Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Αμάν βρε Μαρία και εγώ μπήκα μόνο για σένα είπα σίγουρα θα ήσουν έτοιμη, και από κιλά πολύ καλό το μωράκι σου.

Και εγώ θα πάω το απόγευμα και την κόβω να μην γίνετε απολύτως τίποτα.

Το σπάσιμο είναι ότι η τελευταίες μέρες είναι πραγματικά χάλια για μένα τουλάχιστον στην τελευταία παρόλο που πήγα με πρόκληση την τελευταία μέρα δεν ήμουν τόσο χάλια αλλά τώρα έχω χαλαστή πολύ.

Αχ βρε Νατασσα Εδω εχω χαλαστη εγω που ακομα εχω..... οτι και να πεις εχεις δικιο εδω ενα εχω και τρελαινομαι ωρες ωρες...... πως να μην κουραστεις με αντρακια Υπομονη λιγο σου εμεινε!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Νατασσα Εδω εχω χαλαστη εγω που ακομα εχω..... οτι και να πεις εχεις δικιο εδω ενα εχω και τρελαινομαι ωρες ωρες...... πως να μην κουραστεις με αντρακια Υπομονη λιγο σου εμεινε!

Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι με το που πλησιάζεις να μπεις στον μήνα σου αρχίζεις και περιμένεις και ανυπομονείς και αλλάζει η ψυχολογία και όσο φτάνεις στης τελευταίες μέρες λες ε δεν θα βγει!

Πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε όσο για τα παιδιά ευτυχώς ο μεγάλος με βοηθάει πάρα πολύ όταν λείπει ο μπαμπάς μας που πραγματικά δεν ξέρω πως να τον ευχαριστήσω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι με το που πλησιάζεις να μπεις στον μήνα σου αρχίζεις και περιμένεις και ανυπομονείς και αλλάζει η ψυχολογία και όσο φτάνεις στης τελευταίες μέρες λες ε δεν θα βγει!

Πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε όσο για τα παιδιά ευτυχώς ο μεγάλος με βοηθάει πάρα πολύ όταν λείπει ο μπαμπάς μας που πραγματικά δεν ξέρω πως να τον ευχαριστήσω.

Τα αντρακια μωρε,εδω με βοηθαει εμενα 5 χρονων σκατο και ειναι αρρωστουλικο παλι το μωρο μου με ακροαστικα αυτη τη φορα και αντιβιωση.....ειμαστε στο νησι και δεν μπορω να τον παω ενα μπανιο....Την δευτερα θα φυγουμε και μαλλον δεν θα ξανακατεβουμε...

Υπομονη Νατασσα μου σιγουρα με το που γεννησουμε θα τα ξεχασουμε ολα...γιαυτο και μετα την ξαναπαταμε και το ξανακανουμε:):D:tongue::tongue:

79o6p3.png

γεια σας κορίτσια, δεν σας ξέχασα απλα γέννησα εντελώς ξαφνικά......

στις 20/6 ειχα γιατρό και ειδαμε συσπάσεις ανα 4 λεπτα και διαστολή 3 και δεν ειχα καταλάβει τίποτα....η μπέμπα ερχόταν με τα πόδια και ετσι μπήκα κατευθειαν για καισαρικη, στις 13.30 ειχα την μπέμπα μου αγκαλια!!!!

η καισαρικη σαν εμπειρια εντελώς ανώδυνη μου φάνηκε και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου τις επόμενες μέρες.

ειμαστε σπίτι απο τη δευτερα και προσπαθούμε να το συνειδητοποιησουμε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Να σας ζήσει tina!!!Γερή και δυνατή να είναι πάντα!Καλό αυτό που δεν ταλαιπωρήθηκες με την καισαρική!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Maraki υπομονή τι άλλο να πω!Τελικά θα πάρεις όλο τον μήνα έτσι όπως φαίνεται!

Natasa περομένουμε νέα σου!

Εγώ έχω αύριο γιατρό κι ανυπομονώ να δω τι θα μου πει.Όχι ότι περιμένω να μου πει γεννάω.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

twinomama 13/6/2013 αγορακι - κοριτσακι

Lydia73 19/6/2013 (?) κοριτσακι

tina32 20/6/2013 κοριτσακι

nikaki19 22/6/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 24/6/2013 κοριτσακι

ephie 25/6/2013 (?) Κοριτσακι

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

Christine1012 ΠΗΤ 25/7/2013 αγορακια

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

magikalia ΠΗΤ 04/07/2013 Π.Γ.Ν.Π. Ρίο-Πάτρα κοριτσακι

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλέ τα κοριτσάκια μας βγήκαν πολύ βιαστικά τελικά!Ούτε ένα αγόρι δε μας έχει κάνει τη τιμή μέχρι στιγμής!

feQKp2.png

4okhp3.png

Τίνα να σας ζήσει το μωράκι γερό και ευλογημένο να είναι!

Εγώ τα ίδια ευτυχώς η μπέμπα είναι πολύ καλά 3250κ έχει κατέβει φυσικά αλλά τίποτα αξιόλογο, αν δεν γεννήσω μέχρι την άλλη τετάρτη θα πάμε με πρόκληση.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Τίνα να σας ζήσει!!! Γερό, καλότυχο κι ευτυχισμένο το κοριτσάκι σας κ πάντα με υγεία κ αγάπη να το καμαρώνετε! Χαίρομαι που ήταν τόσο καλή η εμπειρία τοκετού σου.

Με το καλό κι υπόλοιπες...

Νατάσα κι εγώ αν δεν γεννήσω μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα μπω με πρόκληση γιατί λογικά θα'χει φτάσει τα 3700-3800 την άλλη βδομάδα κ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω φυσιολογικά μετά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Τίνα να σας ζήσει!!! Γερό, καλότυχο κι ευτυχισμένο το κοριτσάκι σας κ πάντα με υγεία κ αγάπη να το καμαρώνετε! Χαίρομαι που ήταν τόσο καλή η εμπειρία τοκετού σου.

Με το καλό κι υπόλοιπες...

Νατάσα κι εγώ αν δεν γεννήσω μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα μπω με πρόκληση γιατί λογικά θα'χει φτάσει τα 3700-3800 την άλλη βδομάδα κ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω φυσιολογικά μετά.

Το σίγουρο είναι ότι την άλλη τετάρτη θα το έχεις το μωράκι σου, και εμένα μου είπε αν δεν είμαι καλά λόγο γοφού να πάω δευτέρα και αν δεν έχει προχωρήσει να πάμε τρίτη για πρόκληση αλλά δεν θέλω ρε γαμ#$*, ελπίζω η σκατούλα να μας κάνει την χάρη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα κορίτσια. Να σας ζήσουν τα μωρά σας Lydia73,tina32, t1t1n4k1 και

ephie.

Νικακι κακώς συμφώνησε κατα την γνώμη μου, εγώ εβγαλα γάλα την τέταρτη μερα με το θηλ άστρο, πολκυ προσπαθεια, μασάζ και ζεστές κομπρεσες. Μου το είχαν πει όμως οι μαίες και δεν απογοητεύτηκα. Τις πρωτες μέρες έβαζα το θηλάστρο ανα 3 ώρες, και το βράδυ, για 15 λεπτα και δεν είχα σταγόνα. Την τέταρτη μέρα εβγαλα και το έστειλα στην μενν και ταισαμε τον μπέμπη. Κρίμα να χάσεις τον θηλασμό απο μια χαζή....

Ωχ ξύπνησε το νινι μου, θα ξαναμπω μετά....

0SB8p3.png

Twin, μπράβο για την επιμονή σου! Ευτυχώς που σε βοήθησαν κι οι μαίες και που ήσουν ενήμερη. Η φίλη μας δυστυχώς έπεσε σε λάθος μαία απ΄ότι φαίνεται.

Πώς είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι; Την μικρή την πήρατε; Να σας ζήσουν κοριτσάκι και σε όλες τις μανούλες! Γερά και καλότυχα όλα τα μωράκια και με το καλό μα γεννηθούν και τα υπόλοιπα της παρέας.

Τρελή ζέστη πάλι σήμερα... Χθες κάναμε γενική στο σπίτι-όχι εγώ, μην φανταστείτε- κ τώρα απομένει να συναρμολογήσουμε το τρίο που μας έδωσε η φίλη μου αφου ηπδη πλύναμε όλα τα μέρη που μπαίνουν στο πλυντήριο. Το ΣΚ που θα είναι σπίτι ο άντρας μου πιστεύω να το τελειώσουμε κι αυτό, να μας εγκαταστήσουν κ το aircondition κ να τελειώσουμε κάτι μερεμέτια από υγρασία που βγήκε στο μπάνιο. Μετά θα είμαι πανέτοιμη να γεννήσω. Τώρα αν απιφασίσει τελικά να ΄ρθει νωρίτερα, καλώς να ΄ρθει, θα ασχοληθούν οι υπόλοιποι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κορίτσια,

οσο αφορα το θηλασμο θελει υπομονη τις πρώτες μέρες, οπως ειπε και η twinomama και εγω απο την πρωτη μερα την εβαζα στο στήθος και με πατούσε η μαια, μου εβαζε κομπρέσες και θήλαστο, εβγαινε μια σταγονα αλλά αξιζε την ταλαιπωρια γιατι απο την δευτερη μερα ηδη αρχισε να μην ποναει τοσο και να βγάζει περισσοτερο, απο την τριτη μερα κατέβηκε κανονικα.

κατα τα αλλα τι νέα? ποτε θα γεννηθει το πρώτο αγοράκι μας?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...