Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Twin πόσο χάρηκα που τα καταφέρνεις να τους δίνεις το γαλατάκι σου!

Νικάκι, καλή επιτυχία κ σε σένα. Με ένα καλό επαγγελματικό θήλαστρο θα μπορέσεις να βγάζεις γάλα ακόμα κι αν δυσκολεύεται το νινάκι σου να θηλάσει. Νομίζω ότι καλό είναι να ξεκινήσεις αντλήσεις για να ενεργοποιήσεις το στήθος κ να κατέβει το γάλα.

Να ζήσουν τα νεογέννητα κ με το καλό κ τα υπόλοιπα!

Εγώ χθες το βράδυ νόμιζα ότι θα γεννήσω. Ξύπνησα στις 3:00 με πόνους σαν περιόδου, όχι έντονους, αλλα επειδη μέχρι τώρα οι συσπάσεις μου είναι εντελώς ανώδυνες, κατά τύχη τις καταλαβαίνω αν πιάσω εκείνη την ώρα την κοιλιά μου, νόμιζα πως ήρθε η ώρα. Το ψιλοπαρακολούθησα αλλά δεν είχαν καμμία σταθερή ώρα μεταξύ τους οι συσπάσεις. Αλλοτε 7 λεπτά, άλλοτε 2, άλλοτε 20, άλλοτε 15. Έτσι ξανακοιμήθηκα, αγχωμένη βέβαια. Το πρωί είχα 2-3 ανα 15-20 λεπτά κ τέλος...

Μάλλον δεν γεννάω ακόμα. Νιώθω εξαντλημένη βέβαια από την αυπνία κ δεν έχω κουράγιο να φτιάξω την βαλίτσα μου που ήθελα. Πάω να ξαπλώσω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου. Νικά κι συγχαρητήρια να σου ζησει! Χάθηκα το ξέρω δεν προλαβαινω καθολου. Ποια αλλη γέννησε?

Είμαι ερωτευμένη μνπε τα νινακια μου. Πολύ κούραση, αλλά τόσο ωραία κούραση.

Βγήκαμε την προηγούμενη δεύτερα με τον μπέμπη και την Μπέμπα την πήραμε την τετάρτη. Πίνουμε γάλα μανουλας σχεδόν αποκλειστικά, μπορεί να φαμε ενα ξενο κάθε δυο μέρες. Νοικιασα το συμφονι της μεντελα, βγάζω το γάλα και ταιζω με μπιμπερο. Πιο κουραστικό, αλλά πρεπει να ξέρουμε τι τρώνε γιατί είναι μικρουλακια. Απο προ χθες παίρνουμε σιγά σιγά και στήθος για να μαθαίνουμε και τα πάμε πολύ καλά! Ευτυχώς έχω πολύ γάλα να Καλυψώ και τα δυο. Τις πρώτες μέρες εκανα ασταμάτητες αντλησεις για να έχω τελικά τόσο πολύ, αυτό είναι το μυστικο.

Σήμερα θα πάω και στον γιατρο να δει την τομή και να μου κανει υπέρηχο. Έχω χασει όλα τα κιλά πλην ενός, και η κοιλιά έχει εξαφανιστεί, αλλά ειναι πολύ 'νερουλη'. Ανυπομονω να σαραντισω να αρχίσω τους κοιλιακούς.

Θα ξαναμπω να σας διαβάσω μόλις μπορέσω.

Mpravo twinmama!!!

Xairomai toooooso poli gia ta nea sou! mpravo sou pou eixes ti dinami kai to kouragio kai epemenes me tis antliseis! dineis kouragio kai se mas! exo kai go tin antlia tis medela tin electroniki. autin exeis? Posa kg einai tora ta mora?

Kai gia ta kila mpravo! posa eixes valei telika? to skeftomouna kai go auto me ti nerouli koilia! toso pou ksexilothike

(To lete auto e? Tentothike-traviktike ipervolika) tha paei arage pote sti thesi tis?:rolleyes:

katalavaino oti trexeis alla na ksereis oti toulaxisto gia mena pou perimeno kai go didima oi simvoules mias allis didimomamas voithoun poli kai mou dinoun tharros!

perimenoume ta nea sou apo to giatro.

filia polla!

Nikaki mou tha to psakso auto pou les Kai tha s po.

Xxxxxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Θα το βαλω εδω Nikh Kontalh ειμαι στο fb η ομαδα ειναι μυστικη και πρεπει να σε προσθεσουν τα κοριτσια του μαιου αν δεν σε εχουν ειδη βαλει.

Η μπεμπα απ οτι μου λενε μοιαζει σε μενα πιο πολυ.Τωρα τι να πω μπορει! Ουδετερη την βλεπω εγω, μισα μισα χαρακτηριστηκα εχει

Δεν εχω μπει ποτε στο καφε Μαιου δεν νομιζω να μας βαλουν στην ομαδα τους....;) ειναι πολυ μικρο ακομα μωρε θα αλλαξει χιλιες φορες!

79o6p3.png

Twin πόσο χάρηκα που τα καταφέρνεις να τους δίνεις το γαλατάκι σου!

Νικάκι, καλή επιτυχία κ σε σένα. Με ένα καλό επαγγελματικό θήλαστρο θα μπορέσεις να βγάζεις γάλα ακόμα κι αν δυσκολεύεται το νινάκι σου να θηλάσει. Νομίζω ότι καλό είναι να ξεκινήσεις αντλήσεις για να ενεργοποιήσεις το στήθος κ να κατέβει το γάλα.

Να ζήσουν τα νεογέννητα κ με το καλό κ τα υπόλοιπα!

Εγώ χθες το βράδυ νόμιζα ότι θα γεννήσω. Ξύπνησα στις 3:00 με πόνους σαν περιόδου, όχι έντονους, αλλα επειδη μέχρι τώρα οι συσπάσεις μου είναι εντελώς ανώδυνες, κατά τύχη τις καταλαβαίνω αν πιάσω εκείνη την ώρα την κοιλιά μου, νόμιζα πως ήρθε η ώρα. Το ψιλοπαρακολούθησα αλλά δεν είχαν καμμία σταθερή ώρα μεταξύ τους οι συσπάσεις. Αλλοτε 7 λεπτά, άλλοτε 2, άλλοτε 20, άλλοτε 15. Έτσι ξανακοιμήθηκα, αγχωμένη βέβαια. Το πρωί είχα 2-3 ανα 15-20 λεπτά κ τέλος...

Μάλλον δεν γεννάω ακόμα. Νιώθω εξαντλημένη βέβαια από την αυπνία κ δεν έχω κουράγιο να φτιάξω την βαλίτσα μου που ήθελα. Πάω να ξαπλώσω...

Koritsaki Kai go propses etsi ennoiotha.... Parolo pou einai anodines - sxetika- oi sispaseis tis noiotho, itan kathe 10 lepta stathera Gia pano apo Ora, os tis 2 sxedon xronometrousa, meta koimithika! Skeftika oti an einai na genniso tha einai adinato na koimitho Kai oi ponoi tha einai poli pio dinatoi! Opotan akomi proxoro akathekti os tis 38 vdomades!

Kouragio filenada, vale ton antra sou I ti mama s na se voithisoun me ti valitsa. Pantos an se kanei na noiotheis kalitera, oute go ta evala sti valitsa akomi! ;) ta mazepsa Gia ta mora ola, Gia mena oxi ola akomi,Kai ta exo Mesa sto krevataki ton moron! Prepei na tin teleiosoyme omos tha po k go ston antra mou na analavei!

Ox Kai tora eida oti 7 meres sou menoun! Ante vale ton antra sou TORA!:)

X

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Nikaki μην απογοητεύεσαι τόσο νωρίς με τον θηλασμό!Να επιμείνεις κ το θήλαστρο θα σε βοηθήσει να κατεβάσεις γάλα.Με το καλό να βγείτε να πάτε σπιτάκι σας κ εκεί θα είστε πιο ήρεμες.Εσύ βασικά γτ απ'ότι λες η μικρή είναι κυρία!

Διδυμομανούλα εσύ τώρα είσαι full time job με όλη τη σημασία με τα δίδυμα!Σημασία έχει ότι είστε καλά κ έχεις κ γάλα!Καλό αυτό για τα αντισώματά τους.

Αύριο μπαίνει η ephie?Με το καλό κορίτσι μου να πάνε όλα καλά!

Εγώ έχω την Πέμπτη ραντεβού με τον γιατρό αλλά δε νομίζω ότι κοντεύω.Με βλέπω προγραμματισμένα 16 του μήνα.22 μέρες έμειναν ουφ!Δεν παλεύεται η ζέστη κ δε μπορώ να κουνηθώ!

Σήμερα τελείωσα κ την βαλίτσα κ του μωρού κ την δική μου.Είχα κάτι τελευταία ψώνια να κάνω κ έκλεισαν κ αυτά.Την άλλη βδομάδα θα πλύνω αποστειρωτή κ μπουκαλάκια να τα έχω έτοιμα κ αυτά κ μετά περιμένουμε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Κ επίσης έχω βαρεθεί να πηγαίνω κάθε 15 λεπτά στην τουαλέτα!!!!Έτσι μου'ρχεται να μετακομίσω εκεί μέσα κ να μη ξαναβγω μέχρι να γεννήσω!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλέ που χαθήκατε όλες?Γεννήσατε ομαδικώς?

χιχιχχιχιχι Να σου πω Η Νατασσα και η Χριστινα εχουν να μπουν μερες και περιμενουν απο μερα σε μερα!! λες??:D:D

Αχ Μαιρη τελευταιες θα μεινουμε εσυ 19 εγω 24 :oops::oops: και ειλικρινα δεν με νοιαζει τπτ αλλο την ζεστη δεν αντεχω και το πρηξιμο......

79o6p3.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

Κοιταξε χθες μια μαια το στηθος μου και δεν εχει τιποτα απο γαλα, το ενα μονο εβγαζε λιγο διαφανες υγρο και εβαλα το θηλαστρο και δεν βγηκε τιποτα.απ'οτι βλεπω μου λεει και να κατεβασεις γαλα θα εχεις 2-3 σταγονες οποτε σταματησαμε. Τωρα παιρνω χαπια για να μην κατεβει.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Νικάκι αυτό πρώτη φορά το ακούω. Την μικρή την έβαλες στο στήθος; Η μαία ήταν του νοσοκομείου; Την εμπιστεύεσαι; Δεν θέλω να είμαι καχύποπτη αλλά έπρεπε από την πρώτη στιγμή που πήγες στο δωμάτιο να σου δώσουν να βάλεις την μικρή στο στήθος. Και τώρα δηλ. μπορείς. Με τις θηλαστικές κινήσεις της λογικά θα ενεργοποιήσει το στήθος ώστε να κατέβει γάλα. Είναι θέμα ζήτησης κ προσφοράς ο θηλασμός. Αν δεν "ζητήσει" το μωρό μπορεί να μην παραχθεί.

Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλεις κ να μην περάσει στους εμπόρους έτοιμων γαλάτων κ στα τσιράκια τους, αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση-γιατί πολλά ακούγονται.

Κορίτσια με την ζέστη κ την τουαλέτα συμφωνώ κι επαυξάνω. Δεν παλεύεται!!! Εγώ απόψε έχω γιατρό κ αναμένω νεώτερα. Πάντως είμαι πολύ κοντά, το νιώθω.

Φιλιά σε όλες κ όποια μπορεί ας ξαναβάλει την λίστα να θυμηθούμε τι γίνεται. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ απ΄το κινητό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Νικάκι sorry, τώρα συνειδητοποίησα ότι ήδη πάιρνεις χάπια οπότε μάλλον δεν γίνεται τίποτα. Να είσαι καλά κι εσύ κ το μωράκι σου και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νικάκι αυτό πρώτη φορά το ακούω. Την μικρή την έβαλες στο στήθος; Η μαία ήταν του νοσοκομείου; Την εμπιστεύεσαι; Δεν θέλω να είμαι καχύποπτη αλλά έπρεπε από την πρώτη στιγμή που πήγες στο δωμάτιο να σου δώσουν να βάλεις την μικρή στο στήθος. Και τώρα δηλ. μπορείς. Με τις θηλαστικές κινήσεις της λογικά θα ενεργοποιήσει το στήθος ώστε να κατέβει γάλα. Είναι θέμα ζήτησης κ προσφοράς ο θηλασμός. Αν δεν "ζητήσει" το μωρό μπορεί να μην παραχθεί.

Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλεις κ να μην περάσει στους εμπόρους έτοιμων γαλάτων κ στα τσιράκια τους, αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση-γιατί πολλά ακούγονται.

Κορίτσια με την ζέστη κ την τουαλέτα συμφωνώ κι επαυξάνω. Δεν παλεύεται!!! Εγώ απόψε έχω γιατρό κ αναμένω νεώτερα. Πάντως είμαι πολύ κοντά, το νιώθω.

Φιλιά σε όλες κ όποια μπορεί ας ξαναβάλει την λίστα να θυμηθούμε τι γίνεται. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ απ΄το κινητό.

και εγω πρωτη φορα το ακουω.....απο Καισαρικη ημουν και το μωρο μου το εβαλαν αμεσως στο στηθος.....κριμα να τα παρατησεις Νικη τοσο ευκολα.....θα την βρω την λιστα αλλα και ψεγω απο κινητο μπαινω τις τελευταιες μερες το pc ειναι για επισκευη.... Αντε 6 μερουλες εμειναν κουκλα με το καλο ο μπεμπαρος!:D

79o6p3.png

Κοριτσια γεννησε και το Χριστινακι Μας (t1t1n4k1) Να σας ζησει κουκλα μου η μπεμπα!! Γερη και Καλοτυχη να ειναι!!!!

Αχ μωρέ τι καλά να σας ζήσει κούκλα μου γερό και καλότυχο!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κορίτσια εγώ τίποτα ακόμα, άρχισα να φρικάρω είναι τόσο ψιλά που νομίζω ότι θα την βγάλω από το στόμα.

Σήμερα πήγα πήρα το κουτί για την δωρεά βλαστοκυττάρων, μπορώ να πω ότι είμαι 100% έτοιμη.

twinmama πολύ χαίρομαι για εσένα και τα μωράκια σου να είστε πάντα καλά!

nikaki μου αν δεν σε ενοχλεί εσένα το θέμα με τον θηλασμό πάω πάσο και μη σκας, αλλά πραγματικά έχοντας και μια εμπειρία στο θέμα νομίζω πως η μαία δεν σε βοήθησε και πολύ, συνήθως τουλάχιστον μετά από 5 μέρες κατεβάζουμε γάλα, και αυτό με το χάπι με τόση ευκολία τι να πω.......... τέσπα να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου και να το μεγαλώσετε όπως ονειρεύεστε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...