Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

twinomama 13/6/2013 αγορακι - κοριτσακι

Lydia73 19/6/2013 (?) κοριτσακι

tina32 20/6/2013 κοριτσακι

nikaki19 22/6/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 24/6/2013 κοριτσακι

ephie 25/6/2013 Κοριτσακι

Christine1012 27/6/2013 αγορακια

natassa2002 30/6/2013 κοριτσακι

maraki2108 4/7/2013 αγορακι

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

magikalia ΠΗΤ 04/07/2013 Π.Γ.Ν.Π. Ρίο-Πάτρα κοριτσακι

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Natasa na sas zisei to moraki sas! xairomai p kilisan ola toso omala. antithetos me to titinaki. koritsi mou ti na po.... lipamai p talaiporithikes apo autous tous vlakes.... ftanei pou i mpempa sou einai mia xara auto einai to simantiko.

maraki ma ti ekplikseis sas ekane o mikroulis! ithele na exei action! xixix ma sas zisei panta igiis kai kalotixos.

gia to thilasmo, epeidi me anagkase o giatros logo tou ikterou, pou akomi den epese entelos, na dino simpliroma kai tsai, vgazo kai gala k thilazo. Opotan Dino fresko gala, katepsigmeno, kai formiula Kai tsai, poli poikilia exoun ta mora sto fai xixi. vasika vgazo opote nanai. kirios an arxiso na noiotho to stithos mou na petronei, i an to noiotho poli adeio kai agxonomai oti mporei na min katevainei ikanopoiiitika logontou oti dino k ta alla. moni mou vevaia to apofasisa, kalitera na rotiseis k giatro.

filia me kaloun oi mpempides

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Πρώτη μας νύχτα στο μαιευτήριο κ το σκατούλι δεν με άφησε καθόλου να κοιμήθω. Κοιμόταν στο στήθος κ με το που τον έβαζα στο πυρεξάκι του κλάμα ο κύριος. Όλη νύχτα αυτό κι εγώ με 3 ώρες ύπνο το προηγούμενο βράδυ, συν τον τοκετό που πέρασα... Τελικά τον ξάπλωσα δίπλα μου στο κρεβάτι κ κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Εκείνος δηλ. γιατί εγώ που να κοιμηθώ απ΄το άγχος μην τον πλακώσω... Γερό να ΄ναι το ατιμούτσικο, από τώρα φαίνεται ότι θα με χορέψει στο ταψί.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια...αν είναι καμία μέσα, ας μου πει καμιά γνώμη: είμαι όλο το βράδυ άυπνη με συσπάσεις χωρίς κανονικότητα, συνοδεύονται από πόνο στην κοιλιά και τη μέση αλλά όχι αφόρητο...ωστόσο αρκετά δυνατό ώστε να μη μπορώ να κοιμήθώ.....τι γίνεται;;; γεννάω;;; μήπως είναι νωρίς;;; έχω πάρει μια βδομάδα από τον 9ο μεθαύριο κλείνω τη 37η εβδομάδα και μπαίνω στην 38η ....περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να πάρω τη γιατρό να ρωτήσω, ωστόσο ανησυχώ λίγο...

Καλημέρα Μανούλα28/7. Κι εγώ πέρασα μερικά τέτοια βράδυα στον ένατο. Λογικά, αν δεν έχουν κανονικότητα δεν είναι τοκετού. Εμένα πάντως δεν ήταν... Μίλα όμως με την γιατρό σου για σιγουριά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κορίτσια,

μανούλα 28/7 απο οτι ξέρω πρεπει να ειναι τακτικες οι συσπάσεις, μήπως ομως ειναι και απλά δεν τις καταλαβαίνεις όλες? εγω ειχα συσπάσεις τακτικες καθε 4 λεπτά και δεν κατάλαβα ουτε μια, καλά που ειχα γιατρο εκεινη την μερα και το ειδαμε στο καρδιοτοκογράφο...και εγω μια εβδομαδα ειχα παρει απο τον 9ο οταν γεννησα και η μικρη ειναι μια χαρα μην σε αγχώνει αυτο.

μιλα με τον γιατρο σου και περιμένουμε νεα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Kalhmera manoules mellontikes k nyn, sygxarhthria se Oles pou gennhsan k me to kalo oi mellontikes. Gennhsa k egw me kaisarikh logw maieytikhs xolostashs sthn 36h evdomada. 29/06/2013 wra 12:15, 2740 gr. Mphke prolhptika gia parakolouthhsh mhn parousiasei ypoglukaimia. Tells kalo Ola kala eimaste spit I twra kai eimaste k faganoi k thhlazoume. Polu kourash apla glukia kourash,twra eimaste se anazhthsh paidiatrou... filia se oles

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Διαφημίσεις

ALEXIA να σου ζησει ο μπεμπης σου! Να τον χαρεις οπως επιθυμείς!! Καλη αναρρωσει απο την καισαρική!! Και καλο σαραντισμο!!

μανουλα λες να γεννας?, εγω πονους με συσπάσεις ειχα μονο οταν γεννουσα! Πηρες τον γιατρο τηλ???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα κορίτσια...αν είναι καμία μέσα, ας μου πει καμιά γνώμη: είμαι όλο το βράδυ άυπνη με συσπάσεις χωρίς κανονικότητα, συνοδεύονται από πόνο στην κοιλιά και τη μέση αλλά όχι αφόρητο...ωστόσο αρκετά δυνατό ώστε να μη μπορώ να κοιμήθώ.....τι γίνεται;;; γεννάω;;; μήπως είναι νωρίς;;; έχω πάρει μια βδομάδα από τον 9ο μεθαύριο κλείνω τη 37η εβδομάδα και μπαίνω στην 38η ....περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να πάρω τη γιατρό να ρωτήσω, ωστόσο ανησυχώ λίγο...

Κορίτσι μάλλον γεννάς!!!!!!!!!! αν ναι όλα να πάνε καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Μαράκι και εγώ μια από τα ίδια ξύπνησα Σαββάτο πρωί και κοιμήθηκα Δευτέρα βράδυ έκλεισα φυσικά τα μάτια μου αλλά όχι παρά πάνω από 1 ώρα, εγώ δεν την είχα μαζί μου στο δωμάτιο αλλά επειδή ήμασταν με αποκλειστικό μου την έφερναν ανά μία ώρα.

Αλεξία να σου ζήσει το μωράκι!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Να σας πω και εγώ στα γρήγορα για την γέννα, και κυρίως γιατί λέμε για ακανόνιστες συσπάσεις, τα τελευταία βράδια ήμουν με συσπάσεις που ενώ κατέβαιναν σε χρόνο με το που έλεγα άλλη μία και παίρνω τον γιατρό σταματούσαν.

Το Σάββατο πάλι τα ίδια οπού στης 11 άρχισα να κρατάω χρόνο μέχρι της 2 παρά, αλλά ήταν ότι να ναι τελείως ακανόνιστες παρόλα αυτά επειδή πονούσα πήρα τον γιατρό μου λέει κάτσε μία ώρα ακόμα και βλέπουμε, δεν προλάβαμε να κλείσουμε και με παίρνει ο γιατρός να πάω καλού κακού για καρδιοτοκογράφημα μέχρι να έρθει η μαμά μου να κάνω ένα ντουζάκι πήγε 2:30. 2:45 είμαστε κλινική 3:05 μου λέει η μαία είναι μικρές οι συσπάσεις μάλλον θα πας σπίτι να μην σας ζαλίζω ίσα που πρόλαβαν να μου πάρουν αίμα, το κλύσμα και να έρθει ο γιατρός 3:55 γέννησα με 3 δυνατούς πόνους, 10 λεπτά πριν γεννήσω περπατούσα στον διάδρομο και γελούσαμε με τον γιατρό και τον άντρα μου.

Πραγματικά ήταν η καλύτερη γέννα που είχα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα το πρωί πήγα πάλι για nst κ μου έκανε κ υπέρηχο ο γιατρός κ μου είπε εισαγωγή σήμερα για παρακολούθηση γιατί το αμνιακό του είναι επικίνδυνα χαμηλό.Θα κάτσω 4 μερούλες μέσα για να μπορέσω να μπω στην 37η βδ κ μετά καισαρική.

Alexia να σου ζήσει ο μικρός!!

Νατάσα μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν τέτοιες γέννες!!!Μπράβο κοπέλα μου καθόλυο δε ταλαιπωρήθηκες!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...