Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημερουδια σας! Χριστινακι ευχάριστουμε για τα τιπς... Πολύ χρήσιμα.

Swan κι εμένα πολύ κλωτσιδι μιλάμε. Εχθες το βράδυ στο κρεβάτι ο άντρας μου επαιζε μαζί τους, τα ζουλουσε απο την μια και έβγαινε το καρουμπαλο απο την άλλη. Και τα δυο μαζί, λες και καταλάβαιναν. Είχα πεθάνει στα γέλια.

Εγώ πλέον έχω γιατρό κάθε εβδομάδα. Κάθε Παρασκευή για την ακρίβεια. Έχω αγχωθει πολύ μην ξεκινήσει κανένας τοκετός απο μόνος του. Φοβάμαι πολύ. Θέλω να πάω στο ραντεβού μου και Να γεννησω, μπορω?

Τώρα έχω βάλει ενα πλυντήριο τα μπιμπερο και έβαλα έξτρα ξεβγαλμα. Θα τα αποθηκευσω και θα τα αποστειρωσω όταν χρειαστούν. Οι έμπειρες μανουλες τι λέτε? Πρεπει να τα ξαναπλυνω πριν τα βάλω στον αποστειρωτη?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τουαλέτα όλοι την ώρα και η πλάκα είναι ότι καμιά φορά μου έρχεται να πάω και εκεί που νομίζω ότι θα τα κάνω πάνω μου με το που πάω φεύγουν 2-3 σταγόνες και είμαι οκ

Έτσι κι εγώ, όλη την ωρα. Πολλές φορες βγαινω απο την τουαλέτα, και ξανά μπαίνω αμέσως γιατί θέλω κι άλλο. Με πιέζει η Μπέμπης.

0SB8p3.png

Καί εγω τα ιδια με την τουαλέτα.Υπάρχουν στιγμες που στεκομαι ορθια και με μια κλωτσια-μπουνια χαμηλα με στέλνει τρέχοντας στο μπανιο!

Twinomama εσυ που κυοφορείς 2 μωρα χρειαζεσαι πολύ στενη παρακολουθηση και τωρα που σε εβαλε ο γιατρος κάθε 7 μέρες είναι ότι καλυτερο για να αποφυγεις την προωροτητα πιστεύω!Μην φοβάσαι τα μωρακια σου ξερουν ποτε πρέπει να βγουν!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καί εγω τα ιδια με την τουαλέτα.Υπάρχουν στιγμες που στεκομαι ορθια και με μια κλωτσια-μπουνια χαμηλα με στέλνει τρέχοντας στο μπανιο!

Twinomama εσυ που κυοφορείς 2 μωρα χρειαζεσαι πολύ στενη παρακολουθηση και τωρα που σε εβαλε ο γιατρος κάθε 7 μέρες είναι ότι καλυτερο για να αποφυγεις την προωροτητα πιστεύω!Μην φοβάσαι τα μωρακια σου ξερουν ποτε πρέπει να βγουν!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Αυτά ξέρουν, εγώ δεν ξέρω και φοβάμαι!!!!

:D:D:D:D

Εγώ πάντως το εχω πάρει πολύ ψύχραιμα καί δεν αγχωνομαι για το πότε θα γεννησω,λέω ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλό και θα δουλέψει το ένστικτο και η φυση (και ο γιατρός)!

Το μόνο που με αγχώνει είναι ο τρόπος που θα γεννησω..Αλλά αυτό θα το ξεκαθαρίσω την άλλη εβδομάδα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

:D:D:D:D

Εγώ πάντως το εχω πάρει πολύ ψύχραιμα καί δεν αγχωνομαι για το πότε θα γεννησω,λέω ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλό και θα δουλέψει το ένστικτο και η φυση (και ο γιατρός)!

Το μόνο που με αγχώνει είναι ο τρόπος που θα γεννησω..Αλλά αυτό θα το ξεκαθαρίσω την άλλη εβδομάδα..

Ναι κι εγώ έτσι έλεγα. Τώρα όμως που έχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις και πλησιάζει ο καιρός με έχει πιασει ο πανικός. Κυρίως οτι θα συμβεί κάτι και εγώ δεν θα το καταλάβω. Και θα κάθομαι και θα βλέπω τηλεοραση και τα μωρά θα κινδυνεύουν.

0SB8p3.png

Ναι κι εγώ έτσι έλεγα. Τώρα όμως που έχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις και πλησιάζει ο καιρός με έχει πιασει ο πανικός. Κυρίως οτι θα συμβεί κάτι και εγώ δεν θα το καταλάβω. Και θα κάθομαι και θα βλέπω τηλεοραση και τα μωρά θα κινδυνεύουν.

Ωχ όχι μην σκέφτεσαι έτσι σε παρακαλώ!!όλα καλά θα πάνε θα το δεις και όταν ερθει η ωρα θα το καταλάβεις,λένε ότι οι πόνοι τις γεννας που ξεκινάνε δεν μπορείς να μην τις καταλαβεις!Θα στο εχει πει βέβαια και ο γιατρός σου να μετρας πόσες συσπασεις έχεις μες την μέρα και πόσο διαρκούν.έως 15 την μέρα και ανώδυνες ή λίγο πιο επώδυνες από τις συνηθισμένες να μην σε ανησυχουν.Αν αυξάνονται τότε πάρε τηλ!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα!

Και γω έχω συσπάσεις αλλά είναι οι braxton hicks, που δεν είναι συσπάσεις γέννας. Και στο μονιτορ που με έβαλαν οι μαίες προχθές είχα σχεδόν 60%, που είναι αρκετά ψηλό για συσπάσεις. Η κοπέλα που μας κάνει μάθημα είπε πως οι συπάσεις τοκετού πρέπει να είναι τακτικές και να έχουν διάρκεια, δηλ π.χ κάθε 20 λεπτά και να διαρκούν 40 δευτερόλεπτα και μετά να μικραίνει το διάστημα δηλ, κάθε 15 λεπτά, και να να διαρκούν περισσότερο π.χ 1 λεπτό. Άμα έχεις 1-3 μια ώρα και μετά από 2 ώρες έχεις πάλι, αυτό δεν είναι συσπάσεις τοκετού. Επίσης συμφωνώ ότι άμα είναι να γεννήσεις θα το καταλάβεις! Νομίζω θα είναι πιο επώδυνο!

Εμένα τα μωράκια μου κάνουν σαν βουναλάκια που κινούνται μες την κοιλιά. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τρελλαίνουν κιόλας! Μακάρι να το έκαναν διότι δε θα αγχωνόμουνα, αλλά είναι συνήθως φρόνιμα και υποθέτω πως κοιμούνται!Ε, μακάρι αυτό να σημαίνει ότι θα κοιμούνται αρκετά και άμα γεννηθούν! χιχιχι wishful thinking! Πάντως δε θέλω να τα πολυ ενοχλώ! Δεν τα ζουλάω πολύ, δεν ξέρω, νομίζω πως θα ξαφνιάζονται... Δεν το δοκίμασα.. λίγο με τα δάκτυλα μου ψαχουλεύω μόνο.

φιλακια

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Χριστίνα διάβασα ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγοστεύει ο χώρος τους κ δεν μπορούν να κινηθούν πολύ. Πόσο μάλλον τα δυό! Πάντως κλωτσιές πρέπει να νιώθουμε.

Εμένα πάντως μ΄έχει ταράξει κ δεν νομίζω ότι είναι μόνο κλωτσιές. Ολόκληρα βουνά πηγαινοέρχονται συνέχεια κ συχνά βρισκει σημεία που με πονάει κιόλας. Νόμιζα ότι η Αθηνά ηταν κινητική στην κοιλιά αλλά αυτός ο μικρούλης είναι το κάτι άλλο!

Γερά να ΄ναι!!!

Για το κατούρημα ένα δράμα. Μπορεί μόλις να ΄χω πάει κνα θέλω οπωσδήποτε κ φυσικά βγαίνει μόνο μια σταγόνα. Χθες σε κάποια φάση είχε κατέβει τόσο χαμηλά που δεν μπορούσα να περπατήσω. Ξάπλωσα λίγο άλλαξε θέση κ πέρασε ευτυχώς.

Ουφ, μια βδομάδα δουλειάς μου έμεινε...

Καλημέρα σε όλες!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δεν το δοκίμασα.. λίγο με τα δάκτυλα μου ψαχουλεύω μόνο.

φιλακια

Ε ναι καλέ, αυτό εννοώ, μην νομίζεις οτι ζουλαω με δύναμη.

Νομιζω οτι όλο το βράδυ είχα συσπάσεις. Όταν απο πλάγια γυρνουσα ανάσκελα είχα σύσπαση. Και ξανά μετά. Δεν είμαι σίγουρη για την συχνότητα τους. Πάντως εχθες είχα σίγουρα πανω απο 15 μέσα στο 24ωρο. Όχι σε σταθερούς χρόνους όμως. Σήμερα που θα πάω θα του πω να μου δώσει χάπια, γιατί έτσι όπως πάω θα γεννησω απο το άγχος μου.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

0SB8p3.png

καλημερα!!!!

Twinomama μην ανησυχεις!Σήμερα που θα πας στον γιατρο συζητησετο μαζι του για την συχνοτητα τους να δουμε τι θα σου πει κ ο ίδιος.Και ναι αν χρειαζεται να σου δωσει κατι για τις συσπασεις!

χριστινα

Ολόκληρα βουνά πηγαινοέρχονται συνέχεια
:D:D:D:D:D:D

Με το καλο να σταματήσεις να ξεκουραστείς επιτέλους λιγο!!!

Εγώ πάντως απο συσπασεις πρέπει μες την μερα να εχω το πολυ 5-6.αναλογα την κούραση βεβαια..

Μας ηρθε η κουνια πρωι πρωι σημερα!!!!!!ερωτηση:Την παντα πως την πλενουμε??????

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μας ηρθε η κουνια πρωι πρωι σημερα!!!!!!ερωτηση:Την παντα πως την πλενουμε??????

Καλημέρα νικακι. Εγώ τις προίκες απο καλαθουνα και λίκνο τα επλυνα πλυντήριο με προδερμ στους 30. Η παντα νομιζω είναι πιο χοντρουλα, έτσι? Αν την κανεις ρολο χωράει πλυντήριο? Απλα μην βάλεις πολλές στροφές στο στηψιμο μην διαλυθεί!

0SB8p3.png

Νομίζω θα χωρέσει αν την κάνω ρολό.Ναι είναι πιο χοντρή από τις άλλες..μήπως να την βάλω στο σύντομο πρόγραμμα (μισή ώρα)?

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Εγώ θα την εβαζα στο πρόγραμμα για ευαίσθητα η μάλλινα. Στο συντομο πρόγραμμα δεν ξέρω κατα ποσο θα φύγει αυτή η 'κόλλα' που έχουν αυτά τα ρούχα.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...