Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

ωχχχχχ αρχισατε υποαλλεργικο εε??? ετσι ειναι αυτα πανακριβα! επινε ο γιος μου τετοιο μεχρι 3χρονων 32 ευρω το κουτι!! :shock::shock: ρωτα μηπως μπορειτε να τα γραψετε με εοπυυ αλλα θελει χαρτι απο παιδων οτι ειναι αλλεργικη στο γαλα..... εχει και γρινια?

Οχι ευτυχως δεν εχει γρινια ησυχη ειναι, βεβαια αναλογα με τα κεφια της. Τηρουμε το 3ωρο στο φαγητο και στον υπνο. Μεχρι ποτε δεν ξερω! :)

Πωπω αυτά τα άτιμα τα υποαλλεργικά είναι πανάκριβα!Υπομονή Νίκη μπορεί να φτιάξει στο μέλλον!Το μωρό να είναι καλά κ να μην έχει κολικούς έχει σημασία!Αυτοί οι κολικοί δεν παλεύονται με τίποτα βρε παιδί μου!

Κολικούς δεν εχουμε ακομα και μακαρι να αργησουν οσο γινεται.με τα κακακια εχουμε ενα θεματακι(τα κανει πολυ σφηχτα)αλλα ελπιζω να περασει με το καινουριο γαλα.

Να ζήσουν όλα να καινούρια μωράκια και καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες....ανυπομονούμε κι εμείς οι υπόλοιπες!!! Εγώ έχω 2 μέρες που μπήκα στο μήνα μου αλλά έχω αρκετά πονάκια τραβήγματα συσπάσεις...δεν ξέρω ίσως έρθει νωρίτερα ο μπέμπης...προχθές που πήγα στο γιατρό μας είπε οτι είναι 3000-3200...μάλλον μεγάλο μωράκι θα κάνουμε...προσπαθώ να ετοιμάσω σπίτι και βαλίτσες αλλά είναι όλα τόσο δύσκολα...ούτε ύπνος το βράδυ, ούτε καθιστή μπορώ ούτε όρθια...ουφ!!! καλή μας λευτεριά!!!

Αντε με το καλο και εσυ μανουλα να γεννησεις!!οσο για τα κιλα μην σε αγχωνει και εμενα μου ελεγε ο γιατρος οτι στον υπερηχο ηταν 3500 και ισως μεγαλύτερη αλλα τελικα γεννηθηκε 3270.υπαρχει αποκληση 200-250 γραμμαρια.

Βρε κοριτσια βλεπω που ξεφλουδιζει το κακομοιρο και στεναχωριεμαι.. :(

να τις παρω κανενα λαδακι απο το φαρμακειο? Η παιδιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι αποκτουν ξηροδερμια.και μπανακι μου ειπε να μην την κανω ολοκληρη αν δεν πεσει ο αφαλος, να την πλενω μονο τοπικα και τα μαλλακια της.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά με μερικά κορίτσια μιλάμε και δίπλα.

nikaki τώρα διάβασα τι έπαθες.Αν θες να επαναφέρεις το γάλα σου παρόλο που πήρες χάπι γίνεται αλλά πρέπει να το θες γιατί απαιτεί χρόνο και κόπο.Πρέπει να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο και αν αρχίσεις τις αντλήσεις ή 8 13άλεπτες ή 10 10λεπτες.Στην αρχή δεν θα βγάζεις τίποτα αλλά εκεί θα επιμένεις και μετά από μερικές μέρες θα αρχίσεις και να βγάζεις γάλα.Επίσης μπορείς να πιεις τριγωνέλλα και χάπια μαγιάς μπύρας για πιο καλά αποτελέσματα...Είναι επίπονο όμως να ξέρεις και θέλει να είσαι πολύ αποφασισμένη.Αν θες είμαι εδώ να σε υποστηρίξω και να σε παραπέμψω στα σωστά άτομα να σε βοηθήσουν επίσης.Να σας ζήσουν τα μωρά σας και με το καλό και οι υπόλοιπες.

ξανθη μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Δεν ξερω αν μπορει να κατεβει το γαλα μου γιατι τα χαπια τα επαιρνα επι 5 μερες και τωρα το στηθος μου εχει ξεπριστη και μικρινη πολυ. Λες να υπαρχει τροπος να κατεβει τωρα?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μιας και εχω χρονο και η μικρη ψευτοκοιμαται ειπα να γραψω με λεπτομεριες την δικη μου ιστορία τοκετου!

Λοιπον οπως σας ειχα πει ειχα παει Παρασκευή πρωι στο γιατρο, οπου μου ειπε οτι εχω διαστολη ενα και μια συσπασει μονο 50αρα. Αν δεν γεννησεις μου λεει σημερα παρε την βαλιτσουλα σου και σε περιμενω 8μιση ωρα στην κλινική!Την παρασκευη ολη μερα ημουν χαλαρη και εκανα δουλιτσες σπιτι για να ειμαι ετοιμη!

Σαββατο πρωι λοιπον ξεκινησαμε για την κλινική, ενιωθα λιγα πονακια αλλα λεω μπα η ιδεα μου θα ειναι, νομιζα πως ημουν επιρεασμενη απο την μερα. Σε ολη την διαδρομή βουρκωνα και ξεβουρκωνα πρωτον για το τι θα γινει και δευτερον για το οτι θα μου λειψει η κοιλιτσα μου που την ειχα συντροφια τοσους μηνες! :'(

Τελος παντων φτασαμε και ξεκινησαν οι προετοιμασιες κλισμα, οροι, καρδιοτοκογραφο και τα λοιπα.Ο;αντρας μου και η μητερα μου συνεχεια ηταν διπλα μου. Ο γιατρος μου ερχοταν καθε μιση με μια ωρα να κοιταει πως παμε. Εν τω μεταξύ οταν εφτασα ειχα λιγο καφε αιματακι που σημαίνει οτι ο τοκετος ξεκινουσε απο μονος του.κατα τις 2 η ωρα ειχα διαστολη 2, αποφασισαμε με τον γιατρο να σπασουμε τα νερα! Πονεσα η αληθεια ειναι αλλα οχι οσο θα περιμενα.Μου εβαλαν κατευθειαν και τεχνιτους πονους. Ηρθε και ο αναισθησιολογος και καναμε την επισκληριδιο γιατι ξεκινουσαν οι πονοι.Με χιλιοτρυπησε αλλα οκ μου την εκανε.ξεκινησα να ζαλιζομαι να ιδρωνω και δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη. Κατα τις 5 που συνηλθα εντελώς η διαστολη ηταν 4-5 οι πονοι ξαναρχησαν, καναμε την δευτερη δοση.με επιασε για λιγο αλλα λεω οκ ετσι θα ειναι μαλλον δεν θα νιωθω εντονους τους πονους. Η ωρα ειναι 6μιση, η διαστολη εφτασε στο 6 προς 7! Χαρουμενη εγω η δικια σας λεω ωραια θα ξεμπερδευουμε! Εκανα και την 3η δοση επισκληριδιου αλλα τιποτα. Ενιωθα τα παντα. Ο αναισθησιολογος νομιζε πως ηταν ψυχολογικο, τελος παντων μετα απο μιση ωρα η διαστολη τελεια! Παμε λεει ο γιατρος! Ενημερώνει τους δικους μου και καθως με πηγεναν στην αιθουσα τους χαιρετησα με χαμογελο και τους ειδα με βουρκωμενα ματια! Ξεκινησε λοιπον η διαδικασία, πονοι πονοι και παλι πονοι! Η επισκληριδιος δεν εκανε τιποτα.πρωτο, δευτερο, τριτο σπρωξιμο και εξαντλήθηκα ο γιατρος μου απο την μια να με εμψυχωνει και απο την αλλη να φωναζει τον αναισθησιολογο και τις νοσοκομες-μαιες να δει ποιος ετοιμασε το σετ! Με εκοψε και ουρλιαξα απο τον πονο. Τελικα στο 7ο σπρωξιμο εβαλε βεντουζα ο γιατρος γιατι ημουν στα προθυρα λιποθυμίας με μασκα οξυγονου ημουν. Τελικα αλλο ενα στρωξιμο ακουσα το πιο ωραιο κλαμα της ζωης μου! Την κορη μου!:-):-):-)

Οσπου να την ετοιμασουν και να μου κανει τα ραμματα ο γιατρος ο αντρας μου ηρθε στην αιθουσα να δει πως ειμαι! (Του φωναζαν οι μαιες αλλα αυτος τιποτα!)

Μου την εφεραν! Την φιλησα! Την χαιδεψα! ολοιδιο η μανα της λεει ο γιατρος μου!

Θα το ξαναεκανα χωρις δευτερη κουβεντα! Ηταν οτι πιο ομορφο και γλυκο εχω ζησει ποτε μου!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

νικάκι ναι αν κάνεις ότι σου λέω θα ξαναέρθει το γάλα λέγεται επαναγαλακτισμός. Αλλά πρώτα σκέψου αν πραγματικά αντέχεις και θέλεις και εδώ είμαστε.Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά και να επικεντρωθείς στο μωρό σου τώρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε Νίκη ταλαιπωρήθηκες αλλά τέλος καλό όλα καλά!Τελικά ο αναισθησιολόγος όντως δεν σου είχε δώσει σωστή δόση ή δεν ασχολήθηκες καθόλου μετά?

Μανούλα 28/7 υπομονή!δεν βοηθάει κ αυτή η ζέστη καθόλου στην κατάστασή μας!

Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι γτ πραγματικά δεν παλευόταν.Κ τα πόδια μου πρήστηκαν σήμερα που δρόσισε ενώ τόσες μέρες στη ζέστη δεν είχαν πρηστεί έτσι...ανωμαλίες...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Erotas einai ta mora! Mpravo Nikaki mou, kai krima pou ipeferes me tin episkliridio. simasia exei oti to koritsaki su einai mia xara!

Crochetmania, fisiko toketo ekana! Alla sxistika apo kato Kai eprepe na me rapsei. Kai auto einai pou me ponaei. Meta ton toketo eixa Kai piretous, tremullo Kai ekana emetous logo ton farmakon.

koritsia emena de me afisan na figo dioti ta mora exoun iktero, 15 kai 17... einai sti thermokitida me tis lampes kai tora perimeno ta apotelesmata ta simerina na doume an epese an tha meinoume kialli nixta.....

elpizo na gianoun sintoma, i miss them so much... ta vlepo me tous epidesmous demenous to kefalaki (Gia na prostateuontai ta matakia) k liono....

axxxxxxxx makari ola na pane kala k as meinoume kialli nixta.

poia einai I epomeni ipopsifia mama? :D

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Χριστινάκι κουράγιο, εύχομαι σήμερα να ΄χετε τέλεια αποτελέσματα κ να πάτε κι εσείς σπιτάκι σας.

Οι επόμενες είμαστε η Νατάσα κι εγώ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ λογικά θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό να με δει αύριο το βράδυ κι αν έχει μεγαλώσει με τους ίδιους ρυθμούς ο μικρός θα μπω Πέμπτη με πρόκληση πριν μου γίνει 4 κιλά κ δυσκολευτώ πολύ για ΦΤ.

Νατάσα εσύ πότε έχεις ξανά γιατρό;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κοριτσάκια! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες έχουνε γεννήσει και με το καλό να πάρουν στην αγκαλίτσα τους τα κορίτσια που περιμένουν τα μωράκια τους.

εγώ από εχθές αρχίζω να αναρρώνω, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καισαρική και για να ακριβολογώ ταλαιπωρήθηκα μετά την καισαρική. λόγω αδράνεια της μήτρας έμεινα στην ανάνηψη 6 ώρες προκειμένου να σταματησει η αιμορραγία. ο μπέμπης μπήκε μια μερα στην θερμακοιτίδα ( 2350) ενώ η μπέμπα βγήκε από την θερμοκοιτίδα πρίν μερικές ημέρες και ειναι στην ΜΕΝΝ σε κουνίτσα προκειμένου να πάρει βάρος, αρχικά με καθετηράκι και από προχθές πηγαίνουμε με τον άντρα μου και την ταιζουμε 2 φορες την ημέρα με μπιμπερό. μέσα σε 2 εβδομάδες από 1670 που γεννήθηκε φθάσαμε τα 1900. κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου ανέβασα υψηλά λευκά με αποτέλεσμα λόγω της 1 από τις 3 αντιβιώσεις που έπαιρνα δεν μπόρεσα να θηλάσω τον μπέμπη στο μαιευτήριο. η νοσηλεία μου εκλεισε με μια επωδυνη μετάγγιση λόγω σπασμένων φλεβων που κράτησε 6 ωρες.

αυτο που λέμε με τον άντρα μου είναι ότι τέλος καλό όλα καλά.

από το Σάββατο είμαστε εγώ και οι δύο άντρες μου στην μαμά μου (που και αυτοί έχουν πλέον αναρρώσει από την ιωση που περάσανε και μπορούν να μας βοηθήσουν), μάλλον στο τέλος της εβδομάδας θα πάρω την κουκλίτσα μου σπίτι γιατί είναι πεισματάρα και δυνατό παιδί και πλέον τρώει με το μπιμπερό 50ml σε κάθε γεύμα και θα φωνάξουμε ένα παππά να μας διαβάσει.

ξέχασα να σας πω πως το μικρό μου πυράνχας θηλάζει κατά κύριο λόγω από το στήθος

και γιατί όχι όταν έρθει η μικρή να προσπαθήσουμε να θηλάσουμε αποκλειστικά.

φιλάκια σε όλες :):):).

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Λυδία να σας ζήσουν τα κουκλάκια σας! Γερά και καλότυχα να ΄ναι! Λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες, σύντομα όμως θα τα ξεχάσεις όλα αφού θα έχεις στην αγκαλιά σου τα αγγελουδάκια σου. Όλα καλά από εδώ κ πέρα κ σύντομα να υποδεχτείτε κ το κοριτσάκι σας στο σπίτι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

τιτινακι να σου ζησει η μπεμπουλα σου γραφω από το παλιο ποστ δεν θελω να αδιαθετησω εχεις τις ευχες όλων των κοριτσιων και μας εκανες ποδαρικο στη λιστα φιλακια πολλα και στα δυο σας!!!!

Τι έγινε βρε κορίτσια; Χαθήκατε... Μήπως έχουμε κι άλλα γεννητούρια;

Εγώ σήμερα το βράδυ πάω γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε πρόκληση μάλλον για Πέμπτη. Θα μπω να σας πω. Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Lydia να σου ζήσουν τα μωράκια σου!Κρίμα που ταλαιπωρήθηκες τόσο πολύ αλλά όντως τέλος καλό όλα καλά!

Maraki περιμένουμε νεάκια σου!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...