Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Να μας ζησουν τα μωρακια Ιουλίου!! Γερα και καλοτυχα να ειναι!!

Τι να πω και εγω στεναχωρηθηκα για τον θηλασμο. Οι μαιες και οι νοσηλευτριες με απελπησαν ειναι ηαληθεια. Δεν ειχα καθολου ρωγα, η μικρη που προσπαθησαμε δεν επιανε και το τελικο ηταν αυτο με το θηλαστρο που δεν εβγαζα τιποτα μονο λιγο υγρο αλλα και αυτο ουτε σταγόνα δεν ηταν. Στο δευτερο πρωτα ο θεος θα προσπαθησω οσο μπορω και δεν θα ακουω καμια! Αντε στο καλο με απελπησαν εντελώς.λεω κατι παραπάνω θα ξερουν αυτες για να το λενε. Τοσα εχουν δει τα ματια τους

Καποιοι "ειδήμονες" είναι τελείως για σφαλιαρες....

Δεν πειράζει τώρα, μην σε παιρνει άπο κατω, δεν μπορείς να κανεις κάτι τώρα. Πάρε την μπουμπου σου αγκαλιά και δώσε της πολλά πολλά φιλια....;)

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

twinomama συγνώμη......το ξέχασα το αντράκι σου!!!

εφη να σου ζήσει η μικρή, γερή και καλότυχη να ειναι. και οντως εχεις δικιο για τη λίστα, και εγω τα μισά χρειάστηκα τελικα, μια χαρά τον βρίσκω τον αντρα σου με το δωράκι!!

χριστινάκι να σου ζήσουν τα μωράκια σου, ενα μεγάλο μπράβο και απο μένα για τον φυσιολογικο τοκετο, οσο για το γάλα συνέχισε με το θήλαστρο και θα ερθει και εγω 2 μερες μονο σταγονες εβγαζα, απο την τρίτη ομως αρχισε κανονικα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κοριτσια καλησπέρα ευχαριστω για τις ευχες σας να ζησουν τα μωρακια μας κοριτσια μ παντα ευτυχισμενα... και με το καλο στις μανουλες που κοντεύουν... εναν γρήγορο και ανώδυνο τοκετό ...δηλ το αντιθετο ακριβός , απο αυτό που είχα εγώ... και ναι γέννησα την δευτέρα με Κ.Τ στης 23¨10 μια μπεμπα 3100 και 51 ποντους... ειναι μια γλυκα... οταν όμως βλεπει στήθος.... μαυρίζει απο το κλάμα... σημερα γυρίσαμε σπίτι... μεγάλη ανακούφιση... δεν άντεχα άλλο...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Σχετικα με το θηλασμό εν τω μεταξύ είναι πραγματικά να πέσεις στο σωσλτό άτομο. Έχει μια τρομερή μαία εδώ που είχε την καλοσύνη και ήρθε και μας έκανε ατομικό σεμινάριο στο δωμάτιο και από κει που είχα κατάθλιψη ότι δε θα έχω γάλα τελικά θηλάζω μια χαρά! Δυο πράγματα μου είπε η γυναίκα κι αμέσως βελτιώθηκε ηκατάσταση. 1. Τσεκάρουμε αν έχουμε γάλα από την άλλη θηλή από την οποία βυζαίνει το μωρό ΤΗΝ ΩΡΑ που βυζαίνει το μωρό - το θήλαστρο δεν μου έβγαλε σταγόνα και η θηλή μου έβγαλε μια χαρά με αυτόν τον τρόπο. 2. Πιέζουμε στην περίμετρο της ρώγας ακριβώς έξω από τη θηλέα άλω -όχι τη ρώγα και όχι οπουδήποτε στο στήθος - φυσικά και το μωρό πρέπει να πιάσει τη ρώγα ολόκληρη μέσα ώστε να πιέζει σε αυτό το σημείο.

Επίσης για αποφυγή τραυματισμού τις δυο τρεις πρώτες μέρες θηλάζουμε για 10 λεπτά από κάθε στήθος αλλά μετά κάθε φορά ένα στήθος τη φορά όση ώρα θέλει το μωρό και σε εναλλάξ στάση ώστε να μην πιέζεται συνέχεια το ίδιο σημείο του στήθους.

Δεν ξέρω πώς σας φαίνονται, πάντως εγώ την ευγνωμονώ! Με τόσο διάβασμα και βίντεο και πάλι αν δεν ήταν αυτές οι συμβουλές θα νόμιζα ότι δεν μπορώ να το ταισω το μωρό μου. Κάνει σεμινάρια δωρεάν στις 11 το πρωί στο ΡΕΑ κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

7M7zp2.png

Ephie sygarhthria gia to mwraki sou!! Gero k eytyxismeno! H list a sou me swzei... eyxaristwwww filia

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές!

Όσο για τη λίστα, συμπληρώνω για την περίπτωση πυ όπως εγώ μείνετε παραπάνω μέρες (εμείς λόγω ίκτερου είμαστε ακόμα εδώ)

Σφουγγάρι μπάνιου και αφρόλουτρο

Μπατονέτες! Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται είναι αυτό που τελικά μου έλειψε.

Με τον ίκτερο μεγάλη καντεμιά - έχει 13,1 η μικρή με όριο το 13, κι αυτό μας έχει κρατήσει άλλη μια μέρα μέσα. Αύριο σπίτι όμως!

Φιλιά!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά με μερικά κορίτσια μιλάμε και δίπλα.

nikaki τώρα διάβασα τι έπαθες.Αν θες να επαναφέρεις το γάλα σου παρόλο που πήρες χάπι γίνεται αλλά πρέπει να το θες γιατί απαιτεί χρόνο και κόπο.Πρέπει να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο και αν αρχίσεις τις αντλήσεις ή 8 13άλεπτες ή 10 10λεπτες.Στην αρχή δεν θα βγάζεις τίποτα αλλά εκεί θα επιμένεις και μετά από μερικές μέρες θα αρχίσεις και να βγάζεις γάλα.Επίσης μπορείς να πιεις τριγωνέλλα και χάπια μαγιάς μπύρας για πιο καλά αποτελέσματα...Είναι επίπονο όμως να ξέρεις και θέλει να είσαι πολύ αποφασισμένη.Αν θες είμαι εδώ να σε υποστηρίξω και να σε παραπέμψω στα σωστά άτομα να σε βοηθήσουν επίσης.Να σας ζήσουν τα μωρά σας και με το καλό και οι υπόλοιπες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

twinomama 13/6/2013 αγορακι - κοριτσακι

Lydia73 19/6/2013 (?) κοριτσακι

tina32 20/6/2013 κοριτσακι

nikaki19 22/6/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 24/6/2013 κοριτσακι

ephie 25/6/2013 Κοριτσακι

Christine1012 27/6/2013 αγορακια

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

magikalia ΠΗΤ 04/07/2013 Π.Γ.Ν.Π. Ρίο-Πάτρα κοριτσακι

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

ephie & christine να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Γερά και δυνατά να είναι!!!

Nikaki δεν πειράζει για ότι έγινε,στο επόμενο μωράκι θα ξέρεις πλέον κ δε θα ακούς τις απαράδεκτες!Εσύ να είσαι καλά κ το μωράκι σου!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Kalimera!

prota na euxitho se ola ta koritsia pou gennisan kai den tous euxithika idi, apla ola eginan toso grigora kai ligo xathika!

piga gia ena aplo rantevou tin pempti, k telika gennisa! Me evalan sto monitor eixa sispaseis taktikes kai me eksetasan kai eixa diastoli, kai mou lene de feugeis, gennas! poli grigora apo 2cm eginan 8-9cm, eutuxos mou evalan egkaira episkliridio (katapliktiko pragma!) kai me tria sproksimata vgike to proto kai se liga leptakia pali me 3 sproksimata to 2o. 1950 kai 2220 mikroulika tosodoulika! De mporo na perigrapso ta sinaisthimata ekeinis tis stigmis! itan kati fantastiko sa na mi sinevaine se mena!

to gala mou arxise na katevainei siga siga, mi fantasteite apo mia stagona pou itan proxthes 5 einai simera! meta tin proti nixta ta evaza pano sto stithos mou kai ta 2, kapote to pianane kapote oxi, alla panta dokimaza, xrisimopoiisa kai to thilastro arketes fores kai meta epeidi einai kai proora kai lipovari, kai epeidi epimenoun kai oi maies kai o paidiatros tous dino kai gala pou eutuxos i kali mou aderfoulla mou dinei! ta evala kai ta 2 sto stithos mou tautoxrona, einai teleioi! mirizoun katapliktika, kai ola ta rouxalakia tous einai terastia! Megalos erotas! tora mallon exoun ligo iktero alla pros to paron tpt anisixitiko!

tha epimeno gia to thilasmo kai pisteuo akomi 2-3 meres tha einai arketo kai to gala mou!

to mono arnitiko tis olis empeirias einai oi rafes, me ponane kai diskoleuoun tin kinisi. tin proti nixta de koimithika katholou tora koimamai ligo parapano kai ksipnao kai anipomono na pao sta mora mou!

sintoma tha eimaste oles manoules! to pio katapliktiko pragma sto kosmo! ta vlepo kai liono! xazomama telos!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Αχ Χριστινάκι, πώς σε καταλαβαίνω! Τρελός έρωτας κι όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνεται παρόλο που δεν μπορείς να διανοηθείς ότι υπάρχει κ περισσότερο! Η Αθηνά μου είναι τριών κ είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της! Όλα να πάνε τέλεια με τον θηλασμό και τον ίκτερο, ωραία που ΄χεις κ την αδελφή σου κ βοηθάει με το γάλα.

Να ζήσουν, πάντα γερά κ καλότυχα τα διδυμάκια σου κ πολλά συγχαρητήρια για τον φυσιολογικό. Μπράβο κ στον γιατρό σου γιατί εκείνοι ενθαρρύνουν την καισαρική στις δίδυμες κυήσεις.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

ephie & christine να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Γερά και δυνατά να είναι!!!

Αχ κοριτσια τι ομορφες οι ιστοριες σας!!! Μπραβο!!!!

Χριστινα μου γιατι επωδυνος ο τοκετος? λογο καισαρικης???

Νικη μου τι να πω μερικες μαιες και νοσοκομες κοιτουν την ευκολια και κανουν κακο σε μας και στα παιδκια μας..Μην στεναχωριεσαι ολα καλα!!!

79o6p3.png

Εμεις φυγαμε με 7, 5 ικτερο απο την κλινική (την τριτη ) και την πεμπτη ειχε 11 που της καναμε μετρηση στο νοσοκομείο. Σημερα ξαναπηγαμε για μετρηση και εχει 8, 3 ευτυχως κατεβηκε!

Ευχαριστώ νατασα μου αλλα πια ειναι αργα. :( Ξεπριστηκε και το στηθος..

Βρε κοριτσια η μικρη μου δεν κανει κακακια και οταν κανει ειναι πολυ σφηχτα.Η παιδιατρος μας ειπε να αλλαξουμε γαλα και παιρνουμε ενα υποαλλεργικο, ξεκινησαμε απο σημερα και τωρα βλεπουμε. αλλα πανακριβω βρε γαμωτο 23,50? 2 σακουλακια 375 γραμμαρια.Ας της κανει καλο και δεν πειραζει

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εμεις φυγαμε με 7, 5 ικτερο απο την κλινική (την τριτη ) και την πεμπτη ειχε 11 που της καναμε μετρηση στο νοσοκομείο. Σημερα ξαναπηγαμε για μετρηση και εχει 8, 3 ευτυχως κατεβηκε!

Ευχαριστώ νατασα μου αλλα πια ειναι αργα. :( Ξεπριστηκε και το στηθος..

Βρε κοριτσια η μικρη μου δεν κανει κακακια και οταν κανει ειναι πολυ σφηχτα.Η παιδιατρος μας ειπε να αλλαξουμε γαλα και παιρνουμε ενα υποαλλεργικο, ξεκινησαμε απο σημερα και τωρα βλεπουμε. αλλα πανακριβω βρε γαμωτο 23,50? 2 σακουλακια 375 γραμμαρια.Ας της κανει καλο και δεν πειραζει

ωχχχχχ αρχισατε υποαλλεργικο εε??? ετσι ειναι αυτα πανακριβα! επινε ο γιος μου τετοιο μεχρι 3χρονων 32 ευρω το κουτι!! :shock::shock: ρωτα μηπως μπορειτε να τα γραψετε με εοπυυ αλλα θελει χαρτι απο παιδων οτι ειναι αλλεργικη στο γαλα..... εχει και γρινια?

79o6p3.png

Πωπω αυτά τα άτιμα τα υποαλλεργικά είναι πανάκριβα!Υπομονή Νίκη μπορεί να φτιάξει στο μέλλον!Το μωρό να είναι καλά κ να μην έχει κολικούς έχει σημασία!Αυτοί οι κολικοί δεν παλεύονται με τίποτα βρε παιδί μου!

feQKp2.png

4okhp3.png

Να ζήσουν όλα να καινούρια μωράκια και καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες....ανυπομονούμε κι εμείς οι υπόλοιπες!!! Εγώ έχω 2 μέρες που μπήκα στο μήνα μου αλλά έχω αρκετά πονάκια τραβήγματα συσπάσεις...δεν ξέρω ίσως έρθει νωρίτερα ο μπέμπης...προχθές που πήγα στο γιατρό μας είπε οτι είναι 3000-3200...μάλλον μεγάλο μωράκι θα κάνουμε...προσπαθώ να ετοιμάσω σπίτι και βαλίτσες αλλά είναι όλα τόσο δύσκολα...ούτε ύπνος το βράδυ, ούτε καθιστή μπορώ ούτε όρθια...ουφ!!! καλή μας λευτεριά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...