Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχιχχιχιχι Να σου πω Η Νατασσα και η Χριστινα εχουν να μπουν μερες και περιμενουν απο μερα σε μερα!! λες??:D:D

Αχ Μαιρη τελευταιες θα μεινουμε εσυ 19 εγω 24 :oops::oops: και ειλικρινα δεν με νοιαζει τπτ αλλο την ζεστη δεν αντεχω και το πρηξιμο......

Στις 16 γεννάω, όχι ότι κάνει την διαφορά οι 3 μέρες!Αυτή η ζέστη δεν παλεύεται!Από την άλλη λέω φαντάζεσαι να γεννούσαμε τέλος Αυγούστου?Να τρώγαμε όλο το καλοκαίρι με τούρλα κοιλιά εκεί να δεις απαλεψιά!Οπότε λέω υπάρχουν και χειρότερα κι εμείς κοντεύουμε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

Κοιταξε χθες μια μαια το στηθος μου και δεν εχει τιποτα απο γαλα, το ενα μονο εβγαζε λιγο διαφανες υγρο και εβαλα το θηλαστρο και δεν βγηκε τιποτα.απ'οτι βλεπω μου λεει και να κατεβασεις γαλα θα εχεις 2-3 σταγονες οποτε σταματησαμε. Τωρα παιρνω χαπια για να μην κατεβει.

Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω!Ακόμα κ εγώ που όντως δεν κατέβασα πολύ γάλα παρά μόνο λίγα ml την ημέρα οι μαίες μου έλεγαν συνέχεια να προσπαθώ περισσότερο μπας κ κατεβάσω παραπάνω.Καμιά δεν είπε ότι δεν πρόκειται να κατεβάσω!Κρίμα να μη σε βοηθάνε κ να σου λένε τέτοια πράγματα!Τώρα ότι έγινε έγινε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Maraki περιμένουμε νέα από τον γιατρό!Λες να είσαι εσύ η επόμενη?

Titinaki να σας ζήσει η μπεμπούλα!!!Γερή και δυνατή να είναι πάντα!

Natasa υπομονή πλησιάζουν οι μέρες και θα τελειώσει το μαρτύριο!Εμείς θα πάμε από βδομάδα να πάρουμε το κιτ βλαστοκυττάρων.Κ ενώ στο 1ο τα φυλάξαμε στο 2ο αποφασίσαμε κυρίως λόγω οικονομικού να τα δωρίσουμε!Το μέλλον θα δείξει αν πήραμε την σωστή απόφαση!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

twinomama 13/6/2013 αγορακι - κοριτσακι

Lydia73 19/6/2013 (?) κοριτσακι

nikaki19 22/6/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 24/6/2013 κοριτσακι

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

tina32 ΠΗΤ 13/7/2013 κοριτσακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

Christine1012 ΠΗΤ 25/7/2013 αγορακια

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

magikalia ΠΗΤ 04/07/2013 Π.Γ.Ν.Π. Ρίο-Πάτρα κοριτσακι

Μέχρι στιγμής έχουμε αυτά!

feQKp2.png

4okhp3.png

Ε λογικά η Μαρία θα είναι η επόμενη, εκτός και αν δεν έκανε την βαλίτσα ακόμα χαχα.......

Χαχαχα όχι την έκανε προχτές νομίζω!Κ να μην την έκανε σιγά μην περιμένει το μωρό την βαλίτσα χαχαχα

feQKp2.png

4okhp3.png

Titinaki μου να σου ζήσει η κορουλα σας! Πάντα γερή και δυνατή και καλότυχη!

Ελπίζω άμα μπρέσεις να μας πεις την εμπειρία σου!

χχχχ

Η έφη????

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Titinaki μου να σου ζήσει η κορουλα σας! Πάντα γερή και δυνατή και καλότυχη!

Ελπίζω άμα μπρέσεις να μας πεις την εμπειρία σου!

χχχχ

Η έφη????

Ναι βρε κορίτσια λογικά σήμερα θα γεννούσε!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

twinomama 13/6/2013 αγορακι - κοριτσακι

Lydia73 19/6/2013 (?) κοριτσακι

nikaki19 22/6/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 24/6/2013 κοριτσακι

ephie 25/6/2013 (?) Κοριτσακι

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

tina32 ΠΗΤ 13/7/2013 κοριτσακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

Christine1012 ΠΗΤ 25/7/2013 αγορακια

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

magikalia ΠΗΤ 04/07/2013 Π.Γ.Ν.Π. Ρίο-Πάτρα κοριτσακι

Το διόρθωσα και περιμένουμε νέα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Και ναι κορίτσια, μόλις τελείωσα με την βαλίτσα!!! Τώρα είμαι έτοιμη!!!

Θα σας πω νέα απόψε. Πάλι είχα κάτι πονάκια σήμερα το μεσημέρι κ νόμιζα ότι γεννάω, γι ΄αυτό κι εφτιαξα την βαλίτσα, αλλά πάλι σταμάτησαν.. Γιά να δούμε...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Θα σας πω νέα απόψε. Πάλι είχα κάτι πονάκια σήμερα το μεσημέρι κ νόμιζα ότι γεννάω, γι ΄αυτό κι εφτιαξα την βαλίτσα, αλλά πάλι σταμάτησαν.. Γιά να δούμε...

Άντε εύχομαι όλα καλά να ξελαφρώσεις και συ!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Θα σας πω νέα απόψε. Πάλι είχα κάτι πονάκια σήμερα το μεσημέρι κ νόμιζα ότι γεννάω, γι ΄αυτό κι εφτιαξα την βαλίτσα, αλλά πάλι σταμάτησαν.. Γιά να δούμε...[/quote

τωρα που την έφτιαξες θα γεννησεις!

χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοριτσάκια, ακόμα εδώ... Έχω τουλάχιστον μιά βδομάδα ακόμα-εκτός αν σπάσουν τα νερά. Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα, ο τράχηλος ακόμα σκληρός, έχουμε δρόμο...

Κι έχει φτάσει 3530. Πώς θα βγει από εκεί μέσα να δούμε που θα ΄χει φτάσει τουλάχιστον 3700-3800.

Άντε καλή μας συνέχεια και καλές αντοχές.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια, ακόμα εδώ... Έχω τουλάχιστον μιά βδομάδα ακόμα-εκτός αν σπάσουν τα νερά. Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα, ο τράχηλος ακόμα σκληρός, έχουμε δρόμο...

Κι έχει φτάσει 3530. Πώς θα βγει από εκεί μέσα να δούμε που θα ΄χει φτάσει τουλάχιστον 3700-3800.

Άντε καλή μας συνέχεια και καλές αντοχές.

Αμάν βρε Μαρία και εγώ μπήκα μόνο για σένα είπα σίγουρα θα ήσουν έτοιμη, και από κιλά πολύ καλό το μωράκι σου.

Και εγώ θα πάω το απόγευμα και την κόβω να μην γίνετε απολύτως τίποτα.

Το σπάσιμο είναι ότι η τελευταίες μέρες είναι πραγματικά χάλια για μένα τουλάχιστον στην τελευταία παρόλο που πήγα με πρόκληση την τελευταία μέρα δεν ήμουν τόσο χάλια αλλά τώρα έχω χαλαστή πολύ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...