λες τωρα?????? 8-Ο Τι να πω τωρα εμεινα! Καλο σαραντισμο να σου ευχηθω, περασμενα ξεχασμένα να ειναι και να δεις το κοριτσακι σου οπως επιθυμεις!!

ephie[\B] μου ποσο σε νιωθω οσο αφορα τα ξενυχτια!! Αλλα μονο και μονο τα ματακια τους βλεπεις να σε κοιτανε την ξεχνας την αιπνια!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Τι να πει κανείς με τόσες ιστορίες αναποτελεσματικότητας και λαθών στα μαιευτήρια? Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δεν είχε καμιά μας άσχημη κατάληξη, αλλά απορεί κανείς γιατί έρχονται και σε ρωτάνε αν όλα είναι εντάξει, αφού μόλις τους πεις παράπονα έχουν έτοιμη τη δικαιολογία αντί να σε ακούσουν και να προσπαθήσουν να βελτιωθούν.

Όταν με το καλό μαζευτούμε όλες σπίτια μας με τα μωρά μας, πρέπει να φτιάξουμε νέα λίστα με τις παραλείψεις και και τις αστοχίες των μαιευτηρίων μας.

ephie[\B] μου ποσο σε νιωθω οσο αφορα τα ξενυχτια!! Αλλα μονο και μονο τα ματακια τους βλεπεις να σε κοιτανε την ξεχνας την αιπνια!!

nikaki19 γράφεις απευθείας HTML?

7M7zp2.png

μανούλες τι κάνετε?

να σας ρωτήσω, ποσες ωρες περίπου την ημέρα ειναι ξύπνια τα μωράκια σας?

η δικη μου μεχρι προχθες δεν εμενε σχεδον καθολου αλλα εδω και δυο μερες ειναι 3 ωρες ξυπνια και δεν κοιμαται με τίποτα, ειναι φυσιολογικο επειδη μεγαλώνει? ή ειναι κατι ανυσηχητικό?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλησπέρα κορίτσια! μόλις ξεκλέψω λίγο χρόνο προσπαθώ να σας διαβάσω. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Ευτυχώς που είμαστε στην μαμά μου από το προηγούμενο Σάββατο γιατί αλλιώς θα τα είχα παίξει. Από την Πέμπτη που βγήκε από την ΜΕΝΝ και η μπεμπούλα μας είμαστε με τον άντρα μου και την μαμά μου ρετάλια. Υπάρχουν στιγμές που κλαίνε και τα δύο μαζί. (η μαμά μου βέβαια 3 φορές την εβδομάδα κρατάει την τρίχρονη ανιψιά μου της μικρής μου αδερφής και μεγαλώνει της άλλης μου αδερφής τα 2 παιδιά που είναι στην εφηβεία, επομένως η βοήθεια της σε μας είναι επικουρική, αλλά πολύτιμη).

Twin νομίζω ότι με τον θηλασμό ώρες ώρες χάνω την μπάλα. τον μπέμπη τον θηλάζω γύρω στα 40' (20 από κάθε στήθος), αλλά όταν δεν θέλει άλλο του δίνω ξένο γύρω στα 30ml και το πίνει. Για την μπέμπα βγάζω με το θήλαστρο από 40 ml-60ml και της το δίνω με το μπουκάλι. Η παιδίατρος της MENN μου είπε ότι αυτό που προέχει είναι να πάρει βάρος και ότι αν προσπαθήσω να την θηλάσω θα κουράζεται και δεν θα μου τρώει καλά, και έχει δίκαιο προσπαθεί να πιάσει το στήθος αλλά το κρατάει με το ζόρι για 1-2 λεπτά. Την Πέμπτη που την πήραμε από το μαιευτήριο ήταν 2060 gr.

O μπέμπης από εχθές παιδεύεται να πιάσει το στήθος, επειδή ώρες τρέχει το γάλα και του γλιστράει και παιδευόμαστε αρκετή ώρα για να τα καταφέρουμε να θηλάσουμε και εγώ φοβάμαι μήπως αυτό είναι σημάδι σύγχυση θηλών. Και σ' εμένα ο μπέμπης μου πληγώνει τις θηλές τις τελευταίες ημέρες ενώ τον πρώτο καιρό έπιανε καλά το στήθος. Κορίτσια βάζετε τίποτα στο στήθος όταν σας το πληγώνουν τα μωρά?

Twin το βράδυ τα θηλάζεις? στις 2:00 που τα αναλαμβάνει ο άντρας μου τους δίνω μόνο ξένο, ελπίζω να αντέξω κάποια στιγμή να τα θηλάζω και το βράδυ. σας φιλώ με καλεί το καθήκον:D:D:D

JQdCp2.png

Τι να πει κανείς με τόσες ιστορίες αναποτελεσματικότητας και λαθών στα μαιευτήρια? Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δεν είχε καμιά μας άσχημη κατάληξη, αλλά απορεί κανείς γιατί έρχονται και σε ρωτάνε αν όλα είναι εντάξει, αφού μόλις τους πεις παράπονα έχουν έτοιμη τη δικαιολογία αντί να σε ακούσουν και να προσπαθήσουν να βελτιωθούν.

Όταν με το καλό μαζευτούμε όλες σπίτια μας με τα μωρά μας, πρέπει να φτιάξουμε νέα λίστα με τις παραλείψεις και και τις αστοχίες των μαιευτηρίων μας.

nikaki19 γράφεις απευθείας HTML?

Ακριβώς ετσι γινετε σε ολα τα μαιευτηρια ή νοσοκομεία.οσο για αυτο που ειπες με την δικαιολογια που την εχουν ετοιμη στο στομα, εδω εμενα πανω στην γεννα ειχα τους πονους μου και τον αναισθησιολογο πανω απο το κεφαλι μου να προσπαθεί να μου ριξει ευθυνες που εγω δεν συνεργαστικα καλα μαζι τους!!

Αν το HTML ειναι οι φατσούλες και το μεγεθος σε λεξεις τοτε ναι, Μονο οταν γραφω στο "γρηγορη απαντηση"

μανούλες τι κάνετε?

να σας ρωτήσω, ποσες ωρες περίπου την ημέρα ειναι ξύπνια τα μωράκια σας?

η δικη μου μεχρι προχθες δεν εμενε σχεδον καθολου αλλα εδω και δυο μερες ειναι 3 ωρες ξυπνια και δεν κοιμαται με τίποτα, ειναι φυσιολογικο επειδη μεγαλώνει? ή ειναι κατι ανυσηχητικό?

Εμενα μενει ξυπνια 1μιση ωρα και χαζευει χωρις να γρινιαζει αυτο γινεται 2 αντε το πολυ 3 φορες την μερα.Το βραδυ παλι οταν ανοιξει το ματι αρχιζει η γρινια, εχει δεν εχει κατι. Σιγα σιγα θα καθονται ολο και πιο πολλες ωρες ξυπνια!

βλεπω ολα τα εχεις βαλει σε μια σειρά λυδια μου και τα βγαζεται εις περας με δυο μωρα! Μπραβο ειναι πολυ δυσκολο και στο λεω εγω που εχω μονο ενα να νταντευω!! σας θαυμαζω εσας με διδυμα που πολεματε με τον θηλασμο και τα καταφερνετε στο τελος με πολυ υπομονη και επιμονη!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας τι κανετε να ζησουν τα νεα μωρα του καφε!!!

εμενα τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα τα doppler δεν ειναι πολυ καλα ο μπεμεπης μας βγαινει μικροτερος,ο πλακουντας δεν τον τροφοδοτει οπως πρεπει.αυριο θα κανω το τελευταιο doppler και θα γεννησω μεχρι την παρασκευη μαλλον,απλα τωρα ελπιζουμε να γλυτωσουμε την θερμοκοιτηδα οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω,εκτος και αν γεννησω εκτακτος και αυριο Φιλακια σε εσας και στα νινακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας.

79o6p3.png

κοριτσια γεια σας τι κανετε να ζησουν τα νεα μωρα του καφε!!!

εμενα τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα τα doppler δεν ειναι πολυ καλα ο μπεμεπης μας βγαινει μικροτερος,ο πλακουντας δεν τον τροφοδοτει οπως πρεπει.αυριο θα κανω το τελευταιο doppler και θα γεννησω μεχρι την παρασκευη μαλλον,απλα τωρα ελπιζουμε να γλυτωσουμε την θερμοκοιτηδα οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω,εκτος και αν γεννησω εκτακτος και αυριο Φιλακια σε εσας και στα νινακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας.

Κοριτσάκι μου γιατί συνέβη αυτό???? Λες να φταίει το ζάχαρο???? Να αγχώνομαι?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσάκι μου γιατί συνέβη αυτό???? Λες να φταίει το ζάχαρο???? Να αγχώνομαι?????

πολυ πιθανον το ζαχαρο να υπηρχε και απο προ εγκυμοσυνης (και να μην το ηξερα) και γιαυτο να χαλασε και ο πλακουντας πριν την ωρα του.......

μπορει να ειναι και τυχαιο γεγονος μου ειπε,ειμαι και με παραπανω κιλα 90 αισιως τσιμπημενη πιεση + πριξημο στα ποδια οποτε μου ειπε οτι μπορει να φταιει και το κυκλοφοριακο μου να ζοριζεται η καρδια και να μην στελνει το αιμα που πρεπει!

εσυ να μην ανχωνεσαι,δεν σημαινει οτι επειδη εχεις ζαχαρο θα παθεις το ιδιο δεν ειναι και εγκυμοσυνη και περιπτωση ιδια ολα καλα θα πανε!! και εμας ο μπεμπης δεν εχει θεμα απλα ανχωνομαι για το ποσο θα χρειαστει να μεινει στην παρακολουθηση,στο parents που διαβασα περιπτωσεις σαν τις δικες μου ουτε μια μερα δεν χρειαστηκε! παρα μονο 1 μερα που ετσι κι αλλιως θα κατσουν για φοβο υπογλυκαιμιας λογο του ζαχαρου!

79o6p3.png

Σχετικά με το τάισμα και το θηλασμό...

Είμαστε σπίτι 9 μέρες και μέχρι την Πέμπτη ήταν ένα χάλι με την γκρίνια της μικρής και το ξενύχτι. Την θήλαζα γύρω στη 1,5 ώρα κάθε φορά, κουραζόταν και το μωρό κι εγώ, και πάλι μετά 1 ώρα ξύπναγε το καυμενούλι. Άσε τα βράδυα τα ξενύχτια που τράβηξα. Άρχισα να της δίνω και συμπλήρωμα μετά το θηλασμό αλλά φαίνεται παραήταν κουρασμένη πια μετά από τόσο παίδεμα. Καλά, για τον πόνο δε χρειάζεται να το συζητήσω καν...

Για να μην τα πολυλογώ, την Παρασκευή μου έφερε ηλεκτρικό θήλαστρο ο άντρας μου για να δούμε τι γίνεται. Όπως πιθανό να είχε καταλάβει αμέσως κάποιος πιο έμπειρος, το γάλα μου κάλυπτε περίπου τις μισές ανάγκες του παιδιού. Τις τελευταίες 3 μέρες βγάζω το γάλα με το θήλαστρο, την ταίζω πρώτα με αυτό και μετά με το συμπλήρωμα. Αποτέλεσμα: μέσα σε 30-40 λεπτά έχει φάει και κοιμάται σαν αγγελάκι για 4 ώρες σερί, ξυπνάει χωρίς γκρίνια (με κάτι τεντώματα και νάζια που μου έρχεται να τη φάω), και μέσα σε 3 μέρες πήρε 165 γραμμάρια. Α, και επιτέλους κοιμάμαι κι εγώ!

Ελπίζω ότι σιγά-σιγά θα βγάλω περισσότερο γάλα ώστε να μη χρειάζεται συμπλήρωμα, αλλά για την ώρα είμαι ευχαριστημένη που έχουμε μπει σε ένα ρυθμό και το μωρό πάει καλά.

7M7zp2.png

crochetmania δεν ηξερα οτι μπορει να γερασει τον πλακούντα το τσιμπημενο ζαχαρο.Σου ειπε να κανεις τιποτα με την Διατροφή σου μεχρι τον επομενο υπερηχο μπας και βοηθησει αυτο σε κατι??? Οπως και να εχει μην στεναχωριεσαι και να μεινει και μια μερα παραπάνω στην παρακολούθηση αρκει πιστεύω που θα ξερεις οτι το μωρο ειναι καλα!! Περιμενουμε νεα σου αυριο απο τον γιατρο!! Ολα καλα να σας πανε ευχομαι!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...