Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Koritsia vgaino simera! Epese o ikteros kai pame spiti se liges ores! exo poli agonia alla eimai poli eutuxismeni! to gala katevike poli kala, an kai edosa formula gia na pesei o ikteros thilaza kai 10 lepta kai evgaza kai gala me tin anlia, idi exo stock stin katapsiksi!

lydia mou na sou zisoun ta morakia sou, simasia exei oti ola pigan kala sto telos opos sou leei kai o antras sou, tora tha apolayuseis ta aggeloudia sou! Kali tixi me to thilasmo, exeis thelisi k pisteuo tha ta katafereis!

Maraki mou, sintoma gennas kai si ante good luck elpizo na akousoume ta euxarista sintoma!

fillia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαράκι μου εύχομαι να έχεις καλά νέα και όλα να πάνε καλά, εγώ γιατρό θα πάω ξανά σε περίπου 40 μέρες........... όπως καταλαβαίνετε γέννησα και εγώ Κυριακή ξημερώματα από εχθές είμαστε σπίτι μας και όλα πάνε περίφημα θα σας πω λεπτομέρειες για την γέννα ίσως αργότερα.

Το μόνο που εύχομαι για εσάς που δεν γεννήσατε να έχετε μια γέννα σαν την δικιά μου, με έναν πόνο όπως λένε και γελούσα ως τώρα!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Νατασούλα πάνω που σε σκεφτόμουν! Λέω για να έχουμε να την ακούσουμε τόσες μέρες...

Να σας ζήσει κοπέλα μου! Πάντα γερό, καλότυχο κι ευτυχισμένο!

Εγώ είμαι στον γιατρό. Αναμένω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εγω χθες πηγα Γιατρο,ξαναεκανα και doppler το μωρο ειναι 2216 αλλα μαλλον θα γεννησω την επομενη βδομαδα ο πλακουντας δυσκολευεται να στειλει αιμα στον ομφαλιο λωρο και δεν στελνει τα συστατικα που πρεπει...ελπιζουμε να καταφερουμε να πιασουμε την 37η βδομαδα την παρασκευη θα ξαναπαω για doppler εκαν και ενεσεις κορτιζονης

δεν εχω διαβασει καμοια μπηκα πολυ γρηγορα γιατι ολη μερα ειμαι ξαπλα για να μην πριζονται τα ποδια Φιλακι ομορφες μανουλες!

ελπιζω να ειστε ολες καλα Φιλια!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Νατάσα να σου ζήσει η μπέμπα!!!!!Γυρίσατε κιόλας στο σπίτι!

Μαράκι είσαι η επόμενη!!!

Ελένη μακάρι να φτάσετε τις 37 βδομάδες!Αυτό με τον πλακούντα σημαίνει ότι δε θα πάρει άλλο βάρος?Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Christine με το καλό να γυρίσετε κ εσείς σπίτι σας να βολευτείτε!!!

Άντε κ οι υπόλοιπες να παίρνουμε σειρά χαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Γύρισα απ΄τον γιατρό πάρα πολύ απογοητευμένη. Κατά την διάρκεια της εξέτασης ο μικρός γύρισε σε εγκάρσια θέση και τελικά σε ισχιακή! Ο γιατρός είπε ότι δεν έχει ξανακούσει κάτι τέτοιο στις 40 εβδομάδες. Πρότεινε να μπούμε αύριο κιόλας για καισαρική. Εγώ του ζήτησα μιά ακόμη μέρα για να το συνειδητοποιήσω, ίσως και για να του δώσω την ευκαρία να ξαναγυρίσει... Ο γιατρός πάντως δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξαναγυρίσει. Πολύ περίργο. Καθ'όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν με το κεφάλι κάτω. Τι τον έπιασε και γύρισε ξαφνικά. Ξέρω ότι η ΚΤ πλ'εον είναι ρουτίνα και πολλοί την προτιμούν κι από ΦΤ αλλά επειδή είχα τόσο καλή εμπειρία από την πρώτη γέννα, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ καλά και γρήγορα και τώρα. Ο μικρός όμως φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γύρισα απ΄τον γιατρό πάρα πολύ απογοητευμένη. Κατά την διάρκεια της εξέτασης ο μικρός γύρισε σε εγκάρσια θέση και τελικά σε ισχιακή! Ο γιατρός είπε ότι δεν έχει ξανακούσει κάτι τέτοιο στις 40 εβδομάδες. Πρότεινε να μπούμε αύριο κιόλας για καισαρική. Εγώ του ζήτησα μιά ακόμη μέρα για να το συνειδητοποιήσω, ίσως και για να του δώσω την ευκαρία να ξαναγυρίσει... Ο γιατρός πάντως δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξαναγυρίσει. Πολύ περίργο. Καθ'όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν με το κεφάλι κάτω. Τι τον έπιασε και γύρισε ξαφνικά. Ξέρω ότι η ΚΤ πλ'εον είναι ρουτίνα και πολλοί την προτιμούν κι από ΦΤ αλλά επειδή είχα τόσο καλή εμπειρία από την πρώτη γέννα, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ καλά και γρήγορα και τώρα. Ο μικρός όμως φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια...

Μαράκι μου δεν πειράζει μη στεναχωριέσαι καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες και σου ήρθε απότομα το παν είναι να γεννηθεί το μωράκι σου και να είστε και οι δύο καλά με όποιον τρόπο και να είναι αυτό.

Τελικά θα μπεις αύριο;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Θα μπω την Πέμπτη. Ήθελα να περιμένω μιά μέρα μήπως αλλάξει κάτι αλλά κ για να εξοικοιωθώ λίγο στην ιδέα της ΚΤ. Δεν μου είχε περάσει καθόλου απ΄το μυαλό κ μου ήρθε κεραμμίδα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Άντε βρε Νίκη ταλαιπωρήθηκες αλλά τέλος καλό όλα καλά!Τελικά ο αναισθησιολόγος όντως δεν σου είχε δώσει σωστή δόση ή δεν ασχολήθηκες καθόλου μετά?

Οχι δεν το εψαξα καθολου. Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να κουνηθηκε το σωληνακι. Τι να πω ισως..

Μανούλα 28/7 υπομονή!δεν βοηθάει κ αυτή η ζέστη καθόλου στην κατάστασή μας!

Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι γτ πραγματικά δεν παλευόταν.Κ τα πόδια μου πρήστηκαν σήμερα που δρόσισε ενώ τόσες μέρες στη ζέστη δεν είχαν πρηστεί έτσι...ανωμαλίες...

Λιγο εμεινε ακομα! Το εχεις ακουσει τοσες φορες αλλα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να αναψεις το a/c και μην, κανεις βημα απο την δροσιά!

Erotas einai ta mora! Mpravo Nikaki mou, kai krima pou ipeferes me tin episkliridio. simasia exei oti to koritsaki su einai mia xara!

Crochetmania, fisiko toketo ekana! Alla sxistika apo kato Kai eprepe na me rapsei. Kai auto einai pou me ponaei. Meta ton toketo eixa Kai piretous, tremullo Kai ekana emetous logo ton farmakon.

koritsia emena de me afisan na figo dioti ta mora exoun iktero, 15 kai 17... einai sti thermokitida me tis lampes kai tora perimeno ta apotelesmata ta simerina na doume an epese an tha meinoume kialli nixta.....

elpizo na gianoun sintoma, i miss them so much... ta vlepo me tous epidesmous demenous to kefalaki (Gia na prostateuontai ta matakia) k liono....

axxxxxxxx makari ola na pane kala k as meinoume kialli nixta.

poia einai I epomeni ipopsifia mama? :D

συγχαρητήρια που γεννησες με φυσιολογικο!! να σου ζησουν τα αγγελουδακια σου!! Και ευχομαι ολα να σας πανε κατ'ευχην! Τα μωρακια να ειναι καλα και ας ειναι ακομα μια μερα--παραπάνω στην κλινική!

καλημέρα κοριτσάκια! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες έχουνε γεννήσει και με το καλό να πάρουν στην αγκαλίτσα τους τα κορίτσια που περιμένουν τα μωράκια τους.

εγώ από εχθές αρχίζω να αναρρώνω, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καισαρική και για να ακριβολογώ ταλαιπωρήθηκα μετά την καισαρική. λόγω αδράνεια της μήτρας έμεινα στην ανάνηψη 6 ώρες προκειμένου να σταματησει η αιμορραγία. ο μπέμπης μπήκε μια μερα στην θερμακοιτίδα ( 2350) ενώ η μπέμπα βγήκε από την θερμοκοιτίδα πρίν μερικές ημέρες και ειναι στην ΜΕΝΝ σε κουνίτσα προκειμένου να πάρει βάρος, αρχικά με καθετηράκι και από προχθές πηγαίνουμε με τον άντρα μου και την ταιζουμε 2 φορες την ημέρα με μπιμπερό. μέσα σε 2 εβδομάδες από 1670 που γεννήθηκε φθάσαμε τα 1900. κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου ανέβασα υψηλά λευκά με αποτέλεσμα λόγω της 1 από τις 3 αντιβιώσεις που έπαιρνα δεν μπόρεσα να θηλάσω τον μπέμπη στο μαιευτήριο. η νοσηλεία μου εκλεισε με μια επωδυνη μετάγγιση λόγω σπασμένων φλεβων που κράτησε 6 ωρες.

αυτο που λέμε με τον άντρα μου είναι ότι τέλος καλό όλα καλά.

από το Σάββατο είμαστε εγώ και οι δύο άντρες μου στην μαμά μου (που και αυτοί έχουν πλέον αναρρώσει από την ιωση που περάσανε και μπορούν να μας βοηθήσουν), μάλλον στο τέλος της εβδομάδας θα πάρω την κουκλίτσα μου σπίτι γιατί είναι πεισματάρα και δυνατό παιδί και πλέον τρώει με το μπιμπερό 50ml σε κάθε γεύμα και θα φωνάξουμε ένα παππά να μας διαβάσει.

ξέχασα να σας πω πως το μικρό μου πυράνχας θηλάζει κατά κύριο λόγω από το στήθος

και γιατί όχι όταν έρθει η μικρή να προσπαθήσουμε να θηλάσουμε αποκλειστικά.

φιλάκια σε όλες :):):).

Να σου ζησουν λυδια μου. Καλοτυχα και καλομεγαλωμενα να ειναι! Πω βρε κοριτσι μου ταλαιπωρια που τραβηξες! Περαστηκα σου και καλη αναρρωσει να εχεις τωρα!

Mαράκι μου εύχομαι να έχεις καλά νέα και όλα να πάνε καλά, εγώ γιατρό θα πάω ξανά σε περίπου 40 μέρες........... όπως καταλαβαίνετε γέννησα και εγώ Κυριακή ξημερώματα από εχθές είμαστε σπίτι μας και όλα πάνε περίφημα θα σας πω λεπτομέρειες για την γέννα ίσως αργότερα.

Το μόνο που εύχομαι για εσάς που δεν γεννήσατε να έχετε μια γέννα σαν την δικιά μου, με έναν πόνο όπως λένε και γελούσα ως τώρα!

Να σου ζησει η κορουλα σου νατασα μου! Ευτυχησμενο να ειναι το ζουζουνι σου για την υπολοιπη ζωουλα του και να τα δεις και να τα χαρεις ολα σου τα παιδακια

Τι να λεμε η οικογενεια ειναι οτι καλυτερο!

μαρακι κριμα που γυρισε το μωρο.. δεν πειραζει ομως σε μια εγκυμοσύνη υπαρχουν και τα απροοπτα.Μην σκεφτεσαι οσο μπορεις τον τροπο που θα γεννησεις αλλα το οτι θα κρατησεις μια νεα ζωουλα στα χερια σου που σε εχει αναγκη!

Ολα καλα να σου πανε αυριο! Οταν μπορεις μπες να μας πεις τα νεα σου!!

crochetmania μακαρι ολα να σου πανε καλα και να καταφερεις να φτασεις στις 37! Συμβαινουν και αυτα με το καλο!!!!!!

Swanocean εσυ τι νεα???

Συγνωμη αν ξεχασα καποια κοπελα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια. Το πήρα απόφαση κ νιώθω κάπως καλύτερα. Αύριο 7:30-8:00 το πρωί μπαίνω για καισαρική. Θα πάμε ξανά σήμερα το βράδυ στον γιατρό να δει μήπως άλλαξε κάτι κι 6:00 το πρωί αύριο πάμε στο Ρέα.

Ανυπομονώ να αγκαλιάσω το αγοράκι μου!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι πραγματικά σε καταλαβαίνω να περιμένεις πως και πως να μετράς ώρες όχι μέρες και να σου έρχεται αυτό που δεν φανταζόσουν, αλλά να σου πω και κάτι το ότι η πρώτη γέννα ήταν ωραία εμπειρία δεν σημαίνει ότι θα ήταν ίδια και αυτή, μπορεί να ήταν και καλύτερή φυσικά, έχω φίλη που η τρίτη γέννα έγινε με καισαρική και έσκασε που δεν θα ζήσε τον φυσιολογικό τοκετό και όταν γέννησε είπε ότι ήταν ακόμα καλύτερα......... άρα κάτσε απόλαυσε λίγες ώρες την κοιλίτσα σου και σκέψου ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχεις το μωράκι σου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ωχ πως έγινε αυτό βρε Μαράκι?Μακάρι όντως να έχει γυρίσει αλλά κ πάλι μην απογοητεύεσαι με την καισαρική.Σημασία έχει να είστε καλά εσύ κ το μωρό!

Εγώ καλά είμαι έχω τον μικρό που είναι μες την αντίδραση κ δοκιμάζει τα νεύρα μου.Κατα τ'άλλα ήρεμα αύριο το πρωί έχω γιατρό να δω το μωρό κ σε 13 ημέρες γεννάω.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλά, δεν θα το πιστέψετε, ο μικρός ξαναγύρισε με το κεφάλι κάτω!!! Μπαίνουμε αύριο με πρόκληση! Ο γιατρός κουφάθηκε, κι εμείς φυσικά.

Αύριο όπως κ να ΄χει θα ΄χουμε το αγοράκι μας! Ελπιπζω να πάνε όλα καλά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλά, δεν θα το πιστέψετε, ο μικρός ξαναγύρισε με το κεφάλι κάτω!!! Μπαίνουμε αύριο με πρόκληση! Ο γιατρός κουφάθηκε, κι εμείς φυσικά.

Αύριο όπως κ να ΄χει θα ΄χουμε το αγοράκι μας! Ελπιπζω να πάνε όλα καλά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...