Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!! Γεννησα περιπου κατα τις 19:45 μια πολυ ζωηρή μπεμπα 3250! Εκατοστα δυστυχώς δεν μου ειπαν αλλα θα ρωτησω αυριο να σας πω! Εχω φοβερη υπερενταση και δεν μπορω με τιποτα να κλεισω ματι. Μαλλον αυριο θα μου την δωσουν να προσπαθησω να την θηλασω, το στηθος το νιωθω πιο βαρύ και πρησμενω. Μακαρι να εχω γαλα..

γεννησα φυσιολογικα.

Οσο για τις εντυπώσεις μου για τον τοκετό οι χειροτερες! Ενιωθα τα παντα και ας ειχα κανει επισκληριδιο.Δεν θελω να σας τρομαξω γιαυτο δεν λεω αλλα. Τουλάχιστον γεννησα και μου εφυγε το βαρος! Ειναι η ωρα τις να φαει τωρα και περιμενω να ξυπνησει.

Αυτα τα νεα μου! Με το καλο οι υπολοιπες!! Φιλια!

Sygxarhthria!!! NA sou zhsei h kouklitsa sou!! Pant a gerh k eytuxismenh! Elpizw NA pane Ola kala me to thhlasmo...

Elpizw k gia tis didymomanoules NA exoun paei Ola kala, ante siga siga siga NA pairnoume Oles seira....

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaa

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νικάκι, να σας ζήσει η κουκλίτσα!!! Γερή, καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη να ΄ναι. Κρίμα που η εμπειρία σου δεν ήταν ευχάριστη, σίγουρα θα τα ξεχάσεις όλα σύντομα αφού σου χάρισε το κοριτσάκι σου. Θα μας πεις λεπτομέρειες αργότερα ίσως. Γεννησες στο Ρέα νομίζω; Με το μαιευτήριο ευχαριστημένη ως τώρα;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! Γεννησα περιπου κατα τις 19:45 μια πολυ ζωηρή μπεμπα 3250! Εκατοστα δυστυχώς δεν μου ειπαν αλλα θα ρωτησω αυριο να σας πω! Εχω φοβερη υπερενταση και δεν μπορω με τιποτα να κλεισω ματι. Μαλλον αυριο θα μου την δωσουν να προσπαθησω να την θηλασω, το στηθος το νιωθω πιο βαρύ και πρησμενω. Μακαρι να εχω γαλα..

γεννησα φυσιολογικα.

Οσο για τις εντυπώσεις μου για τον τοκετό οι χειροτερες! Ενιωθα τα παντα και ας ειχα κανει επισκληριδιο.Δεν θελω να σας τρομαξω γιαυτο δεν λεω αλλα. Τουλάχιστον γεννησα και μου εφυγε το βαρος! Ειναι η ωρα τις να φαει τωρα και περιμενω να ξυπνησει.

Να σου ζήσει!! Επιτέλους τέρμα η αναμονή!!

Γιατί έτσι χάλια με την επισκληρίδιο; Δεν σε έπιασε καθόλου;

Γιατί δε σου την έδωσαν ακόμα για θηλασμό όμως; Αν είσαι στο ΡΕΑ, έλεγαν στο σεμινάριο ότι θα τη φέρουν μέσα σε ένα δίωρο από τη γέννα!

Πολλά φιλιά! Τώρα είσαι και επισήμως μανούλα, τι καλά!

7M7zp2.png

Δεν εχω γαλα ακομη και οι θηλες μου δεν ειναι και τελειες για θηλασμό. Αλλα θα το προσπαθησουμε με θηλαστρο ή θηλες σιλικόνης.

Δεν ξερω τι ακριβώς εγινε αλλα δεν με επιασε. Και τους τελευταιους πονους πρωτου μπω μεσα τους ενιωσα για τα καλα! Ευχαριστώ πολυ για τις ευχες! Και εσεις με εναν πονο ευχομαι!

πατρα στο ολυμπιο γεννησα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Νικάκι να σας ζήσει η μικρούλα.......... γερό καλότυχο να είναι!

Για τον θηλασμό υπομονή και όλα θα πάνε καλά, για την γέννα τι να σου πω θα το ξεπεράσεις σύντομα άλλωστε ολόκληρο μωρό έβγαλες.

Κορίτσια για τους άντρες πιστεύω ότι είναι δύσκολο να καταλάβουν την φάση που περνάμε, αν και θα ήμουν αχάριστη να πω για τον δικό μου δεν μου χαϊδεύει την κοιλία αλλά συμπαράσταση την έχω σε σημείο που τον λυπάμαι για τον άγχος που βγάζει φυσικά βοήθησε και ο γιατρός μου.

Κορίτσια υπομονή και πάλι υπομονή..........................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Nikaki να σας ζήσει η μπεμπούλα!!!Όσο για τους πόνους μη το σκέφτεσαι καθόλου!Σημασία έχει το κοριτσάκι σου!Κ εγώ χρησιμοποιούσα στην αρχή θηλές σιλικόνης αλλά ο μικρός δεν καθόταν,ήταν πολύ αδύναμος κ έτσι κατέληξα στο θήλαστρο.Μακάρι να πάνε όλα καλά να θηλάσεις κανονικά!

Αυτή η βδομάδα θα είναι μαρτύριο από ζέστη...στους 37 θα φτάσει ουφ θα δεινοπαθήσουμε!

Maraki σε νιώθω!Κ ο δικός μου τις τελευταίες μέρες ξυπνάει συνέχεια μες τον ύπνο του κ έρχεται στο κρεβάτι μας.Φοβάμαι μήπως ζεσταίνεται κ ξυπνάει κ έτσι έρχεται.Πάντως κ εγώ τον γυρνάω στο κρεβάτι του κ ξαπλώνω δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί κ μετακομίζω στο κρεβάτι μου.Ένα βράδυ είχε ξυπνήσει 3-4 φορές κ ο άντρας μου δεν είχε πάρει χαμπάρι!Κ ξυπνάει το πρωί κ μου λέει πωπω νυστάζω...εκεί να δεις νεύρα εγώ!!!

Ωρες ώρες αυτοί οι άντρες είναι για σκότωμα!Ευτυχώς ο γιατρός με γκάζωσε να μη κουράζομαι κ με βοηθάει περισσότερο ειδικά με το παιδί,χωρίς να του το ζητήσω ενώ πριν το ζητούσα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

γεννησα φυσιολογικα.

Νικη Να σου Ζησει η μπεμπουλα σου!!!!!,αχ γαιτι τοσο στραβα βρε κοριτσι μου???

Βεβαια μπορω να φανταστω γιατι......Σου εβαλε τελικα τεχνητους??? ειναι πολυ χειροτεροι απο τους φυσιολογικους γιατι ξεκιναν αμεσως ανα 5 λεπτα και πολυ δυνατοι.......ειχα στον μεγαλο και ξερω θα τα ξεχασεις ολα με την Μπεμπα σου,Φιλακια πολλα μην μας ξεχασεις τωρα που εγινες μανουλα! να μπαινεις να μας λες νεα σου! Φιλακια ομορφη! ;)

79o6p3.png

Κοριτσάκια, ποιά θα μπορούσε να ανανεώσει την λίστα μας τώρα που άρχισαν τα γεννητούρια; Εγώ μπαίνω από κινητό κ δυστυχώς μου είναι πολύ δύσκολο.

Έφη λογικά είσαι η επόμενη ε; Με το καλό κι εσύ κοπέλα μου.

Εγώ πάω Τρίτη στον γιατρό να δούμε αν έχουμε καμμιά εξέλιξη.

Α, σήμερα πλένω τα ρούχα που θα πάρω στην βαλίτσα μου. Λογικά αποπψε ή αύριο το αργότερο θα την έχω έτοιμη. Επιπσης πλύναμε κ ό,τι μπαίνει στο πλυντήριο από το τρίο που μου έδωσε η φίλη μου ( πορτ μπεμπέ, καροτσάκι, καθισματάκι αυτ/του).

Το πρόβλημα είναι ότι ανοίξαμε δουλειές με μια διαρροή στο μπάνιο κ υγρασία στους τοίχους κ δεν υπάρχει περίπτωση να ΄χουμε τελειώσει μέχρι να γεννήσω. Πακέτο...

Φιλάκια σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Sigxaritiria nikaki mou!

na sou zisei i koroulla sou, nanai panta igiis kai kalotixi! fainetai isoun apo tis atixes pou den epiase i episkliridios. h argisan na sou ti valoun??tespa, simasia exei oti i koroulla sou einai mia xara.

makari na ta katafereis kai me to thilasmo. akousa oti otan oi thiles den vgainoun ekso diskoleuetai to moro. isos se voithisoun oi thiles silkonis, i kaoutsiouk... kai go toxo megalo agxos kai nomizo tha apogoiteuto para poli an den ta katafero... tespa, prepei na skeftomaste thetika kaimaposa diavasa prepei na exeis ipomoni kai epimoni gia na petixeis to thilasmo! Opotan pisteuo se sena, tha ta katafereis!

ego zitisa apo tin aderfi mou pou thilazei akomi to moro tis na mou filaksei ligo gala mipos ki xreiastei tis protes meres.... skeftika kalitira tis aderfis mou para kapoias ageladas... ti lete eseis? o antras mou to vrike parakseno! :D

Kali epitixia sto efaki Gia aurio! Makari ola na kilisoun omala Kai na einai gero Kai igii to moraki. Perimenoume nea. Xx

Filakia se oles

X

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Νικη Να σου Ζησει η μπεμπουλα σου!!!!!,αχ γαιτι τοσο στραβα βρε κοριτσι μου???

Βεβαια μπορω να φανταστω γιατι......Σου εβαλε τελικα τεχνητους??? ειναι πολυ χειροτεροι απο τους φυσιολογικους γιατι ξεκιναν αμεσως ανα 5 λεπτα και πολυ δυνατοι.......ειχα στον μεγαλο και ξερω θα τα ξεχασεις ολα με την Μπεμπα σου,Φιλακια πολλα μην μας ξεχασεις τωρα που εγινες μανουλα! να μπαινεις να μας λες νεα σου! Φιλακια ομορφη! ;)

ναι μου εβαλε τεχνιτους πονους. Ισως δεν μου την εκανε καλα ο αναισθησιολογος τι να πω...Το τελευταίο 20λεπτο ηταν μαρτυρικο γιατι η διαστολη απο το 6 εφτασε στο 10 και οι πονοι των συσπασεων ηταν εντονοι.οταν βγηκε ομως η μπεμπα ενιωσα τοσο ανακουφησμενη και λεω χαλαλι!! Τωρα την εχω διπλα μου στο δωματιο, και κοιμαται. Γαλα δεν εχω ακομα, περιμενω τον αντρα μου να μου φερει το θηλαστρο να δουμε τι γινεται. Αλλιως θα παρω χαπακι να το σταματησουμε.

Sigxaritiria nikaki mou!

na sou zisei i koroulla sou, nanai panta igiis kai kalotixi! fainetai isoun apo tis atixes pou den epiase i episkliridios. h argisan na sou ti valoun??tespa, simasia exei oti i koroulla sou einai mia xara.

makari na ta katafereis kai me to thilasmo. akousa oti otan oi thiles den vgainoun ekso diskoleuetai to moro. isos se voithisoun oi thiles silkonis, i kaoutsiouk... kai go toxo megalo agxos kai nomizo tha apogoiteuto para poli an den ta katafero... tespa, prepei na skeftomaste thetika kaimaposa diavasa prepei na exeis ipomoni kai epimoni gia na petixeis to thilasmo! Opotan pisteuo se sena, tha ta katafereis!

ego zitisa apo tin aderfi mou pou thilazei akomi to moro tis na mou filaksei ligo gala mipos ki xreiastei tis protes meres.... skeftika kalitira tis aderfis mou para kapoias ageladas... ti lete eseis? o antras mou to vrike parakseno! :D

Kali epitixia sto efaki Gia aurio! Makari ola na kilisoun omala Kai na einai gero Kai igii to moraki. Perimenoume nea. Xx

Filakia se oles

X

Μου εκανε δυο απανωτες δοσεις κανα μισαωρο πρωτου με παρουν και δεν με επιασε καμια οπως καταλαβαινεις.Η μικρή προς το παρον ειναι καλη και ηρεμη.

Τις διπλανης παλι ειναι διαολακι! Ολο κλαιει! Ευτυχώς δεν παρασυρετε η δικη μου. Θα βαλω φωτο στην ομαδα στο Facebook αργοτερα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου. Νικά κι συγχαρητήρια να σου ζησει! Χάθηκα το ξέρω δεν προλαβαινω καθολου. Ποια αλλη γέννησε?

Είμαι ερωτευμένη μνπε τα νινακια μου. Πολύ κούραση, αλλά τόσο ωραία κούραση.

Βγήκαμε την προηγούμενη δεύτερα με τον μπέμπη και την Μπέμπα την πήραμε την τετάρτη. Πίνουμε γάλα μανουλας σχεδόν αποκλειστικά, μπορεί να φαμε ενα ξενο κάθε δυο μέρες. Νοικιασα το συμφονι της μεντελα, βγάζω το γάλα και ταιζω με μπιμπερο. Πιο κουραστικό, αλλά πρεπει να ξέρουμε τι τρώνε γιατί είναι μικρουλακια. Απο προ χθες παίρνουμε σιγά σιγά και στήθος για να μαθαίνουμε και τα πάμε πολύ καλά! Ευτυχώς έχω πολύ γάλα να Καλυψώ και τα δυο. Τις πρώτες μέρες εκανα ασταμάτητες αντλησεις για να έχω τελικά τόσο πολύ, αυτό είναι το μυστικο.

Σήμερα θα πάω και στον γιατρο να δει την τομή και να μου κανει υπέρηχο. Έχω χασει όλα τα κιλά πλην ενός, και η κοιλιά έχει εξαφανιστεί, αλλά ειναι πολύ 'νερουλη'. Ανυπομονω να σαραντισω να αρχίσω τους κοιλιακούς.

Θα ξαναμπω να σας διαβάσω μόλις μπορέσω.

0SB8p3.png

ναι μου εβαλε τεχνιτους πονους. Ισως δεν μου την εκανε καλα ο αναισθησιολογος τι να πω...Το τελευταίο 20λεπτο ηταν μαρτυρικο γιατι η διαστολη απο το 6 εφτασε στο 10 και οι πονοι των συσπασεων ηταν εντονοι.οταν βγηκε ομως η μπεμπα ενιωσα τοσο ανακουφησμενη και λεω χαλαλι!! Τωρα την εχω διπλα μου στο δωματιο, και κοιμαται. Γαλα δεν εχω ακομα, περιμενω τον αντρα μου να μου φερει το θηλαστρο να δουμε τι γινεται. Αλλιως θα παρω χαπακι να το σταματησουμε.

Μου εκανε δυο απανωτες δοσεις κανα μισαωρο πρωτου με παρουν και δεν με επιασε καμια οπως καταλαβαινεις.Η μικρή προς το παρον ειναι καλη και ηρεμη.

Τις διπλανης παλι ειναι διαολακι! Ολο κλαιει! Ευτυχώς δεν παρασυρετε η δικη μου. Θα βαλω φωτο στην ομαδα στο Facebook αργοτερα!

Sou euxomai na sinexisei na einai etsi isixoula! An thes pes mou to FB na do ki ego. ;) prospatha akomi liges meres gia to thilasmo an einai Kati pou theleis pragmatica. To gala stis 3 meres katevainei Kai sti vdomada einai Mia xara. Kai oti tha vgazeis me thilastro tha voithisei na katevei to gala! Kal tixi!kai polla filakia sto kouklaki sou!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Αχ ποσο ζηλευωωωωωω!!! με την καλη εννοια ετσι μην παρεξηγηθω!;):tongue: Μπραβο βρε αγαπη μου ολα καλα με την μικρη σας!! δεν μας ειπες ομως σε ποιον μοιαζει το νινι? ειναι ολη μερα στο δωματιο σου?? η στην φερνουν? αχ θελω και εγω τον μπεμπη μου!! ζεστη κοριτσια πολυ!!! Φιλακια σε ολες σας!

79o6p3.png

Θα το βαλω εδω Nikh Kontalh ειμαι στο fb η ομαδα ειναι μυστικη και πρεπει να σε προσθεσουν τα κοριτσια του μαιου αν δεν σε εχουν ειδη βαλει.

Η μπεμπα απ οτι μου λενε μοιαζει σε μενα πιο πολυ.Τωρα τι να πω μπορει! Ουδετερη την βλεπω εγω, μισα μισα χαρακτηριστηκα εχει

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...